Att överleva som människa

Att överleva som människa? Att leva med siig själv. Bland andra. Herregud vad ni misslyckas.

Som jag älskar denna dag!

Har mina fantastiska högtalare på högsta volym med Yelle. Gillar Yelle. Sov för länge och vaknade med solen i ögonen.. Ska fotografera skor. Sen kaffe. Kaffe. Kaffe.



Hell yeah

Fick skjuts till jobbet, slapp gå i knarrande snö. 18- och sol när jag steg upp. Rätt härligt. Har klätt mig glatt och hurtigt idag. Rosetter och sailortröja dagen till ära! Känner mig uppåt! Heja heja!

Sol sol!

Sovit för lite men är på topp! Har vovven idag, ska snart springa iväg till jobbet och ge järnet! Jag har sol hos mig, den värmer inte men den är vacker.


Gillar

Har bråttom! Sov för länge och drömde fint. Spelningen igår var magisk! Helt otroligt vilken stämma den karln har! Skriver mer sen, måste rusa ut och stormen! Jag tror jag gillart.

Sömnlös

Jag har varit ute på slika äventyr! Tränat med andra ord. Är så förfärligt trött. Sov inte alls inatt. Bara låg och halvdrömde hemska saker och såg saker som jag inte ville tänka eller se. Ska ta en iskall dusch sen gå ut i stormen. Äntligen händer det något..

Hmm

Haha. Kom på att sambandet kanske inte var det bästa va? Jag tog bort det där. Ni såg det inte ens va?

Jam, och lite rimticks

Har ätit fantastisk middag. Ligger nu i mörker och äter för söta vindruvor. Skulle kunna sova vilken sekund som helst. Men! Tänkte egentligen bara tipsa om fina fina Sidechild som har release imorgon på Södra Bar. 1900 kör det igång. Kom kom. Lyssna lyssna!




www.myspace.com/sidechildmusic


Allt är konstgjort

Är förbannat rastlös. Har fått låna en vacker symaskin och sakta men säkert fått lite inspiration igen. Bara små glimtar av något. Något vackert. Jag har alltså pillat med det halva dagen. Men fortfarande förbannat rastlös. Skulle jag vara på landet nu skulle jag dra på mig ett stor kofta, stövlar och dingla med fötterna ovanför vattenytan. Sitta på bryggan som doftar tjära och fundera på alla älvor på vattnet. Lyssna på ljud, dra in stark ren luft, frysa lite och sedan gå tillbaka till sängen. Och sova. Jag skulle sova. Det går inte här. Allt är konstgjort.

Lille


Obalans, stor obalans

Fan. Vilken underbar helg. Helt ledig, ett glas vin, krigsfilm, blod och träning! Hund oockså ja. Har sovit med manligt sällskap. Det var fantastiskt och lurvigt. Ibland skällde det. Skriver alldeles för mycket i min svarta bok och för lite här. Ni gillar ju inte text. Det ogillar jag. Men så är det, livet är en enda stor jävla obalans. Det går emot sig själv och väger aldrig lika.



Smutta nyheter

Känns det inte vårigt? Sådär fint, milt och kvittrande? Jag gör olagliga saker och väntar på att få svettas ut. På träningen. Jag tjatar, jag vet. Men då är jag också självgod. Och gillar min träning. Jag har goda nyheter. Som jag inte kan avslöja ännu!




Done all wrong






Tantjävlar

Fan. missade min träning. Tanterna hann före mig och norpade den sista biljetten till balansen. Vildingar. Nu vet jag inte hur jag ska fördriva dagen. Känner mig kreativ men har inga medel, inga smycken ooch ingen symaskin. Gamla bettan har lagt ner. Förfärligt. Borde dammsuga. Kanske dammsuga och sen baka. Baka och göra någon glad. Vill egentligen sola.

What's the point?

