Snart över!

Hej därute! Efter dagars avbrott kör vi igen! Sommaren känns verkligen i luften och datorn har blivit oattraktiv! Istället planeras det för fullt inför skivor, studentdagen och framtiden. Klänningen blev klar igår, tokigt fin! Skor ska inhandlas idag, hittat ett par heta på H&M, som man kan ha som slit- och- släng skor.

Svenska nationella är avklarade och jag kan pusta ut, nu är det väl ett prov kvar och sen är det klart, allt är klart! Planerna inför veckan är stora, har en satans massa med projektet att jobba med. Körde en fotografering i Karlberg i lördags med Linn och Natti, det blir toppenbra bilder! Men självfallet började det regna och åska, vi flyr in i ett tempel och träffar ett fyllo.. Onsdag är det mösspåtagning och valborg, som blir lugn för mig.

Och på torsdag fyller underbara Terron 20 år! Då blir det leverskador på riktigt. Vart det bär av är oklart, kanske ett förkrök på Pampas? Nu ska jag hem och dega och njuta av ledigheten!

Va?!

Men vem vill blogga när det är 25 grader ute?! Va? Är ni tokar allihopa? Värmen får mig att vilja synda, man vill dricka för mycket vin, sova för lite, äta glass, dansa och tjoa och ta ledigt och bara njuta. Och sola såklart, den där solen.

Men som alltid lyckas skolan lägga allt skit under de varma veckorna, så det blir plugg, vin, plugg och vin för min del. Hej på ett tag!

Dag Vag, Glad Dag

Jag vill meddela att det är slut på olyckan. Olyckan är över och olyckan är alltså borta! Tips till er olycksdrabbade därute..

Vad kan gå fel när man landar i skärgården, det är uppåt 15 grader, sol, sädersärlorna har kommit, hägern har hittat en livskamrat, svanarna guppar runt och gräset gror! Dagarna har gått långsamt åt, jag har varit totalt slapp med grillning, vindrinkar och läsning. På två dagar var jag inne på min andra bok, likt en tönt ja. Solat har jag gjort också! Fått en sisådär fem nya fräknar, välkomna.

Är det någon som inte har vårkänslor? Jag vill som sagt bara kidnappa Terron, köpa litervis med vin, god mat och övernatta i Karlberg, eller bosätta sig tills studenten nalkas. Vilket är om sisådär 6 veckor! Först ut är Therese födelsedag den 1: a maj, det blir tokigt.

Förresten har jag sett en hare, en räv, en örn och så har vi huggit huvudet av en huggorm. Hugg (humorn?). När kroppen var avlöst från huvudet så slingrade sig den ca 30 minuter till, och huvudet gjorde sig redo för att bita 10 meter ifrån. Kusligt var det, kusligt. Nu blir det ovanligt mycket plugg, men det gör liksom ingenting!'




Flyr olyckan!

Ilskan har bott i mig de senaste dagarna. Otur är bara förnamnet på helgen och veckan. Så jag flyr till skärgården innan den drabbar mig! Där ska det cyklas, promeneras, båtas, vindrinkas och grillas! Love it. Sen kommer jag tillbaka med en nyfunnen renhet och lovar att blogga ordentligt!

Hej nu.

Och kom ihåg att en tönt är fortfarande en tönt även fast den ändrar skepnad..

Skepp O´ hoj!

Ikväll smäller det, det som skulle ha smällt för ett år sen, ja en av de sakerna i varje fall. Studentskiva! Tjuhu. Sailor- tema är det, skivan äger rum på Djurgården, underbart fint. Taggningen var här innan jag ens hade svalt min första tugga med lingongrova! Får se hur jag får till oufiten bara..

Idag hatar jag äckligt lite faktiskt, men:

1. Hundar som slaktar andra hundar, eller deras mattar och hussar kanske, jo.
2. Lustiga drömmar med poliser och sattyg.
3. Tidningar som man kommer på att man redan har läst.

