Värmen?

Snö, igen! Vad oväntat! Skulle jag ha varit ledig skulle jag sladdat ut på en tur med skidorna. Dricka varm choklad och äta apelsin. Men jag smider planer istället och är på väg till jobb. Jobb och blixtrar. Kör lite bilder på det kanske..










Konserter!

Är ju en hel del fina konserter nu i mars! Sidechild spelar på Strand den 5: mars, Love Lindblom, en god vän till min bror kör på Marie Laveau den 3: e mars. Hoffmaestro sprider magi på Annexet den 27: e mars och fina Tomas Andersson Wij sjunger glatt på Berns den 26: e mars! Sug på det ni! Nu börjas det, snart kan vi springa barfota runt Mosebacke torg, fräkniga och solhöga!

Kliar i kroppen

Hade drömmar om att rymma. Kanske till landet, kanske upp till Norrland. Hoppas på ett gammalt tåg och sticka iväg en snabbis. Dimman gör mig klaustrofobisk, nästan kvävd. Dett är lördag, en glad dag vet ni. Jag är glad men jävlar vad det kliar i kroppen. Som att jag växer.


Nästan speedad

Allt som vanligt. Börjar komma in i lunken igen. Eller försöker ställa psyket utanför och bara låta kroppen styra. Mot det som måste göras och spara allt fint i huvudet tills solen tittar fram igen. Ni beter er som robotar. Är rädd för att bli likadan, är rädd för att aldrig bli seriös. Är rädd för att allt inte ska bli som jag vill ha det. Att jag måste vika mig för en större övermakt och bli en liten människa. Är hundvakt, funderar, vaknar 5 varje morgon, ska till gymet och letar ständigt vacker musik. Precis som vanligt. Men jag är uppåt. Nästan speedad.






Mañana

Telefonterror och svinkyla. Gled hemåt i en trasig linnekavaj och skor full med sand. Vaknade för tidigt och trodde jag var kvar i värmen. Tänkte egentligen bara ge ett livstecken! Har inte "hittat" mig själv, däremot tappat formen och hittat förbannat mycket annat. Men jag är fortfarande på vift. I skallen. Borta. Uppe bland molnen med Ulf Lundell citat och tankar om allt det vackra. Drar ner gardinen, planerar ett båtinköp och packar upp. Måste packa upp men allt är mañana.

Adieu!

Vackra människor. Nu ska jag fara! En liten välbehövlig semester med god mat, gott vin, fint boende och ett fantastiskt sällskap! Förstår inte riktigt att jag kommer smutta på en drink i 38 graders värme om en halv dag.. Känns så bra att jag är totalt lugn! Ska packa ner det sista och glida iväg alldeles alldeles snart. Ha det vackert och fint och var rara mot varandra här hemma. Livet är kort, be happy. Lämnar er med denna ljuvliga sång.


Magi

Jag tror jag tjatar. Jag tror jag måste.






Packad

Packar. Har packat ner halva mitt liv. Jag är en idiot. Måste springa ärenden hela dagen men sitter liksom fast. I lugnet. Har allt väl organiserat, har god musik och bra böcker. Och en satans massa kläder. Jag skäms. För alla kläder. Och skor. Måste fokusera. Adjö.

Vill ha, vill se ut


Carin Wester på Berns


Filippa K på Berns


Filippa K, stureplan.se

Som om det vore vår

Är virrig. Har nog inget att säga. Det spritter i kroppen. Som om det vore vår. Eller en förälskelse i luften. Nu är det dessvärre inte så. Bara den lilla flygturen som spökar..

Puts väck..

Hej. Cirklekn går runt. ZZ Top och gråmulen dag. Men en fin sådan dag. Vansinnigt lugnt överallt. Undrar om någon kunglighet är i stan.. Alla människor är väck. Men jag är med er. Sitter och klurar. Blir yr och skrattar åt allt elände.

Som en cirkel

Ibland tröttnar jag på mig själv. Alla dubbla personligheter och svårigheter man inte tror sig klara. Som man klarar av galant, och det löser sig. Hela livet. Som en enda lång film. Tänker ofta på film, att livet är som en film. Med manus. Ibland känns allt så förbannat förutbestämt. Som årstider. Efter sommar då kommer höst, sen kommer minsann vintern och den genererar snö. Sen kommer aprilsolen och sedan tre varma månader med regn. Igen. Som en jävla cirkel. Tänkte namedroppa ett band, men känner mig alldeles för ond för det. Lyssna på The Box Tops vet ja. Nu ljummet vin, packa och ja. Ensamhet.




Glad på vin i ett varmt Birkastan. Saknar? Ja, Hallelujah för cirkeln..

Tjat?

Borde hinna mer. Med. Hinner inte. Satan. Spiller kaffe över sängen, mattan och mig. Borde rusa till träningen men har en tandborste i käften. Tänkte på bilder, men hann inte långt. Snart så, snart reser vi. Jag tjatar jag vet. Rätt ointressant. Det skiter jag i.


Even though your folks hate me

Grått. Ett konstaterande från rummet på Röret. Sinnet är glatt, jag känner mig uppåt. Har trevliga saker som ska hända idag! Hoppas hoppas på lycka och framgång. Har även fått mitt andra körkortstillstånd, tänkte få tummen ur röven och börja sladda runt igen. Det finns inget bättre än att köra bil. Ibland undrar jag om jag har fått för mycket testosteron.. 6 dagar kvar. Sen adjö till tristess och griniga bittra kvinnor.

I'm a geek

Lyssnar på gamla LP- skivor. Tänker. Tänker förbannat smart. Jag har en plan. Har mycket att göra. nyss lekt med min lilla kusin. Som tar studenten i år. Herregud, studentskiva och en gammal själ som jag.. Spännande. Tänkte springa och bli prickig, träna, sy upp och hämta  ett vackert skrivet intyg från min söta vän. Lyssnar på Skeeter Davis. Vilken underbar gammal musik. Jag blir en nörd som vill leva för länge sedan. Nåja, ska ta tag i allt nu. Adjö och allt det där.

Coconut skins


The Skywriter

Har precis kommit hem efter en dunderpass, känns fantastiskt. Kom att tänka på att jag inte har varit sjuk sedan jag började träna.. Sitter och knarkar härlig musik och ska ta tag i vackra saker.