Come on skinny love just last the year









Oprah show, hajprogram, spökprogram, top ...

Oprah show, hajprogram, spökprogram, top model, dr Phil, vem vet mest, wife swap och ja.. En film. Effektiv dag. Jag är effektiv och lite mer allmänbildad. Jo tack. Nu sa jag läsa om politik. Kan knappt bärga mig!


Skön natt med 3 h sömn.. Har varit pigga...

Skön natt med 3 h sömn.. Har varit piggare. Bälgar i mig te och ska kolla på film, skulle döda för lite sällskap. Som när man var liten och mina bästa vänner fick vattkoppor med mig. Det gjorde inget att vi var sjuka, vi fick äta glass, titta på Gusten grodslukare som jag hade en vansinnig förälskelse i och vi fick vara uppe hur länge vi ville. Ibland fick man presenter. Det var tider det.


Hackig

Nudlar med massa cayennepeppar, kära mor fick nära- döden- upplevelse. Själv kände jag inget alls. Kollar igenom bilder från helgen. Dåligt med bilder inser jag. Hade jävligt trevligt ändå. Börjar redan klättra på väggarna här hemma. Vill ut och springa, men blir kvar här med redigering av bilder och den där kvinnan Horn. Vilket fint sällskap hon är ibland. Jag hackar, jag vet.
















Jordens vidrigaste förkylning. Åt helvet...

Jordens vidrigaste förkylning. Åt helvete med att vara sjuk, har varken tid eller råd att sitta hemma. Ska hem och krypa ner i soffan, vara irriterad på hälsan och tvinga mig själv att bli frisk innan onsdag. Mer tid än så får inte gå. Helt enkelt.


Så förkyld. Fan. Är insvept i tre tröjor, ...

img_1805 (MMS)

Så förkyld. Fan. Är insvept i tre tröjor, halsdukar, sockor och mössa. Har en pytteskvätt kvar med nässpray. Kommer att bli en fin natt!


Kaos. Gråtfest. Melissa Horn. Fortfarande ...

Kaos. Gråtfest. Melissa Horn. Fortfarande fina vänner och världens ensammaste bror. Ledsen. Förstörd men full av hopp. Har hopp.


Jag har fina vänner. Vi gråter ihop. Hå...

Jag har fina vänner. Vi gråter ihop. Håller om och pratar sönder minnen med varandra. Dom diskar och dukar och är tysta men finns för alltid. Kvällen igår var magisk. Totalt lugn inom mig. Ikväll är jag omgiven av vackert folk igen.


Godmorgon. Lite sol, imponerande. Det blås...

img_1794 (MMS)

Godmorgon. Lite sol, imponerande. Det blåser, perfekt väder för segling..


Tar mitt pick och pack och drar ut mot lan...

Tar mitt pick och pack och drar ut mot landet. Laddar batterierna och väntar på fina vänner.


Ond dröm

Känns tomt. Som att jag hade drömt alltihop. Skulle vilja ta bort känslan i alla. Göra allt bra på något vis. Går inte att prata riktigt, ingen vet vad dom ska säga. Lider med alla. Fy fan. Får en att tänka på dom man har själv, hur jävla bräckligt livet är. Hur man måste ta i det med silkesvantar och behandla det som ett barn. Inte bara köra på. Tacka vet jag vackra människor som ställer upp och kaffe.

Skit. Skit. Orättvist.

Skit. Skit. Orättvist.


Winnerbäck och pumpa bollar på lagret. Vil...

img_1793 (MMS)

Winnerbäck och pumpa bollar på lagret. Vilken talang jag är.


Bra! Tack!

Bra! Fan, skitväder! Stå ute och vara hurtig.. Heja heja! Fryser röven av mig redan nu..


Hjälp. Tränar bredvid en gubbe med märk...

Hjälp. Tränar bredvid en gubbe med märkliga vanor.. Torkade av hela mattan otroligt noggrant samtidigt som han skrek "ja".. Nu kör han tandtråd samtidigt som han kör situps. Rädd är jag.