Ha nu alla en förskräcklig dag!

Ett barn är en liten vuxen, och jag ett bittert åldrat barn?

Barn= telning, småtting, yngel, knyte, knodd, pyre, ung vuxen eller avkomma. Jag inte är särskilt betuttad i dessa, barn. Jag tycker att de är smått kusliga och otroligt svåra att förstå sig på Jag är inte ond när jag skriver detta utan det är så jag verkligen känner; barn går mig på nerverna rent ut sagt. Det finns mycket som gör mig upprörd med dessa men det värsta är deras sätt att uppföra sig på; de snorar, spyr på en, bajsar i blöja, skriker när de vill något, kastar saker eller helt enkelt bara är bortskämda skitungar som dräller omkring medens deras mödrar tycker att det är sött att lilla Algot 3 år välte ut min matkasse för att sedan spy på i min sko. Verkligen sött.  Ja, jag har själv varit ett pyre, men det är en svunnen tid som jag ovilligt blir erinrad om.

   Igår låg jag och tänkte på vad som gör mig mest ilsken, mödrarna eller barnen i sig? Det jag kom fram till var att det var mammorna, de skapar monster till barn, det är mammorna som skryter om att Ivar kan köra en spaghetti genom hela öron/näsa/hals- systemet, det är mammorna som ammar offentligt precis överallt och som i sin tur gör att jag skyr barn. Specialisterna är mödrarna i Vasastan, det kryllar av dem! De tror att de äger hela stället bara för att de råkar ha välsignats med ett barn. De har "rätt" att ta plats, och fy dem som ifrågasätter deras krav! Ofantligt många gånger jag har blivit nermejad av en barnvagnsmaffia eller fått föraktfulla blickar av mödrar som suttit med hela brösten ute för att mata ungen. Jag förstår matbehovet men för guds skull, gör det hela lite diskret? Varför inte kliva in på toa och få det överstökat, för så mysigt kan det väl inte vara att sitta och hiva i sig latte och flasha brösten helt offentligt?  

   Med detta sagt förstår ni att jag är rädd för barn, de tycks inte vara överförtjusta i mig heller och jag orkar inte lägga ner tid på att försöka inse hur otroligt söta de egentligen är bakom all den där köttfärssåsen och ketchupen. Å andra har jag otroligt bra hand om djur, och ett barn kan ju inte ligga långt ifrån en hund rent intellektuellt? Jag skämmer bort min hund; hon får alltid sova på min favoritkudde, får överdrivet med mat, jag jagar hundfan även när jag är sjuk och helt enkelt överöser henne med kärlek. Jag blir inte ens arg när hon kräks eller råkar bajsa på min nytvättade matta. Så med detta konstaterat kanske jag blir en suverän mor framöver? Sanningen är att jag vill ha ett barn, kanske till och med två, men mest för att kunna se två små vackra, egotrippade mini- Linor ta över släktnamnet och föra den lätt narcissistiska genen vidare. Innan detta blir aktuellt nöjer jag mig med Smulan, hon pratar inte, dreglar inte och behöver inte ammas offentligt på Wayne's Coffee..


Panik

Plugg, vår, sommar, semester, svenska, islam, två datorer, projekt, systuga, studentklänning, skiva, kalas, ankare, hatt, svenska, islam, plugg, kaffe, mat, betyg, idrottsprov, religion, manligt och kvinnligt, muntliga, plugg, kaffe, kaka, skriftliga, hålla tal x2, skriva skriva skriva, artikel, mode, photoshoot, plugga, äta, vakna, gå, åka, sova, svenska, idrott, två datorer, citat, The Hills, citat, äta, träna träna träna, inte glömma att träna, äta, plugga, sova, pärlor och klackar, intervjuer, projekt och deadlines.

JAG VILL INTE!

Behöver det tilläggas att jag försvinner ett tag?

