Skitdag. Människor är skit idag. Dumma idi...

Skitdag. Människor är skit idag. Dumma idioter. Orättvisa. Bort med dom och in med nya. Tack.


Skulle kunna sova ståendes. Veckans trötth...

Skulle kunna sova ståendes. Veckans trötthet kom. Typ nu. Ses om 12 h igen!


Hej. Jag förlorade.

img_2113 (MMS)

Hej. Jag förlorade.


Nyfriserad. Men det ser ju inte ni! En öl ...

img_2101 (MMS)

Nyfriserad. Men det ser ju inte ni! En öl med bror. Tänkte lägga på mig lite vikt..


Vad jag sov. Säkert tio timmar. Helt unde...

Vad jag sov. Säkert tio timmar. Helt underbart. Vaknade upp till sol, hästhovs och nybryggt kaffe! Har uträttat ärenden och är på väg till frissan som en riktig dam. Gillar det inte alls. Håller tummen för en okej frippa sen.. Hör av mig..


Är nog trött. Känner mig som en duracel...

Är nog trött. Känner mig som en duracelkanin! Ständigt hög på kaffe och choklad. Härligt. 77 h är jag uppe i efter 7 dagar. Behöver helt klart min lediga dag imorgon! Sova till tolv. Ja, tack ja! För övrigt en alldeles ljuvlig dag ju. Fin på alla möjliga vis! Nu sover vi va?


Åkte fel igen. Vill inte åka fel igen. Ham...

Åkte fel igen. Vill inte åka fel igen. Hamnade i Solna. Igen. Fan. Hem och äta, idol, räkningar sen sömn. Ledig imorn vilket är helt magiskt!


Music maestro!

Har bråttom! Vill inte slita mig. Måste rusa. Adiue.


Fick tid att reflektera. På tiki room med...

Fick tid att reflektera. På tiki room med god öl och världens vackraste Elvis. Tror att jag kanske blir stammis där. Påminner om varma sommarkvällar, vulkandrinkar och nattbad i Karlberg. I duggregn. Fan vad varmt det var då. Känns som alldeles nyss. Är för dålig på att fästa blicken framåt. Det går alltid bakåt på något vänster. Fick ur mig allt som alltid med mannen. Fick prata om alldeles för mycket och framförallt skratta. Utan humor stannar livet. Bävar för helgen. Skulle vilja jobba eller dricka litervis med vin. Istället ska vi ta farväl av en underbar människa för gott. Har ingen lust. Vill inte greppa, vill inte se alla ledsna igen. Skulle vilja glömma allt faktiskt. Men vi kör. Upp om fem timmar, 11 h jobb och två kilo smalare. Grattis.


Tänkte dricka en öl med Albin. Slutade n...

Tänkte dricka en öl med Albin. Slutade nu. Bara 9 timmar idag! Imorn öppning och stängning. Det blir mycket jobbsnack, hinner inte ens reflektera över vad som händer annars.


Tillbaka

Äee. Drömde mardrömmar, igen. Om björnar, igen. För två år sen drömde jag minst varannan natt. Jagad. Det stod tydligen för något speciellt, som jag skulle stänga dörren till. Det gjorde jag. Och nu är doom tillbaka. Sovit skit. Ska bli en bra dag ändå. Allt är fint.

Söndag och jag

Utmattad! Och nöjd. Åt jordens godaste middag igår och pratade allvar med min fina vän. Drack två öl och somnade som ett barn. Försöker få ordning på mig, har kollat lägenheter. För jävla trista. Hoppar dom. Fördriver tiden och betealar räkningar. Söndag, gillar inte dig.




Hah. Tog säljrekord idag. Vår butik, slog ...

Hah. Tog säljrekord idag. Vår butik, slog allt genom alla år. Första gången i scoretts historia. Fan vad vi är bra!


Kaos! Totalt kaos! Jag kommer inte ens fra...

Kaos! Totalt kaos! Jag kommer inte ens fram i butiken.. Överskridit budget med det dubbla! Folk är som vildar. Jävlar vad det säljs!


Sol. Varmt. Det är ljuvligt.. Åker tåg. Ti...

Sol. Varmt. Det är ljuvligt.. Åker tåg. Till jobb. Sover för lite men är pigg. Drömde om avmastningskatastrofer. Huh. Och döden. Bli en bra dag.


