Festival, jag?!

Nää hörrni. Tror jag lovade mer bloggande men tja.. Har ju semester? Njuter av den sista ljusglimten i mitt alldeles för tjusiga vardagsrum. Ensam. Mår suveränt. Bjöd Albin på middag. Albin är bäst. Bara bäst. Ett jävla väsen från en annan värld. En kämpe. Vi åt middag och drack blaskig öl. Han skulle ut, jag skulle på festival. Imorgon. Har orden från någon ekandes i öronen; Men Lina, varför i helvete har du aldrig varit på festival, du lever ju för musik. Tänker på det han sa nu. Nu när vi inte ens känner varandra längre, eller om vi ens gjorde det. Men nu gör jag det. För jag älskar ju musik. Och fred och kärlek. Så varför inte? Jag har packat, opackat, packat ur, ner, upp och ner igen. Jag är klar. Imorgon 10:30 går bussen med mina kalasdamer. Jag får tydligen smörgås serverad. Vissa är alldeles suveräna, vissa trodde man var det. Hörs imorn små rävar.

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så k...

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så kan jag delge er vissa detaljer. Min hjärna har tagit semester, jag tänker mest för mig själv då alla får reda på allt så satans lätt, jag är stationerad i Sumpan i jordens finaste kap till lägenhet.. Jag gömmer räkningar i en kista och har säkerligen gått ner minst 1 kg av diverse soppor och trappspringande! Men tänderna är vita fortfarande. Härligt att ha det! Jag är glad. Älskar. Jag älskar det mesta. Jag. Jag. Jag. Ja, vafan. Det handlar om mig. Och just nu har jag ju flyt! Nåt så oerhört! Och vet ni? Jag känner mig värdig flyt ett tag. För jag vet exakt hur det är när allt går åt helvete. Det vet ni säkert med. Och då förtjänar ni liksom jag också flyt i livet. Låt oss flyta på. För Guds skull; vi är unga, vackra och briljanta i sinnet. Låt oss njuta av det ett tag. Det var allt. Godnatt.


Fäschion..

img_2018 (MMS)

Fäschion..


Puss. Notera inte kläder.. Jag är på lande...

img_9240 (MMS)

Puss. Notera inte kläder.. Jag är på landet. Ensam. Typ. Svep iväg nu!


Oi! Nu far jag till landet! Sen lovar jag ...

img_2201 (MMS)

Oi! Nu far jag till landet! Sen lovar jag att blogga mer, det har liksom varit kaos! Puss gillar er! Glad midsommar!


Helt underbar morgon! Regn! Passar idag. S...

img_6905 (MMS)

Helt underbar morgon! Regn! Passar idag. Ska till jobbet sen springa hem och njuta!


Är fruktansvärt glad! Lycklig! Herre.. Vet...

img_4282 (MMS)

Är fruktansvärt glad! Lycklig! Herre.. Vet ni?! Kan inte ens beskriva. 4 timmar med 3 flyttgubbar ,varav en var rätt trevligt okej snygg. Jag och Therese var mest kvinnor och imponerades av diverse muskler och styrka.. Och manlighet.. Och armar. Sen bar vi mycket! Jag är helt förstörd! Jag och min roomie lyssnade på ted ström, drack rom och flyttade upp allt. Och ned. Och upp igen. Och ner. Och lyssnade på? Ted Ström? Yes. Och nu ska jag sova. BÖR! Doftar på gasol och lyssnar på Yann.


MEN! Jag fyller ju åååååår idag! Väntar på...

MEN! Jag fyller ju åååååår idag! Väntar på frukost! Och sol! Och paket!


Heeeeeej! För tidigt gick jag upp! Pigg so...

Heeeeeej! För tidigt gick jag upp! Pigg som en lärka!


Minns inte om jag bloggat? Hej. Allt är fo...

img_5466 (MMS)

Minns inte om jag bloggat? Hej. Allt är fortfarande dimmigt. Men fint! Gillar er!


Lite såhär känns det; Dimmigt. Suddigt. Än...

img_3989 (MMS)

Lite såhär känns det; Dimmigt. Suddigt. Ändå ljust Godnatt.


Men hörrni?

Jag fyller ju för fan år snart!

Kan sova inatt. Det är svalt! Jag sover i ...

