Bonjour!

Vad ska vi säga då? Det är SVINKALLT! Men vackert! Allt allt allt. Men kallt. Vinet är billigt, jag är glad och tydligen rätt poppis här.. Häftigt värre. Jag har lärt mig halva franska tunnelbanasystemet, på en dag. Rätt värt. Nu ska vi dinera, med vin, massa vin och sedan bli erbjudna lite härlig fransk musik! Fortfarande arg, men. Vad kan jag göra? Antar att det är gå vidare som gäller, men tänker inte riktigt bara släppa det, det känns kanske inte riktigt som min grej. Och att behandla mig som en röv, seriöst. Motbjudande. Faktiskt. Människor slutar aldrig att förvåna mig. Rövhål och vidrigt folk. Men! Nog om det. Jag drar nu, har egentligen ingen lust att skriva men ni är ju mina små stalkers.. Så här fick ni. Puss på er fina och olycka till er andra! Bijoux! (?)

Nu kör vi! Puuss!

img_3831 (MMS)

Nu kör vi! Puuss!


Skulle vilja skriva nåt franskt..

Men kan ju verkligen inget.. Jag tror. Jag tror. Jag tror att Albin och jag kommer att sova två timmar. Och jag tror att tanken är god men att det ALDRIG kommer att ske. Är övertaggad, hajpad, cp, nervös, glad, arg och ja, lycklig på samma gång. OCH. Jag råkade köpa en skumpa. Som vi dricker. Jag är flygrädd. Man måste börja i tid säger man ju.. Jag har rensat ut lite kläder och insett att min kamera väger mer än hela väskan. Typ. 7 kg packning och storslagen fest på fredag. Dekadens. Hejdå mina små stalkers, hörs om två timmar.

Woop woop. Orkar inte vara arg MEN fan vad...

Woop woop. Orkar inte vara arg MEN fan vad arg jag är. Paris är räddningen. Inatt drar vi, viva la france! Stressad som en dåre. Dåre.. Men först jobb! Sälja sälja sälja.


Lärorikt

Titta. Fina fina vänner. Något knäppa men fina.
http://www.vimeo.com/18920896

Jag råkade köpa skor. Jävligt balla.

img_3816 (MMS)

Jag råkade köpa skor. Jävligt balla.


Sista gympasset på en vecka. Ska man behöv...

Sista gympasset på en vecka. Ska man behöva ha ångest? Börjar jobbet fyra, gillar jobbet idag. Alla är skeva och fina.


Packa pappas kappsäck för snart reser vi. ...

img_3802 (MMS)

Packa pappas kappsäck för snart reser vi. Paljetter, hippieband, flanellskjorta, jeansshorts, byxdress, ray bans, lacktights och svart hatt! Kan man kräva mer av mig? Skulle nöjt mig med ett pannband och t- shirt men vill ju inte gå byxlös..  Är liksom jävligt sömnlös. Har snurrat in mig i nån känslomässig härva som liksom bara blir värre och värre. Som en jäkla dokusåpa. Vet inte vad som är okej att känna heller. Vad som är normalt. Vad jag brukar känna. Kan inte gå tillbaka till något och försöka förstå mig på mig själv. Har aldrig varit här förut. Känns som att falla handlöst utan något under. Ingen säkerhet. Och förvirringen är konstant. Mer än vanligt. Snurrar bort mig i ingenting. Undrat om jag har haft fel hela tiden? Att jag har gått fel stig. Och i sådana fall är det mitt fel. Och i sådant fall så kan jag ju inte lita på mig själv i sådana situationer. Och då kommer vi till fråga två: vem fan ska jag lyssna på då? Om jag har haft fel och ljugit för mig själv? Hajjar noll. Och ingen hjälp får jag, inte ens en liten knuff. Fan. Jag stänger av. Känslomässigt avstängd. Se och lär.


Slår på stort

Haha.. Jag lagade en magiskt god middag, till mig själv. Ensam. Sjukt seriös. Tvårätters. Gjorde egen skagen. Jösses. Jag börjar oroa mig lite för att upprätthålla det där balla liksom.. Mer hemmafruvarning. Men fan, vad bra jag är! Bra hemmafru. Utan man. Bra där.

Väääärt

Jag shoppar skor i synd. Carin Wester, 930 spänn. Jävligt värt.

