Hello and goodbye

Jag har officielt tappat stinget, i det mesta kan jag tänka mig. För en kort period i mitt liv så är jag totalt lugn. Jag vill i varje fall tro att jag är lugn, i själva verket är det vilt som attans på insidan kanske. Med student och allt som hör till, med sommarplaner, framtid och den alltid närvarande Döden. Satan vad jag hatar den, den där jävla pesten som kommer alldeles för tidigt i mångas liv, går det på något vis att döda självaste Döden. Åhh vad äckligt glad jag skulle känna mig då, nöjd.

Träningsvärk, en grej som jag inte har fått uppleva på ett tag, nu är den konstant där. Varför just nu vet jag inte riktigt. Träningen idag var underbar, men som alltid alla dessa vider till människor. Sluta titta och låt mig träna..

Inom en vecka så kommer jag att ta en enorm paus från detta satans bloggande, tills det händer något värt att skriva om förutom min träningsvärk och hur många gånger jag speglar mig under en dag. Missförstå inte detta uttalande som en brist på egoism, tvärtom. jag vill samla på mig så mycket som möjligt så att jag kan spy ut ämnen som handlar om mig.


Jag lämnar eder alla med en god nyhet; jag har blivit 10 000 kronor rikare. En pyttesumma, nja, nej. Belåten är jag.

Framtiden är här

Idag är jag glad, ty jag är ledig! Eller ja, tills på måndag i varje fall. Skolan är över mentalt för mig, herregud vad ska ske härnäst? Drop- out? Bli ligist? Segla jorden runt? Ändra livsstil?

Nog med tramset, jag har en vision, av framtiden. Hur den artar sig här framöver kan vi fundera på gemensamt. Så på tal om framtid, nu är det dags för lite träning igen! Pausen har varit brutalt lång, och jag har blivit en vandrande degklump som blir trött av att zappa. Terron och jag var och köpte gymkort igår vilket ska bli underbart. Gym är något jag trivs med, notera då att jag alltså inte "lyfter skrot" som en dvärgliknande idiot. Jag kör helt enkelt bara. Kvällsträning är dock ingenting som lockar mig, mitt på dagen ska det vara. Men nu måste man vänta ut Terron som tror sig domdera och stå i. Tydligen kan man inte gå tidigare från jobbet med hälsan som ursäkt.. Morgondagen ser tuff ut, kommer ha brutal träningsvärk och en allmänt trög känsla i kroppen, men ska man vara fin så får man lida pin. (Ett ordspråk som jag skulle vilja ändra till: Ska man bli finare så får man lida pin- are). Så!

Det var obehagligt längesedan jag hatade något. Så idag hatar vi:

* Barnvagnar, bara barnvagnar i sig. Tar stort utrymme, är en slags trygg vagga för barn och livsfarlig på Vasastans gator.
* Utvecklingsstörda som man inte förstår språket på. Jag bestämde mig för att ägna lite utav min dyrbara tid till att försöka känna sympati och medkänsla för utvecklingsstörda genom att se en dokumentär om dessa. När jag väl kämpar med att framkalla känslorna inser jag att jag inte hör ett jävla ord av vad de säger. Inte ett skvatt förstår jag, jag hör ljud och ser hur munnarna rör sig, men vad talar de om?


Test

Prov, jag har prov nu. Nu. Dödshjälp, bra eller kasst? Uppsats, tokigt nervös.

Min kropp är en makalös manick, frisk!

Frisk! Frisk! Det kom bara en helg försent ty nu är det dags för skola! Åhåjaja. I helgen har jag jobbat (jag sa att jag har jobbat), ätit gott, kollat på tok för mycket på TV, sytt två nya plagg, det andra är på hold tills imorgon. Ett blått sommartyg, bomull, och mörkgrönt duschesse, smöckert!

Imorgon är det livräddning på schemat, får man hjälp i hur man styr upp sitt eget liv? Sovadags för den här damen. Godnatt till eder alla!

Sympati är guld värt!