Jag vet att det är höst snart när Gantka...

img_1524 (MMS)

Jag vet att det är höst snart när Gantkatalogen dimper ner. Doftar nytt, som hockeybilder! Äter nybakt fralla och häller i mig kaffe. Sov som en stock, inga märkliga drömmar bara fin sömn. Nu ska jag ge mig på gymmet igen, härligt!


Nicest thing

Musiken ja..

















Puuhh. Dagens dos!

Sovit gott! Frisk luft, höstluft kanske? S...

Sovit gott! Frisk luft, höstluft kanske? Ska dricka litervis med kaffe och sen promenera. Halsen är åt helvete, satan. Imorn hoppar jag på träningen igen..


Känns som att jag inte borde skriva. Men ...

Känns som att jag inte borde skriva. Men har lovat mig själv att aldrig sluta. Ska alltid kunna skriva exakt samma tankar som spökar i huvudet. Det som inte får plats hamnar i boken. Vacker afton med fin musik och fina vänner som kan det här med att spela gitarr. Och munspel. Vilka gudar. Och vilka vänner. Som bryr sig utan att få ett ton känslor tillbaka. Vill så jävla mycket men känner mig låst. Fast. Fast i att vara feg. Kanske lever i feghet. Eller tar mod. Sen kommer det gå åt fan. Åt helvete. Kanske blir mörkt igen, ensamt. Vidrigt. Falskt. Kanske blir det tvärtom. Kanske blir äkta, vackert och ljust. Jag tror på det. Helt och hållet. Om inte.. Så blir det som det blir. Skriver för mycket. Agerar för lite. Känns fint ändå, dock ovant.


Finfint

Tar fram min svarta bok istället. Skriver med riktig penna på vitt papper. Stoppar undan någonstans. Glömmer bort och tar fram vid behov igen. Ventilen, ventilen. Hade ett fantastiskt möte med min framtida fantastiska chef. Är supertaggad på det här, känns helt jävla rätt för en gångs skull. Träffade min fina fina men bortvaskade vän också, inser att jag behöver lite mer av henne och lite mindre av andra. Hade picnick tills de mörka molnen kom.


Isak Strand, bra skit

Ohh! Fantastiska Isak Strand har kommit med album, finns på Spotify "You and me and yes two"! Har följt honom i år och väntat, riktigt bra. Lyssna lyssna!


Gladast

När jag slipper nudda asfalt. Helst bara hav. Sov faktiskt fint, drömde ett par enstaka jävliga drömmar, är nog orolig i kroppen. Kan inte slappna av. Kan fortfarande inte träna, gör mig skitarg. Halsen spökar och vill inte krya på sig. Nåja, får turboträna nästa vecka. Ska glida iväg till min framtida arbetsgivare nu, prata allvar och få god information. Får se hur dagen artar sig!









Det slutade väl. Drack god öl med maken ...

Det slutade väl. Drack god öl med maken och pratade mest skit. Struntade i falska människor utan hopp. Fick fint sällskap på Strandvägen och såg den sista röda 47:an passera. Gick alldeles för långt egentligen. Inte alls min plan, min egentliga plan. Hoppade middag och tänkte sova istället. Är nog helt ute och cyklar. På fel jävla väg med fel karta. Kompassen har verkligen slutat fungera. Prövar nästa.


2,5 h.. Så fint. Fastnat i massagestolen i...

2,5 h.. Så fint. Fastnat i massagestolen igen. Så bedrövligt skönt! Vill sluta. Nu.


Bara 6 h kvar. Ljuvligt. Ljuvligt! Ska säl...

Bara 6 h kvar. Ljuvligt. Ljuvligt! Ska sälja röven av folk nu. Eller räkna till en miljon..


Tillbaka på plats ett på jobbet. Ensam! Ba...

Tillbaka på plats ett på jobbet. Ensam! Bara 10 h kvar. Skit. Är nog expert på att fördriva tiden. Vilken talang.. Sa upp mig idag, blandade känslor.