Slappdag

Vilken underbar gråmulen slappdag! Efter den försiktiga med mycket trevliga utgången igår kidnappade jag Terron. Gick upp sent, åt en smarrans frulle, bakade kladdkaka, drack 5 koppar kaffe och var bara allmänt nördiga. Som förr i tiden! Nu återstår resten av dagen, ensam vilket är underbart. Mor och far är i skärgården och förbereder inför sommaren; lägger ner bryggan och sjösätter lilla båten. Snart är den här, det går ruskigt fort!

Aktiviteter under dagen existerar inte, bör laga en god middag sen har jag en del plugg att ta tag i, usch. Skriver kanske mer sen! Hej nu.

Update

Första glassträffen är nu officiellt avklarad. Sorbetglass på Stockholms Glasshus vid mig, underbart! Ikväll blir en lugn kväll med godis och film. Imorgon är det jobb, 10- 16 sedan utgång! Tagg.

Här kommer lite bilder på senaste kreationerna!

    
   

Hatlistan

Idag hatar jag:

1. Försäkringsbolaget if. Vidrigaste vidret till bolag, gräv ner er själva och allt det juridiska skitet!
2. Svartsjuka partners.
3. Ursula.

För övrigt är det en bra dag, om man bortser från vissa omständigheter. Men jag är barmhärtig oh godhjärtad.

Ledig tid och en vinare

Ännu en dag av ledighet, ibland känns det som om man har för mycket tid ledigt och för lite tid där man gör vettiga saker. I denna värme vill jag bara kidnappa folk som jobbar och glida ner till Karlberg Slott och hinka vin, äta frukt och ligga på en filt och kika på militärer. Vilket aldrig slår fel. Problemet är ju att jag är den enda som har möjlighet till detta, bror är ute ur leken då han likt alla andra fått ett jobb, min kära bundsförvant Therese jobbar arslet av sig och resten är inte inne i min förtroendekrets, typ. Jo, en del kanske. Men det ska alltid vara jag och Therese, först på våren på en filt i Karlberg. Det är sommar och glädje för mig. Istället för att förlusta mig denna dag blir det lite träning, dock i svag dos då jag är vrålförkyld.

Förresten har jag fått min mössa nu, den är sexig som bara den! Nu är nästa steg klänning, sen ska jag sluta tjata! Förresten håller jag på just nu me den gammelrosa liten dröm som jag har lite fix kvar på, lägger kanske upp bild senare under dagen! Farväl.

Förvirring och snuva

Dagens förvirring:

1. Är våren här för att stanna?
2. Kan man använda solbrillor redan nu, personligen tycker jag att det är larvigt med stor halsduk och brillor. Vad sägs?
3. Vad är planerna i helgen, och vart bär det?

Jag börjar lektionen två, totalt värdelöst men vad gör man, jo man anpassar sig och shoppar innan. Jag har inhandlat en grå skinnjacka på barnavdelningen H&M, galet. Sjukt billig, men pyttetrång. Storlek 146 landade jag på. Barnavdelnigar kommer att bli det nya! NK: s är toppen, med storlekar upp till 170, och riktigt shyssta priser. Bra om man är petite!

Efter denna dag är jag ledig! Ljuvligt ljuvliga liv!


Sådär ja

Så, nu fungerar bloggen igen efter massa meck! Vilket underbart väder, och jag är sjuk.

Vistelesen på landet var underbar, ena dagen åkte vi skidor och för en stund kände jag mig liten igen. Jag satt ute på altanen med en varm kopp choklad, kramade lite snöbollar och njöt av solen. Just i det ögonblicket var inget jobbigt, precis som när man var liten och bara behövde tänka på att existera. Den stunden skulle jag inte byta bort mot en miljon. Dagen efter hamnade jag också på altanen med en vindrink i handen och Smulan i famnen. Solen låg på och temperaturen var 17 grader, alltså kunde jag utan tvekan sitta i en tee och sola! Sen bar det hem till storstaden med allt skit som det innebär.

Slut på rapport för denna gången, näsdropparna kallar!