En dag, en dag, en dag!

Nu sitter jag i skolan, suger på en pucko som smakar bajs och rensar ut tre år av mitt liv. Tre jävla år som kommer ta vrålslut imorgon. Imorgon smäller det och jag kunde inte vara lyckligare. Mor och fader kämpar som tokar hemma och jag är så spänd på morgondagens äventyr och presenter!

Total lycka är att vandra, att veta att man får sina betyg, betyg som man är värd och att bada i sol och shysst musik! Det är slut.

Gårdagen var förresten superb! Hörde dock bara några låtar med Justice, de gick på runt tvåtiden, sen dog mina fötter och magen kurrade. Så det blev taxi hem där vi fick beskåda gryningen. Mycket fint. Harmoni. Hej.

Två dagar!

Oj oj vad dagarna rullar på! Det skrämmer, roar och känns lustigt i magen. Som en liten satans fjäril som pillar till och säger: Psst, det är slut nu, slut! Och sådär kan den hålla på i alltifrån en timme till en hel dag, jösses.

Och underbart väder har vi också, 26 grader på fredag bäddar för en riktigt shysst början på livet, det nya livet. Nu ska jag iväg och jobba som en vilde och sedan blir det Justice ikväll på Sture! Taggad som ett svin!

Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice. Justice.Justice.Justice.Justice.Justice.
På Sture.

Fältrapport

Tjuhuu! Jag är hemma, jag är arg, jag är fräkning och mina MVG: n börjar sakta men säkert att trilla in.

Just a thought


Allt är flyktigt. Och det som är flyktigt är svårt att fånga, om man skulle försöka fånga det så skulle det fly, vi skulle jaga, och vi själva skulle bli en flykt. Tokigt.


Jag kilar förresten till skärgården nu och bättrar på brännan och vinsuget! Todeloo.

Grattis till Lina

Ja, för er som inte redan vet detta så har jag namnsdag idag. Vi kan ta det från början; jag är döpt till Lina Elsa Maria. Vid varje namnsdag blir jag glad. Jag blir glad. Och jag vill/ bör få gratulationer, så är det.

För er som inte redan har antecknat datum för mina namn kommer datum här: Lina- 20 maj, Maria- 28 februari och Elsa- 30 oktober.

Så fyller jag också 20 år den 17 juni. Nu åker ni på stryk om ni mot förmodan skulle missa en viktig dag!

Mixed feelings

Sista lektionen idag, ever! Ja, en liten redovisning på torsdag men annars så är det brutalt härligt slut! Jag skulle kunna säga att det känns underbart, men det känns mera tomt, bara som om luften har gått ur. Men på ett bra vis. Just nu håller jag på att skriva ihop en shysst önskelista inför den kommande studenten, sedan blir det tätt inpå kalas på min 20- årsdag! Då man ska komponera ihop en till lista, uuh. Det är hårt att få saker, tufft.

Det finns en supermysig affär på Rörstrandsgatan, Plezuro. Hon tar in okända designers från norden, oftast bara i ett exemplar vilket alltid är trevligt! Nu har jag hittat två par fina örhängen därifrån:

 

Kassa

Haha. Konstaterande: Therese och jag är katastrofalt dåliga på planer. Ungefär lika kassa som på att ta genvägar. Oj oj. Men vin, vin kan vi.

Idag är jag sugen på att köpa ting, dessa ting vill jag köpa. Ny bikini, brillor kanske. Jag ska helt enkelt ta mig en svängom, ikväll känner jag inte för något. Jag skulle lika gärna kunna gå ut och röja som att stanna inne och kika film. Hårt. Det är hårt.

Valet och kvalet

Nu var man nyfriserad och mysig igen! Den mycket trogna Terron kämpade hårt med mitt hår igår, tack babe! Jag försöker komma loss med en outfit, numera börjar kalasen redan vid fyra och jag står och stampar mellan en blommig vippkjol eller en svart kort ballongdress med kilklacksdojjor, otroligt svårt val.

Sen vill jag bara påpeka att vissa föds som offer, växer upp som offer och slutar som offer, antagligen enbart deras eget fel. Sickens tur att man inte är en sådan.

Bara en tanke! Tjingeling!

Klokheten ägs av mig

Vad gör man med all denna lediga tid? Sällan något vettigt tror jag. Jag har halkat efter lite med träningen sista tiden, men nu är det dags att köra igen! Studenten och beach 2008 är stora anledningar till att pusha på lite extra, det skadar ju inte att gymmet ligger fem minuter härifrån heller. Ska jag vara ärlig skulle jag hellre ligga hemma, kolla en shysst film och äta godis. Men med det kommer man liksom ingenvart, och helgen står precis runt hörnet så visst kan jag vänta.

Ett uppbrott orsakars sällan av en, förutom i vissa specialfall då. Ett hat kommer sällan ensamt, och en ilska föds sällan oprovocerad.

En daglig fundering. Hej nu.

Matvrak

Jösses vad svårt det är med mat. Jag vill bara äta men aldrig laga. Något jag förundras över är att man är sitt forna jag, och inte en tjock jävel, skumt. Ikväll bjuds det på köttbullar, sås och pasta. Notera att jag inte har gjort något av detta.. Avslutar gör jag med en Palla Kuling, smarrigt.

Ikväll bänkar jag mig framför teven, önskar att jag hade en flarra vin och kikar på Grey's Anatomy.

Jag är inte bitter

Saker har en förmåga att dyka upp när man minst vill det, saker har en förmåga att inträffa när man minst önskar det och saker är i allmänhet piss. Ett liv utan dessa "ting" skulle göra varje människa glad.