Bli fin, bli pigg

Vilken skitnatt. Är så förbannat trött. Sov härliga tre timmar, drömde skitsdrömmar och vaknade av telefonen.. Ugh. Ska cykla iväg nu, göra seriösa grejer, ha möte och sedan 11 h senare cykla hem. Fina dag, bli fin tack. Bli fin

Mörkrädd. Såg jordens värsta film, ån...

Mörkrädd. Såg jordens värsta film, ångrar bittert att jag såg den! Har kollat alla vrår, nu blir det den fantastiska räven tills jag somnar! Skönt långt pass imorn. Och viktig dag!


Fyrverkerier! Dagen till ära. Tack.

img_1759 (MMS)

Fyrverkerier! Dagen till ära. Tack.


Öl i vinglas med Albin. Vi firar mitt nya ...

img_1746 (MMS)

Öl i vinglas med Albin. Vi firar mitt nya jobb. Jag har ju ett nytt jobb!


Glömde! En gång i timmen var det. Äter nud...

img_0849 (MMS)

Glömde! En gång i timmen var det. Äter nudlar. Förr levde jag på nudlar. Sen blev jag sjuk. Det ösregnar ute och jag köpte klänningar. Fina var dom. Kollar på båtmagasinet. Tydligen kan man gå en kurs i hur man angör en brygga. Roligt tycker jag..


Sprattel

Nej, har för övrigt inte ett piss att göra idag. Tänkte bara hänga i soffan hela dagen faktiskt, skulle vara mer ljuvligt med lite sällskap. Kom på där liggandes i soffan att det inte var något för mig. helt värdelöst faktiskt. Blir rastlös som en 3- åring hög på socker.. Har gjort allt jag ska göra. Kan inte träna, känner mig som en boll. Är inte hungrig. Vill inte promenera. Ingen vill umgås. Alla jobbar, någon flög iväg och ja. Tänkte skissa, hittar inga pennor. Så ja, jag tänkte blogga en gång i timmen tills Albin kommer loss från jobbet. Och kolla klänningar. Det gör jag. Kan även tipsa om fina John ME. Speciellt The Faker. Lyssna lyssna.

Funderar på mörkt, mot höst






Så jävla nöjd. Helt klart. Helt nöjd. ...

Så jävla nöjd. Helt klart. Helt nöjd. Fick jobbet, jag knep det. Har lite att fixa nu, men det går framåt! Det kommer bli ett fint vackert år. Längtar lite till kyla. Förlåt men det gör jag. Höst, halsdukar, päls, mössor och ljus. Ljus! Men mest av allt längtar jag till helgen. Och fina vänner.


Sitter i massagestolen och blir knådad. Vi...

Sitter i massagestolen och blir knådad. Vill aldrig mer gå tillbaka till jobbet! Kanske fastnat här..


Glad glad glad!! Och sitter fast i trafike...

Glad glad glad!! Och sitter fast i trafiken, det gör inget!


Pepp, pepp pepp!

Springer runt som ett yrväder. Tänkte knipa det där jobbet idag, skulle vara en fantastiskt nyhet. Håller tummarna och ska charma brallan av henne. Igen. Fick dessutom ledigt den 10:e när vackra vackra Hoffmaetsro gigar på Grönan! Bra nyheter!






Ingen storfiskare, nu bad


Än är det inte över! Sol! Typiskt.. Mår bä...

img_1740 (MMS)

Än är det inte över! Sol! Typiskt.. Mår bättre idag men inte riktigt på topp. Ska kurera mig med film och bad.


Söta gäddan..

img_9703 (MMS)

Söta gäddan..


Länge leve landet!

img_1713 (MMS)

Länge leve landet!


Onödigt tycker jag

Jag sov. Och är sjuk. Kunde jag inte bara fått vara pigg och uppåt och ledig i själen i två dagar.. Satan. Nåja, är inte riktigt sjuk, tror det är inbillat. Jobbat många tiimmar i helgen, ohyggligt många faktiskt. Bara lagom förkyld, så lagom att jag inte kan träna. Gör mig lite arg. Tänker vägra och kanske bege mig till landet för frisk luft. Fortfarande glad dock! Knarkar Regina Spektor, begåvad fröken det där.. Spenderat många ledsna dagar med hennes musik.








