Och så finns det vackra..

Sen finns det vackra människor också faktiskt.. Vackra människor som ringer och är så fantastiska och ger tillbaka en snöig borttappad plånbok som en självklarhet! Tack du fina kvinna.

Helvete

Folk är fan rövhål. Hade en alldeles fantastisk dag med utflykt, varmt kaffe, smörgåsar i båthuset och iskyla. Den var underbar. Sol! Det var sol! Och vi fick lyssna på en gammal seglarräv som berättade både om kappseglingar på vintern till supfester med självaste Cornelis. Vilket exemplar! Så kommer jag hem, vansinnigt glad och får reda på att lägenheterna vi var fixerade vid har dragit sig ur. Jävla idioter det finns! Sån sjuk besvikelse. Hade verkligen kunnat föreställa mig där, på söder i den lilla tvåan. Med morgonkaffet i handen. Fan fan fan. Trodde verkligen att det skulle bli av, men nej. Det var tydligen fel på loftet. Idioter. På loftet? Folk är så oseriösa. Ska det vara så knepigt att ta ett beslut. Det är väl bara att göra? Så mycket gnäll hit och dit. Så det blir inget. Ingen lägenhet och ingen flytt än på ett tag. Och jag är på pisshumör. Känner mig kvävd igen. Rövskit. Piss.

Äntligen klar. Fan vad fin hon blev. Gjord...

img_2862 (MMS)

Äntligen klar. Fan vad fin hon blev. Gjorde nya vänner också


Värmepaus! Halva ställningen uppe. Frukost...

img_2857 (MMS)

Värmepaus! Halva ställningen uppe. Frukost intagen. Tamp köpt. Kaffe från automat på ingång. Har skottat båten med en planka. Låsen är fastfrysta!


Godmorgon glada fina! Solen gick upp i smy...

img_2846 (MMS)

Godmorgon glada fina! Solen gick upp i smyg bakom kurvan! Jag ska ut till båten och täcka. Jag vet, skäms. Är så läckert påklädd! Underställ, täckbyxor och björnlurva! Har med oss frukost att förtära. Det blir en fin dag.


Cash is king

Måste jag säga något om jobbet? Har ingen lust. Har tittat på fin utsikt med tillbehör, ätit sallad med bröd, kopplat en julstjärna, spillt rödvin på svindyra jeans, lyssnat på underbar musik och ja.. njutit. Att njuta. Va? Vilken grej. Helt i harmoni faktiskt. Med allt. Vinter, sommar, värme, kyla, fattigdom, rikedom, mat, hunger. Det mesta. Tog slut lite för fort bara. Natten kallade och nu vankas sömn. Om det går. Ni får den här låten inatt. Som inte tillhör mig, jag lånade den faktiskt. Det erkänner jag. Kan vara en av dom absolut bästa med Cash.


Hej. Fint väder va? Är på väg till nya but...

Hej. Fint väder va? Är på väg till nya butiken. Eller ja. Inkastad blev jag ju. Hoppas allt går bra. Gå snabbt. Gå snabbt.


Blev inte klappad på. Klappade istället. I...

Blev inte klappad på. Klappade istället. Inte ens något häftigt. En katt. Medelmåttig söndag. Överlevde ensam mot världen. Sålde sålde sålde. Sålde inte bäst. Fan. Imorgon ska jag jobba i PK- huset. Ny butik. Sjuka kollegor. Pigg lina. Glad måndag. Jag avskyr verkligen måndagar. Snälla bli en fin dag. Tack för i afton. Jag har det ändå oförskämt bra.


Den allsmäktige drycken. Pigg? Inte så vär...

img_2833 (MMS)

Den allsmäktige drycken. Pigg? Inte så värst..


Det där gick ju bra! 4 timmars sömn! Yes! ...

img_2832 (MMS)

Det där gick ju bra! 4 timmars sömn! Yes! Är så vansinnigt trött men förstår egentligen inte varför. Tog det jävligt lugnt igår. Köpte in ens en öl ute. Skulle vara duktig haha. Mår dåligt ändå! Ska aldrig mer vara ordentlig. Nej. Nej. Nej. Vill vara hemma och ligga under filt. Bli klappad på. Kom och klappa tack.


Fan. Jag ska upp snart. Verkligen. Snart. ...

