Ska på middag. Ombyte nummer 23..

img_1484 (MMS)

Ska på middag. Ombyte nummer 23..


Peacefingrarna och harmoni

Fantastisk afton. Konserten kunde ha varit bättre, tålamodet tog slut och vi missade de två bästa timmarna.. Tydligen.. Missade galen gitarrkastning och oh la la allsång.. Damn. Gjorde inte så mycket egentligen, vi käkade gott, gick lustiga huset och kände oss som tolv år igen. Fint. Avslutade på Pontus under en filt stirrandes på stormlyktorna. Nu ska jag styra upp den här dagen, måste köpa bubbel och kanske springa. Fort.

















Ulf! Är på väg till mitt härliga jobb för ...

img_1440 (MMS)

Ulf! Är på väg till mitt härliga jobb för att njuta som alla andra av musik och sol.. Känns helt okej, bara lite irriterad! Tror att jag tränade bort det mesta, min rygg dog lite.


Skitnatt. Kort och gott. Drömt åt helvet...

Skitnatt. Kort och gott. Drömt åt helvete lustiga saker, gått i sömnen och dött av värme. Borde buras in. Är på gymmet, ska träna röven av mig. Är irriterad, tänkte att det skulle få försvinna.


Mästare

Glömde helt bort min barndoms vackraste musiker. Ted Ström. Inte hört dessa låtar sen tidigast 1995. Står för halva min musikaliska barndom, tillsammans med Jennifer Rush, Pink Floyd och Bruce.


Don't think twice

Fan, letade låt.. Hittade bara märkliga löjliga covers. Bob Dylan rockar men John Mayer får duga, måste medge att han är begåvad. Och flummig vilket är alldeles utmärkt. Det blev inget bakåtsträvande tänk. Fick äta vansinnigt mycket räkor och dricka god dryck med en gammal räv jag saknat istället. Folk flyttar, vissa blir kvar och det blir så förbannat svårt att ses. Regnet har lättat och jag ska köra filmmaraton. Igen. Semestertid, ljuvt.


En dag att blicka bakåt

Fantastiska jävla skitregn! Fantastiska jävla semester. Kräver inte mer än lite sol kanske i varje fall två dagar i rad? Det här? Måste kanske börja känna mig lite sorgsen, är det inte sånt väder så säg.. En dag för att reflektera, att vara eftertänksam och blicka bakåt för en gång skull. Gillar inte tanken med att bara tänka framåt, varför? Ska man glömma allt skit som varit förr, för vad.. För framtiden? Förstår inte. Måste ju kunna blicka bakåt för att lära, för att inse hur det är nu. Hur det blev och varför det blev så. Kommer aldrig bara att se framåt, kör dubbelt. Ska iväg och träna med min onda arm, råkade falla lite snyggt från båten, eller ja, halvt. Doppade mig till midjan sen lyckades jag dra upp mig från fören. Vilken syn..










Fortfarande förlorad i huvudet.. Behöver l...

img_9912 (MMS)

Fortfarande förlorad i huvudet.. Behöver lite sömn tror jag! Vill tillbaka till ön, tända stormlyktor och lyssna på ted ström. Det fina är att jag kan få det när jag vill. Inser det, det kommer göra mig lycklig gråa dagar. Nu film under filt, Johnny mad dog. Stora förväntningar.


Skeppsbruten.. Till en viss del. Skrålade...

Skeppsbruten.. Till en viss del. Skrålade gamla sånger alldeles för länge. Eller för kort kanske.. Sov som en Gud, morgonbadade och njöt. Sen gick allt fel. Aldrig hissat segel så snabbt i hela mitt liv! Löste sig med mycket liten marginal.. Nu blir det film och utvärdering.


Har seglat. Utan vind. Badat, druckit gott...

img_1379 (MMS)

Har seglat. Utan vind. Badat, druckit gott vin och bränt axeln. Lagt till på en liten holme nära Drottningholm. Ska grilla och titta på solnedgång, livet är rätt så enkelt!


Musikknarkarmorgon

Har blivit slav under musiken. Under Spotify. Har suttit i tre timmar, sippat kaffe, lyssnat igenom en sjuhelvetes massa album. Känns som en sådan dag, gråmulen himmel, kall vind och död gata utanför. Idag känns livet ganske enkelt, nästan för enkelt. Kanske hamnar i en tänkarsvacka bara för att spejsa till det lite.. Annars en totalt tom dag, träning, träning, träning. Kaffe. Film. Fullständig harmoni.






