Det känns lite som.. Som att allt blev så ...

Det känns lite som.. Som att allt blev så hajpat. Och hur blir jag när saker blir hajpade? Av. Av som en gammal grenjävel under tryck. I princip. Jag har nog aldrig varit så opretentiös i mitt planerande som nu. Den där sista minuten av det här året vill jag inte ha massa bråk eller gråtande fyllon. Jag vill inte stöta in i ex för fjärde året i rad, jag vill inte jaga någon över telefon och jag vill inte vara ensam och förstörd. Det är allt jag kräver. Jag satsar på ett flärdfullt sätt att träda in i det nya året! Har till och med köpt en jävla paljettklänning. Vad kan gå snett då?


Årets sista träning mina vänner! Oj vad sk...

Årets sista träning mina vänner! Oj vad skönt det var. Välbehövligt. Bra. Börjar arta sig. Nu ska jag handla!


Vill byta årstid

Så. Nu kör vi. Mot våren och den röda damcykeln!


Det finns en lycka som dör av skratt. Vilk...

Det finns en lycka som dör av skratt. Vilken låt? Jag ringde tusen samtal, missade middagen men drack två stycken öl med min själsliga mentor; Erik. Jag gjorde goda gärningar och gav skor åt folk jag älskar. Folket jag älskar blev glada. Det älskas för lite. Alldeles för mycket sura miner och skitsnack. Känner mig uppsluppen. Blir besviken på hur lite människor vill vara lyckliga. För mig är det självklart. Nyfikenhet. Ett sug efter nya saker. Nytt. Se nytt. Bli ny. Bli lärd. Det går sådär just nu men vilja. Viljan finns där. Tror på teorin att du styr hur allt ska bli. Dina aktiva val påverkar hur livet artar sig. Kommer få sota för det men just nu känns det otroligt rätt. Ensamt men rätt.


Jävlar vilken dag. Stressat ihjäl mig och ...

Jävlar vilken dag. Stressat ihjäl mig och jobbat över. Sålde som ett proffs idag. Kanske bara funkar bra vid stress.. Säljet alltså. Nu ska jag ringa tusen samtal, äta middag och ta en öl.


Happy go lucky.. Nu kör vi. Pepp.

img_3373 (MMS)

Happy go lucky.. Nu kör vi. Pepp.


Grinchen

Ett totalt fiasko. Senaste veckan. Känner mig lite som den där ungen i Grinchen som får julen stulen. Fast det är nyår. Vet inte varför det är så viktigt egentligen. Årets sista natt, har fått för mig att allt måste vara perfekt. Som en start inför det nya tomma året. Kan ju inte alltid få som man vill. Tror faktiskt jag drar. Nästa år vill jag inte vara i Sverige.

Är tusen kilo lättare idag. Som en fjäder!...

Är tusen kilo lättare idag. Som en fjäder! Skönt. Inte riktigt van med att känna mig nere. Är på gymmet, ensam igen. Helt underbart! Bara jag och Bruce.


Vansinnigt bra

Summer's gone
Spring is gone
Life goes on and on
And I'm just bored
To tears


Åh. Love actually måste ju vara den varmas...

Åh. Love actually måste ju vara den varmaste filmen någonsin? Jag har börjat förvandlas till en riktig tjej som sitter och småler och får tårar på kinden när alla blir lyckliga i slutscenen.. Vad hände? Har suttit ensam med ett smile i två timmar nu, märkliga sentimentala tid.. Känner mig lite lättad, lite mer uppåt, ändå besviken. Hatar den känslan; att vara besviken. Gick runt i 5 års tid och var det konstant. Hoppfull. Besviken. Ledsen. Glad. Munter. Sur. Blåst. Älskad. Idiotisk i slutändan. Godtrogen. Har ingen lust alls att hamna där igen. Där folk fuckar upp. Så jag tänkte dra. Säga ifrån och bli suveränt uppåt! Har fina fina ting i mitt liv. Tänker på det och känner mig lätt igen. Godnatt. Imorn ska det tränas.


Kalla krigsbarn


Jag har skärpt mig nu. Det är skymning ell...

img_3325 (MMS)

Jag har skärpt mig nu. Det är skymning eller något. Det skymfar som jag sa när jag var en halvmeter hög. Så. Nu ska jag ta mig i kragen!