Fan. Jag ska upp snart. Verkligen. Snart. Och jag kan inte sova. Hade en fin afton med Cornelis och fina kollegor! Och Olssons. Och Antonis. Bugg. Och fint samtal med vad jag tror är en ledsen man. Som har allt det vackra framför sig. Som är helt jävla suverän. Fast han vet det inte bara. Godnatt. Jag är så hungrig!


Åh. Någon stal min säljräv. Hamnade på Ecc...

Åh. Någon stal min säljräv. Hamnade på Ecco där allt går väldigt långsamt. Långsamt. Långsamt. Vill inte minnas att jag är en långsam person. Det liksom spritter i benen av energi. Tom butik. Mestadels. Jag säljer till alla. Alla få. Det duger inte. Ska hälla i mig en röd oxe och peppa upp kunderna. Som en jäkla tornado!


Lina. 22 år. Skallig, röd, nyvaken, kaffeh...

img_2828 (MMS)

Lina. 22 år. Skallig, röd, nyvaken, kaffehög och jävligt pepp! Lön. Lördag. Jobb! Säljräven i mig har vaknat!


Fredagar är förfärliga i ensamhet!

Ska aldrig mer vara hemma en fredagkväll. I varje fall inte själv! Nää. Cirkus Möller, fruar i finkan, nyheter och idol. Uj uj vilket trams. Musiken spelar nonstop på låg nivå med tvn på. Sorgligt. Passade på att speja igenom året som har gått. I februari. Levde hippieliv i Thailand. Det var längesen jag var så oerhört lycklig och fri framförallt. Har börjat leta resor, nästa år, kanske inom kort! Nu ska jag fortsätta med mitt tv- tittande. Är helt slut efter träningen, tog i för hårt, god sömn sen.















Jag lever. Monstertränar! Måste nog bege m...

Jag lever. Monstertränar! Måste nog bege mig hemåt innan jag avlider. Monsterpass.. Tänkte shoppa. Det är tjejigt?


Börjar gilla snön. Den är vacker och mjuk ...

Börjar gilla snön. Den är vacker och mjuk på fötterna. Sakta men säkert försonas jag och julen. Tänkte nästan julpynta idag. Det är väl lite mysigt ändå? Värme och kärlek. Tända ljus. God mat. Julkalender. Skridskor. Paket och knäck. Jo. Vi är vänner nu. Julen och jag. Nu kör vi.


Jag ÄR stark

Ojoj. Fick ett ryck och sprang till gymmet. Är både stark och har fantastiskt balans insåg jag. Får man säga så i Sverige utan att bli halshuggen? Det är inte för inte heller.. Har lagt ner en hel del tid på att forma, trixa och träna. Inte mer än rättvist då väl? Dock är det struligt med konditionen, uja.. Behöver nog hjälp med den lillla rackaren om jag någonsin ska kunna träna upp den tilll en hyffsad nivå. Blev vansinnigt pigg och överaktiv nu bara.. Skulle kunna springa till landet och tillbaka! Well.. En bra låt får ni.


Vi kattar oss lite. Lina gillar katten. Ka...

img_2796 (MMS)

Vi kattar oss lite. Lina gillar katten. Katten gillar mat..


Har knarkat musik som aldrig förr. Blev kn...

Har knarkat musik som aldrig förr. Blev knappt ivägsläppt.. Tvingade mig själv att gå halv tre. Tog en nattbuss och flinade åt att jag var den enda som flinade. Ibland känner jag mig som ett jävla ufo. Ensam i en bubbla som aldrig spricker. Jag är en svag människa som sätter umgänge före träning. Önskade att jag hade mer självdisciplin och mindre förnuft. Jag tror att olyckliga människor tränar ihjäl sig. Jag tror att lyckliga människor bara lever. Njuter, lyssnar, äter, är vakna och bara älskar det mesta. Kanske är ett obstinat tankesätt, men det är lite det jag hoppas att lyckliga människor gör. Gillar egentligen helt fel. Känner mig faktiskt inte helt hemma här. I den här världen. Eller jo, men inte just nu. Känner mig fel på rätt. Tycker inte alls det många tycker. Det är trist. Jag skulle verkligen vilja. Jag skulle vilja vara pengakåt, karriärssugen, klädsnobb, partytjej, pluggis, träningsnarkoman, jobbdåre, missnöjd och ovetande. Men. Men det känns som att jag är något på spåren. Något helt otroligt fantastiskt. Jag uppskattar allt det andra. Som maskrosor i asfalten. Tacky.. Lite. Jag vill verkligen inte falla in i ledet och vara en sådan. Jag känner det som att mina vingar skulle klippas, som att mitt ljus skulle släckas. Det vore döden för mig. Då skulle jag lika gärna vara död, på heltid. I princip. Jag vill andas, flyga, tänka fel och kanske hamna rätt. Har jag otur hamnar jag i ledet.. Om jag slutar fightas. Har jag tur hittar jag något och fortsätter vara, som ni säger, naiv och barnslig men förbannat lycklig. Bra mycket mer än vad ni åstadkommer. Människor är fulla av fördomar och måsten. Vill inte bli en sådan. Så. Jag vet knappt vad jag har skrivit. Bara att det kändes ljuvligt. Är sömnlös. Som fan. Ska göra ett andra försök. Ni kloka är vackrast.