Båtar loss.. Skruvar, häftar och dricker e...

img_1333 (MMS)

Båtar loss.. Skruvar, häftar och dricker en öl. Det regnar och igår var det kallt. Och kul. Mycket trevligt faktiskt.. Kunde nog skippat sista drinken såhär nu i efterhand..


Ljuva ljuva Oskar

Sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nåt stort. Jag står precis på gränsen.


Superhero.

img_1331 (MMS)

Superhero.


Steppenwolf

Världens bästa morgon. Och dag på jobbet. Har helt okej utsikt, det fläktar, kunderna är glada, har fått gulla med söt bebis och lyssnar på finfin musik!


Fredagsfika. Dvs middag.

img_1329 (MMS)

Fredagsfika. Dvs middag.


Hej stan. Är på väg nu, hem. Ska köra ...

Hej stan. Är på väg nu, hem. Ska köra bil, hetsduscha sen jobba. Jobba. Är bara två små dagar, kommer att gå fort mina vänner! Hoppas kunna fly fältet på söndag igen..


Kvällsol. Heja ledighet!

img_1324 (MMS)

Kvällsol. Heja ledighet!


Jag var så klok förr. Helt totalt galet ...

Jag var så klok förr. Helt totalt galet fantastiskt förvirrat naiv och förbannat klok. Plussa på några år och plötsligt ligger jag minus igen.. Jag vill tillbaka.


Mohaha. 31 poäng mot 15 och 4. Skjutglad.

img_1277 (MMS)

Mohaha. 31 poäng mot 15 och 4. Skjutglad.


Middag. Har hoppat i vågor med racerbåten,...

img_1250 (MMS)

Middag. Har hoppat i vågor med racerbåten, haha så barnsligt kul jag tycker att det är. Åt gott på Knapp Karlsson och tittade på båtar! Börjar bli lugn nu. Pratar om kanotutflykter och festivaler.


Vaknade till Bob Marley, sol och en kanna ...

img_1200 (MMS)

Vaknade till Bob Marley, sol och en kanna kaffe. Ska ut med racerbåten snart..


Sucker för sol, solnedgång, soluppgång, al...

img_1195 (MMS)

Sucker för sol, solnedgång, soluppgång, allt. Jag vet. Vill drunkna i den. Och för alltid minnas värme och glada dagar. Har det ljuvligt, käkat alldeles för mycket mat, grillat, fiakat, förlorat i frågesport men spöat skiten ur dom i skytte. Jag är en god skytt. Tänkte läsa sen sova gott i frisk luft.


Älskar sl. Sl och jag. Nej fy fan. Är på v...

img_1154 (MMS)

Älskar sl. Sl och jag. Nej fy fan. Är på väg ut nu, läser Jack för femte gången, världens bästa bok.


Skulle langa en länk, förstod inte hur man...

Skulle langa en länk, förstod inte hur man gjorde. Men! Över gränsen med Winnerbäck. Fantastisk låt. Godnatt.


Slutade med middag med fagert sällskap, p...

Slutade med middag med fagert sällskap, proppmätt, tidning i solen, hippiebilder och skitsnack. Fortsatte med vacker musik, albin och fransk vän. Finputsade engelskan och konverserade i 3 timmar. Karlberg, god öl, moln och Paus med märklig musik och myter om svenska kvinnor. Imorgon flyr jag smutsiga stan och drar till mitt egna paradis. Det blir hon och jag i några dagar, fiska, grilla, kortspel och kanske lite sol på bryggan. Tvätta håret i saltvatten igen, bygger fina minnen tror jag.


Magi







Sol, bad och vin!

img_1148 (MMS)

Sol, bad och vin!


Äter frukost alldeles för länge. Älska...

Äter frukost alldeles för länge. Älskar frukost. Så länge jag slipper säga så mycket. Har promenerat med jycken, den galna, och ska snart kuta iväg på ett tantpass! Har lyckats pressa in sjuttio saker idag, blir förvånad om jag har en enda trist minut..