Kan sova inatt. Det är svalt! Jag sover i en väääldigt liten säng, utan belysning med Karlavagnen i öronen. Imorgon är det späckat. Ska ladda och njuta av natten nu små liv. Godnatt.


Godmorgon fina


Små vänner. Jag hinner inte med. Uppdateri...

img_6440 (MMS)

Små vänner. Jag hinner inte med. Uppdateringar. Mitt rum ser ut såhär nu, rätt mysigt men skiten består av en lampa, en soffa, kartonger och väggar. Allt är i princip borta. Slängde säkert bort 7 år av mitt liv i prylar. Hoppas innerligt att någon annan får nytta av grejerna. Någon som behöver. Sanningen är att vi är bortskämda skitungar som har mer än vad vi kan använda. Det rysliga med det är att vi som vuxna nästan är snäppet värre då vi oftast konsumerar upp våra egna pengar. Vi får inte saker som små. Vi köper. För att vi måste ha. Nä. Man ska inte ha mer än vad man kan bära. Jag brukar tänka på vad jag verkligen skulle vilja ha med mig om jag var tvungen att dra snabbt, säg en brand. Inte fan är det mina nya vinglas eller en ny väska. Det lutar mer åt en nalle och ett fotografi. Perspektiv. Och att tänka om. Det tänker jag på. Ältar. Maler ner mitt dåliga samvete och gör något gott. God kharma behövs här. Godnatt konsumenter.


Hets!

Hets!


Jo. Fan. Suger ut varenda smak ur Birkasta...

Jo. Fan. Suger ut varenda smak ur Birkastan. Satt i Karlberg. Åt middag med min vän. Längtade till landet. Jag har en plan. En plan för att fly staden, sluta jobbet, sluta hetsen och bara njuta. Jag kan inte vänta tills jag blir 60 år. Vansinne. Jag siktar på 30 år. Med någon. Kanske ingen alls. Vi satte oss på Pipan efter vårt häng. Det var trevligt. Jag fick hemlängtan. Om 6 dagar sover jag inte här. Om 6 dagar är jag 23 år gammal. Om 6 dagar bor jag inte här. Lite rädd är jag. Och ledsen. Men glad. Och ensam. Det är fan starkt. Men jag kommer att sakna allt. Er. Dig. Gammal? Åhh. Skulle gärna gå ut med båten och vara borta tills jag har fått reda på hur allt ska vara. Är nog rätt vilsen. Och varför jag är rädd är nog för att det är första gången jag tappar kontrollen. För jävla jobbigt. Och snart är jag 23 år. Och vad händer?


Dagens mattips! Köttbullar, micrade ca 2 m...

img_5087 (MMS)

Dagens mattips! Köttbullar, micrade ca 2 min. Ägg. Kokt ca 5 min. Till det salt och vatten.


Bästa är att cykla till jobbet. Och hem. R...

img_5270 (MMS)

Bästa är att cykla till jobbet. Och hem. Resten suger väl? Nu ska jag svettas och sälja! Hej hopp!


Men hej! Jag har ju saknat att skriva nons...

Men hej! Jag har ju saknat att skriva nonsens här i min alldeles egna bloggbubbla! Eller..? Har haft vansinnigt ohyggligt mycket att ta tag i att ja.. Det är ruskigt. Jag är bara halvvägs på förändringarnas stig. Gillar er fortfarande ministalkers. Snart fyller jag år. Adjö sålänge.


Men hallå? Funkar det nu..? Vilse i bloggen.

Men hallå? Funkar det nu..? Vilse i bloggen.


SMS-inlägg

img_5935 (MMS)


Jahopp..

Jag får inte blogga längre.. Inget går fram. Då struntar jag i det. Puss gillar er fortfarande.

Sommar! Varmt! Cykel! Jobb! Ångest? Nä.

Sommar! Varmt! Cykel! Jobb! Ångest? Nä.


Älskar Birkastan! Hur ska jag kunna flytta...

Älskar Birkastan! Hur ska jag kunna flytta? Älskar! Dig. Och du. Och henne. Och er. Och fler. HUR ska jag? Förstår inte. Packa ner. Dra. Vara otrogen med Sundbyberg. Taskigt. Birkastan kommer ju alltid att vara min första romans. Kanske ses vi igen? Kanske är Sundbyberg snyggare.. Coolare. Fetare. Kanske. Han kanske tar mig med storm.. Vi kanske blir något stort?