Björnen

Gaah! Ni som känner mig, era få jävlar vet att jag äger en skum fobi mot björnar. Brunbjörnar, grizzly, is och alla de andra rackarna. Nu snubblade jag över denna artikel:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2797820.ab

Jag beundrar det, men det är vansinne! Vansinne!

Tomt

Idag kämpade sig en liten liten fluga sig upp ur min mors vinglas. Levnadsglädje.

Idag mådde min hals bättre. Motsåndskraft.

Idag försökte jag köpa något men fick inte tag i något, alls. Anti- sug.

Idag försöker jag styra upp en kväll. Verklighet.



Jaa

Ikväll blir det äntligen dags för Sex And The City- filmen! Hoppas hoppas hoppas att den lever upp till förväntningarna. Helgen har varit toklugn för min del, har dragit på mig någon satans förkylning, igen!

Hur fasen böjer man ordet gryning?

Tudles

Hej hej hemskt mycket hej. Jag har kalasat mig full och rullat upp och ner i en automatisk säng. På ett väldigt vänskapligt sätt och inget annat. Idag var det jobb och nu är det helg!

Vinet och filmen väntar!

Fältrapport

Helgen var precis så underbar som man hade anat att den skulle bli. Vi åkte en tur på sisådär 1, 5 timme, vilket är way too long! Kom fram till Norrtälje och missade bussen med 20 sekunder. Notera att det var den enda bussen som gick den dagen, uuh. Ett smörsamtal senare var vi ute i roslagen och åt god mat och band kransar som aldrig förr! Cidern och vinet var ständigt närvarande, nubben skippade vi. Vi körde en liten tur med båten och hamnade på en ön som vi blev kvar på till nio. Sedan var gäststugan ett givet val för oss alla. Det var supermysigt och kvällen avslutades med morgonpromenad och grynting.

Dagen efter var nog jag och mor de enda som mådde tämligen bra, lite vindrink på det och en ölkorv så var Therese åter med i spelet igen! Vi körde en dagen- efter kväll, körde fia med knuff och drack söt cider. Sedan begav vi oss ut till KnappKarlsson, en skärgårdskrog i närheten och pimplade cider i båthuset. Träffade också på lite gamla vänner som vi roade oss med ett tag. Kort och gott, en toppenhelg, hoppas att ni har haft det vackert också!

    
   
   
  
 

Hej hej

Midsommar! Vad säger man? God mat, skärgård, bad och för mycket vin!

Ha en sjuhelvetes bra snapshelg mina vänner! Jag flyr stan!

En natt, en natt

Jag gick ut, jag segrade och sprang utav bara helvete i randiga skor.


Hjälp?

Hjälp. Det står en 75- årig gubbe med en verktygslåda i min brors rum och svär något överjävligt högt för sig själv. Han ska sätta upp persienner, och jag är ensam. Han är arg nu, det här kan alltså vara det sista ni hör ifrån mig. När som helst kan han klampa in här med en skiftnyckel stor som en yxa i handen. Å andra sidan, hur svårt kan det vara att få omkull (inte omkull) en herre i snart 80- års åldern? Dessutom ska jag tydligen behöva hjälpa herren ner med hans saker då hissen har fastnat. Ett jävla meck, och så fyller man imorgon. Jag tycker att det är vansinnigt. Vansinnigt.

Träna träna

Toodles! Jag har varit och kämpat på gymmet, jag måste säga att jag blir stolt. Ensam, förvirrad och uttittad kilar jag dit. Idag blev det inte så tufft men vad gör det när man fyller år imorgon? Juste. För att följa upp gårdagens inlägg så har jag blivit botad, efter lite öl och pizza insåg jag att jag var tvungen att hjälpa mitt materiella begär på traven, jag blir klok av öl. Begäret var tvunget att få en push, så jag kastade mig helt enkelt in på H&M och köpte första bästa tröja jag kom över. Den var fin, och begäret är tillbaka. Efter den timmen så insåg jag att jag ville ha saker, kläder och kärlek!

Imorgon är det en bra dag, en mysig dag och min dag! Hej hopp! (Jag tror att jag är hög av endorfiner.)