Ja, det är världens största bulle! Och ett...

img_0384 (MMS)

Ja, det är världens största bulle! Och ett fasligt stort glas vin! Jag tänker sätta mig ner första gången på 11 timmar och njuta. Fan vad skönt. Sålde som en tok idag.


God morgon. Min kropp känns 87 år gammal.....

God morgon. Min kropp känns 87 år gammal.. Och fötterna strl 44.. Men taggad är jag! Lönehelg och fullt ös!


Oj. Vilken jävla dag. Men helt magisk! Ja...

Oj. Vilken jävla dag. Men helt magisk! Jag tror jag kanske har hittat rätt! Hade så fruktansvärt kul idag att jag börjar undra vad felet är! 12 timmars spring. Då menar jag spring! 20 minuters rast och en kisspaus senare sitter jag och väntar på tåget i Sundbyberg. Gick högt hööögt över budget och sålde mer skor än vad jag trodde att jag skulle klara. Fick fint beröm och har världens finaste chef. Så lyckat. Och så ont i kroppen. Och hungrig och ja.. Rätt trött för all del. Ja lever och är lyrisk.


Då laddar vi då!

Är sån jäkla tidsoptimist. På morgonen. Sitter med blött hår, halvklar occh ska gå om tio minuter.. Yes. Vädret är fint, jag är glad om än något nervig. Har klätt mig fint och ska vara på ett sjuhelvetes fint humör idag. Med risk för kollaps ikväll efter tio timmar.. Hej!


Blev för första gången på rätt länge...

Blev för första gången på rätt länge rejält trött. Och det var ljuvligt. Inget spring i benen och inget behov av att hitta på massa hyss. Det höll i sig i tre timmar, nu ligger jag och stirrar i taket och undrar hur det ska gå imorgon. Är nervös. Vet inte vad jag ska ha på mig. Vill vara tjusig och glad. Kommer att vara det. Går det fel ler vi bara vi kvinnor! Har lust att träna. Natt- träning borde marknadsföras stenhårt. Minns nattpromenaderna jag tog förr, på sommaren och våren. Plötsligt slutade jag med det. Kan faktiskt inte minnas varför. Kanske blev allt helt bra. Tvångssömn. Fan. Carpe noche.


Helt slut! Tog fel buss, gick av i panik o...

img_2084 (MMS)

Helt slut! Tog fel buss, gick av i panik och hamnade i Solna. Virrade runt efter pendeltågen, fann istället ett busstorg med tillhörande tunnelbana. Hoppas innerligt att jag åker korrekt nu. Ännu en anledning att bojkotta sl för bil. Idag var det vip öppning, imorgon kör vi på riktigt. Suttit tre timmar med en säljutbildning så förberedd är jag. Måste bara sova först!


Helt okej morgon att vakna i!

img_2082 (MMS)

Helt okej morgon att vakna i!


Haha.. Två äldre damer bakom mig på tunnel...

img_2080 (MMS)

Haha.. Två äldre damer bakom mig på tunnelbanan: titta vilka fantastiska ben hon har! Ungdomen är ljuv mina vänner..


Inga djupa funderingar!

Haha. Jävla hurtbulle känner jag mig som. Som en sån där glad, pigg jävel i morgontrafiken. Skulle kunna fälla mig själv. Är bara så galet taggad inför veckan. Och livrädd men fan, kul. Har inget av vikt annars. Inga djupa funderingar eller uppsatser tyvärr, funderar på håret ja. En världslig sak? Fick nys om att bjuds på film och sällskap på Gärdet, ska nog orka pallra mig dit! Filmnörden i mig skriker efter bra film. Det var ett tag sen nu! Diskutera ytligheter och allt annat som dyker upp. Oviktiga ting, vardagsting.. Och kanske resor.



Ja, jag vill tillbaka.

Alla bara drog.. Märkligt.

img_2054 (MMS)

Alla bara drog.. Märkligt.


Älskar träning! Det gör jag! Få saker ...

Älskar träning! Det gör jag! Få saker gör mig så tillfredsställd som att vara helt slut efter ett pass. Magi är det. Att man klarar så mycket mer än vad man tror. Fin dag!


