Ingen klass på musiken nuförtiden..

Eller mitt bloggande. Men imorgon är jag ledig hörni! Jävlar, känns nervöst. Ska träna. Igen, äntligen! Bli seriös.. Kanske pumpa upp min gamla betta till cykel och sen definitivt ta en öl på valfri uteservering med mina damer. Mina gamla damer. Kanske tillochmed lägger upp en bild. Kommer ni tillbaka då? Shyssta?

Men förlåt! Jag har glömt. Finns liksom in...

Men förlåt! Jag har glömt. Finns liksom inte mycket att resonera över.. Vet bara att man ska omge sig med vackra starka människor som lyfter en och får en att känna sig värld guld. Jag har ett par sådana. Evigt tacksam för det!


Men.. Funderar lite över att det sticker u...

Men.. Funderar lite över att det sticker upp vackra män lite överallt? Kvinnor också för den delen! Det måste vara våren? Blev plötsligt på en bra mycket bättre humör.


Lite ur fas. Vill redan gå hem. Träna, dri...

Lite ur fas. Vill redan gå hem. Träna, dricka kaffe och vara lugn. Får vänta till nästa fredag, då är jag nämligen äntligen ledig.. Vansinnigt. Ska dra i mig en kaffe och hoppas på en bra dag!


Ibland säger någon annan det bättre. Och a...

img_5033 (MMS)

Ibland säger någon annan det bättre. Och allt blir solklart. Eller ja, så klart det kan bli i livet. Och det svider. Det värker inte men det känns lite ibland. Mest för att det finns en oförståelse i det hela. Och just för att jag lyckas förvirra mig själv mer än någon annan. Jag ställer frågor som är omöjliga att besvara. Just nu. Men tror ändå att det mesta löser sig, med tid och rätt personer. Ett tecken på att det var fel är nog att du ställer omöjliga frågor.. Du gör det invecklat och komplicerat. Skulle allt vara "rätt" då skulle det inte finnas massa frågetecken och funderingar. Då skulle det vara tryggt och du skulle vilja vara en enhet. Ett väsen, ihop. Svårare än så är det inte. Solklart. För minuten. Väsen. Vackert.


Åh men kan ni förstå hur skönt det var att...

Åh men kan ni förstå hur skönt det var att sova till ett?! Lyx. Behövde verkligen ta igen massa sömn. Igår var fantastiskt, som alltid i rätt sällskap. Sjömanshatten på och nya skor. Vevade loss till tre sen väv gamlingen hungrig!


Fan fan fan fan fan. Trots en underbar kvä...

Fan fan fan fan fan. Trots en underbar kväll med kärlek, god mat, dans och fin musik så ligger jag här sömnlös . Önskade nästan att jag faktiskt kunde bryta ihop i någons armar. Men jobbar för mycket, tänker för lite, bryr mig för mycket och oroar mig kanske för lite. Har gjort något livsavgörande. Igen, känns måttligt. Nu ska jag sova och jobba. Kul.,


Hej mina små apor. Idag ska vi röja lagret...

img_4626 (MMS)

Hej mina små apor. Idag ska vi röja lagret. Kul tycker jag! Gå upp fem. Kul tycker jag!


Harang

Nä vet ni. Hade tänkt skriva en jävla harang om min kväll. Mitt liv och allt det där. Kan bara säga att jag jobbar ALLDELES väldigt mycket ett tag framöver.. Är glad. Gillar gamla människor. Har kanske gjort något bra OCH fått en komplimang att jag är till synes väldigt fager (snygg).. Av en kvinna. High five. Imorgon ska jag sno kärlek av mittlivs största kärlek och kanske dansa tassarna av mig. Och upp klockan fem. Adiue.

Min telefon ställde om sig. Gånger två. Va...

img_4306 (MMS)

Min telefon ställde om sig. Gånger två. Vaknade alltså klockan fem. Gick upp. Yrade. Försökte ta reda på vad klockan var i mitt diffusa tillstånd. Hon var fem. Sov en timme, drack kaffe skitlänge. Tror nu att jag är synkad, är på väg till jobbet. Hon är runt nio va?


Här ligger man. Vaken. I en alldeles för v...