Aldrig har jag förstått innebörden av ren sympati. Det känns smöckert, jag känner mig verkligen gladare! Det blev inget "sörpelbart" till middag, det blev potatiskrocketter med salt. En rikig upplevelse var det; att stå och snora, sucka och laga mat själv. Ensam och till sig själv. En gång för länge sedan gjorde någon annan detta åt en, när man var sjuk och inte hade tillgång till mor och far. När man behövde sympati och kunde se ut hur som helst utan att någon brydde sig. Det är nu jag förstår just varför alla mina vänner bunkrar upp med pojkvänner..

Sista allvarliga grejen som måste tömmas från min hjärna. Hur kan man alltid veta vem man är? Eller hur vet man vem man är? Vet du det? Exakt hur du fungerar och vem du är? Eller tror du dig veta vem du är men efter en händelse eller två så visar det sig att du har fel? Helt fel. Tror vi att vi vet vilka vi är, men de vi tror oss vara är egentligen bara en inbillning, en illusion av den man verligen är? När kommer man till den punkten att man verkligen har stenkoll på sig själv? Kommer ens en sådan punkt i ens liv, eller kommer man att tro att man är något som man helt enkelt bara tror sig vara?

En sjuk lite rackare

Jag är sjuk, jag vill knarka och sedan långsamt glida in i ett tillstånd av ingenting. Ingenting låter lockande just nu. Jag är sjuk, på riktigt. När man är sjuk vill man ha värme, sympati och glass. I mitt hem finns inte detta, där finns bara Erik hemma. Erik har skurit sig i tummen, Erik har ont i tummen, det är synd om honom ty han har varit på sjukhus och sytt i tummen. Jag har bara varit hemma och haft smärtor i mängder, utan stygn. Jag försöker uppnå ett tillstånd där jag är glad, utan smärtor och mår fint. Men tyvärr får man bara knarka smärtstillande och slemlösande tre gånger om dagen. Tre?! Det är ett skämt. Är det något jag inte jobbar med så är det självömkan, men denna vecka spär jag på och kör fullt ut på detta. Är det någon som vill slänga in lite sympati så går det bra också. Att en liten bacill ska ta kontroll över ens kropp är vidrigt! Kan jag gå ut, nej du är sjuk. Är jag hungrig? Nej juste, du är sjuk! Kan jag shoppa, icke sa nicke du är sjuk. Kan jag ta mig upp ur sängen utan att ramla ihop i en liten patetisk hög? Nej, juste du är sjuk!!

Nu tänkte jag dra åt min bandana lite hårdare för att se till att jag inte spränger bort huvudet med bikarbonat och kinderägg, ta min dagliga dos av tabletter, stappla ut till köket och surpla i mig något vidrigt bara för att jag måste. Hej nu!

Hej 2008

Nytt år. Tänkte undvika en jobbig fjortisrapport om hur nyår var, kan kort och gott säga att den var smöcker. Bilder kommer inte att läggas upp här, moha. Däremot på FB. Så, nu var det överstökat. Nyårslöfte har jag nog direkt inte, det går som det går men jag känner att det kommer att bli ett fint år. Dock med mycket förändringar; jag tar studenten (finally), fyller 20 år, min bästa vän fyller 20 år, resa, kommer att börja jobba, Erik styr väl upp sitt liv, Qarros man flyttar upp, flytt? Men framförallt ska det bli underbart att veta att man har gått ut skolan med bravur!

Den 3: e dagen av det nya året började sådär va: Jag vaknar, alldeles för sent för det nya året, vinglar upp ur sängen, letar efter mina tofflor som så läckert gömt sig under sängen och legat där ett tag. Efter mycket letande hittar jag då tofflorna, skakar dessa för säkerhets skull och träffas av en pälsängel (en mask som äter kläder och damm som sedan blir en skalbagge) i pannan. I pannan landar en vidrig mask för att sedan ramla ner på golvet. Jag rusar ut för att leta efter ett vapen (eller mor) men hittar nada. När jag sedan kommer tillbaka är masken spårlöst försvunnen! Den är alltså på språng i mitt rum. Jag hoppar runt och larvar mig som bara en tioårig töntflicka kan göra, borstar igenom håret för att leta efter hans kompanjorer, och till min fasa ramlar det ut en liten pälsängel, ur mitt hår! Så det nya året kan väl sammanfattas hittills med ett ord: Vidrigt!