Satan vad jag har släpat idag. Världens ...

Satan vad jag har släpat idag. Världens bästa dag vet ni, fått slita och faktiskt lyckats se ett resultat. 12 h på fötterna. Avslutade med en misslyckad pubkväll som slutade i en lyckad lugn kompott av de finaste på jobbet. Kloka människor utan ytligheter. Nu mareld med Lars och sömn. Är så oerhört trött. Och nöjd. Tror att jag överlever 1 månad till.


Underbar dag! Och ledig två dagar, helt ok...

Underbar dag! Och ledig två dagar, helt okej..


Skulle ha blivit ölhäng ja.. Slutade med...

Skulle ha blivit ölhäng ja.. Slutade med trerätters vällagad middag och 3,5: or från Ica. Inga riktiga vuxenpoöng att plocka hem där inte. Tittade på tre halva filmer och hade matkoma. Tacka vet jag ärliga människor. Nu tittar jag på den absoluta favoritfilmen i ett 29- gradigt rum, Fantastic Mr. Fox. Lycka.


Rester av minnen

Väntar ut mannen. Spanar in resterna i min kamera.
















Bra dag!! Får stå med favoriten och slutar...

Bra dag!! Får stå med favoriten och slutar om två timmar! Ska grilla med min nya make Albin ikväll och känna av den sista solen. Fint. Fint!


Jobb! Yes! På en superfin lördag.. Hade en...

Jobb! Yes! På en superfin lördag.. Hade en underbar sommarafton igår med vackert folk. Nu ska jag tagga! Slutar 17. Blir en fin kväll.


Missat god musik

Det bara slog mitt att jag fortfarande är bitter över att ha missat Mustasch. Fan. Fick se en låt på genrepet. Ensam. Å andra sidan ett mycket vackert genrep. Jag har missat alldeles för mycket band den här sommaren. Damn.. Fick se en konsert, den var fantastisk.







Hej

Kommer inte iväg. Har fastnat i rummet, på golvet bland gammal musik. Återuppleva. Återupplevde kalla vinternätter hos Albin igår. Fina underbara Albin. Han som alltid står på lur bakom en dörr när man behöver det. Kollade på bilder från förra vintern, glögg, varm choklad och tusen skratt. Fint. Längtar nästan lite till kylan. Tända ljus och filt. Lät deppigt när solen skiner, nåja. Ska ge mig iväg nu hade jag tänkt, svettas med stora män. Hoppas jag blir osynlig! Jag är ledig idag också ja, och glad! Bara en notis..


Små bloss brinnande i den grå vardagen. Va...

Små bloss brinnande i den grå vardagen. Varför kunde det inte vara tvärtom istället? Små gråa fläckar i den dånande branden.


Lion man

Underbara varma torsdag. Kan inte riktigt tro på sommaren längre, den känns överspelad. Har nog ett par fina dagar kvar, vill ge mig ut med båten. Vara borta länge utan telefon och kontakt. Det skulle vara fantastiskt. Kanske smiter iväg en dag eller två nästa vecka! Är på väg mot jobb, några timmar med Döden sen träning. Intressant..



Heja heja. Nu kör vi. Andra andningen och ...

Heja heja. Nu kör vi. Andra andningen och försoningens dag.


Fint fint




Dödstrött. Låg sömnlös inatt efter en...

Dödstrött. Låg sömnlös inatt efter en fin avslutning på dagen med fina vänner. Ska in och träna nu, hoppas pigga på mig efter det.. Och kaffe. Kaffe. Sen sent jobb. Helt okej med vardag.


Fullt ös.. Förstår inget alls. Massa fo...

Fullt ös.. Förstår inget alls. Massa folk. Min cykel krånglar och jag kommer få gå hem. Kan inte bli bättre! Har försonats med tanken att stå här 7 h till. Helt okej, hinner reflektera. Väntar besked och hoppas.