Här ligger man. Vaken. I en alldeles för varm säng. Knöliga kuddar. Varmt. Oljud. Oväsen. Fick ingen sovmorgon imorgon, uppe med tuppen med tanke på det här påhittet som kallas sommartid.. Tänker på allt dom säger att man inte ska tänka på. Livet, döden, kärleken och ekonomin. Framtiden glimtar fram lite då och då. Tänker på hur många till jumpsuits jag kan köpa innan någon säger till mig. Tänker på vad jag åt till middag igår. Hur kaffe egentligen smakar. Om man kan bli osynlig.. Ni vet, såna saker. Och såklart allt det djupa mellan varven. Vad lycka är, hur man uppnår total kontroll i livet, om man kan bli kär i en person två gånger om, om kärlek bara är ett påhitt.. Om pengar inte fanns.. Om lycka inte fanns, finns inte kärleken då? Och om kärleken inte finns vad är lycka då.. Är det ena beroende av det andra? Så tänker jag. Och så har jag mani att jag måste tänka baklänges, till punkt ett för att sedan tänka fram igen. Så, jag ligger här vaken och försöker stänga ner kiosken. Ses om någon timme små varelser.


Näää men godmorgon! Sol, kaffe och.. Håll ...

img_2593 (MMS)

Näää men godmorgon! Sol, kaffe och.. Håll i er! Jobb!


Albin har börjat fotografera. Med en gamma...

img_8308 (MMS)

Albin har börjat fotografera. Med en gammal kamera med tryckknapp. Igår förevigades vi.


Jag tror att jag gör det nu. Jag lyssnar p...

Jag tror att jag gör det nu. Jag lyssnar på en underbar sång som jag bara förknippar med Kalle. Jag tror att det känns. Det känns. Har inte vågat lyssna på Cornelis trots att jag älskar honom. Men det är för mycket. För mycket Erik, Robert och diverse namn som kändes den dagen. Dagen som blev som ett vakuum. Som gick rätt smidigt förbi mig. På låtsas. Bara för att trösta. Önskar och har önskat att han skulle återuppstå. Verkligt. Så dom får ta i honom, skåla, kramas, skratta, dansa och slåss ihop igen. Grabbarna. Men du är borta. För alltid. För gott. Inget mer av det. Det är bara mardrömmar i någons huvud.


Skulle gärna ta en fladdermus.. Nu. Bara ä...

img_0533 (MMS)

Skulle gärna ta en fladdermus.. Nu. Bara äga. Gillar.


Hej torsdag. Är lite betuttad i dig.

img_3939 (MMS)

Hej torsdag. Är lite betuttad i dig.


Och ja tack till det här. Vind i håret, so...

img_1327 (MMS)

Och ja tack till det här. Vind i håret, solvarm, saltstänk och vågor. Hatar egentligen att tänka framåt; att längta Är mer åt en bakåtsträvare har jag förstått Men nu längtar jag. Det enda som skrämmer livet ur mig är att du har för varje dag du längtat på nåt vis förlorat en dag.. För att du ville ha dagen efter. Jag får inte ihop det. Det skrämmer mig, att jag slösar med mina dagar och tycker att dom är inget värda. Det komiska är ju att jag efter ett år kommer att blicka bakåt och tycka att allt rockade. För att sedan hamna i samma tankegångar igen.. Hamsterhjul. Cirkusdjur. Godnatt.


Ja tack. Ja!

img_5519 (MMS)

Ja tack. Ja!


Jag har fixat fräknar! Känns som ett seriö...

Jag har fixat fräknar! Känns som ett seriöst tecken på att det finns hopp. Om sol, skönhet, kärlek och varma nätter! Det var ju vansinnigt varmt idag. På kvällen också. Ville aldrig gå hem, så jag körde ett mördarpass på gymmet. Sen tog det stopp. Och här sitter jag, på golvet, med för mycket träningsvärk för att ta mig upp. Ljuvligt.


Kanske råkade mellanlanda på Pampas.. Med ...

img_1554 (MMS)

Kanske råkade mellanlanda på Pampas.. Med kaffe och dieseldoft..


Nu går vi!

img_9111 (MMS)

Nu går vi!


Ville skriva vår, kändes så random..