Såg ni Johnossi på P3 guld? Helt fantastiskt. Helt fantastiskt band att se live. Såg dom på Strand för ett år sen. Vilken spelning. Full på öl i plastglas, kleptomaner, modeproffesorer och en fantastisk trummis! Fan, vill gå på konsert. Missar Moneybrother precis. Kommer att sitta i ett svettigt Boeing och nynna på The Pressure istället..


Humlesurr

Visst dansades det igår. Hade nostalgikväll med salta popcorn, ljummen öl och en mörk vrå på Olssons. Blev under natten "kock- Lina" och lagade en hejdundrande middag! Huvudet är med idag. Har rehabat på Centralbadet med min söta vän. Vi pratade resor, män och sommar. Bland annat. Längtar till sommaren. Boxvin och humlesurr och fräknigt öra.






Obehagligt blek. Tacka vet jag utlandsresor!

Tidsbrist

Kokade ägg. För länge. som vanligt. Har inte tid med det här egentligen. Har tränat och ätit. Nu ska jag äta igen och sedan uppsöka en doktor. Ikväll ska jag svänga ett ben. Kanske två. Fångade vackra istappar igår på bild och drack vin med albin. Albin den rökfrie. All världens lycka till honom!






Käka järn

Har dränerats på blod och köpt saker. Saker man kan ha när det är varmt. Där det är varmt och kvalmigt och så. Det har jag köpt. Tänkte träna men blev förbannat konstig efter blodgivningen. Fick snällt lyda sköterskan och gå hem istället. Nu ska jag läsa. Och käka järn.








Min cykel är hemma!


Tänkte på regn

Tänkte egentligen bara på regn. Hur mycket jag saknar det under vinterhalvåret. Vackert, tungt juniregn. Sommarregn och varm asfalt. Regn. Nu kommer bara snö. Vill ha ljumma kvällar med för stora koftor och fint nytt regn i ansiktet. Varmt regn som svalkar mer än irriterar. Svenskt regn. Det där mystiska som vilar över sommaren. Som inte finns att hitta någon annanstans. Som älvor på vattnet.

18. jan, 10

Vilket kräkväder. Åt helvete med det. Har tränat röven av mig, igen och ska gå på eftermiddagsbio! Börjar få resfeber. Redan. Längtar längtar och har inget att säga egentligen. Trött på er, dom flesta av er.

Junihimmel

Om jag dansade? Nej, inte så förfärligt. Stod mest och studsade och gapade om män. En bra kväll. Piccata och en till utläst bok.. Väntar på min vän, vi ska byta grejjor med varandra. Är så fantastisk idag. Känner mig bra. Tänker på ett fint ord; junihimmel. Vad jag längtar.

Måste dansa!

Jaha. Då var man fantastiskt glad och fantastiskt ledig. En underbar helg, smidig, glad, lugn, kul! Och nu ledig! Hallelujah. Vi ska fira ikväll. Min vapendragare och jag. Lite Razorlight och Törley. Lite små vackra barn. Bli kallad gammal så gammal av en treåring och känna sig rätt okej med det. Hålla bebis och bli rädd. Gilla livet och lite skor som ska dansa.. Måste dansa.

Stilig, mycket stilig





Jag passar världens skönaste jycke.

Mörkret va?




Djupet

Okej då. Hade tänkt att skriva något viktigt, djupt. Men har liksom tappat djupet. Kanske tillsammans med vinet, eller bara kylan. Mörker. Får inget utrymme att tänka, känner mig instängd. Äter vindruvor. Har hört att det är snäll mat. Glad- mat. Mat man blir glad av.

Ingen rörelse

Jaha. Ännu en fantastiskt tidig morgon, sol i ögonen, promenad med hunden utan frukost och löksmak i munnen. Yeah. Hade en trevlig liten ölkväll igår, en nattpromenad hem och småsnuskiga hamburgare, hemlagade, väl hemma. Har passat jycken, lekt och varit allmänt degig. Tänkte springa iväg på ett balanspass då det är det enda min stackars kropp klarar av. Visade absen vem som bestämde i förrgår, att jag var kung över mina egna muskler.. Och tji fick jag. Idag är jag invalid.