Överskottsenergi

Tänkte hitta fantastiska bilder här nu va.. Hittade nada. Är helt slutkörd efter 9 timmars städning idag. Är vansinnigt trött på byggdamm, byggjobbare, orangea västar, spikar, slagborrar, spackel, dammsugare, fiberdukar och ja.. Det var det hela. Vill bara öppna upp butiken nu, börja sälja till folk och komma in i rytmen igen. Lärde mig kassa idag, med risk för att låta stroppig måste jag ändå säga att det var galet enkelt. Jämfört med Zara där vi hade två intensiva veckors utbildning och lyckades ändå aldrig få det att stämma. Så ja, jag vill öppna. Jag vill sälja fina saker till fina människor, jag vill briljera med mina säljkunskaper och spöa skiten ur alla andra Scorettbutiker. Det är mitt mål. Tröttsamt dravel men kan inte förmå mig att sova ännu. Skulle behöva sällskap, kanske te och en playlist full med grym musik. Kan inte stänga av energin, det liksom vibrerar inom mig. Är hör och häpna, ledig imorgon. Mot min vilja, ville jobba. Ville gärna jobba men alla är så fantastiskt snabba på det där bygget att allt är klart. Istället kör jag min vanliga ledig- dag- rutt; träning så länge som möjligt, lång frukost, musikknarkande och diverse otrevliga ärenden. Måste ut till båtklubben och fixa nya nycklar och betala för mitt inträde. Bland annat. Jag lämnar in för natten. Adjö.

Nostalgi

19 år och på topp. Med världens bästa människor omkring mig. Med världens gladaste, nästan, själ. Optimisten i mig älskade. Kärlek överallt.


Jag måste vara galen

You look nice alright, and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something, to you

And I like your record collection, Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?

Godmorgon! Idag är jag trött! Men taggad p...

Godmorgon! Idag är jag trött! Men taggad på en ny dag i det här härliga landet..


Jävligt. Jävligt läskigt! Kom igen?! Va...

Jävligt. Jävligt läskigt! Kom igen?! Valvakat och känner mig jävligt arg! Vi är väl unga vackra och intelligenta? Eller? Skäms gör jag också. Enormt. Ses imorgon efter fyra timmars sömn. Heja livet..


Vindrickning på hög nivå. Kollar valvaka p...

img_2030 (MMS)

Vindrickning på hög nivå. Kollar valvaka på ifönen och känner spänningen!


På väg hem. Hur skönt som helst faktisk...

På väg hem. Hur skönt som helst faktiskt. Ta en dusch, fixa lite sen dricka en öl med Albin! Upp tidigt imorgon och sen fullt ös hela veckan. Gillar det. Tempo, saker som händer.


Don't bother me

Har en hatkärlek mot det här stället. Just nu mest hat. Det är svinkallt, kolsvart och regnar. Har variit isolerad hela dagen. Tacka vet jag internet. Försökt fiska och plocka svamp. Det var inte kul, alls. Känner mig instängd här ibland. Är å andra sidan en känsla jag behöver, dock inte idag. Instängd med tankar som man inte kan få bort. Hemma kan man gå ut, träffas, springa, träna, shoppa, jobba eller något annat som tar upp tankarna. Här är det bara du och ditt huvud. Och just nu är vi jävligt osams. Vill inte alls tänka. Var ju skitglad nyss. På topp, svävade. Fyra timmar senare, panik. Måste ut. hade jag körkort skulle jag vara härifrån på en sekund. Ute på vägarna med hög musik i mörker. Men fan, det har jag inte. Fick lust att ringa någon, be om hämtning. Räddning, som en typisk tjej. Gör inte sådant. Vill gärna klara mig själv men satan vad jag skulle vilja kuta härifrån. För mycket diskussioner, frågor och gammalt familjegroll som kommer upp igen. Det kliar i kroppen. Kanske tar cykeln, för hämtningen är satans långt bort faktiskt. Men, värd att vänta på har jag ändå kommit fram till.


Härliga fina stund.

Höst!




























Höst! Jag tjatar, men fan! Höst! Nu ska ja...

img_2025 (MMS)

Höst! Jag tjatar, men fan! Höst! Nu ska jag grilla, dricka vin och ta det så jävla lugnt!


Hittade kvarglömda bilder på Smulet. Måste...

img_1965 (MMS)

Hittade kvarglömda bilder på Smulet. Måste skaffa en hund. Är på väg till Bromma. Härliga fina Bromma. 700 kr fattigare. Cykeln har jag fått stuva undan, känns inget vidare.. Ska lära mig allt idag sen glider jag till Norsviken för fiske och fotografi!