Får middag hos Albin! Lövbiff, pasta och e...

img_2753 (MMS)

Får middag hos Albin! Lövbiff, pasta och en öl! Tacka vet jag dom som föder mig..


Pepp.. Det var fan svinkallt! Vilket trams...

Pepp.. Det var fan svinkallt! Vilket trams! Är glad att vara inne idag. Tänkte vinna idag, det tänkte jag. Imorgon är jag ledig. Och vet ni? På fredag också! Jag tar smyghelg..


Ugh.. Är det kallt också?

img_2752 (MMS)

Ugh.. Är det kallt också?


Allting börjar om

Oj. hittade gamla bilder. Från jul och nyår. Fick nästan nästan lite fina känslor tillbaka. Glögg i Albins etta, god middag, underbara föräldrar, kärlek och lysande snygga vänner på nyårsafton. Det ska jag drömma om. Godnatt ni.
















Fri tid!

Ska vi bjuda på lite tom text? Hade en så oerhört ointressant dag att ja.. Det inte finns så mycket att kackla om. Jag gick upp, åt ett ägg och två smörgåsar. Mäkta intressant. Jag drack tre koppar kaffe, gav katten mat. Klappade katten ca 5 minuter. Lagade matlåda. "Lagade"? Borstade tänderna. Vidare tog jag på mig en alldelles för kall men fin jacka. Den var rutig dagen till ära. Klev på tåget, det var mörkt. Klev av, klev på bussen som var varm. Lyssnade på Maskinen, Cornelis och Lykke Li. Blåste nästan omkull på parkeringen. Kom för tidigt till jobbet utan nyckel. Catrin kom. Jag drack min fjärde kopp kaffe, dammade butikhelvetet, moppade och räknade kassor. Två stycken kassor räknade jag. Satte på hög rätt dålig musik och pratade med mina första kunder. Dammade butikhelvetet igen, fyllde på varenda jäkla liten sko, mätte en vuxen mans fötter, mådde illa av hans fötter, röjde på lagret, lurade på folk saker dom inte behövde. Fortsättningsvis snackade jag musik med norrlänningen, det nya tillskottet, mötte den värsta kvinnan jag någonsin har mött OCH hennes dotter. Fick en utskällning av samma kvinna, blev upprörd, andades på lagret för att sedan gå ut och vara riktigt jäkla otrevlig tillbaka. Efter denna incident tog jag lunch. Klockan var på 14: 14. Jag åt fisk, sås och ris med squash i. Den var stekt. Till detta drack jag vatten. Efter en kvarts lunch, ensam lunch tål att tillägas, fick jag gå hem. Jag stydre mina taxben mot personalutgången, den ledde ut på parkeringen där jag blåste omkull, igen. Väntade fem minuter i iskylan på buss 509 mot Brommaplan, jag började frysa rejält och bestämde mig för att gå några stationer. Dålig idé. Jag gick vilse i ett industriområde där absolut inga bussar körde, efter detta missöde bestämde jag mig för att gå tillbaka till stationen som jag faktiskt visste var den låg. Jag gick tillbaka med arg blick. Bussen tog 20 minuter, jag steg på tunnelbanan, ca 14 minuter där, frös, lyssnade på Johnossi. Stannade vid Fridhelmsplan, hoppas av. Gick raska isiga steg till träningen. Tränade ett medelpass på 55 min, toppade av med styrka ca 40 min, kände mig otränad och kort. Ingen musik. Trängdes med svettiga stånkande män. Blev illa till mods och sladdade hemåt. La mig i soffan, somnade nästan, åt köttbullar och makaroner, försökte mata katten, med en torkad fisk den här gången.. Ingen lycka. Åt en seg bil. En grön. Och kanske en rosa efter det. Tittade på kvinnor som mördar, det var intressant, jag drack mycket vatten. Pratade med Albin, jag ummade och ojade, han var glad. Borstade tänderna igen, ganska snabbt. Tittade in i kylen på jakt efter morgondagens matlåda. Hittade inget kul. Smörjde in mig och här ligger jag. Som jag sa, rätt meningslös dag. Ganska skönt ändå, fick nästan inget gjort men inser att jag har oförskämt mycket fritid. Fri tid. Det ni vackra vänner.