Lycka

Semesterlycka. Frihet. Förfärligt att man ska jobba så mycket för att ens kunna känna toppen av hur man ska må. Egentligen. Är rätt lkugn men stressad över att hinna med saker. Att hinna träffa, umgås, prata, dansa, dricka och njuta. Rädd att gå miste om något. Om jag inte pressar in allt på samma gång. Som att det inte skapas minnen av att inte göra något alls. Av att göra något icke spektakulärt. Vill hinna så mycket. Vet att jag har tid. Hade en mysig sommarafton igår. God mat, gräs och fint sällskap som alltid. Är så jäkla underskattat att prata om viktiga saker, att inte stuva undan utan verkligen få prata om tråkiga jobbiga saker. Inte bara ha kul och vara uppåt hela tiden. Så skönt. Med lite omväxling och lite djup för en gångs skull. Hittade massa Ulf Lundell band från far, kan lätt säga att det blir bra underhållning ikväll. Kanske till och med kikar på film ensam. Det var ett tag sen.





Ge mig åska då?

För övrigt ett av de bästa banden jag vet.


Ett försök till powerwalk med jycken.. Gic...

img_1118 (MMS)

Ett försök till powerwalk med jycken.. Gick inget vidare. Nu ska jag bada! Hej ledigheten, jag älskar dig.


Ut och segla! Helt jävla överlycklig!

img_1465 (MMS)

Ut och segla! Helt jävla överlycklig!


Dum av dig

Börjar uppskatta vädret.. Känns helt okej att rinna bort och vara konstans överhettad. Det är okej. Ska kila iväg till jobbet, känns också okej. Kanske äntligen har blivit sådär hjärndöd som alla andra blir. Dum, glad och villig. Slav under arbete. Lyssnar på god musik, morgonstund har guld i mun..


Sytt och fixat alla dynor! Nu jävlar. Ut o...

img_1092 (MMS)

Sytt och fixat alla dynor! Nu jävlar. Ut och segla på fredag, ljuvligt. Snart jobb, mindre kul..


Powerwalk. Faan vad det är hett!

img_1089 (MMS)

Powerwalk. Faan vad det är hett!


Avskyr redan den här dagen.. Fan. Skit.

Avskyr redan den här dagen.. Fan. Skit.


Gårdagen tillbaka tack. Jag svettas ihjäl ...

img_1073 (MMS)

Gårdagen tillbaka tack. Jag svettas ihjäl på jobbet..


Vackert liv.

img_1062 (MMS)

Vackert liv.


Båt båt. Är på väg ut till Smajl för lite ...

Båt båt. Är på väg ut till Smajl för lite pill och öl dagen till ära! Ska bli skönt, bada och slappa.


Blev visst ledig idag..

img_1058 (MMS)

Blev visst ledig idag..


Kalaskväll

ll
















Kul. 1,5 h senare. Hemma. Happy times. Har...

Kul. 1,5 h senare. Hemma. Happy times. Har gått en mil med albin, bildat pakt och svurit som aldrig förr.. Avskyr Stockholms puls ibland. Ikväll. Inatt. Människorna. Alltid likadana, samma uttryck, samma frågor, likadana kläder, likadana drömmar. Hundra själar i en. Idioti. Fyllon. Fyllan. Är less. Undrar om folk vill värdesätta nånting vackrare än bakfylla och ölmage.. Hoppas på det. Är inte glad. Vill vara vaken, igen. Men. Hatar men, men ska sälja imorn. Måste vara på topp. Ja. Inte mänsklig.


Helt inställda tåg pga sabotage. Jag älska...

img_1057 (MMS)

Helt inställda tåg pga sabotage. Jag älskar mitt liv.


Öl. Helt död!

img_1038 (MMS)

Öl. Helt död!


Död. Vill ligga här hela dagen!

img_1031 (MMS)

Död. Vill ligga här hela dagen!


Dags

Åh. Sovit underbart bra. Så satans svårt att kravla mig upp bara. Vill lägga mig på bryggan och titta på moln, lyssna på god musik och dricka iste. Så jävla onöjd just nu. Skulle kunna tänka mig en förändring. Ja. Tror jag egentligen bara behöver lite semester. Vila upp mig, få träna och sova länge. Efter det drygt 2 månader kvar. Ber till gud att det kommer gå undan. Ska springa iväg nu, trafikfara.. Får inte upp ögonen. På med smilet, ladda upp fejkskratt och lycka.. En fin låt.


Tröttmössa idag.. Det var värt det! Solupp...

Tröttmössa idag.. Det var värt det! Soluppgång. Slutar 17, vilken fantastiskt fin tid va?