Sa jag det? Är officiellt medlemmar i båtk...

img_7693 (MMS)

Sa jag det? Är officiellt medlemmar i båtklubben nu! Några tusen fattigare men fan vad värt det! Spikat. Säkrat och klart. Måste masta av för att sedan ta upp den 7:e. Alldeles för tidigt! Nästa säsong kommer jag att bo på Smajl. Längtar något så otroligt redan. Nu ska jag läsa gammal bok. Varför? För att jag kan se. Igen!


Ser bara skor. Skor skor skor! Och skovår...

Ser bara skor. Skor skor skor! Och skovård och Gore- tex, och maxflex och PU och SU och massa sulor. Helt slut! Hem och äta och skratta till idol.. Har möte och kassakurs imorn, taggad! Kommer att sälja röven av Bromma nästa vecka vet ni..


Mirakulöst bra i ögat. Skumt. Tackar dokto...

Mirakulöst bra i ögat. Skumt. Tackar doktor Magnus. Slipper lappen och ser faktiskt igen! På väg till jobbet, pigg och hurtig..


Och kvällen? Citerar Winnerbäck; trött ...

Och kvällen? Citerar Winnerbäck; trött på Olsons skor och kvarnen. Trött om natten trött på dan. Trött på all valpropaganda lika billig som reklamen. Vi vill ha ett bättre Sverige, oh fan.. Fin afton och skitafton. Sorgen syns inte alltid men fan så den märks. Vara stor och fin. Begravning den 1:a. Kan bli fint. Han är livrädd. Jag med. Tror att han kommer att klara det, ingen borde få vara med om detta. Det är fan åt helvete och gör mig jävligt arg. Livet är för jävla bräckligt och orättvist. Förstår inte, inte alls faktiskt. Åt helvete. Tror att jag kanske går sönder snart. Har ingen lust men samtidigt stor lust att brista, vara svag och flicka. Inte vara förnuftig alls, bara röja. Låta det gå åt helvete. Låta ödet regera. Kanske aldrig kommer att hända, speciellt inte nu. Bara önskar lite. Kanske få vara liten och fånig. Inte 22 år gammal och en superkvinna..


Hade kärleksbrev väntandes när jag kom hem...

img_5995 (MMS)

Hade kärleksbrev väntandes när jag kom hem. Brorsan gamla barndomsvän, min vän. Inte setts på två år. Fint.


Kul.. 4 h på akuten. Ögonlapp och antibiot...

img_1957 (MMS)

Kul.. 4 h på akuten. Ögonlapp och antibiotika. Heja champagne!


Rinnigt öga.. Astrött. Men störst av allt ...

Rinnigt öga.. Astrött. Men störst av allt min kära brors födelsedag! Gratta eller dö!


Har köpt en lusekofta. Och två klänningar....

img_1947 (MMS)

Har köpt en lusekofta. Och två klänningar. Och en kofta. Fick höstfeber. Och strumpor. Och glädje. Skön ljuv dag, fick rösta, promenera i löv, vara ensam och köpa vackra ting. Inte märkt av det där behovet på länge, att konsumera. Idag kom det, men jag gjorde det varsamt och med glädje. Nu väntar jag på min middagsdejt. Vi ska slaffsa i oss tacos, och kanske prata skit. Är fortfarande blind, kan ju säga att jag är lagom less. Borde isolera mig egentligen, men det är väl för jävla trist? Heja sällskap!


Jag tror att det börjar bli höst?

img_1917 (MMS)

Jag tror att det börjar bli höst?


Tidig afton. Vill gärna vara vaken, men h...

Tidig afton. Vill gärna vara vaken, men har tydligen viktiga uppgifter imorgon. Ledig från jobbet, ögondoktor, core, rösta, tvätta, bank. Känns inte så viktigt. Inte alls väl? När man kan ligga på mattan i rummet, lägga handflatorna mot det kalla golvet, vifta på tårna, smaka på smutsig fin stadsluft och lyssna på den där skivan som ger en rysningar. Som sätter igång hela maskineriet. Som att det inte fanns någon morgondag. Skulle vilja leva så varje dag. Naivt, blåögt och dumt. Samtidigt klokt, lyckligt och eget. 9-5 väntat ivrigt på att skörda själar, väntar spänt på en match med den där jäveln..


Insåg att det var höst och att det var m...

