Kanske värdens sämsta bild. På en utsikt. ...

img_1661 (MMS)

Kanske värdens sämsta bild. På en utsikt. Men! Jag har hittat inte bara en! Utan två terasser på mitt tak.. Stora fina terasser med sol och grill och potential! Jag gillar det sanslöst mycket. Imorgon blir det sol och kaffe på terass 1.


Köper säng.. Bär säng. Blir trött. Möblera...

Köper säng.. Bär säng. Blir trött. Möblerar. Tvättar 10 kg tvätt hos mina päron. Tar en öl, snart, äter lunch. Solar. Är glad.


Livet är fint. Det ÄR fint! Nästan hela ti...

Livet är fint. Det ÄR fint! Nästan hela tiden. Punkt. Puss


Det finns för många vackra män..

Det finns för många vackra män..


Mot stan, mot dusch, kalas, vänner och ege...

img_4125 (MMS)

Mot stan, mot dusch, kalas, vänner och egen lägenhet!


Älskar ju min bror även då han lyfter mig ...

Älskar ju min bror även då han lyfter mig ofantlig många gånger, kallar mig vänster och påstår att kvinnor inte kan köra bil. Älskar ju honom för att jag vet att jag är det enda undantaget som han faktiskt tycker kan köra bil, att jag är långt ifrån vänster.. Råkade bara ha på mig fel brillor.. Och att jag liksom är hans lillasyster som han, enligt honom, alltid kan lyfta upp och springa runt med oavsett hur gammal jag än blir. Och jag älskar honom för att han är den första, kanske andra mannen i mitt liv som vågar säga emot mig. Fantastiskt. Just nu är jag dock rätt sur, eller jag ska vara. Bör vara. Måste hålla masken. Kommer kanske skicka ett sms..


Hur najs?

img_6998 (MMS)

Hur najs?


Här är jag som allra bäst vet ni. Mitt all...

img_2104 (MMS)

Här är jag som allra bäst vet ni. Mitt alldeles egna hemliga lilla ställe. Här glänser jag ikapp med havet.


Världens finaste föräldrar. Om något knäppa..

img_9094 (MMS)

Världens finaste föräldrar. Om något knäppa..


Läser bok med ficklampa. Jagar flugor. Lys...

Läser bok med ficklampa. Jagar flugor. Lyssnar på syrsor. Det känns som att jag är på kollo igen. Vart är min tisdagsförälskelse..?


Inget napp. Mycket sol..

img_8582 (MMS)

Inget napp. Mycket sol..


Fiske. På dagens schema! En liten whisky, ...

img_3932 (MMS)

Fiske. På dagens schema! En liten whisky, smörgås och en tur på havet!


Godnatt cirkusdjur. Idag har jag räddat en...

Godnatt cirkusdjur. Idag har jag räddat en fluga och dödat två. Måste jämna ut kharman imorn..


Storfiskaren. Dubbelspön. Daggmask. Inget ...

img_3609 (MMS)

Storfiskaren. Dubbelspön. Daggmask. Inget napp.


Tänkte åka till landet. Har ju semester va..

img_1613 (MMS)

Tänkte åka till landet. Har ju semester va..


Jag är glad!

Jag är glad!


Jag ringer Albin och beklagar mig över min...