Alldeles för ljust för att sova. Fåglarna ...

img_4549 (MMS)

Alldeles för ljust för att sova. Fåglarna har börjat kvittra. Solen går upp om 20 min. Kan inte sova. Vill inte sova. Vill vara vaken och dra ut på varenda minut. Hatar att jag är nattmänniska, det går inte ihop med det tilltänkta livet. Kan bara inte sluta vara vaken. Kommer att vara sur och trött imorn. Tror att det kanske kan vara värt det. Lyssnat på vacker musik, läser texter.. Och sen när mörkret faller. Att dom har närmare till kärlek än hat. 30 juli. Vilken konsert va..


Powernap i pistolbåset. Skulle vilja sluta...

img_0989 (MMS)

Powernap i pistolbåset. Skulle vilja sluta nu ja..


Hett! Sov varmt men mycket bra. Vrålcyklad...

Hett! Sov varmt men mycket bra. Vrålcyklade och hamnade på jobbet än en gång! Lite att göra. Lägger pussel..


Världens absolut finaste film


True Romance. Quentin. Höjdarfilm!

True Romance. Quentin. Höjdarfilm!


Helt slut. Solat med Mumin, handlat, cykla...

Helt slut. Solat med Mumin, handlat, cyklat, tränat ihjäl mig, försäkrat, tvättat och lagar matlåda gör jag nu. Kan komma på roligare saker..


Hot stuff. Handlat saker!

img_0974 (MMS)

Hot stuff. Handlat saker!


Träna. Har redan träningsvärk..

Träna. Har redan träningsvärk..


Haha. Märks att jag har jobbat alldeles fö...

Haha. Märks att jag har jobbat alldeles för många timmar på för kort tid. Gick ut från jobbet barfota. Hej idiot.


Galen dag. Ändå hunnit med ungefär sju sån...

img_0973 (MMS)

Galen dag. Ändå hunnit med ungefär sju såna galanta damer..


Passar på att sola de korta benen. 3 h avk...

img_0969 (MMS)

Passar på att sola de korta benen. 3 h avklarade. Med galen cirkusmusik. Vansinne egentligen. Häller i mig kaffe bara för att. Pigg, utvilad och hurtig idag!


Lyckliga gatan

Häller i mig kaffe. Har sovit som en gud. Gudinna..? Äter segt bröd och borde börja röra mig! Är gladare idag. Jobbar idag sen ledig två. Och snart snart två veckors ledighet. Ska ut till landet och borra ner hela kroppen i gräs. Inte tänka på något alls. Vad jag längtar. Att få vara där länge. Längre än två dagar. Så man hittar lugnet. Fint.


Äntligen ett slut. Har aldrig längtat ef...

Äntligen ett slut. Har aldrig längtat efter natten så mycket som idag. Struntar i att dagen tog slut, vanligtvis vill jag dra ut på det. Inte idag. Njuter av magic numbers i ett alldeles för varmt rum. Inser att det finns mer vackert än fult. Människor med karaktär som lyfter. Var rätt mättad på mig själv idag, på mitt omöjliga humör och snurriga tankar. Det gick över. Har gärna en skitdag till om jag får somna lycklig.


Lite bättre.. 5 h kvar. Pepp pepp och chok...

Lite bättre.. 5 h kvar. Pepp pepp och choklad. Och energidryck och 35 grader varmt.


Seg skitdag. Funderar på att hoppa i have...

Seg skitdag. Funderar på att hoppa i havet och simma bort från allt. Helt enkelt bara dra. Skulle vara helt jäkla underbart. Ska försöka peppa. Hej livet. Idag suger du.


La musique!

Musikmorgon.. Ska cykla iväg till jobbet. Är förbannat trött.. Ugh.




Skitnatt. Kan inte sova.

Skitnatt. Kan inte sova.


Båten lever. Jag är helt död. Men glad!

img_0941 (MMS)

Båten lever. Jag är helt död. Men glad!


Helt slut! Har skrubbat ihjäl mig.. Den bö...

img_0913 (MMS)

Helt slut! Har skrubbat ihjäl mig.. Den börjar likna något.


Är på väg ut till min båt. Känns grymt att...

img_0910 (MMS)

Är på väg ut till min båt. Känns grymt att kunna säga! Vi ska inventera, skura och guppa runt. Ingen segling idag, bara fix! Åker kommunalt med en miljon nödbloss, flytvästar och sjökort. Fin dag igår i underbart väder och vackert sällskap. Gillar läget.