Tänkte på Winnerbäck. Det går åt helvete m...

Tänkte på Winnerbäck. Det går åt helvete med allt vill jag minnas att han sjunger. Förstår vad han menar. Först nu. Hajjar hela grejen faktiskt. Inte alls så livat. Skulle bara vilja ligga i det där lilla rummet på landet och höra brasan och få ordning på dessa förbannade känslor. I min surhet känns det som att allt var bättre förut när jag inte kände ett skit. När jag gick på konstant tomgång. Känner mig fladdrig i tanken. Gör mig glad. Jag lägger ner för i år. Tack hej ni fina. Ni hemska vill jag inte ödsla mer tid åt.


Fina vän

Underbara fina vän. Vad alla flyttar och har sig. Träffade mina favoriter i 4 timmar, redovisade, skrattade och njöt. 4 timmar på ett halvår är fan för lite. Funderar på att emigrera lite till Malmö och Qarros trygga balkong. Dricka vin till sena natten och lyssna på irlänsk piratmusik. Skråla som bara vi kan. Längtar till april. Och januari! Och mars!

Kanske aldrig mer vill se en sko. Eller fo...

Kanske aldrig mer vill se en sko. Eller folk överhuvudtaget.. Vill emigrera. Folk blir ju som dårar så fort det är rea. Läskigt. Äntligen slut på dagen. Den gick fort!


Pepp. Pepp. Pepp. Må dagen gå fort mina vä...

Pepp. Pepp. Pepp. Må dagen gå fort mina vänner. Julhelgen snart över. Aldrig känts så bra. Har sightseeing i Solna. Fel tåg.. Ses i reahetsen!


Plastic smiles


Åh herregud åt helvete vad jag inte vill v...

Åh herregud åt helvete vad jag inte vill vara där jag är just nu. Skjut mig. Klättrar på väggarna. Väggen. Juldagen är vansinnigt vidrig. Vad gör man? Utan Albin skulle jag känna mig som ett vrak. Ta bort och radera.


Albin jag har gått från karlaplan till gam...

img_3291 (MMS)

Albin jag har gått från karlaplan till gamla stan för att hitta mat. Inte ett enda ställe är öppet! Nu fuskar vi och äter hamburgare på ett synkrav i old town. Sen blir det julmat!


Julafton. Alltid så hajpat. Jag är glad at...

Julafton. Alltid så hajpat. Jag är glad att jag har det varmt, mysigt, får god mat och en hel del familj som älskar en. Har alltid tänkt på er andra. Känns sorgset. Men. Hade det fint. Film, mat, julöl och underbara klappar med tokiga föräldrar och knäpp bror. Vi fick sällskap av Albin och lyssnade på ljuvlig musik tills jag somnade sittandes.. 3 h sömn är inget att bli van vid. Imorgon är det tydligen shopping och brunch.. Alla andra dagar är fina också vet ni. Godnatt nyfikna galningar, vi möts i er ångest.


God Jul!!

img_3290 (MMS)

God Jul!!


Fint. Fint. Trött. Upp vid sju. God jul. N...

Fint. Fint. Trött. Upp vid sju. God jul. Nu ska vi sälja. Tack.


Julvaka! Mycket trevligt..

img_3285 (MMS)

Julvaka! Mycket trevligt..


Dundertränar! Underbart.

img_3279 (MMS)

Dundertränar! Underbart.