Ny dag! Vårdag. Det spritter lite i kroppen, som första dagen i skolan. Bra saker händer nu. Man kan bestämma mycket av det själv. Jag måste öva på det. Jag sov alldeles för länge.. Somnade aldrig riktigt igår. Hade för mycket som rullade i huvudet. Solen väckte mig vid elva men jag lyckades somna om. Nu bälgar jag kaffe, har en bra fin känsla i kroppen, känner mig givmild och ska ut och powerwalka i Karlberg. Ensam. Med musik. Inte illa. Ledig dag. Känner inspiration. Kläder, skor. Sommar, skisser. Båten! Som sagt, bra saker ligger framför. Och dåliga bakom.

Läste bok och blev sentimental. Eller kans...

img_0977 (MMS)

Läste bok och blev sentimental. Eller kanske skraj. Det där med kärlek är inget ämne jag gärna vidrör. Jag kan tala ytligt om det och det är okej. Men att verkligen känna. Tveksamt Läste en fin berättelse om detta ämne. Blev berörd. Språkade med en nära vän till mig som klokt sa: jag älskar dig så mycket men det finns ingen som kan göra mig så förbannad som du. Han påstod att det var bra att känna både och. Att KÄNNA. Våga känna. Jag är rätt dålig på det där. Jag generaliserar, förlöjligar och skämtar bort mycket. Det är enkelt, jag gillar när det är enkelt. Men jag har tänkt mycket på just ämnet ifråga Jag plockar isär, försöker förstå och undersöker. Jag vill ha logiska svar och det får jag inte här. Vilket gör mig vansinnigt maktlös och arg. Ilska pga oförståelse. Jag vill inte ha gråzoner. Jag vill ha det klart och tydligt. Vet inte vad det beror på, jag tror ju ändå på något sätt att det går. Den där barnsliga romansen som ni "vuxna" säger växer bort. Den finns. Vill så gärna gå in på ämnet men fan det blir så utelämnande. Som att gråta på ett torg. Jag pratar inte villkorslös kärlek och romantik till döden. Jag menar bara att det existerar, att du tittar på en person och VET att du skulle kunna göra allt för att göra den människan lycklig, för evigt. Och du vet att han tänker exakt samma sak. Sånt växer inte fram som ni fint vill påstå, sånt sker bara. Och det är fantastiskt. "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött". Så ska det kännas i kroppen. Inte mindre, inte det minsta mindre.


Får jag?

Man kan väl ödmjukt få säga att allt är jävligt bra? Jag svär för mycket säger dom. Får man säga så i bittra Sverige? Att allt är bra, att jag är glad, nöjd och rätt lycklig? Jag prövar. Och djup lång text produceras nu nästan bara nattetid då mitt huvud svämmar över av energi, kreativitet och tankar. Mycket skit filtreras och mycket behöver vi inte ens nämna här MEN jag tänker mycket igen. Och det har nästan enbart övergått till tänkande, det vill säga ingen text. Jag tror inte att jag behöver skriva ner lika mycket för att förstå längre. Jag bara förstår. Eller så är det alldeles för nytt och känsligt för att kunna skrivas om. Förstår ni? Jag har snurrat in mig igen, orkar inte läsa igenom det jag har skrivit. Det blir som det blir och på nätterna blir allt liksom mer klart. Synbart. Lättare att förstå. Jag gillar nätter. Men det visste ni redan.

Äntligen träning.

Äntligen träning.


Alltså.. Håll er borta från Norrtälje på v...

Alltså.. Håll er borta från Norrtälje på vintern. Allt ni tror är sant. Jag sitter gömd i bilen och spanar bakom brillor. Varannan brud är gravid/ har 2 ungar på armen. Runt 20 år, sönderblonderad med en snygg söndertatuerad rakad snubbe med hål i ögonbrynet och mjukisbyxor. Kvalité och intelligens. Förlåt, men tack tack tack för att jag inte bor i någon skithåla! Ta mig hem tack innan dom går till attack..


Hejdå Norsviken.

img_3879 (MMS)

Hejdå Norsviken.