Allt baklänges

Tänkte sluta upp med den här skiten nu. Älta. Stopp bara. På med smajlet, bli hurtig uppåt och klämkäck. Stoppa känslor i en liten ask och jobba. Inte tänka på skiten. 11, h timme. Ska inte bli helt för jävligt. Har vackra kollegor som väntar och nya uppgifter. Känns bättre nu.


Suveränt vackert

I det fina tunna ljuset, står jag och väntar tyst
Sommaren är framför, kvarteret nästan tömt
På människor och känslor. Ingen rörelse någonstans.



Magnifikt.

img_1627 (MMS)

Magnifikt.


Ska få njuta av Winnerbäck! Bra avrundning...

img_1618 (MMS)

Ska få njuta av Winnerbäck! Bra avrundning på semester, vackert sällskap har jag också!


Nu kör vi

Vilken natt. Drömde om allt och trodde för en stund att det kanske var så fint som det var. Nåja, är nervös som ett svin. Pirrar i magen, vill vända ut och in p den och be den hålla tyst. Har scoutat lägenheter hela dagen. Har lyckats hitta en del, men måste veta med jobb och plugg.. Väntan väntan. Och jag har inget tålamod. Alls. Hittade två superfina lägenheter, ska ringa på idag. Vill verkligen komma loss nu, vara min egen. Längtar. Ska ut. Ut och springa bort rastlösheten. Har gett mig fan på att få upp konditionen. Nu kör vi.

Absolut finaste filmen, med absolut bästa The Kinks. Får mig sorgligt nog att vilja flytta från Sverige.


Nu skriver jag bara för att skriva. Rycke...

Nu skriver jag bara för att skriva. Rycker i mina fingrar. Fin afton. Prat om intelligens och nattbussar. Jag har fina kollegor som nästan platsar som goda vänner. Det kanske dom gör. Säregna knäppa fotografer och hungriga säljare. Jag lär mig hela tiden även då allt står still. Cykeltur hem, punks och nyttig kost.. Rostat bröd med salami.


They call me little love child with a thorn in my side

Sista helgen avklarad. Innan fantastiskt jobb och vardag. Kan gilla vardag ibland, sålänge den inte är påtaglig, grå och full av tristess. Tänkte cykla iväg och krama ut det sista ur denna gråa söndag. Hade en vacker helg på landet med grill, bad och populärt sällskap. Fiskade i kolmörker och bevittnade något av det finaste åskvädret någonsin. Är lugn och samtidigt förbannat rastlös. Vill springa, fort. Är nog oron över att ledigheten är slut.. Och för dåliga besked. Hoppas hoppas hoppas. Avslutningsvis, grym låt. Fibes Oh Fibes. Gillar mycket.



Missade alla coola.. Fan.

img_1570 (MMS)

Missade alla coola.. Fan.


Dagens. Man tar vad man har.. Nu joggrunda...

img_1558 (MMS)

Dagens. Man tar vad man har.. Nu joggrunda! Den berömda grötlunken..


Ute. Äntligen. Helt ute. Upphandlad och r...

Ute. Äntligen. Helt ute. Upphandlad och redo för helg! Körde krokigaste landsvägen någonsin på vägen hit. Kom fram till att jag utan lapp kör bättre än folk med lapp.. Märkligt. Framtiden är ljus! Imorn ska jag äta sån där lång frukost och jogga. Om min rygg återhämtat sig!


Vet inte vad som hände

Fick noja. Sprang som en galning genom Karlberg. Satan, det var så varmt. Det ska alltid vara varmt när jag ska springa. Jag vill lära mig springa, tror att jag trippar på tårna, framåtlutad som en idiot. Och andas gör jag inte, nej, jag håller andan sen pustar. Lär mig. Tack. Tar min lilla packning och far ut till landet för några dagars avkoppling innan jobb. Ska kika på världens bästa rallybåtstävling; Roslagsloppet.


Music maestro


Har oprettig picnick.. Helt okej skepp fin...

img_1557 (MMS)

Har oprettig picnick.. Helt okej skepp finns här..


Jag dödade mig själv. Fan vad skönt det va...

Jag dödade mig själv. Fan vad skönt det var. Helt slut, utpumpad. Lugn. Ligger i skön sol, välförtjänt sol nu.