Jag ringer Albin och beklagar mig över min gymtorka och fetma. Albin säger att jag inte alls är tjock och att jag inte kan bli tjock. Jag tittar ner mot magen, mår liksom dåligt, gör en grimas och inser att Albin ljuger. Jag grimaserar mot spegeln och klämmer på mina forna muskler. Jag bestämmer mig för att nästan bara äta spenat resten av sommaren. Jag går ner och köper 4 jävla kilo spenat. Jag kommer på att morötter är bra. Jag köper morötter. En jävla massa! Går förbi broccolin, två för 15 kr. Jag tar fyra sådana. Jag köper spenat. Igen. Denna gång färsk. Känner mig rätt sund, bara av att tänka på allt jag har stoppat ner i korgen. Jag råkar gå förbi stället där ölen står, endast 3,5 or but still; öl. Jag råkar plocka ner en öl. Öl nummer två slinker visst ner också. Jag går till kassan och känner mig tämligen nöjd över att det mesta är "grönt". Jag flinar lite mot kassörskan som att jag vore Sundbybergs nyttigaste kvinna och som en hint att rama in mitt gröna jävla exceptionellt fina kvitto. Jag kommer tillbaka hem. Diskar. Går runt. Råkar gå förbi spegeln.. Igen.. Ser fräsch ut avgör jag. Precis som vanligt ju. Jag lägger in alla grönsaker. Kylen blir proppfull. Jag öppnar en öl, lägger mig i soffan, hittar ett kinderägg i en låda. Äter det, bygger ihop leksaken. Blir glad och rätt nöjd för det var en sån där svår. Tittar på TV. Ölen tar slut. Kommer på att jag har massa grönsaker att äta. Reser mig och öppnar kylen, kliar mig i håret och funderar ett tag på dom där grönsakerna som nu blänger elakt på mig.. Sträcker mig förbi broccolin, spenaten och morötterna efter ölen. Åter ner på soffan, fötterna upp, hittar ett till kinderägg och tänker: Fuck it. Åt helvete med detta.


Trodde jag var synsk när jag var liten kno...

Trodde jag var synsk när jag var liten knodd. För övrigt tror jag nog det fortfarande.. Vad gör jag då? Jag sitter och lider med ont i halsen. Har hängt med Albin kanske superofta, kollat film, gått ut men främst lagat mat! Min nya hobby. Skrämmande. Det är ju förbannat kul va. Jobbat, lagat mat, jobbat och lagat mat, besökt doktor, lagat mat. Ja, ni hajjar. Och nä, jag är inte ironisk mina vänner! Den som hänger loss med mig är ju en lycklig sate. Fan. Måste tvätta. Och fylla 79.. Vet inte om jag hinner?


Gah.

img_2646 (MMS)

Gah.


Tjena. Hade en hyvens kväll igår. Le Fever...

Tjena. Hade en hyvens kväll igår. Le Fever på Mosebacke. Lyssna.


Hej bloggen. Läget? Jag fick några sköna t...

img_5160 (MMS)

Hej bloggen. Läget? Jag fick några sköna timmars sömn och mår fantastiskt idag! Jag väntar på sällskap, man blir rätt sällskapssjuk här vet ni.


Kom ju hem. Med mina paraplyer. För jävla ...

img_4449 (MMS)

Kom ju hem. Med mina paraplyer. För jävla ljust! Bra musik, underbart sällskap, nästan frisk och massa kärlek. Ikväll då alltså. Och sömn i min lägenhet. Min!! Godnatt vackra djur.


Alltså. På motorvägen. Vart är min räddare...

Alltså. På motorvägen. Vart är min räddare i nöden? Vill ju hem nu! Nu! Inte sen.. Nu!


Äeeeee. Smet. Sitter vid kyrkan vid Odenpl...

Äeeeee. Smet. Sitter vid kyrkan vid Odenplan och längtar efter mitt ex. Som alltid var där. Konstant. Som liksom försvann men finns kvar. Ska fördriva 20 minuter ensam vid en trappa. Är nog hungrig fast jag åt nyss och lyssnar på Perth- med Bon Iver. Jag tror det doftar violer. Försökte gå in i kyrkan. Hade tänkt tända ett ljus för Kalle. Kändes viktigt idag. Kändes trist att kyrkan var stängd. Hade gärna suttit där ett tag och funderat. Tänkt. Klurat. Lite på varför, hur, när och sånt. Känns ju faktiskt oförskämt hemskt att han dog. Bara sådär. Det gör mig rätt arg. Så jag ville tända ett ljus. Men jag sitter här. På trappen. I ljuset. Med benen inåt. Solen går upp. Jag är arg men glad. Det är vansinnigt vackert. Men det är ensamt. Rätt grått. Allt är stängt. Inte ens en luffare i farten. Bara Bon Iver. Och jag. Ensam. Väntar på bussen. Till hemmet. Längtar. Men tänker. Är så nära er. Men det är så sent. Kanske tänder ett ljus i tanken. Så man får fred inatt.