Jag måste sluta med matlådor. Pronto. Jag ...

img_2748 (MMS)

Jag måste sluta med matlådor. Pronto. Jag börjar känna mig tragisk.


Glömde ju helt bort att föda er med text! ...

Glömde ju helt bort att föda er med text! Inte alls min avsikt. Svältfödda stackare. Jag jobbade. Det var nytt? Jag åt matlåda nr fem idag. Inget nytt? Jag sålde bäst. Inget nytt? Dock fick jag ingen stjärna, det var förargligt.. Nå.. Jag drack kaffe ensam, icke nytt! Jag blev utestängd och innestängd på Stadium. Det var nytt. Jag såg en jävligt ny film om en rätt så gammal räv. Cornelis. Helt nytt. Jag åt min hamburgare som jag hade suktat efter, den smakade som vanligt. Inte nytt. Jag var på dejt med en vacker man. Det var kanske gammalt men ändå nytt?Vi kan säga att det var nytt. Jag vill ha det så. Jag skrattade mycket. Nytt. Är det inte ett roligt ord? Som den snälla föräldern till lilla gammal. Jag gillar nytt.


Locket på!

Sugit jäkla väder. Det här gråa täcket börja ta kål på mig! Vart är ljuset? Rymden? Solen, himlen? Locket på som mor brukar säga. Försöker gilla läget, tänder ljus och lockar håret! Ogillar att börja sent, blir alldeles för slö i huvudet av det. Kommer aldrig in på topp vid 15- tiden. Kort dag å andra sidan! Ska peppa nu, sälja pengarna av dom! Det är nästan för enkelt ibland.


Vad tycks? Gillar vi det?

img_2742 (MMS)

Vad tycks? Gillar vi det?


Pratar skit med Albin. Vi pratar män, vint...

img_2741 (MMS)

Pratar skit med Albin. Vi pratar män, vinter, sommar, Norrköping och musik. Kärleken flödar.


Tim Burton. Vilken man va? Nightmare befor...

img_2740 (MMS)

Tim Burton. Vilken man va? Nightmare before christmas. Passar mig perfekt, julälskaren..


Har ni sett tristessen? Vad gör vi åt det ...

Har ni sett tristessen? Vad gör vi åt det här? Dans? Musik? Flärdfull fest? Maskerad?


Har jag sagt underbar förut? Underbar afto...

Har jag sagt underbar förut? Underbar afton! Femtiotals musik och rockabillybrudar som tycker att man är alldeles för blond på bröderna Olssons. Stureplan, dryg, ung och fräknig. Sopade mattan med alla. Det är så det slutar när man dansar och slutat bry sig om allt folk. Lyssnar till tonerna, basen och riffen och bara leker med natten. Då kan dom sitta där och sura och inse att vi faktiskt har så jävla mycket roligare och dansar så otroligt mycket bättre och har hela ställets blickar på oss. Drygt? Är så trött på fördomar. Jag tror att jag älskar att förstöra för dom. Bara vara lycklig. Som klipulver i deras ögon. Godnatt fina odryga människor.


Hj drink. Hej då yelle.. Det var kö. Det r...

img_2737 (MMS)

Hj drink. Hej då yelle.. Det var kö. Det regnade. Vi hamnade på Olsons! Rockabilly rock!


Glada tider

Hittade en gammal lista. På den gamla goda tiden. Den gjorde mig glad.