Gah

Den här lilla damen har en väldigt viktig dag idag. Hon har en fantastisk möjlighet på hennes drömjobb. Sådana chanser kommer inte ofta. Vi hoppas hoppas att hon charmar brallorna av dom och ger järnet. Vilket hon kommer göra, går dom miste om henne kan dom stoppa upp fashion i röven. Idag är jag glad och lite nervös. Med hund också!



Jag har spökat ut henne. Fashion bor där egentligen, gah.

We can jump in the water, stay drunk all the time


Idag är jag bäst

Fan vad jag är tillfreds idag. Är sådär äckligt självgod ni vet? Gick upp tidigt, kände mig otroligt utvilad, bryggde perfekt kaffe och promenerade i morgonsolen till tandläkaren. Fantastiska tänder ooch 20 kronor att betala. Promenad hem och första träningspasset på 3 månader. Core med vältränade människor fick mig att inse att fan, jag har rätt shysst styrka. Kände mig rätt tuff och körde igenom hela passet utan en enda svettdroppe. Jag har svettfobi, jag jag nämnt det? Nåja, det har jag. Kom hem, trevlig post och bra musik. Hoppade i ett par gamla träningsbrallor i size 138- 140. Kom i dom och kände mig sådär förbannat jävla bra. Lite blekfet måhända men bra. Så idag är jag bäst. Snart kag ska bespruta mig, igen. Farväl sålänge. Hej.

Hej

Hej. Jag har inte glömt. Vaknade för tidigt och ville inte gå upp, dubbla kannor kaffe och snuskigt pålägg som smakade hud. P4 ooch svinkallt kök. Vi har fåglar ovanför ooss, som skvätter snö så fort man råkar öppna fönstret.. Känns sådär, känns fientligt. Slipper kana runt i mina kilklackar denna dag, får skjuts av papi. Idag ska jag göra ett sjuhelvetes bra jobb vet ni!


Jag glömde

Hej kamrater. Jag tror att jag glömde det här, med texter och bokstäver. Jag tror att jag började skriva oi min svarta bok istället, lyssnande på Thomas Dybdahl. Och glömde helt enkelt bort er. Vaccinarmen mår bättre, på måndag blir det början på en full vecka.. Ta vaccin, igen, träna träna träna, hets? Dräneras på blod, springa till tandis och jobba röven av mig. Inför resan. Och dricka vin. Måste hinnas. Och köpa något onödigt och vansinnigt, vansinnigt och dumt. Och spana på vackra män.

Lite bilder, kanske

Snurrade in och bort mig själv med det här fotograferandet på nyår. Här får ni lite bilder då!




















Vaccin och Fight Club

Gah. Har väl vaccinerat mig, jobbat röven av mig och gått för långt i 18 minus och nordliga vindar. La mig på en iskall brits och tänkte sola. Helvete vad kallt det var. Prickig blev jag, som vanligt. Hej pricken, hej då vampyren. SNart ska jag bli redigt prickig, ty jag ska till Phuket med mina damer. Den 9: e åker vi. Önskade att det var på obestämd tid men icke. Två veckor i paradiset sen ska jag minsann ta reda på om jag går rätt väg i livet eller inte. Sitter nu och är läskigt lik en hypokondriker, tror minsann att jag har skaffat mig lite ledvärk efter sprutan.. Sveper därför två glas Panodil och känner mig ganska tillfreds. Ikväll ska jag på konsert. Fight Club. Dö.

Skit

Skit skit skit skit skit skit. Skit.

Happy!

Jag är i dvala. Men glad! Första dagen på det nya året är jag i dvala. Förbannat kul kväll igår, sanslöst trött idag efter ballongjagande, drinkar och dans på gatan. Glad. Förväntansfull.