Insåg att det var höst och att det var mindre kul, ja. Åt gott. Kanske. Ställde upp som mannekäng, ja. Svettades i randiga ulliga kläder på söder. Ja. Kom närmare mörkret på fem minuter, ja. Vin hos Albin, jag tror det.. Skål.


På banan igen. Jag och måndag blev nästan ...

På banan igen. Jag och måndag blev nästan vänner. Blev pigg visst.. Tränade hårt, ja.


Vill nästan ha barn.. Nästan.. Barnskor pa...

img_3781 (MMS)

Vill nästan ha barn.. Nästan.. Barnskor packad upp. Så sött.


Avskyr sl. Helt och hållet skit. Är sen....

Avskyr sl. Helt och hållet skit. Är sen. Har haft en skitmorgon, tappat saker, gjort illa mig, spillt, haft sönder, tappat bort och annat kul tidsfördriv.. Kändes som jag sov max två timmar. Med det sagt tänkte jag vända sen här skitdagen. Den ska bli fin, vacker och effektiv. Det börjar med musiken mina vänner!


Lämnar in för kvällen

Trött. Upp alldeles för tidigt imorgon. Kanske träning efter om kroppen orkar med! Nu blir det bok om segling för inspiration. Måste ut till Smajl i veckan, kolla till allt. Kanske dra ut på en liten liten tur ändå.. Hoppas på vind den här gången..

Don't live too fast

Träningen var fin. Hamnade i något slags tillstånd där jag inte såg något. Bara gjorde det jag skulle och sedan var jag hemma. Kanske inte njutning men något annat, effektivt var det. Fastnat hemma med musiken igen. Fortfarande rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tror att det kan vara bra med jobb. Jobba, träna, sova, jobba träna och sova. Tills öppningen. Nu blir det långbad. Hatar att bada. Ska tydligen vara sådant man gör en ensam söndag. Då kör vi.


Vill verkligen ut. Bort. Borra ner föttern...

img_1907 (MMS)

Vill verkligen ut. Bort. Borra ner fötterna i kallt gräs. Gå upp tidigt och springa, äta frukost och läsa dussintals tidningar. Är rastlös men alldeles för seg för att ta mig i kragen. Fan. Ska tvinga mig själv till gymmet, mota bort förkylningen..


Då har jag pusslat färdigt. För idag. F...

Då har jag pusslat färdigt. För idag. Får ingen ordning på det ändå. Har tittat på bra film med ett öga, det andra hänger liksom inte med. Har letat spindelik och lyssnat på all bra musik som finns. Tomt. Godnatt.


Long for may

On our walk today
You were about to lift and stir against
Where he's been blowing to

Don't get fooled by him
It isn't him, it's just may
You feel on your skin

It's making love to you
As it didn't know
How love can make
One's sorrow grow

Take me home again
I will lock you in
Until you've rested on the couch

I loved it yesterday
You took me out of play
But for every laugh
I hear a cry and a prayer

So when day is done
You must be okay

Please don't go
He doesn't want you to
He doesn't want you
To go his way

You can't ask for him
He won't let you in
You can always long for may

I'll bring your lovers here
Steal them from everywhere
All lovers you might need

One to make you sleep
One to make you live
And one to make you breathe

Please don't go
Don't be thinking of
You will find him on the way

He is gone, he'll never come
But you
Can always long for may


Hel

Försöker få bitarna på plats. Upprivet igen, förbannade skit som aldrig vill läka. Vet att alla försöker, med sitt, så gott som de kan. Så gott som man får utan att tappa sig själv. En jävla massa viljor som ska samsas på denna jord. Tror att det går dåligt. Alltid är det något som faller ner på en, tänker inte slås ner. Aldrig igen. Behövde tiden, den var min vän då. Fundera, reflektera, vara djup tråkig och osocial. Kom något gott ur det också, något som jag håller högst av allt. Vill inte rucka en centimeter på det jag har byggt, på mig själv och den jag är. På det jag vill. Det skrämmer skiten ur mig när den där känslan kommer tillbaka. Av att vara helt ensam i ett fullt rum, av den där tomheten, kallt. Stänger av, blir förvirrad, mår illa. När du inte vet, det kastar mig tillbaka 3 år i tiden. Till skit. Till uppgivenhet. När du ger allt och får knivar i ryggen. Och fortfarande är villig att försaka dig själv för någon du bryr dig om. Svaghet, det var enbart svaghet. Något som jag inte har mycket till övers för idag.  