En feghet

Bra där. Har slagit in julklappar till människor som inte ens bryr sig. Grattis. God jul allesammans. Har ingen lust med nyårsmiddag, att vara värdinna och planera. Känns som att stå helt jävla ensam i ett fullproppat rum. Luften går ur. Kan inte. Det går inte. Som att vad jag än gör så går det åt helvete. Nolla. Är så vansinnigt trött på att försöka få det att gå ihop för alla. När fan ska det gå ihop för mig? När får jag sluta tänka på ER? Och vila mitt huvud mot någons jävla axel? Försöker men det går inte. Det verkar inte vara för mig. För er andra men inte för mig. Förstår inte vad som är menat för mig då egentligen. Förstår att det låter som självömkan, klagan. Men jag ger. Och jag ger och försöker tills jag går sönder i huvudet och ändå fungerar det inte. Folk är fortfarande lika ledsna, besvikna, sorgsna, döda, misslyckade, rädda, osäkra, oälskade och tomma. Och det äter upp mig. Allt det äter verkligen upp mig om jag inte är på mitt bästa humör. Som en parasit som livnär sig på bra energi. God energi och goda dagar. Som att dom dåliga dagarna blir så mycket värre än vad dom borde ha blivit. Ta inte åt er, gör inte det. Det handlar inte om dig eller dig. Det är allt. Världen. Livet. Tänkte på Kalle härom natten. Kan vara därför jag har haft svårt med sömn. Tänkte på honom för första gången sen han dog. Vi har liksom en tyst överenskommelse att inte prata om det, att vifta bort det som att det bara vore en film. Att han faktiskt aldrig existerade och därför aldrig dog. Insåg där någonstans att han faktiskt existerade, och han dog. Han dog. För bara någon månad sen och jag tänker på det nu. Och jag tänker på alla andra som tänker på det. På Erik. I tystnad. Blev väldigt sorgsen. Det är berfriande att stänga av, ta bort och glömma. Det gäller allt. En feghet som bor i oss. I mig, när jag inte vill fundera. Det känns meningslöst. Vem fan vill fundera över döden? Jag vill inte.

Så. Nu vet vi att det inte blir några flera sådana här inlägg på ett tag. Det räcker. Och imorgon är vi glada Lina igen med julklappar och träning. Kluven? Inte alls. Ses då.

Jag har ätit för fyra.. Stackars tomte. St...

img_3261 (MMS)

Jag har ätit för fyra.. Stackars tomte. Stackars. Ett skägg har jag köpt också. Äntligen jul va?


Taggad som en sommarglad ko. The Kooks, ka...

Taggad som en sommarglad ko. The Kooks, kaffe, iskyla och bussar som kommer i tid! Två dagar till julafton och ja.. Lite lagom lycklig. Ska handla julklappar imorgon och fixa så jag kan ge blod igen. Är en suverän sak att göra innan jul och nyår. Tycker det är det minsta man kan göra för andra. Nu ska jag sälja.


Kan inte sova. Har sömnlösa nätter igen! F...

Kan inte sova. Har sömnlösa nätter igen! Fan. Slägga i huvudet tack. Lite lätt sådär. Kom på mig själv med att ha glömt bort hur regn ser ut. Och hur det doftar. Märkligt va? Det måste bli sommar onaturligt snabbt nästa år. Regn mot asfalt. Oj vilka minnen.


Ogifta par på min minitv. Och pepparkakor ...

img_3256 (MMS)

Ogifta par på min minitv. Och pepparkakor och iskall själ med maken! Vi planerar stordåd! Ljuvlig dag trots rövtrafik!


Ingen matlåda.. Jag är i chock..

img_3255 (MMS)

Ingen matlåda.. Jag är i chock..


SL är definitivt på min hatlista. Skulle k...

SL är definitivt på min hatlista. Skulle kunna krypa snabbare till jobbet. Längtar till cykelväder. Vintern suger ju verkligen röv i år. Ledsen men nä.. Diggar den inte alls!


Lycka. Jag vet att jag är en labil liten s...

Lycka. Jag vet att jag är en labil liten skitunge ibland. Typ idag. Svajjig liksom. Men fan ni fina! Det händer. En flytt! Inga papper påskrivna men! Men! Det är på gång! Helt jävla otroligt att det kunde gå. Vill bara ta min soffa och ha något eget! Va.. Vilken dröm. Kan inte sova, bara tänker flytt och inredning. Och lastbilar och kartonger.. Och ett liv jag vill ha. Början. Fint.


10 min i 10 minus är fan för mycket. Jag v...

10 min i 10 minus är fan för mycket. Jag vill ha bil. Eller ha en vän med en bil. Som är alldeles för generös med att skjutsa i minsgrader. Det vore något. Hamnar på önskelistan minsann.. Sålde måttligt. Har sålt bättre. Inhandlade julklappar, i mitt förvirrade tillstånd hittade jag tre stycken. Och en till mig själv. Något randigt, jag förmår mig liksom inte att motstå.. Nu ska jag pälsa på mig i väntan på tåg. SL kan dra åt helvete.