Tre saker jag vill ha varje dag: Sol, lycka och kärlek.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Släppa helt, dricka rödvin och hänga med ospirituella människor.
Detta tycker jag om att göra: Dricka vin, spontan- hänga och gå barfota på klippor med de jag älskar.
Detta vill jag göra just nu: Ligga på altanen och dricka vin med Therese.
Bästa känslan: När man är så lycklig att man måste hoppa.

Hej världen. Trött är jag! Men glad! Jag t...

img_2729 (MMS)

Hej världen. Trött är jag! Men glad! Jag tror jag ska på konsert! Få lite mer hörselskador! Ja! Har varit till båten och tittat till. Tagit hem motorn. Den ska säljas den jäveln.


Underbara hemska afton. Att man kan vara l...

Underbara hemska afton. Att man kan vara lycklig när ens bästa hälft är helt förstörd? Är det fel? Åh vad jag älskar henne. Skulle kunna dö för den kvinnan! Hon är min bättre hälft. Åh vad jag önskar henne all lycka i världen. Vad jag önskar att hon förstod hur mycket hon är värd. Hon är värd hela världen. Jag vill ge henne det. Jag älskar henne tills mina ben vittrar sönder. Hon är min vackra finaste sötaste bästa vän som tydligen inte förtjänar bättre. Jag vill få henne att förstå hur jävla vacker hon är..


Stenrock?!

img_2718 (MMS)

Stenrock?!


Suverän dag. Som en ungdomsgård i hela cen...

Suverän dag. Som en ungdomsgård i hela centrumet. Missade mitt säljmål, gör mig lite lite sur bara! Nu ska jag på konsert. Eller spelning. Stenrock. Ballt antar jag.. Är felklädd och fulklädd! Tack.


Fina iskalla fredag! Jag tror jag älskar d...

img_2698 (MMS)

Fina iskalla fredag! Jag tror jag älskar dig med! Vanlig start, träning. Det var bara galna män där. Kände mig liten och mesig.. Är på väg till jobbet. Helt dressad i svart dagen till ära. Jobbar fem timmar sen är det verkligen helg mina vänner! Heja kylan!


Jag älskar att man bygger minnen. Man bygg...

img_1325 (MMS)

Jag älskar att man bygger minnen. Man bygger dom. Brukar tänka så rätt ofta. Det gör mig lugn. Allt man har är sina minnen i slutändan. Inga bilder, skrifter eller filmer. Bara du och dina minnen. Jag vill ha bra minnen. Jag ser det som en samling. Att lägga ner ett efter ett i en liten burk, för fina tillfällen. Är noggrann med mina minnen. Dyrbara prylar det där, därför är jag extra försiktig med vad som skapas och inte. Jag tror inte så mycket på ödet. Jag tror mer på handling. Det ligger på dig själv, handling genererar händelser som förhoppningsvis genererar betydelsefulla minnen att lägga i burken. Jag samlar på minnen. Och är glad. Godnatt fina.


Återkommer

Hann egentligen inte med allt. Hann träna. Länge! Underbara fina träning. Hinner fundera där, får ligga på min matta och svettas och tänka. Lyssnar på Jethro Tull, flummig 70- talsmusik och försöker minnas sommaren. Satan vad det var kallt idag! Va? Förfärligt va? Vad hände med hösten? Mysiga koftor och varm choklad toppad med likör? Sommaren bytte kläder alladeles för fort tycker jag. Ugh. Nu ska jag göra något, som är helt jävla oviktigt egentligen. Återkommer gör jag när jag har fått tillbaka min visdom.

Vardagsmonster

Äntligen ledig min dag. Har egentligen massa att hinna med imorgon. Tänkte egentligen bara träna halva dagen. Hela, halva. Får se hur mycket folk det är i farten! Sitter med mitt dagliga musikknarkande och undrar varför jag aldrig kan hålla käften. Varför jag måste påpeka allt, säga allt jag tänker. Skulle vilja vara en sån där oärlig jäkel som ljuger och tiger tills döden knackar på. Men egentligen inte. Bara något jag tänker ibland. Vi önskar väl alltid något annat? Beroende av att drömma oss bort, fantisera ihop en lycklig saga för att sedan återgå till jobb, tristess och måsten. Hoppas att jag kämpar emot detta hela livet, att jag verkligen orkar. 22 år är bara början, har ju minst 50 år till att fightas med vardagsmonstret. Kan bli tungt om man fightas ensam.