Ändå är det så mycket folk inte vet, så mycket som aldrig kommer fram. Och jag vet, att det till stor del är lika mycket mitt fel. Jag vill bara inte gå sönder igen. Vill komma ut hel, ren och starkare.

Pannkakor med fröken Therese. Glass blir d...

img_1905 (MMS)

Pannkakor med fröken Therese. Glass blir det också. Och skumpa. Heja vänskap!


Firade gårdagens kalas med att skjuta mig...

Firade gårdagens kalas med att skjuta mig själv. Med en champagnekork. Precis när vi skulle gå. Det blev lapp på, missad konsert och trams. Trams trams. Tidig hemgång men givande samtal. Första lediga lördagen blev nog inte riktigt som jag ville. Inte fredagen heller förresten. Ska äta lunch och försöka få tillbaka synen..


Tror jag officiellt har klarat av första ...

Tror jag officiellt har klarat av första veckan! Sålänge jag klarar denna fredag.. Är pigg idag. Tittar på människor. Folk har så bråttom. Får en känsla av att liksom säga något, hälsa, fråga något. Känslan av att man känner alla som passerar eller som man delar plats med. Alla som springer förbi, som kastar en blick och sedan springer vidare. Folk man aldrig ser igen. Kan bli full i skratt när jag sitter där på pendeltåget. Denna hemska tystnad, inte störa någons synfält, vara osynlig. Ändå sitter vi hoptryckta med varandra. Ändå ska vi åt samma håll och göra samma saker för att sedan längta efter helgen. Hyllar dom som vågar lyfta blicken och faktiskt se sig om.


Feel the moon replace the sun

Musikknarkar. En dos om dagen sen är jag hemma. Är trött som en gammal kärring, men känner det liksom inte. Skulle kunna springa en mara nu.


Lite att prismärka.. En del. Lite..

img_1900 (MMS)

Lite att prismärka.. En del. Lite..


Pigg. Pigg. Ska bli pigg. Kaffe. Får en s...

Pigg. Pigg. Ska bli pigg. Kaffe. Får en superleverans idag. Ska bli så underbart med helg mina vänner. Och konsert. Och vin. Och sömn. Och kanske träning och jag har tur..


Åh. Helt slut i huvudet. Siffror siffror s...

Åh. Helt slut i huvudet. Siffror siffror siffror.. Slutade nu. Tänkte unna mig själv en sån där öl eller två typ.


Död. Men glad! Missade hoffmaestro igår. D...

Död. Men glad! Missade hoffmaestro igår. Det gjorde mig ledsen. Ger igen på fredag helt enkelt.. Suckers.


Lite att göra..

img_1896 (MMS)

Lite att göra..


Tidigt. Såg solen gå upp bakom husen. Näst...

Tidigt. Såg solen gå upp bakom husen. Nästan värt det efter 5 h sömn! Kör igång med leverans, 70 kollin att få in på lager.. Yes sir.


Svär för mycket

Kanske ska rapportera. Jag vet inte. Är jävligt glad. Svär för mycket. Sovit lite för lite men blir som en galning då. Undrar om jag någonsin blir trött. Kanske kommer kroniskt i efterhand. Kan alltid fungera, vet inte varför. Hade en ljuvlig dag, vannsinnig och slitsam. Ont i rygg, armar, knän och huvud men helt klart värt det. Jobbade nonstop, gillar att göra det. Se resultat. Ni anar inte lättnaden att slippa vissa sysslor och ersätta med andra finare. Tänkte titta på film men först måste jag pusha lite för en fin gammal granne jag hade! Finfin musik och finfin video, lyssna.


Helt okej utsikt. Jag är en bortskämd ungj...

img_1891 (MMS)

Helt okej utsikt. Jag är en bortskämd ungjävel som vill bort härifrån. Fort.


Morgon. Onekligen. Hade sista dagen igår ...

Morgon. Onekligen. Hade sista dagen igår och full rulle. Suverän dag. Lång men fin. Avslutade med toy story med fina glasögon. Idag kör jag nya jobbet, fullt ös.


Never ending story..

img_1888 (MMS)

Never ending story..


Sista dagen på jobbet. Det är sol! Sov myc...

Sista dagen på jobbet. Det är sol! Sov mycket fint efter kloka råd. 9 h kvar.. Absurt haha. Heja mig idag.