Jag är lat. Och förslappad. Herregud vad a...

Jag är lat. Och förslappad. Herregud vad allt är tungt på gymmet! Ska aldrig mer bli sjuk usch.. Som en säck potatis. Tänkte döda min egna lata lilla djävul idag.. Bort ska han. Önska mig lycka till!


Komma hem

Snökaos. Julmust. Rastlös och jävligt trött. Men glad! Tänk om tänk om tänk om! Ser ju allt framför mig. Att komma hem liksom. Vilken grej.














Råkade gå ut. Rock. Trummor. Jävligt på..

Råkade gå ut. Rock. Trummor. Jävligt på..


Jag är kär!

Jag är kär. Jag är totalt hejdlöst jävla förälskad! Åh! Lägenheterna. Vilka pärlor! Allt är vackert! Underbara båda två. Hoppas hoppas hoppas hoppas. Kan lika gärna kanske gå åt helvete men fan, tycker att jag förtjänar lite lite lycka nu. Jag sköter mig i allmänhet. Hålla tummen. Pirr i magen. Vill ha. Hoppas. Känns bra, bra magkänsla.

Hej. Nu ska jag titta på lägenheter.

img_3237 (MMS)

Hej. Nu ska jag titta på lägenheter.


Dröm dröm

Åh. Fick en sådan enorm bortlängtan. Hemlängtan men till mitt egna. Till något som jag har byggt, som kan symbolisera mig och ge mig andrum. Ett vattenhål, oas, en lugn vrå. Vilken dröm. Drömläget vore en liten stuga, nära havet. Nära natur men ändå nära stan och puls. En liten altan att dela med någon. Dela. Känner inte samma behov längre, är på väg åt rätt håll. Tänk er, en liten opretensiös stuga där man kan ha fina middagar, lyssna på magisk musik och slippa stadsbruset. Jag skulle bygga till en liten friggebod. En friggebod med plats för konst. En ateljé där man kan skapa, sy, skissa, måla och vara kreativ. Oh herregud vad jag skulle bli mig själv då. Sluta hålla igen. Det drömmer jag om. Kanske ska skriva ner på önskelistan.

Laxdansen

Har ingen lust att gå ut! Det är ju mörkt! Vaknade med halsont så jag bangade träningen och känner mig nu som jordens lataste människa. Usch. Det går utför. Hatar att inte vara i fas. Satan. Har försökt tvinga på mig själv julen, det går inte. vad gör man? Jag känner mig skyldig. Utpekad. Utstirrad av julglada människor. Kanske köper julklappar idag. Yippie. Är på väg till ett seriöst möte med bossen. Håller tummarna för att det går bra annars får jag planera om nästa år helt enkelt. Vill se resultat och förändring. Utan förändring stannar jag och min säljkapacitet är till en jävla waste. Nog med neggo nu, ni får Salmon Dance. Underbart bra låt.


Varde ljus va? En bra grej. Är fin i friss...

Varde ljus va? En bra grej. Är fin i frissan och något fattigare. Ska försöka träna imorn, se hur det går med den här förbannade förkylningen! Tänkte ro förfärligt länge, känner mig förslappad, trött och allmänt odisciplinerad.. Heja träning och friskhet! Godnatt.


Jag kanske hamnade hos frissan. Sjukt het ...

img_3155 (MMS)

Jag kanske hamnade hos frissan. Sjukt het mundering.


Tjoho! Snöstorm? Jag tror jag tycker det ä...

Tjoho! Snöstorm? Jag tror jag tycker det är mysigt. Har sovit gott med fin utsikt. Något rastlös men däckade till slut. Ska hem och dricka lass med kaffe. Och vara glad.


Varde musik

Det ordnade sig. Så bra musik kan inte falla i glömska.


Skit

Tappade suget. Hade lagt upp 10 underbart bra låtar. Som försvann. Haha. Det blir inget. Inget kul alls. Röv.

Kolla kolla!

img_3138 (MMS)

Kolla kolla!


Njuter!

img_3150 (MMS)

Njuter!


Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe. Jag o...

Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe. Jag och kaffe är rätt tighta!


Ja ni. Kvällen var vacker. Bra. Kul. Dansa...

Ja ni. Kvällen var vacker. Bra. Kul. Dansant. Fet. Grym. Helt okej. Söt. Galen. Ni hajjar?! Bra. Godnatt. Verkligen.


Chockdansa

Äee fan. Jag går ut och dansar. I chock. Jag ska chockdansa.


Panik

Hmm. Har letat igenom lägenheten med en eldgaffel. Jag kanske börjar bli knäpp? Jag är helt knäckt! Övertygad om att dörren låstes upp, smälldes igen närr jag var i duschen. Inte en jävel där när jag kommer ut. Erik är ute och mor och far är i Norrtälje. Herregud vad läskigt. Sitter i mitt rum med ett basebolllträ och telefonen i handen. Vågar fan inte gå utanför tröskeln.

Nu händer det. Kaffe!

img_3137 (MMS)

Nu händer det. Kaffe!


Rimfrost.

img_3135 (MMS)

Rimfrost.


Varning för ras

Jag utför lite old fashion trading här på bloggen. Ni har inte den blekaste. Mycket bra låt för övrigt. Mycket.




Ja. Ni är fina. Och uttråkade? Men nej, ja...

Ja. Ni är fina. Och uttråkade? Men nej, jag har inget att roa er med. Jag sov gott, och fint. Och vaknade fint. Till något fint. Hade en fin dag. Lagar middag. Söndag liksom. Njut av tristessen!


Kokt skinka. En potatis. Vatten. Lunch! Ja...

Kokt skinka. En potatis. Vatten. Lunch! Jag skulle aldrig kunna på på någon slags diet. Hyllar dom som faktiskt klarar sig igenom något sådant! Jag kan inte ens klara mig utan kaffet.. Tror jag kanske skulle kunna döda för en kopp nu. Är så seg, allt går långsamt. Får köra speed istället.


En god morgon. Inget kaffe idag heller. Fa...

img_3118 (MMS)

En god morgon. Inget kaffe idag heller. Fan, att man var en sån slav under kaffet. Det anade jag inte.. Jag får skjuts till jobbet! Har stor lust att skolka och följa med ut till Norsviken. Åka skidor och göra snögubbar. Mysigt.


Oj. Dricker en öl med sugrör. Undrar om tä...

Oj. Dricker en öl med sugrör. Undrar om tänderna blir gråa nu.. Ska skölja med flour! Jag och herr albin äcklas rent allmänt av idol, berättar sagor och ja.. Ska kolla film. Otippat? Nej. Glad fredag till alla lediga själar!


Hej passfoto! Grått hår men rätt vita tänd...

img_3086 (MMS)

Hej passfoto! Grått hår men rätt vita tänder! Tack tandläkaren. Jag tror vi ses igen.. Snart slutar jag. Herregud vad underbart.


Lite bättre dag. Kanske.. Fick inget kaffe...

Lite bättre dag. Kanske.. Fick inget kaffe. Det gör mig vansinnig. På måndag. Oj vad det ska drickas kaffe då. Stora hinkar. Jag sov som väntat, skit. Var rastlös hela natten. Hem och vara tant efter jobbet! Och bli på bättre humör. Nu kör vi!


Dom för sig med mer finess

Knäpp dag. Mår bättre men sämre. Mest bättre. Ändå sämre. Var och vitade till mina huggtänder idag. Det blev bra! Lysande. Jämnt! Naturligt! Nu ilar det. Straffet för fåfänga. Det vore ett skämt att säga att man inte vill vara vacker. Eller snygg då som ni dödliga säger. Förklarade skillnaden mellan att vara vacker respektive snygg. Det är en distinkt skillnad. Att vara snygg, det är fint. Det är bra, visst. Men det är mest yta. Se bra ut. Vara snygg. Helt okej om man gillar average. Att vara vacker däremot. Oj oj. Då är man något. Då är man magisk på något sätt. Man har en aura, en fin aura. En bra själ och man utrålar något mycket fint. Något vackert. Man är helt enkelt ren. Sen behöver inte en vacker människa ha mindre brister. Nej. Dom är bara lite bättre på att dölja dom. Dom för sig med lite mer finess. Det finns många snygga, men få vackra. Ivannia vet vad jag pratar om.