Å herregud. Vi har fått julpynt som ska ex...

img_2658 (MMS)

Å herregud. Vi har fått julpynt som ska exponeras. Jag vill inte!


Godmorgon. Jag sov länge. Hoppade träninge...

img_2657 (MMS)

Godmorgon. Jag sov länge. Hoppade träningen och tänkte njuta av en lång kaffestund. Sen jobb. Jobb jobb. Och träning imorn, samvetet maler!


Fail! Skulle ut till båtklubben och fixa n...

Fail! Skulle ut till båtklubben och fixa nyckel och titta till Smajlan.. Det var igenbommat. Låst. Stängt. 1,5 timme i kö. För att vara utelåst! Skit. Nu blir det en drink istället..


Heja sömnlösa nätter

Åh vad jag har sovit skit. Legat vaken halva natten. Har inte kunnat slå bort tanken. Hade fantastiska saker att skriva men allt försvann. Tappade det. Är så förvirrad, snurrig och korkad. Får inte fatt i tankarna. Allt bara snurrar. Jag kan liksom inte bena ut och försöka komma underfund med om det var rätt. Har en malande hemsk känsla i kroppen av att det kanske var fel beslut. Brukar alltid gå på magkänsla, men det känns som att hjärnan och hjärtat vill åt två helt olika jävla håll. Känner mig kluven, en klassiker. Fifty- fifty. Det skulle kanske funka, kanske helt underbart bra. Men just nu vågar jag inte chansa och bli besviken. Önskar att jag blev såld på idén. Att någon sa åt mig att det var fel eller rätt. Jag vet inte. Kanske är orättvist/ dumt att skriva här men som jag alltid har sagt så måste jag skriva det jag känner. Med undantag för det allra jobbigaste, känns oärligt om jag skrev om, formulerade fint och uteslöt vissa saker. Just nu känns det som att jag gjorde fel. Och det är en för jävlig känsla. Kanske är kört ändå.

Filosofiskt missnöjd

Överlevde. Kul dag. Jag lyfte den. Men nu är jag nere igen. Upp och ner. Jojo. Ska bädda ner och vakna i tid imorgon. Öppnar ensam, Bruce på högsta volym. Ni får lite Håkan att sova med.


Försov mig. Rejält. Det regnar. Jag är int...

Försov mig. Rejält. Det regnar. Jag är inte glad.


Jag vet vilken dy hon varit i








Hon är det här partyts ljus Och han bredvid Är så stolt att ha henne nära sig Det verkar som hon överlevt Sen sist jag såg henne Hon kunde va någon annan, någon bättre Om hon slöt ögonen Hon har bytt höghusen Mot champagne Och hennes nya fina vänner Tror de vet var hon kommer från Jag är pojken i glasögon Hon var kär i en gång Hon känner inte igen mig Nej, åren har nog slitit hårdare på mig Så jag säger inget Vill inte genera henne Men jag ska be honom ta hand om henne väl För jag vet vilken dy hon varit i Jag vet vilken dy hon varit i Hon känner inte igen mig Nej, åren har nog slitit hårdare på mig Så jag säger inget Vill inte genera henne Men jag hoppas han tar han om henne väl Tar hand om henne väl

Skit

Känner mig kräksjuk. Fan fan fan, skit skit skit. Vad jobbigt. Åt helvete jobbigt. Finns inga genvägar, mår illa. Önskade att allt verkligen bara var svart och vitt. Enkelt. Inte virrigt, jobbigt. Önskade att jag var dum. Med mer tålamod.

Fan jävla skitdag! Så sjukt mycket på jobb...

Fan jävla skitdag! Så sjukt mycket på jobbet. Springer röven av mig, och en för lite pga influensa. Usch. Svinmycket folk och jag är gnällig. Ville bara vara kvar i magin från igår! Fick dessutom på mig två extra dagar.. Hinner inte planera! Måste lära mig att inte spika planer tydligen.. Allt kan hända. Blir glad snart efter lite mat! Adjö sålänge.


Och vi går ut och brinner upp i natten och...

img_2650 (MMS)

Och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allt på våra fyllehuven. Undanflykter och självanklagan. Jag ser domen i dina ögon. Jag ser domen i dina ögon. Du kanske kommer förstå. Underbara vackra musik! Och underbara vackra människor. Musik musik musik. Är aldrig lyckligare än en livekonsert! Lycka. Och sorg Mest lycka..