Vaknade gnällig. Trött på tågjävlarna och ...

img_1550 (MMS)

Vaknade gnällig. Trött på tågjävlarna och birkastans hippa människor. Har vuxit ur det, finns inget häftigt kvar att upptäcka. Drömmer om tvåan på söder, hoppas vi kan komma framåt snart. Vaknade upp och kände att sommaren var slut, som känslan dagen efter julafton. Den här vidriga tomma känslan där inget finns att hämta eller se fram emot. Usch, det är bara augusti. Kanske bara är idag, hoppas det. Känner mig handlingsförlamad. Skulle jag haft bil skulle jag kört åt helvete långt bort. Till någon håla, dricka kaffe ur gammal kopp, läsa en tidning, titta på deras kust för att sedan köra tillbaka. Fort med the smiths som enda sällskap. Istället ska jag träna röven av mig, kan visualisera ett mål. Känner mig instängd.


Pigg! Och förkyld! Har ångest över missad ...

Pigg! Och förkyld! Har ångest över missad träning.. Illa. Får se om jag släpar mig dit senare.. Ska på dejt med mor nu, göra sånt där damer gör!


Det gick bra. Tror att jag kanske charmade...

img_0300 (MMS)

Det gick bra. Tror att jag kanske charmade brallan av dom. Försökte i varje fall. Hade en underbar afton, ett slut på en nervös skitdag. Försökte träna bort det, gick väl måttligt bra. Tränade tills jag dog. Heja döden. Fick vackert sällskap och gott vin i glaset, prat om musik och vänner vi haft. Kloka män. Drack märklig drink ur en vulkan och badade i regnet. Kan vara det bästa jag vet, helt fri. Grusiga fötter, dyk, blött hår och regn i ögonen. Sen natt, regn och att få simma. Nu fryser jag och skulle helst av allt inte sova ensam faktiskt. Alls. Jag är en mes. Godnatt ni fina.


Kul.. Två 16- åringar sitter och röker på ...

Kul.. Två 16- åringar sitter och röker på bredvid min bänk. Skönt stenad på intervjun? Idioter!


Charmad bralla

Springer runt som en galning hemma. Är rastlös, vill kuta 20 mil åt fel håll. Eller rätt. Vill hålla handen. Ska på arbetsintervju, skulle kunna tänka mig att jag var tuffare men är nog klen, lite smånervöst faktiskt. Var längesen jag blev bedömd. Å andra sidan kan jag bara göra mitt bästa för dagen, vara mitt egna knäppa jag så får dom gilla det eller ej. Funderade på om det är mot etiketten att ha bara ben, vet inte riktigt vad som gäller där. Snodde på mig ett par chinos, ser ut som en nörd i för stora gantkläder. Jag tror att det får duga. Tänkte charma brallorna av dom.

Hade som sagt kul igår.. Haft den lugnaste...

Hade som sagt kul igår.. Haft den lugnaste dagen på länge, musik och film. Gillar regnet idag, det får gärna stanna för natten. Tror det blir en fin afton.


Magisk afton med så mycket kärlek. Ikvä...

Magisk afton med så mycket kärlek. Ikväll älskade jag livet fullt ut, med alla falska Bob Dylan låtar, rökta cigaretter och varma kramar. Vårt eget colosseum och Gustaf som ledare. Jag missbrukar det, men fan jag har vackra vänner.


Har det ganska fint. Pratar skit med bror ...

img_1493 (MMS)

Har det ganska fint. Pratar skit med bror och njuter av lite vind på pampas. Snart blir det tivolikalas!


Förlorade mig själv i musiken som alltid...

Förlorade mig själv i musiken som alltid. Min största första kärlek var ingen man, det var musiken. Skulle byta allt not den, blir lycklig utan krav. Hade en fin middag, vackra vänner, lekar och supedans, twist all out. Nattbuss och prat om män. Förvirrad. Samlad. Hoppas på morgondagen.


Sit down, sit down again. There's nothing ...

Sit down, sit down again. There's nothing left to lose. It's still a golden age. When all I have is you.