Med det sagt! Ja. Kanske jag packar ner mig. Jag har ingen lust, jag är vrålhungrig och känner mig allmänt borta. Frånvarande dom senaste dagarna. Som att jag tittar på en film med mig i. Men jag styr inte. Jag bara agerar utifrån något välskrivet manus. Välskrivet vet jag inte. Men efter ett manus. Ett manus för december månad 2010. Jag känner mig stum. Stum i kroppen. Lite avtrubbad. Och kanske lite känslokall. Jag känner igen den här känslan, jag är otroligt mycket fiende med den jäveln. Vill döda den för gott. Jag minns inte hur jag mår. Hur jag "ska" må. Så jag mår inte alls. Blir som ett streck tills något händer som gör att jag hajjar. Den dyker ofta upp just vid juletid, som jag ändå tycker om. Upp och ner. Man ska vara så tacksam och så otroligt lycklig. Glad.. Glad varje jäkla dag det är sol eller blå himmel eller om snöflingorna ser ut som glas. Är glad mest hela tiden. Men inte tack vare att julen kommer varje år. Jag är glad för lite större saker. Men just idag är jag arg tror jag. Osäker. Osäker som fan. I mig själv. Jag tvivlar på er. Får dåliga viibbar. Usch. Ledsen att människor inte hjälper, inte jobbar i lag. Trött på att bära allas skit utan att få lasta av någonstans. Vet att jag säkert inte skulle göra det, jag skulle trycka på det och lägga det i nån jävla ask. Men jag gillar idén att någon verkligen frågar, och kan ta ett ärligt svar. Gillar idén på att jag får ur mig allt. Jag gillar idén att kanske vara ledsen en hel dag. Inte bara en minut. En dag, som alla andra. Inte rycka upp folk; på jobbet, hemma med vänner. Jag verkar inte kunna motstå. Klandrar egentligen ingen för det. Önskar bara att folk hade ögon att se med och såg allt lika klart som jag. Härligt ärligt kanske. Läs eller skit i det. Det är inte synd om människan egentligen.

Jag mår bättre. Jippi.. Har ont i halsen i...

Jag mår bättre. Jippi.. Har ont i halsen istället.. Great!


Inte sjuk

Gick hem. Var nog inte bara trött. Mådde skitdåligt på jobbet, illamående! Tänker INTE bli sjuk. Har varken tid eller råd. Nää. Vägra vägra vägra. Nu ska jag vila. Fan vad trist. Ville träna.

Trött! 4 kaffe och en red bull. Kommer bli...

Trött! 4 kaffe och en red bull. Kommer bli som en duracelkanin.. Kan bli bra sälj!


Pigg! Jag önskar att jag någon gång kunde ...

Pigg! Jag önskar att jag någon gång kunde känna ro på natten. Att jag kan vara lugn. Sova bredvid någon och vara lugn. Inte spattig och rastlös. Vara sövd. Bara vara sövd. Vara tillfreds med att faktiskt försaka mörkret. Jag kan inte ensam. Vill vara vaken tills jag börjar imorn. Men jag kan inte. Kan inte sova. Vågar inte vara vaken. Inte kul ensam. Vill inte sova. Ses om 4 timmar. Vill ha en nattuggla..


"Lina Strömbäck är butikschef men ny i sko...

img_3033 (MMS)

"Lina Strömbäck är butikschef men ny i skobranschen" Haha. Vilken pondus jag har va. Att lura en journalist utan att säga ett ord? Rödhårig blev jag också. Och ny butikschef.. Tjena..