Kompassen

Åh. Det är inte så svårt. Det ÄR verkligen  inte det. Det är bara tvivlet som sätter krokben ibland. Känslan av att kanske vandra fel. Åt fel håll. Med fel karta. Och en trasig kompass. Jag skrev om detta i somras. Som för övrigt känns som en evighet sen.. Jag tror att jag minst har vuxit tre centimeter och kanske fått en ny skepnad. En djupare skepnad, mer bestämd. Den här kompassen då. Som jag skrev om, att jag borde hitta en ny. En bättre, en som fungerar och visar rätt. Jag hittade aldrig en ny den där sommaren. Jag letade nog inte ens. Jag slog mest på den gamla, försökte bygga om, tejpa ihop så den blev hel. På något vis försökte jag nog sätta krokben för mig själv. Varför vet jag egentligen inte. Det känns vädligt förutsägbart att påstå att det var för att lära mig själv en läxa. Det kanske var så. Eller inte alls. Det kanske bara inte var rätt läge att vandra rätt. För det jag trodde var rätt då, visade sig vara helt fel. För mig. Just nu. Inte då. Nu. Och det hann bli "nu" innan jag hann inse att "då" var längesen. Det var förbi, passé och kanske tillochmed bortglömt. Sorgligt men sant. Så nu hann komma och jag hade inte ens reflekterat över den där förbannade kompassen, kartan eller vägen. Jag hade tänkt på det, slagit bort tanken, fyllt livet med en hel del annat som livet kan fyllas med en sommar i Stockholm. Och det var ljuvligt. Ansvarslöst och helt fantastiskt. Någonstans visste jag att jag faktiskt gick fel. Att det var åt fel håll. Men en slags tro på att det var okej fick mig aldrig att stanna upp. Jag stannade upp en minut någon gång, jag pratade lite om det, funderade flyktigt för att sedan återgå till sommaren. Och nu i efterhand förstår jag hur jag tänkte. Men jag skulle aldrig någonsin kunna skriva ner det i ord. Eller förklara. Jag skulle inte kunna upprepa tankemönstret jag hade. Jag kan knappt göra det nu, för mig själv. Jag vet bara att det kändes underbart att gå fel och faktiskt inte  bry sig. Konsekvensen av detta fick jag ta i höstas. Då var det mörkt. Ingen sol syntes till och jag var tvungen att på något sätt vrida om, ställa om, göra om. Göra nytt. Livet handlar ju dessvärre inte bara om dig. Om en person. Då vore allt enkelt. Solklart. Jag vet exakt vad som är bra för mig. Exakt. Men hur kommer jag dit? Står jag ut med att såra många på vägen? Bete mig hemskt mot människor jag gillar? Svika? Hävda mig själv? Leva ensam? Svaret är och förblir nej. På något sätt, idag, vet jag om något att det är en bättre väg. En väg som leder till att JAG blir lycklig. Med någon. Inte en väg som leder till att andra blir lyckliga på min bekostnad. Jag har ingen ny karta, ingen ny kompass. Men på något jävla vis vet jag att jag är på gränsen till att falla över i något evigt tillstånd av lycka. Otroligt flummigt skrivet, jag vet. Men jag bara känner det. Jag FÖRSTÅR. Idag. Igår. Sex månader sen. Jag hajjar hela grejen. Och jag har summerat, grubblat och tvivlat hela denna höst. På grund av sommaren. Sommaren födde en för jävlig höst. Men just nu vet jag att det kan vara rätt väg. Jag liksom gick tillbaka, suddade ut, suddade bort er och dig och vann. För dagen. Krokbenet är ständigt närvarande men det är inte jag som lägger ut det. Jag kanske får äta upp detta senare, kanske. Men kanske har jag en liten ljusning och en liten föraning om något helt fantastiskt. Utan hjälpmedel. Bara jag.

Solar näbben.

img_3843 (MMS)

Solar näbben.


In i tuben. Sova sova sova.

img_6673 (MMS)

In i tuben. Sova sova sova.


Tidsfördriv

Vad gör man härute..? Det är snöstorm. Jag skulle åka skidor. Dålig idé.. Så jag sov. Åt superlång frukost, svalde ner brödet med kaffe och sög på höger sida då min förbannade tand är i rätt dåligt tillstånd. Kaffehög ute i Roslagen är en dålig grej. Plus en rastlös personlighet som heter duga. Så jag fick panik. I ungefär en timme. Lugnade mig. Åt dubbel dos värktabletter och svalde penicillin som om det vore min sista dag. Sen började jag, håll i hatten, virka! Virkade ett fint trevligt svart pannband som jag nu inte kan ta av mig. Jag spelade därefter spel på telefonen, jag ledde tåg in på rätt räls. Det var givande faktiskt. Fick upp min stressnivå till tusen. Därefter rensade jag vinden på vintagekläder. Hittade en Levi´s jeansjacka med vitt fluffigt foder som tillhörde min morbror. Bestämde mig för att den var rätt hipp och packade ner den. Efter detta fyndande tvingade jag på mina små föräldrar en yatzy, smsade febrilt, åt en plopp och ja. Nu sitter jag och väntar på att grilljäveln ska bli klar och för min andra dos tabletter. Det är inte synd om mig. Det är rätt najs detta. När man mår lite dåligt är nog detta det bästa stället att fly till. Kravlöst häng. God mat och brasor. Imorgon ska jag ta mig fan ta en skidtur.