Den där tanken om tåg verkar inte lämna...

Den där tanken om tåg verkar inte lämna mig. Jag tror det är hösten och förändringarnas tid. Vill alltid något nytt med kylans ankomst. Är lite kluven. Åkte förbi Centralstationen nyss, skulle velat hoppa av. Och på. Bara en dag. Tror det är min gamla vän som spökar, hon som flyttade söderut. Behöver nog bara hennes kloka råd och sällskap. Tänker för mycket. Nu ska jag jobba min näst sista dag sen bjuda en vacker man på middag.


Sov. Sov på dagen. Och på natten. Som en s...

Sov. Sov på dagen. Och på natten. Som en stock. Äntligen. Lördagsmorgonen var fin


Jag tror jag sover ett tag.. Slut.

img_1864 (MMS)

Jag tror jag sover ett tag.. Slut.


Kanske ljög. Tog inte alls död på den j...

Kanske ljög. Tog inte alls död på den jäveln. Bara misshandlade lite. Seglivad rackare. Ska kolla på min hundrade film nu. Känns som att allt börjar hamna på plats. Kanske bara idag. Nöjd är jag ändå. Och bara lite uttråkad.


Hejdå sjukdom. Jag tror jag tog kål på dig...

img_1839 (MMS)

Hejdå sjukdom. Jag tror jag tog kål på dig ändå din jävel.


Ville fly

Blev sentimental för en sekund. Ville åka tåg igen, fick den där känslan att inte höra hemma. Att jag måste byta stad. Kanske land. Fick den för en sekund. Sen försvann den. Gick runt med den känslan i ett år förut. Ville sitta ensam på något gnisslande tåg, dricka alldeles för dyrt vin ur en liten flaska, äta räkbaguette med för mycket majonnäs och se allt bara försvinna. Sova kort på nätterna, titta ut genom hytten på mörkret. Känna att man var på väg någonstans. Allt det skulle bli mycket bättre om man bara flyttade. Från allt ytligt, falskt gammalt och jobbigt. Börja om i en annan stad, en mindre. Kliva av tåget, känna ny luft och förstå att det är rätt. Jag var inne på Göteborg en sommar. Förra sommaren, innan dess Malmö. Vandra på stränderna och irritera sig på den där hemska dialekten och skratta åt att man ändå flyttade dit. Jag kunde ha varit uppe i Åre i vintras, åkt skidor varje dag, druckit för mycket och dansat alladeles för långt inpå natten. Men som sagt, känslan försvann, jag vet inte varför. Jag tror jag insåg att det bara är att härda ut, inte fly. Löser inget alls. Du kommer hitta nya skitsaker att störa dig på, nya falska vänner, du kommer vaggas in i falsk trygghet och sen bli sårad. Så istället för flytt valde jag att stanna, hade ett fint år i Stockholm. Mycket finare än vad jag trodde. Skulle aldrig varit där jag är nu om jag inte stannat, skulle ha stannat på noll. Och kanske aldrig träffat människor som man bryr sig om, nya människor med nya tankar. Tacksam för det beslutet. Såhär i efterhand tror jag att det var helt rätt. Eller jag vet.

Nej men nu är jag less vet ni. Nu vill jag...

Nej men nu är jag less vet ni. Nu vill jag ta mig fan gå till gymmet! Trött på soppor och halstabletter. Jobb imorn, vill vara pigg. Skit. Kanske rymmer.


Hittade min sommarplats. Den såg höstig ut.

img_1814 (MMS)

Hittade min sommarplats. Den såg höstig ut.


Spindelhanden och jag går ut. Jag tror jag...

img_1813 (MMS)

Spindelhanden och jag går ut. Jag tror jag har åldrats till minst femton under dessa dagar..


En gång i tiden var ett tag sen nu


Knockad

Ahh.. Lyckades somna. Sov helt okej hela natten. Tror jag kan tacka den vänliga själen som kom och och bjöd mig på whisky. Dyr fin whisky som jag dessvärre inte kände någon större smak av. Är piggare idag, seg jävla sjukdom men känner att jag kommer vinna snart. Eller ja, jag måste vinnan innan helgen. Sen är det full rulle på nya jobbet med nyöppning. Kan inte gå runt och såsa då inte. Nu blir det supersen frukost sen tänkte jag klättra lite på väggarna faktiskt..