Vilken god liten söndag jag har! Jag har b...

img_6462 (MMS)

Vilken god liten söndag jag har! Jag har bakat, lidit av sömnbrist och tittat på P3 guldgalan. Rätt nice. Som ni säger. Jag fick inte svänga vettet ur mig inatt, djn sög och Berns ville inte släppa in mitt sällskap. Jag var välkommen. Fromma lilla jag liksom. Men! Hade en suverän afton i shotens tecken.. Stackars Albin fick suga i sig mina. Borde börja packa, kommer liksom ingenvart. Som sagt: Optimisten.


Everything. Not a thought of you. And I li...

Everything. Not a thought of you. And I lied alot too. Maybe to forget you.


Tänk stort

Klackarna i taket.. Hängslen på. Tänk Paris.. Tänk stort. Tänk.. Tänk flummig musik och bubbel.

Jag tränar nyfikna jävlar. Sen ska jag dri...

Jag tränar nyfikna jävlar. Sen ska jag dricka skumpa och Stella. Största hycklaren..


Det har ju snöat! Åhh! Kör gärna på ett la...

Det har ju snöat! Åhh! Kör gärna på ett lager till så jag kan få köra skidor igen. Det här händer varje år; skidor på landet- snö. Skidor hem- ingen snö. Varför detta mönster? Apropå mönster, jag sydde igår. Jag fick idéer och sydde upp och om. Det kändes så vansinnigt jävla bra! Mitt huvud och min kreativa sida har liksom gått på sparlåga. Utan särskilt stort intresse, mest bara per automatik. Så härom natten, en sån där sömnlös jävel, fick jag idéer och insåg det roliga med kläder och mode igen. Tramsigt för er men en enorm lättnad för mig som trodde min kreativitet var död. Trodde att fantasin försvann med åldern, jag var livrädd. Men. Men men men, den kom tillbaka. Jag tror det är våren och Paris och att allt ser ljust ut. Jag kan börja bygga något för mig. Till mig så att jag växer som själ. Den dag jag börjar skissa igen, då är jag fan riktigt tillfreds och lycklig. Det yttersta beviset.


Mums. Middag. Dyrt. Funderar på att vaska ...

img_3785 (MMS)

Mums. Middag. Dyrt. Funderar på att vaska den..


Sömnlösheten friade, jag sa ja.

Ähh.. Mina små stalkers.. Skulle ge er nattmusik. Ni vet. Jag kan inte sova. Det börjar bli alldeles för bekant det här. Det var 5 år sedan vi sågs. Sömnlösheten och jag. Och inte en enda natt med sömnpiller. Bit i, stå ut, var trött, gå sönder och laga dig själv. Njuter av tystnaden istället, och kör hela tankegrejen. Redovisning? God middag. Roliga historier, färjor, isblock, fräsig musik, värme, skumpa och skitsnack. Mycket bra. Haha. Tänkte skriva: Nu.. Sängdags. Vilken lögn. Nu.. Ingenting. Underhållning? Tror att jag precis gifte mig med idioten. Oj.

Väldigt Paris..

img_3781 (MMS)

Väldigt Paris..


Väldigt Paris. Nu ska jag iväg på middag i...

img_3769 (MMS)

Väldigt Paris. Nu ska jag iväg på middag i V- holm! Peppa upp en kamrat!


Ge mig ränder, mer chinos och några plusgr...

img_3756 (MMS)

Ge mig ränder, mer chinos och några plusgrader då? Sjyrra?


Packad optimist

Galen dag. Var på ett strålande humör dagen igenom, jag bjöd kunderna på dans och sång, kan man inte sälja måste man underhålla. Vi smugglade in rekorderlig, fin, svinbra, grym, ljuvlig och fantastisk musik på jobbet. Det kan vara det bästa som jag gjort. Satte hela stämningen och jag jobbade som en dåre. Scoutade nya vårskor. Lade undan fler än vad jag har råd med, på fredag blir det ole dole doff! Och packa ja.. Jag får alltid för mig att jag är en grym jävel; pressar ner en av varje, av det nödvändigaste, det bekvämaste, lite shyssta pjuck, en hatt, underkläder, shorts och en klänning. Klart. Smart. Smart tills jag inser att det är en hel jävla vecka av flärd, påklädnad, ombyten, stadsvandringar, båtturerr och utgångar. Hmm. Jag ser optimistiskt på det här med att packa. Det kommer sluta i tömt konto, 7 nya klänningar, ett par jag- måste- ha- skor som är identiska med förra månadens jag- måste- ha- skor, en ny hatt jag inte får ner i väskan, smycken och kavajer. Fan. Jag kanske är kvinna ändå. Hur som helst längtar jag. Så in åt satan. Men vill att saker och ting ska klarna, ordna upp sig, bli logiska och bra. Hatar det här.  