She'll let you in her house

Nää ni. Jag åker till Norsviken för attt kurera mig och mitt helvete till tand. Väskan full av medicin, soppa och filmer. Adjö.

Önskar jag var sådär prickig igen. Och dof...

img_2088 (MMS)

Önskar jag var sådär prickig igen. Och doftade sol. Jag mår svindåligt. Godnatt.


Haha gör övrigt vad världen är rolig egent...

Haha gör övrigt vad världen är rolig egentligen. Människor alltså. Satt i solen igår och njöt av kaffe med en polare. En jävligt speciell super- stjärna- liknande kille går förbi och smajlar. Kommer tillbaka och frågar om han får göra oss sällskap i solen och röka lite gräs. Vad säger man? Han slår sig ner och vi snackar en stund. Han är musiker från London, har blivit utkickad från marinkåren för att oavsiktligt råkat ha haft sönder ett stridsplan. Han berättar att han är rädd för fängelse och att han nu pluggar kriminologi och röker gräs en gång i veckan på rasten. Visar sig att han var stencool. Londonbor va?


Åh.

Åh.


Finns inte. Syns inte. Äntligen ledig. Änt...

Finns inte. Syns inte. Äntligen ledig. Äntligen! En dag. Tackar ödmjukt för det och underhåller er gärna när min hjärna har taggat ner lite och är lite mindre överaktiv. Vilken dag.


Söndagar alltså.. Varför vila när man kan ...

Söndagar alltså.. Varför vila när man kan jobba? Pepp!


Love is watching, someone dies. Death cab ...

Love is watching, someone dies. Death cab for cutie- what sarah said. Mälarhöjden. Altaner. Gymnasiet och gammal gammal kärlek. Gitarr. Gräs och rätt mycket sommargryning. Längtar. Mot ljuset.


Undrar lite varför äldre damer bara bär Ec...

Undrar lite varför äldre damer bara bär Ecco- skor..


Happy day. Varmt!

img_0688 (MMS)

Happy day. Varmt!


Som en film

Jag tror att det handlar om att bygga upp en illusion. En mystik kring dig själv som lika gärna kan vara verklig som overklig. Jag tror att det framför allt annat gör dig nöjd, lycklig och ofantligt populär. Släng in en gnutta självironi där så är du hemma. För dagen. Jag tror att det kan fungera. Att leva ditt liv som om det var en oavbruten film, med soundtrack och hela rubbet. Illusioner. Ofärdigt manus.

Tänkte hylla Sverige

Fan, satt och läste hemska nyheter. Jag ska sluta med det där; dödsannonser och trista nyheter. Det kan inte vara bra. Övergick till att lattja med bra musik istället. Vi har ju fantastiska musiker i det här landet! Jävlar. Jag har tränat alldeles för länge, är överhajpad, har kaffeabstinens, solsugen och är allmänt rastlös. Dagens status. Bilder får ni inte. Puss.

Men nej

Men ni. Ni fina. Hur löjligt är det inte då att slänga upp en bild här? Jag vet ju att jag gör det. Mest för att understryka något. Kanske. Intalar jag mig. Tror jag. Men fan, bara kom på det. SÅ otroligt upplåst väl? Maten, kaffet, sminket, ansiktet? Blir nästan less på mig själv, men framförallt allt annat trams man tyvärr råkar läsa. Gah. Och det löjligaste med hela bild- mojängen är ju att NI läser oftare. Det är en enorm skillnad. För en bild? Dagens. Dagens vad? Oh nej, jag tror att det är ni som är löjliga. Eller så kan vi dela. Ska vi dela då?