Missta mig inte för att vara bitter, jag har lagt ner den sidan. Jag kan omöjligen vara bitter när allt i stort sett flyter på, för mig. Skoltiden nalkas mot sitt slut, projektet ska vara inne och prov ska skrivas. Men jag känner mig samlad. Samlad och nöjd. Ty hur ska jag inte kunna vara nöjd? Nu är jag också ledig fram till måndag, då jag går två dagar, ledig, går två dagar och kalasar en vecka i sträck efter det. Mumma. I veckan ska jag fixa håret inför kommande stunder, Terron! En bränna skulle inte sitta fel, och sedan är det tokkalas på fredag. Just det.

Förresten har jag kommit på att människor tråkar ut mig, däremot blir man glad av kläder, kläder och skor, dessa två håller käften och bevarar allt heligt. Just i detta nu rinner min näsa något överjävligt, så jag måste helt enkelt klippa här, ta mig en titt i spegeln och köra en kvällsritual. Imorgon hittar ni mig vandrande i Vasastan, förvirrad och sugen på att handla.

Med facit i hand så, nej.

Ja, och om ni undrar om jag blev brun så kan jag med säkerhet svara nej på den frågan. Däremot prickig, prickig blev jag.





















Prick.

Nu är det kriig!

Jag vaknade upp av trumpeter, trumslag pch vilda skrik, är det krig? frågar jag mig själv slumrandes. Nej nej, det är de där satans gröna männen igen! Ni vet dom där männen? Orkesternördarna som ger järnet i Karlberg. Självfallet infaller Karlbers Dag samma dag som jag ska toksola i Kalleberg. Med tanke på hur mycket soldater som svärmar där nere så kunde jag ignorera resten och tog mig alltså ner för att spana. Precis när jag har lagt mig och slagit på musiken så väcks jag av ett dån! 10 meter ifrån mig står en man och trummar för fullt! Jag finner mig i detta och höjer musiken. Till slut ger han sig av. 20 minuter senare väcks jag av ett oljud så högt att jag är tvungen att ta av lurarna; fem säckpipemän står framför mig och kör, vad det nu är dom kör. Där hade jag, den skygga, hittat en perfekt plats för solningen, precis bakom en häck. Men tji fick jag när hela orkestern får för sig att öva exakt vid denna häck. Och snygga var dom inte heller. Inte nog med detta, fem minuter senare avlossas en sjuhelvetes massa ammunition! Då är det minsann stridsuppvisning, jaha. Avslutningsvis lyfter den enorma helikoptern som står en bit bort, jag får liter sand i ögonen, blir döv och bestämmer mig för motvilligt att det är dags att glida hem.

Så idag hatar jag:

1. Gamla fula militärer.
2. Säckpipor.

Förvuxen

Jag är ju trots allt en grym sagoberättare, lite Elsa Beskow- style.

Det enda som surrar runt i mitt läckra men tunga huvud är student, skolarbeten att skicka in, framtid, sommar, alkohol, familj, alkohol och pojkar. Dessa pojkar. Det gamla är gammalt och det nya vet vi inget om.

Imorgon ska jag arbeta som en sån där anständig person, jag har insett att livet i sig kostar en helvetes massa pengar. Pengar som jag så vänligt arbetar in, uuh! Onsdag blir det klippning, och sedan jobb torsdag och fredag. Vad som sker kan jag inte svara på, men jag ska aldrig mer promenera i en skog.


Brist på sällskap

Söndagar är söndagar. Började dagen med en turbosminkning för att känna igen mig själv, blev dock rätt lugnt med alkoholen igår, eller? Fick sedan traska ut med skrället som nu ligger och däckar bakom gallergrinden, hennes favorithak.

Igår firade vi av Therese, igen! Med hennes vänner och lilla jag, hon hade kört en sväng på systemet och jag satt lycklig hemma och väntade på leveransen. Vinet korkades upp och sen var vi igång. Jag körde nya skorna, flippade från H&M, sen en svart och guldig outfit. Kosan drogs först till Treat (oväntat?), skulle egentligen till Sense, något nytt. Men tiden gick fort och vi insåg att vi var för tuffa för det stället, ja det är sant. Vidare blev det Laröjj, som faktiskt var oväntat kul; dansade som vildar i våra nya höga skor, blev förföljda av tjockisar och töntar i frack och drack för lite! Men det får man väl tåla antar jag. Kalla mig sjuk, men en utgång ikväll skulle faktiskt inte sitta så fel. Vaknade upp och mådde liksom, bra. Ja, bra mådde jag.

Fan, längesen jag la upp bilder här på bloggen, nästan skandal. Ska bättra mig och kasta upp lite nya bilder, eller old ones. Nu ska jag insvepa ledigheten och få dåligt samvete över att bara sitta hemma i fint väder!

Kalas

Och så dagen efter valborg. Fyllan drabbade inte mig, utan de mindre tokstollarna. Jag bjöd Therese på middag, drack äppelöl och kollade på brasan vi Riddarholmen i kylan. Kom hem runt 11 och toksomnade haha. Festande på valborg är inget för mig, däremot såg man ett par stycken som irrade runt i stadens mörker. Mycket äldre blandades med yngre och för en gångs skull kände jag att det fanns respekt gentemot varandra. Rätt fint att se, hur gamla damer hjälper ghettokillar att hitta till t- centralen, hur 14- åriga fulla grabbar börjar prata med äldre om familjevärderingar och hur det inte fanns något agg generationer emellan.

Idag fyller Therese! GRATTIS! Utgången är definitiv, dock är de flesta ställen stängda då stackaren föddes en dag för tidigt eller sent, en röd dag. Satan. Men vi kirrar ihop något, som alltid! Nu blir det presentinslagning sen kalas!