Happy happy sunny day! Ljuvligt! Ut med er...

Happy happy sunny day! Ljuvligt! Ut med er! Promenera. Skida. Själv är jag instängd.. Jävligt pigg efter natten. Överhajpad!


Fack. Fuck. Jag kan inte sova. Alls. Satan...

Fack. Fuck. Jag kan inte sova. Alls. Satan. Är äckligt pigg. Vill springa. Pirrar i kroppen. Tänker på mode. Flytt. Er. Fan. Vad händer? Hungrig är jag också. Evig kärlek till den som kommer upp med nattmat till mig. Superevig kärlek till den som faktiskt är vaken, sömnlös och vill nattgå. Åh vad jag saknar att nattgå. Har kommit underfund med ofantligt många saker under dom nattliga turerna. Kommit till insikt och blivit vis. För gammalt huvud i för ung kropp. Vem sa det? Någon sa det till mig, att jag var för klok för mitt eget bästa. Att jag tänker för mycket, bryr mig för lite och älskar i smyg. Kan bli en sjysst början på en låt det där. Osammanhängande nattsvammel. Mer sammanhängande än vanligtvis dock! Ville egentligen ha punkt där men orkar inte sudda. Telefonen är sned och min vänstra hand är i kläm mellan kudden och madrassen. Kanske lägger mig på golvet. Allt brukar klarna då. Ogillar det faktum att du måste sova, är inte bra med måsten och tvång om inte jag har satt upp dom. Du måste sova. Du ska jobba imorn.. Du måste vara vaken du kan dö imorn? Låter mer rimligt i mina öron. Var tvungen att sudda nu ändå, fan. Det tog musten ur tummen. Kramp. Operation vägra sömn. Härmed inledd.


00:00

Rastlös. Otålig. För ung och för gammal.

Nu får det vara nog

Fuck it. Visst? Är så rysligt less på det här vädret, det här landet och allt som har med vinter att göra. Kontrollfreak som jag är flippar jag lätt ur när jag inte kan hantera mitt eget humör. När jag har någon elak jävel i mig som bestämmer att dagarna är skit. Allt är lika, åt samma håll, på samma sätt. När jag inte kan urskilja det jag gillar från det jag ogillar. När inget spelar någon större roll. När vintern har kommit, lagt sig, försvunnit, kommit igen och sedan runnit ner längs gatorna som någon kletig, deprimerad, sorglig sörja av inspiration som aldrig kom. Fan. Jag misshandlade sönder honom med bilder av sommar, blommiga blusar, hippievästar, höga kilkackar, skinnjackor, bryggor, vårfikor, picnics, sena morgonar, balansgång på murar, mosebackes uteliv och grym musik. Jag tror han fick nog. Jag fick nog. Har ingen lust att sura. Jag fick inspiration, av en slump. Den väcktes och jag blev vansinnigt arg. Herregud vilka underbara vår och somrar jag har upplevt. Total lycka till skillnad från att försöka hålla huvudet över ytan varenda vinter. Nä. Paris kommer att göra gott. Sedan väntar fantastiska möjligheter, nytt folk, sjösättning, flytt, utbildning och grymma konserter. Åh.

Blod svett och gnäll

Drar mig för att gå ut. Det känns ryskt och kärlekslöst en dag som denna. Grått. Aldrig diggat grått särskilt mycket. Sov oroligt. Hatar att bråka med folk, att vara sur och den som gnäller. Mesigt. Känns som att allt fint försvinner och kvar blir bara tramset och skiten. Att man slösar ofantligt många timmar på att vara sur. Timmar som kunde vara fyllda med vackra, roliga ljuvliga små saker. Är väl nödvändigt, dom säger det i varje fall. Håller mer fast vid fred, kärlek och förståelse. Mer kramar och mindre gnäll. Vet inte vad jag ville säga med det, huvudet är inte riktigt med. Dagsplan: Fylla dagen med träning. Hård träning. Rycka upp min ledsna mamma som är jordens vackraste varelse och ge lite blod! Har äntligen fått passet så nu är det sluttjatat. Så. Adjö sålänge.


Nej. Inte ett jävla skit ska ni få läsa. S...

Nej. Inte ett jävla skit ska ni få läsa. Sömnlös.


Åt helvete

Åt helvete. Är glad. Men åt helvete.



Med er. Så.