Jag har blivit en tråkig gammal icke- materialist!

Nu har jag återhämtat mig från onsdagens lekar och jobbat av mina två dagar! Om två ynka dagar händer något stort; jag blir blott 20 år! tisdag alltså, icke att glömma nu! Varje år skriver jag önskelistor som andra skriver böcker, jag dekorerar, poängsätter och klistrar för fullt. Detta år har jag skrivit en snabb liten lapp på drygt fem saker, fem saker till den stora dagen?! Jag skäms, jag skäms över att vara jag när jag bara producerar fram trams. Förr ville jag ha allt, allt som jag såg, men nu får jag tvinga fram begäret. Vad har hänt? Och varför vill jag inte bara ha ha ha? Svaret är knappast att jag har allt, är det ens möjligt på en ålder av 20 år? Troligtvis inte. Kunde man önska sig vackra män i vackra kläder, vackert väder och en läcker bränna så skulle jag vara helnöjd. En hund skulle väl funka också, en till alltså.

Jag har totalt tappat mitt materiella begär, jag vill ha hjälp.

Den är definitivt här

Den bakfulla dagen med det perfekta vädret. Jag har inte kört många knop idag inte; vaknade ovanligt sent, 12 och körde en lång frukost för rehab. Om det fungerade kan man klura vidare på. Vad är egentligen det perfekta bakistricket? Finns det någon form av formel som alltid fungerar? Jag är insnöad på att äta äta och äta. Varannan vatten kan ju slänga sig i väggen. Hur mycket vatten jag än dricker innan läggdags så blir jag alltid lika jäkla seg dagen efter. Istället bör man suga i sig pommes frites, hamburgare och annat fett. Att dippa är en grej också, dippen gör något som får en att må bra. Dåligt samvete får man ju alltid men tänk då på hur mycket man har klubbat bort innan, mhm.

Gårdagen var superb! Vi var extremt taggade och började kvällen med lite shysst musik, öl och dans á la Strömbäck. Vi gjorde ett kort besök på Treat då det var ett tag sedan man var där. Sorgligt nog insåg jag att jag inte kände igen en jävel, mitt utgångsdatum tycks ha passerat. Istället blir man knuffad till höger och vänster av någon liten lollita med brunpuder på 18 år, arg blir jag. Sedan blev det faktiskt Larran, de hade en riktigt shysst uteservering med värme vilket uppskattades denna kväll! Erik och jag svepte vin som skurkar och klubbade loss till mycket skön musik inne på dansgolvet. Det hela slutade med att jag hade sönder Eriks öl som han nyss köpt för att jag vevar så febrilt med armarna när jag svänger loss, jag "råkar" slå en krullig tjej med mycket attityd i revbenen, flyr bakom Erik och ger honom min (hans) öl som tack. Sedan blir ilskan för svårhanterlig och vi vandrar hem, fulla och hungriga. Kvällen slutade på Mc Donalds där vi handlar mat för en hundring för att sedan bli kvitt! Men en fin kväll.

Imorgon ska jag arbeta mina vänner, det känns stabilt.

Ut ut ut!

Utgååång! Taggad som en muslim efter fastan, ja ungefär så kanske. Jag och bror slår följe och klubbar värre än klubbkidsen denna kväll, möjligtvis. Vi får se var vi hamnar, Laroys uteservering har premiär ikväll, kanske något att kika in? Sitter och sippar (läs klunkar) en välkyld Heineken just nu, mums. Hoppas ni får en kalaskväll! Hej nu.

Förvänta er en seg och jävligt trött Lina imorgon.

Varför har ni slutat kommentera?

Todeloo! Vilken storm, vilket väder! Jag ska gå en sväng på stan och leta reda på saker som jag vill ha, sjukt att man ska behöva leta reda på saker man vill ha. Mina födelsedag infaller om exakt en vecka, och då blir det ett sjuhelvetes kalas. Annars känner jag mig tämligen ensam haha, arbetslös och sugen på att sätta sprätt på pengar. Fel kombination men så är det.

Ikväll ska jag kika på matchen, det ska nog gå bra ska ni se! Hörs senare! Tjingeling!