Fri i tanken

Uj uj. Sömnlös natt, som jag misstänkte! Det var nästan värt det. Nästan. Tankarna snurrade! Har inte haft tid att skriva något vettigt. Det här är ju ovettigt. Men ni är ju så förbannat uttråkade och måste läsa något antar jag.. Jag har fan ett bra liv. Mycket saknas men i sin helhet är det alldeles strålande. Jag tror att jag är inne på rätt väg, efter mycket tramsande hit och dit. Är fri från ledet i varje fall. I alla fall i tanken, i tanken är jag fan helt fri. Det är en rätt bra bedrift tycker jag. Jag har en underbar, knäpp, galen men vacker familj som alltid stöttar och ställer upp. Jag älskar. Det är en stor grej. Att älska. Och jag ger lika mycket som jag tar, det är viktigt. Jag är rätt nöjd i själen. I det ytliga vardagslivet har jag kanske lite att jobba på. Jag gav vardagen mat idag, tränade två timmar.  Var mest av allt som alla andra. Nu ska jag bygga matlåda of the day, det är vardag. Jag kan tolerera det, om det är fina vardagar. Om alla sköter sig och sålänge jag lär mig något av allt vardagstjaffs. Då är jag helt med. Annars måste jag bli obstinat och slå mig loss, bestämma själlv, göra tvärtom och bete mig allmänt "inte- 2010- aktigt". Löjligt. Inser rätt mycket. En sådan dag.

Kan inte sova!

Jag vill ha sällskap. Inte ens katten ör här. Ska nog kanske tvångssova, vara pigg imorgon. Träna länge, svettas, bli trött i kroppen. Sen jobba. Det gick verkligen skit idag. Kräver en bättre dag imorgon!


Matlåda nr 81? Man kan ju undra varför jag...

img_3008 (MMS)

Matlåda nr 81? Man kan ju undra varför jag är så stark.


Det blev måndag ja! Är väl inte överlyckli...

Det blev måndag ja! Är väl inte överlycklig över det faktumet egentligen. Jobbar kort dag idag. Ett steg närmare helgen! Och konsert. Musik musik hörni. Utan den skulle jag nog vara rätt tom. Hade verkligen en topphelg, får se om kommande överträffar.. Adjö sålänge. Hörs vid matlådan!


Old news

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while







Glad glad glad! Tänk att vintern kan vara ...

Glad glad glad! Tänk att vintern kan vara fin också? Julmarknad, varm choklad, glada turister, julgranar, middag, vacker man och ja.. Kan fortsätta ett tag men det känns som att magin försvinner då. Ska stoppa i asken, ni vet.. Hålla det hemligt från text och analys. Känner mig vansinnigt avslappnad, förstår inte riktigt vad som har hänt. Gillar det. Ska inte fundera så mycket. Bara glida med. Så, nu glider vi. Och är glada. Godnatt vinterstockholm.


Sexigt. Jag och Albin bytte hår och ansikt...

img_3007 (MMS)

Sexigt. Jag och Albin bytte hår och ansikte. Och kön.  Det blev tragiskt.. Ifön appar alltså..


Fancy drinking.. I celebert sällskap. Kans...

img_3006 (MMS)

Fancy drinking.. I celebert sällskap. Kanske mina två finaste vänner. Albin och Therese. Ljuvliga fina ni. Hemmakväll och hitler- lina när det gäller musik..


Hemma från iskall promenad! Karlberg var v...

img_3002 (MMS)

Hemma från iskall promenad! Karlberg var vackert!


Föda för själen


Dansade bort freden

Jag dansade bort mitt peacemärke igår.. Therese hittade det. Therese dansade bort hennes telefon. Jag hittade den. Dom betydde ungefär lika mycket tror jag! Missade helt det här med bilder. Tantbilder.. Ska bättra mig. Gör om gör rätt. Nu ska jag rusa ner i Karlberg, dricka spetsad varm choklad och frysa häcken av mig med fröken. Adjö.








Åh. Vad trött jag blir. Hade ett seriös sn...

Åh. Vad trött jag blir. Hade ett seriös snack här. Allt försvann. Jag dansade. Jag hade det roligt. Jag hatar dj's med skägg som vägrar Pulp. Mina gudar. Rövhål. Allt var vackert svävande underbart tills jag blev nedslagen. Kul.. Irländare och svensk bråkar. Vem blir träffad? Lina på 160 cm.. Alltid kul att få en 90 kg snubbe på sig. Slog mig. Min armbåge och skönt huvud i betongen. Aj. Jag bara stod där. Som vanligt.. Nu har jag ont i huvudet och hatar den jävla människan. Dö. Verkligen. Ont. I. Huvudet. Innan dess en vacker afton. Fritt viftande och sömnlös natt. Nu musikknark och ja. Längtar till söndag. Sen godnatt!