Hej blöggen. Jag hinkar kaffe och ska gå o...

Hej blöggen. Jag hinkar kaffe och ska gå och dränera mig på blod till doktor Mikael. Han ska hitta felet, hoppas han är duktig. Aja, ska jobba också! Med Therese! Glad är jag för det! Åter till kaffet nu..


Ja. Såhär ser jag ut nuförtiden. Pigg och ...

img_8230 (MMS)

Ja. Såhär ser jag ut nuförtiden. Pigg och sånt där? Icke. Jag bakar paj vet ni! Med massa grönsaker. Jag dricker även en öl. Ingen mat utan öl liksom. Känner mig som en hemmafru. Lite. Liten hemmafru. Märklig känsla. Är ju så ung. Nästan vanskligt ung? Nää. Ni får inget bildbevis på mattanten. Slå mig då. Hårt. Tack.


Vet ni? Jag är nästan frisk! Men men skruv...

Vet ni? Jag är nästan frisk! Men men skruvad än någonsin tror jag.. Att sitta inne 14 dagar dödar din själ. Huja. Jag bjöd Therese på middag igår, lite fattigt med mat men vinet var gott! Hon säger att jag måste blogga mer. Hon kanske har rätt. Försöker bara forma en ny vardag här ute vet ni. Bli vuxen och allt det där. Tvätta, vara moderlig och sånt tjaffs. Och jobbar gör jag, helt okej helg! Ska leta vackra ansikten idag och vila ögonen på. Peace sålänge!


Hostan är kvar. Men jag mår bättre. Kan ti...

Hostan är kvar. Men jag mår bättre. Kan tillochmed gå ut nu. 10 meter! Är tvingad till röntgen. Vill börja träna ju, och ha picnick, och umgås och dansa och vara frisk! Ska slakta den här sjukdomen idag. Kan bli spexigt som fan.


Har sjukligt sällskap. Hostan är fan Djävu...

img_3522 (MMS)

Har sjukligt sällskap. Hostan är fan Djävulen.


Godnatt små djur. Fortfarande sjuk. Alltså...

Godnatt små djur. Fortfarande sjuk. Alltså.. Sjuk. Tröttsamt ju. Tur att man inte alltid är sjuk kan man ju tycka. Tack sjukguden som bara låter mig vara sjuk under en kort tid.. Eller lång. Kort. Lång. Fan. Trött ju. Är någon slags musikfest här. Kudde på öra, nu kör vi.


Hmm.. Doktorn var ung. Tog märkliga prover...

Hmm.. Doktorn var ung. Tog märkliga prover och ska sända mig till nån slags röntgen. För jävla trist. Fick supermedicin som jag nu varvar med kaffe. Vill ha regn. Tack.


Jag lever ju! Men är fruktansvärt sjuk! Ju...

img_5538 (MMS)

Jag lever ju! Men är fruktansvärt sjuk! Ju! Kom hem, sov, vaknade och kände mig överkörd.. Har legat i soffan och druckit ingefära sen i söndags. Reflekterar lite över om det var straffet? För övrigt var det fett! Och får väl sona med en seg helvetiskt sjukdom helt enkelt. Imorgon ska jag till doktorn den store och se om han vill ge mig finfin medicin och berätta vad som är fel på min stackars hals. Längtar ju redan.. Tacka vet jag vackra vänner som tvingar i en huskurer, hemlagad mat och ger en kärlek när man inte ens kan prata. Ni är fina.