Jag saknar mina kollegor. Och slagsmål ova...

img_5096 (MMS)

Jag saknar mina kollegor. Och slagsmål ovanför Stureplan angående musiken, smygrökning på balkongen ovanför svampen.. Bra bas, billigt vin i det låsta skåpet, provision, gaykillar, tvång på klackar, salta pinnar, gammal hiss ner i kung Karl och avslutning på Obaren. Mitt finaste hemligaste favoritställe. Så lite Stureplan. Så mycket själ. Fan så jag saknar det. Saknar något gammalt. Och ersätter med något nytt. Mår illa av tanken.


Söndag är fredag. Om man frågar Strömbäcks.

img_3677 (MMS)

Söndag är fredag. Om man frågar Strömbäcks.


Folk är kärleksfulla idag. Dom ler mot mig...

Folk är kärleksfulla idag. Dom ler mot mig på tåget. Undrade om jag hade läppstift i fejjan.. Det hade jag inte. Dom bara ler. Det är okej. Söndagar kanske är lite bättre? Lite lugnare.. Å andra sidan vill jag ha ös. Kaos. Hets. Stress. Jag tvivlar på att jag får det, bör bli en kafferik lugn dag md skvaller. Och dubbel ob. Tror jag kan leva med det.


Kär, fint!


Helt okej..

img_3652 (MMS)

Helt okej..


Lördagsknark, varsågoda



Ge mig vår

Vår. Vår vår vår vår vår. Börjar tappa förståndet i det här vädret. Jag är inte bra med upp och ner väder. Vet inte hur jag ska må. Åh. Paris paris varför är du 10 dagar bort? Ska planera stordåd idag.. Nu väntar jobbet. Hej då.


Den man som inte håller vad den lovar är i...

Den man som inte håller vad den lovar är inte bättre än ett odjur. Såg en film, förträffligt träffande sagt. Är förvirrad. Glad. Neråt. Uppåt. Hajpad. Seg. Pigg. Trött. Stark. Svag. Underbar. För jävlig. Älskad. Hatad. Bäst i världen och världens sämsta på samma gång. Jag vet vad jag ska skylla på så jag skyller på det och hoppas innerligt att det bara är tillfälligt. Som feber. Jag har feber. I hjärnan. Feber i hjärnan. Överhettad. Sömndags om jag får bestämma. Dags att ta beslut, känna efter och göra planer om hjärnan får vara med. Fuck it.


Överhajpad

Ser ni? Det är fortfarande ljust ute? Som de gamla säger: Jag tror vi går mot ljusare tider.. Sitter och lyssnar igenom min enorma samling musik och är superöverhajpad. Måste ha en rejäl ljudanläggning när jag flyttar.. Har en att- göra- lista som jag tänkte komma igång med.. Snart. Om ett tag. Provpacka bland annat. Paris väntar med dess ljuva ljuva luft. Kanske 14 grader varmt..


Alltid ensam på tantgymmet. En timme kvar ...

img_3629 (MMS)

Alltid ensam på tantgymmet. En timme kvar och jag vill inte gå hem!


Nu kör vi..

img_3624 (MMS)

Nu kör vi..


Pigg som en lärka efter 4 h sömn! Tjoho! K...

Pigg som en lärka efter 4 h sömn! Tjoho! Klackarna i taket. Kaffehög också. På g till personalmöte, lite sen tack vare SL som vi håller kära.. Röd cykel, tygskor, jeansshorts och bomullsblus tack. Känna vind i håret. 5 månader kvar va?


Är knepet att inte kolla på människor? Är ...

Är knepet att inte kolla på människor? Är det så man ska bete sig?


Haha ingen sol. Skitsnö istället. Hoppas p...

Haha ingen sol. Skitsnö istället. Hoppas på sol imorgon då. Hade tänkt att skida lite då. Sol och minus! Och varm choklad och motion. Herregud, börjar bli en kärring.


Jag råkade gå ut lite för hårt. Superträna...

Jag råkade gå ut lite för hårt. Supertränade och halvdog hemma.. Tittade på suverän dokumentär om Cornelis på SVT och tänkte på Kalle med Erik. Åt rostat bröd till middag och duschade för varmt. Egentligen inget mer än en bra dag. Med sol. Ge mig sol imorgon?


Så. Då var jag tillbaka. Trodde fan jag ha...