Lunchlåda nr 73.. Kaka och svart kaffe. Ba...

img_2878 (MMS)

Lunchlåda nr 73.. Kaka och svart kaffe. Bara tre timmar kvar av den här underbara dagen! Sen blir det seriös jazzsväng med fröken Therese. Hej helg, välkommen.


Pepp?


Hmm.. Det blev en afton idag också. Tikiro...

Hmm.. Det blev en afton idag också. Tikiroom. Min favorit. 60- talsmusik, svartvit film och flummig dj i randig tröja. Albin och jag snackade skit. Bra skit. Det finns chans. Chanser. Ger ut både till höger och vänster. Besviken över att ingen tar dom. Ska håva in dom, ta tillbaka. Kapsla och ja.. Lägga ner kanske. Låter som självömkan. Det är fel känsla. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag är glad till 96% av tiden jag andas. Det är er jag tänker på. Er olyckliga ledsna människor som aldrig får livet på rätt köl. Som ständigt går med olycka i bagaget. Jag önskar jag kunde köpa er lyckliga. Inget annat verkar fungera. Eller ge halva mig till låns. Det går inte. Önskar ni kunde vara lite mer sugna på livet, på allt det vackra. Att ni verkligen såg allt som jag ser det. Som jag ser er; ljuvliga. Önsketänkande. Fuck it. Är irriterad. Igen.


Det hänger aldrig på mig längre

Jag vet att ni vet, men jag vet också. Att det kanske är andra gången. Men fan! Det är så passande. Bara namnet. Bara namnet. Jag väntar på Albin. Vi ska prata strunt, lyssna på tiki- room musik och ja. Vara klädda i svart. Jag dundertränade och fick komplimang av äldre herre (ej snusk) för min sportiga atletiska kropp. Det första jag tänkte på var lesbisk simmerska.. Kanske bara är jag..  Kanske borde ha tackat honom? Sit samma. Människor suger i allmänhet idag känner jag. Kan bli en bättre avslutning på dagen, vem vet. Det roliga är att det aldrig hänger på mig längre. Jag är fan pepp. Uppåt, taggad. I princip konstant hög på något jag inte vet vad det är ännu. Frågan är bara vad grejen är med er andra? Jag försöker verkligen. Hela hela tiden. 24 timmar om dygnet. När kommer min belöning?


Jag är helt ensam på gymmet. Vilken lycka!...

img_2876 (MMS)

Jag är helt ensam på gymmet. Vilken lycka! Är glad som ett barn! 2 timmar nu kör vi..


Suck. Verkligen. Godnatt.

Suck. Verkligen. Godnatt.


Kallt! Väntar på tåg i 12 minus. Perfekt. ...

Kallt! Väntar på tåg i 12 minus. Perfekt. På väg hem istället för ut. Den där ölen dog. Bangers. Jag ger upp hoppet om er stackare. Brinn. Ska hem och titta på tv, klappa katten, laga mat, kanske tvätta och dricka vatten istället. Inspirerande. Jag är ju pigg och ung och vill svänga mina ben! Nu är tåget sent också.. Jag ska komma hem och bli varm och glad. Hade ju en fin dag ändå.


Sol, fuskhår och pepp?

Onsdag. Solig onsdag. Vaknade skitarg. Gick upp tidigt, kastade i mig frukost och sprang till gymmet. Körde dubbelpass. Det blev bättre! Är nästan lite lite uppåt nu. könt att få avreagera sig lite, bli trött i kroppen. Kan knappt vara sur när solen lyser fint. Man får ta vara på sådana dagar. Själv börjar jag 15. Helt okej. Ville dricka öl efter med Erik blev sjuk. Kanske mutar någon annan! Det är nyår snart. Nyår innebär klipp. Klippning. Trimning. Ansing av hår. På huvudet. Funderar på att ljusa upp det lite. Var bra mycket vackrare för 1,5 år sen insåg jag bitter haha. Kanske gör ett försök. Kanske inte riktigt så ljust. Något mittemellan. Surfljust. Yes. Jag ska fuska mig snygg.