Är hemma hos min musikfrände! Nu ska det l...

img_2648 (MMS)

Är hemma hos min musikfrände! Nu ska det lyssnas!


Lördag

Grinig. Skulle vilja kasta sönder saker. Som en obstinat tonåring. Har överenergi som jag tänkte gå av mig.


Har fan mer tilltro till den här kissen.. ...

img_2640 (MMS)

Har fan mer tilltro till den här kissen.. Vi kilar rätt stadigt. Märkligt det där, men jag gillar honom!


Helvete vad folk är dumma. Verkligen. Blir...

Helvete vad folk är dumma. Verkligen. Blir förundrad över hur jäkla tom man kan vara. Som ett dumt skal utan funktion. Utan innehåll. Blir så trött. Har verkligen fått nog. Fed up. Hej då tragik. Välkommen tillbaka magin.


Herregud. Jag. Är. Helt. Slut. Förstår int...

Herregud. Jag. Är. Helt. Slut. Förstår inte att det är fredag? Har varit igång sen halv åtta, som en liten duracelkanin! Sprungit konstant och flängt från ett sällskap till ett annat. Trevliga sällskap. Och pengar tjänade jag också. Tror att det var värt det! Är bara alldeles trött i kroppen men förbannat pigg i huvudet. Den vanliga ekvationen.. Ska hem och laga middag. Om jag någonsin kommer fram med gammeltåget! Njuta. Adjö.


Godmorgon underbara gråa trista skitsverig...

Godmorgon underbara gråa trista skitsverige. Gillar dig ändå. Trots uppgång halv sex och regnrusk! Är på ett smockat tåg, ingen kollar på någon. Löjligt. Ska se om jag hittar någon som ler. Det är ju ändå fredag väl? Ska jobba med döden och min allra bästa vän idag. Tack för det.


Haha. Skrev jordens mest ärliga inlägg. De...

Haha. Skrev jordens mest ärliga inlägg. Det försvann i telefonen. Måste ha varit någon mening med det? Åh va drygt att inte få det ur sig. Fan fan fan. Kortfattat; svara i den jävla telefonen, bete er inte som svin, jag är inget orakel och sluta dumpa ert skit på mig tack. Då kanske jag kan behålla alla vackra vänner. Vill bara inte sjunka med ert skit. Jag ger mig. Godnatt. Heja teknik och falska leenden..


Ska pirata lite

Båtar båtar båtar! Ska på båtmässan. Skepp och hoj.


Vad gör vi?

img_2634 (MMS)

Vad gör vi?


Igår var jag högst upp

Har haft tidsbrist hela dagen. Inte hunnit med alla mina hundra att- göra- listor. Och till råga på allt trillade hela huvudkontoret in, inklusive VD:n.. Lycka var det. Städa butiken på en millisekund och sälja sälja sälja. Slog tredubbel budget så något måste man ju ha gjort rätt! Det var absolut inget mer jag ville säga. Fick slut på ord, ja.
Det får räcka.


Det klarnar upp! Se där! Hoppet är inte ut...

Det klarnar upp! Se där! Hoppet är inte ute! Kallt och jävligt dock. Har min vanliga musikstund på väg till jobbet. Lyssnar sönder Daniel Adams Rays album. Fantastiskt bra! Gryningspyroman. Ska lägga upp sen. Är glad idag, uppåt. Får titta på båtar imorgon, hela dagen! Och är ledig två dagar efter idag, minus lite extrajobb på fredag..


Ta mig tillbaka, redan nu tack

Snälla rara, det går för fort! Jag hinner inte med! Vill tilllbaka redan nu. Allt är så mycket enklare. Glida ut med båten istället för att täcka den då den är fylld med snö. Skit. Tror att jag måste flytta.













Vad är grejen med snö?! Åhh vad ledsen jag...

Vad är grejen med snö?! Åhh vad ledsen jag blir! Skit skit skit!