Så. Då var jag tillbaka. Trodde fan jag hade blivit deprimerad på riktigt. Jag tror att jag tänker för mycket och alldeles för hårt. Sov tre ynka timmar. Det gör mig inte så mycket. Fick nöjet att se solen stiga. Inte varje dag! Hinka kaffe, städa, sälja och träna. Hej tisdag, tror jag gillar dig.


Då drar vi ett enormt streck över den här ...

Då drar vi ett enormt streck över den här dagen. Kan nog kvalificeras som årets största, värsta och drygaste dag. Jag fick det aldrig att gå över. Jag hade total ångest hela dagen. Vilket händer väldigt sällan och vilket resulterar i att jag självdiagnostiserar mig själv och får panik. I huvudet. Vikten av att ha en stark man bakom sig, eller framför.. Hmm. Det blev väldigt tydligt idag. Albin kom som en räddande ängel och plockade upp mig från jobbet. Jag fick kärlek, kram, mat och filmsällskap. Han lyssnade och jag tjatade om hur jävla skit hela livet var som en hormonsgalen gravid kvinna eller något minst lika farligt som det. Och jag blev lätt igen, lite lätt och äkta glad. Dagen var glömd. Är glömd. Imorgon hoppar vi in i cirkusen igen; smile, pengar och läskiga säljknep! Ljuvlig natt till er alla. Och mest till dig.


Ståltråd

Försvinn jävla känsla. Hemsk hemsk känsla. Har hemlängtan fast vill bort. Känns lite som att sitta fast. Paralyserad. Solen skiner men känner mig mörk. Åh. Önskade att jag var ett streck. Bara rakt på hela tiden. Känner mig mer som en skev jävla ståltråd under eld. Ska mota bort det här, ni får musik.


Skulle kunna sovit hela dagen. Har inga ru...

Skulle kunna sovit hela dagen. Har inga rutiner längre! Enda nackdelen med mitt schema. Börjar åtta, tolv, två, fyra och tio. Olika tider varje dag. Är inte upplagd för det nu. Sov 11 korta timmar. Kanske behöver vitaminer och bättre käk.. Nu ska jag ta min tredje kopp gift sen göra något så ovanligt som att scouta ny musik. Känner mig orolig, vill ha sällskap.


Underbart kul att min vän blev misshandlad...

img_3598 (MMS)

Underbart kul att min vän blev misshandlad! Och polisbil och förhör. Och 2 h på akuten! Och en hemgång som aldrig händer.


Är med Albin och Jonathan och snackar skit...

img_3593 (MMS)

Är med Albin och Jonathan och snackar skit. Vilken jävla ungkarlslya..


Total lycka. Träffade hela min gamla liga....

Total lycka. Träffade hela min gamla liga. Underbart fint att se att alla är kära i alla. Och att jag är rätt fantastisk. Bråkade med en person jag faktiskt bryr mig rätt mycket om tyvärr. Tveksam om vi någonsin kommer att lösa det. Jag försökte. Det gick åt helvete och jag gick hem. Jag funderar på att lägga ner det, gillar dock vita rena själar. Jag tror på det. Och men. Men. Finns inget att hämta så nej. Dom Ivannia sa; han är som en treårig pojke. Lycka till. Och godnatt hörnni.


Dagens lunch. 16 kronor. Stackars ekonomi....

img_3551 (MMS)

Dagens lunch. 16 kronor. Stackars ekonomi. Stackars.


Bon Iver

That secret that you knew
But don't know how to tell
It fucks with your honor
And it teases your head


Jag lever. Är på ett satans fint humör! Fi...

Jag lever. Är på ett satans fint humör! Fick hem mina långfärdsskidor (längdskidor) från landet! Här ska det åkas! Är på gymmet och svettas ivrigt med damerna.


Äntligen?

Har jag glömt bort er? Kanske gjorde det medvetet. Tyckte att jag matade på tillräckligt inatt? Ni vill bara ha mer. Mer text. Skvaller. Åsikter. Bilder. Ni får inget av detta idag tror jag minsann. Ty jag är på ett förskräckligt dåligt humör och känner mig lite ensam på jorden. Det är nu man ska ha en hund. Eller katt. Eller man. Det ekar liksom lite tomt där på alla tre punkter. Det är för mycket pågående konflikter idag. Jag ger mig. Film, fet cola och förhoppningsvis ett strålande humör om.. Ska vi säga 2 timmar? Tjingeling sålänge.

Hmm. Klockan blev mycket och jag kollar på...