Hinna leva

Mina små cirkusdjur! Jag planerar, i ständig rörelse mot ett mål. Omöjligt? Eller fullt möjligt, men orkar man? Har man ork att stå ut? Hur fattigt kommer man leva? Hur mycket kommer man att jobba? Hur trött kommer du att vara? Kommer du lessna? Åhh. Är vansinnigt förvirrad. Enormt, snurrig. Vet inte vilken dag det är. Pirrar i magen. Konstant. Glad, nervös, arg, uppåt. Tänker ständigt på dessa två saker; framtiden. Samtidigt på saker som sker idag, IDAG snurrar minst lika mycket. Samtidigt hinna med allt. Hinna leva. Planera. Sommaren kommer. Sommaren hörni, och efter det kör vi. Och hur blir sommaren? Hur gör man? Flyttar vi verkligen? Kommer vara nervig i minst en vecka till. Jag kan inte sova längre. Hjälp.

Fluffiga chinos, pojkskor. Hej vår!

img_0989 (MMS)

Fluffiga chinos, pojkskor. Hej vår!


Jag och Albin är starka vet ni. "Det krävs...

img_7580 (MMS)

Jag och Albin är starka vet ni. "Det krävs 4 man och råstyrka för att få upp den där soffan". Trams sa jag och min make och kastade upp den. Men några vilopauser. Ytterst få. Känner mig ofantligt nöjd. Inget mer att tillägga. Jag tror att jag inte ens är arg längre, snarare mer förundrad över människor. Er. Hur ni håller på. Som vilsna pojkar i för stora skor. Medlidande. Hoppas ni lyckas skaffa självinsikt, och en smula distans till livet ni vill leva. Nu ska flyttfröken sova!


Fullt upp, på mitt sätt

Jag är glad hörrni. Jag lovar. Har inget fantastiskt att skriva förutom det jag håller för mig själv. Man kan säga att jag har fullt upp med att leva, planera och göra en hel del vackra saker. Typ umgås. Igen. Vi snackar festivalen, vi snackar fast anställning, vi snackar inspiration, vi snackar konserter som kan bli rätt tunga, vi snackar träning, sol, Norsviken och underbara fina vän Qarro i maj. Oj vad jag längtar!

Hey dude.

img_1700 (MMS)

Hey dude.


Swedish charm rocks


Ett stycke sol på iskalla fötter!

img_5644 (MMS)

Ett stycke sol på iskalla fötter!


Jag tror jag är kär i Lykke Li. Vilken mag...

Jag tror jag är kär i Lykke Li. Vilken magisk skiva hon har kirrat. Satan. Tror förälskelsen kom redan för något år sedan med videon till little bit. Vilken video. Vilken varelse.


Glömde matlåda. Hej godis.

img_4252 (MMS)

Glömde matlåda. Hej godis.


Idag älskar jag gamla damer på gymmet som ...

Idag älskar jag gamla damer på gymmet som dansar och har läppstift. Fan vad balla dom är!


Satan vilken cirkus. Jordens minst lönsamm...

Satan vilken cirkus. Jordens minst lönsamma dag. Stress. Turbofix. Vagabondmingel, pretto, goodiebag och ett stycke öl. Det vill säga en. Kall jävel. Rockar på två dagar till nu sen lite ledigt. Håller tummarna för allt och inget och försöker ge glöd åt det vackra. Dom vackra. Undrar samtidigt varför man alltid ser framåt? Eller varför man ska? Jag ser mycket bakåt. Det känns som att det lite är fel grej. Tror dessvärre bakåtresenären har en helt annan kännedom om den egna individen. Jag tror dessvärre att jag rockar. Vare sig ni tycker det är sant eller inte. Godnatt små djur.


Godmorgon cirkusen.

img_4232 (MMS)

Godmorgon cirkusen.


Skeva

Haha. Vilken skev afton igår. Jävligt trevlig men vi syskon är rätt duktiga på att spåra. Ur. Vet inte hur vi lyckas men det blir sällan smärtfritt, men alltid lika kul! Vi fixade en skön liten brottningsmatch, följt av lipsillar, galen musik, alldeles för mycket tugg, mer vansinnig musik, kärleksförklaringar, mycket märkliga taxiresor följt av mjölk och salamismörgås. Sängen kallade runt fem och jag lydde. Idag är det sol!

Ni undrar vart jag är. Jag är på en flummi...

Ni undrar vart jag är. Jag är på en flummig märklig klubb med min uggla, ny dress och ett födelsedagsbarn. Det är kul.


Fråga ugglan.

img_4204 (MMS)

Fråga ugglan.


I have got my clownshoes on me