Jag och Snyggve








Heja båten

Har druckit te i mängder. Skulle inte påstå att jag gillar te. Möjligtvis med honung och mjölk. Möjligtvis för att det påminner mig och frukostar i en varm säng inte så långt härifrån. Roar mig denna dag med att räkna ut hur man får så låg premie på en båtförsäkring som möjligt. Kollar kurser och navigationsböcker. Letar båtplats. Drömmer mig mot sommaren. Och febersvettas. Heja livet, heja båten.


Idiot

Sjukdomen har varot och hälsat på. Ligger däckad i sängen, med solen i ögonen och är sjuk som ett as. Hade tänkt träna, dricka vin och göra roliga saker. Istället ska jag dricka cola, tycka synd om mig själv och kolla på film. Jag har stödkrage på mig. Dom kallar mig idiot.


Låt det börja

Lyckorus lyckorus! Livet är nära nu trots bakfylla och seg kväll på cafeét! Cocktailkamp och smöriga män med för mycket ego. Skulle gärna plocka ner några på jorden, kanske till och med under.. Tror jag har fått en fantastisk skatteåterbäring! Snart börjar jag mitt nya jobb, solen skiner, och drömmen om havet är nära. Rysligt nära. Magi mina vänner, magi! Låt det börja.


Jag jobbar på det

Uppåt uppåt uppåt. Idag är jag ledig. Ska syssla med det min vardag verkar bestå av; träna. Kanske hinner med lite vin också. Fick psykbryt igår och shoppade. Blev avtänd av allt materiellt skit som folk köper. Köpte ett par jeans av en vacker man med rutig skjorta. Ville gärna ha en fika med denna man men är alldeles för feg. En fegis. Jag jobbar på det..

Min lycka och jag

Vet ni att jag går på Lyckans stig? Med ljuvlig musik, Lundell och en känsla av att kunna göra vad fasen som helst. Som jag vill, som är vansinnigt och nördigt för er. Men som gör mig pirrigt lycklig konstant. Jag är något på spåren, när som helst nu och vi kommer slå oss samman. Och leva lyckligt resten av livet, min lycka och jag.

Tänkte köpa skor..


Topshop


Acne


Topshop


Bortskämd

Ännu en solig dag. Känner mig bortskämd av livet just nu. Har landat. Blickar framåt, uppåt, blå himmel ooch vårluft. Ska iväg och jobba på Dödens tillställning. Sen träna röven av mig. Ha en fantastisk dag! Adieu!

Idag åker cykeln ut

Äe. Styrde iväg den här helgen på ett fantastiskt. Har totalt sovit 10 timmar på tre dygn. Våren är på väg, jag känner det ta mig fan så innerligt att jag inte kan sova, inte fokusera. Bara spritter i kroppen på ett rätt magiskt sätt. Satt på joobbet med öppen balkongdörr och underhöll kunder med prat ooch våren, cykelturer och båtköp. Har hittat en pefekt båt. Kanske snart. Kanske. Idag åker cykeln ut, min gamla betta. Härligt. Välkommen.


Solsken och jamming!


Stagedive i Norsviken


















Dansa barfota påväg ingenstans

Solen lyser rätt svagt över Svampen. Lyssnar på house och är förbannat sugen på att svänga loss. Dansa, barfota, skratta, vara överallt och ingenstans. Är glad idag. Sista jobbdagen är vi inne på. En lugn dag. Imorgon väntar iskalla landet. Sticker iväg med en herrans massa öl och en bror som är inne på exakt samma livsfilosofi som jag är. Vi ska diskutera planer, komma på lösningar, åka skidor, dricka för starka drinkar utan is och elda skiten ur det där gamla huset. Jag längtar. Längtar bort från ytligheter och hets. Fan vad trött man kan bli ibland. Ska andas.

Känner mig vanlig

Drömmer drömmar om nakenhet. Märkliga drömmar. Borde tyda doom men jag är för lat. Har klippt mig, förbannat mycket. 6 cm av solblekt, trassligt, snuskigt, saltvattnat hår. Nu har jag kort hår. Kärringhår. Känner mig vanlig, kanske till och med okvinnlig. Ska sätta på mig det tightaste fodral jag hittar och tillsammans med ett par vackra klackar bege mig till jobbet. Struntar i snön, isen och halkrisken. Heja kvinnan.

Jag är lurad

Vinterhelvete. Solen lurar mig att tro att det är varmt, vackert och lediga dagar. Men icke! Det är svinkallt, vackert men förbannat trist. Jag känner mig blåst. Behöver inte mer snö och kyla, behöver knoppar och bara ben. Har tränat för mycket, fått ont i benhinnorna, blivit förkyld, nästan krockat en fin bil, druckit rom med en sovande Albin och suttit ute vid Pampas och planerat otroliga saker. Optimistiskt var det. Nu ska jag bygga en frukost och sedan passa vovven. Biffen.

Jag är lurad

Vinterhelvete. Solen lurar mig att tro att det är varmt, vackert och lediga dagar. Men icke! Det är svinkallt, vackert men förbannat trist. Jag känner mig blåst. Behöver inte mer snö och kyla, behöver knoppar och bara ben. Har tränat för mycket, fått ont i benhinnorna, blivit förkyld, nästan krockat en fin bil, druckit rom med en sovande Albin och suttit ute vid Pampas och planerat otroliga saker. Optimistiskt var det. Nu ska jag bygga en frukost och sedan passa vovven. Biffen.

Skida

Hets. Det är för soligt, vill åka skidor bort mot Pampas. Men! Ska in på det svettiga gymmet och träna med alla lönnfeta människor. Härligt. Livet är härligt, jag gillar motiverade människor. Med mål. Idag ska jag på bio, och köra bil. Jag älskar det. Helt värdelöst inlägg. Hej nu.


Tänk trångt dansgolv


Ute ligger snö

Skymtade solen imorse! Drack en kanna kaffe ooch åt nybakat bröd. Livet är inte pjåkigt, inte alls faktiskt. Har storslagna planer för i sommar. Tänkte bygga en hylla idag eller vara kvinna och shoppa..