Hmm. Klockan blev mycket och jag kollar på film och känner mig allmänt utanför. Fan. Vill verkligen. Jag vill vara som ni. Med basmusik, massa smink, betalda drinkar och vackra kostymer mot billiga klänningar. Förlåt men det går inte. Jag kan inte ens fejka att det är kul. Jag blir sur, elak och vill hem. Det är något fel på mig. Jag är 22 år gammal. Känner mig totalt felplacerad och hatar i allmänhet äckliga män med sliskiga kommentarer. Vad hände med elegansen och finessen? Det räcker inte att man röstar på moderaterna och har hittat ett heltidsjobb. Du måste ha en hjärna också. Usch. Blir bara mer övertygad om mitt sanna jag och vem jag vill vara med. Fin känsla.


Hjälp. Har jag sagt att jag hatar Sturepla...

Hjälp. Har jag sagt att jag hatar Stureplan? Jag hatar Stureplan! Och jag är fast här. Ta hem mig. Jag vill kluva ved!


Lunch. Jag har rätt dyra vanor. Det är int...

img_3502 (MMS)

Lunch. Jag har rätt dyra vanor. Det är inte lätt att vara med mig inte..


Då kör vi till jobbet


Sovstrejken gick i krasch. Ledsen. Är till...

Sovstrejken gick i krasch. Ledsen. Är tillbaka på träningen. Svag som en gammal dam..


Ta en bild vet jag. 4 månader till sjösätt...

img_2864 (MMS)

Ta en bild vet jag. 4 månader till sjösättning och flytt! Känns lätt. Kan andas igen. Vill egentligen inte blogga, men än mindre sova. Ska sovstrejka nu.


Juste. Sen hyllar jag Albin också för att ...

Juste. Sen hyllar jag Albin också för att han faktiskt älskar mig. Alla mina hemska sidor och alla mina bra. Och för att han gör det utan att vara det minsta kär i mig eller vilja ha det minsta tillbaka. Är överfylld av positiva känslor och kan inte sova. Vill ringa någon.


Haha. Vet ni att jag kommer att flytta in ...

Haha. Vet ni att jag kommer att flytta in i den finaste lägenheten någonsin? Jag kom på idag att jag är vansinnigt tacksam. Mina föräldrar är nog de två vackraste själarna på jorden. Vilken makalös känsla dom har. Och vilket makalöst äktenskap. Har jag turen att få det hälften så bra med en människa är jag lyckligt lottad. Vilken kärlek. Och barnslighet. Jag hoppas att allt smittar av sig och att jag i framtiden har det det så löjligt barnsligt bra med min man. Otroligt att jag ens skrev det där. Men fan. Kan inte bli annat än inspirerad. Och det galna är väl att dom bråkar konstant. Men älskar varandra varenda jäkla minut dom inte är griniga. Vilket är oftare än tjafset. Jag tror på dom. Och på min flytt. Och på den där kärleken. Herregud. Främmande känsla. Godnatt.


Jag har tagit vintern till mitt hjärta min...

Jag har tagit vintern till mitt hjärta mina vänner. Tog en lång prommis i solen, påpälsad och glad! Nu fikar jag med min nya roomie. Alla äter hälsotallrik vad nu det är för påhitt.. Jag dricker en varm fet choklad. Härligt.


Jag är nog den äldsta tolvåringen jag känner.

img_1678 (MMS)

Jag är nog den äldsta tolvåringen jag känner.


Klockan gick inte av idag heller. Mystiskt...

Klockan gick inte av idag heller. Mystiskt där. Musikknarkar med Florence & the machine live. Suveränt. Ska ut i snön snart.


Kan vara exakt det här jag behöver. Har ha...

img_3422 (MMS)

Kan vara exakt det här jag behöver. Har haft jordens finaste bakisdag med Albin. Utan hets, tristess och rastlösa ben!  Hittade en konsert med Rolling Stones, Mick Jagger när det begav sig. Vilken fantastiskt man! Tänkte somna till ljuva toner. Lediga söndag väntar..


Fint fint fint. Lång historia. Fick med mi...

Fint fint fint. Lång historia. Fick med mig en golfklubba hem och ett radarkit! Spelade bra musik, ramlade i snön, skrattade, tände tomtebloss, hade allsång. Väntade sammanlagt 3 timmar på taxi. Åkte i en kvart. Drack inte upp min skumpa. Dansade lite. Fotade minimalt. Fastnade på Lidingö och förhindrade bråk. Åt bränd minipizza och saknade någon. Kom hem sent i alla fall. Förfärligt nykter.. Och med sällskap! Albin. Vi ska titta på ivanhoe imorn.