Som om jag vore tolv

Så oerhört ointressant dag. Värdelös på många vis. Det enda som var kul var att banka, hej matematik. Åka tåg var rätt positivt också. Och morgonsolen var fin. Lunchen smakade bra ur plastlåda, dock ensamt. Tröstshoppade ett skal, som om jag vore tolv. Spelade spel på mobilen på vägen hem, som om jag vore tolv. Lekte med håret som om jag vore  tolv. Såg sur ut som jag gjorde när jag var tolv. Inga vackra miner idag. Fick dock beröm, den mannen räddade min dag. En liten komplimang så vips, blev allt lite bättre. Har ändå fina kollegor som tål att höra lite skit. Och fint jobb. Och fint liv. Känns bättre redan nu. Ska gosa med katten som jag nog inte gillar och sedan kolla på film. Hej nu.

Har jag sagt att jag hatar vardagen? Är en...

Har jag sagt att jag hatar vardagen? Är en vardagsflykting ända ut i fingerspetsarna. Det enda jag köper är kaffe och tidning på morgonen. Resten är enbart tristess. En hel del av det åtminstone. Söker något som lyfter alla gråa dagar, oftast går det men när det inte gör det blir jag som ett besviket barn. Känner mig dum, utanför och uttråkad. Det här med att vara stilla? Hur gör ni? Tillfreds med allt? Jag vill också tror jag. Inte ha behovet av nytt nytt nytt hela tiden. Nu ska jag jobba, sånt vi gör vi tragiska typer.


Det finns inget bättre än nybäddad säng! T...

Det finns inget bättre än nybäddad säng! Trygghet, barndom och fin sömn. Älskar nätterna mer än livet självt tyvärr. Anpassa och sov. Godnatt fina.


Söndag

Godmorgon och godnatt vackra dag.

Lägenhetsvisningar! Fullt upp. Vill komma ...

Lägenhetsvisningar! Fullt upp. Vill komma ifrån tack..


Slutkörd! För gammal för jäkt och spring! ...

Slutkörd! För gammal för jäkt och spring! Men fan så kul det är med hets.. Är alldeles för jäktad och taggad för lugnt liv. Tänkte lösa det. Hade en ensam afton med Coco Chanel. Kanske hittar lite inspiration för framtida kreationer.. Paris. Vill åka till Paris.


Jag blir glad av apor. Och kinderägg. Men ...

img_2611 (MMS)

Jag blir glad av apor. Och kinderägg. Men det visste ni redan! Kaos på jobbet. Kaos!


Vilken natt. Katthår i hela ansiktet.. Klö...

Vilken natt. Katthår i hela ansiktet.. Klös på soffan och nåt jävla kurrande. Som en traktor igenom hela natten. Charmigt.. Fredag och helg! Ja, idag går jag på riktig helg. Ljuva fina fredag. Var glad!


Jag har en man i sängen. Han heter Sigge. ...

img_2609 (MMS)

Jag har en man i sängen. Han heter Sigge. Säg hej.


No shit?! Idioter.

img_2607 (MMS)

No shit?! Idioter.


Jag hjärta sol

Happy day. Önskade att jag var ledig och fick dricka varm choklad under en filt. Det kommer det också gissar jag på! Börjar sent idag, sitter och väntar på attt få gå. Avnjutit en lång frukost i solen och tittat på hurtiga joggare i Karlberg. Hoppas jag också kan bli morgonpigg en dag..




Dagens tråkigaste uppgift måste ju vara at...

Dagens tråkigaste uppgift måste ju vara att borsta tänderna. Ensam! Skulle hellre sova på vinden nästan..


Blåsten snodde mina ögonbryn.. Har rast. V...

img_2592 (MMS)

Blåsten snodde mina ögonbryn.. Har rast. Vill gå hem. Gärna nu tack! Kaffeknark sen tempo i den otroligt vansinnigt sega butiken idag! Kom och köp!


Nu har det fan gått för långt! Julgran!

img_2572 (MMS)

Nu har det fan gått för långt! Julgran!


Regn! Trodde jag gick upp mitt i natten! G...

Regn! Trodde jag gick upp mitt i natten! Gräsligt.. Har masat mig till träning. Fruktansvärt osugen faktiskt! Ger det max en timme sen är det jobb. Snart helg..


Blev ju en dag av det här också! Kunde som...

Blev ju en dag av det här också! Kunde somna till slut. Åt sen frukost och köpte presenter till min favoritmor. Sen film i vackert sällskap! Imorgon ska jag inviga mina nya löparskor! Sen jobba. Jobba. Jobba. Godnatt små vänner.


Hittade bilder..














Heja livet. Kan Inte sova. Indifference- p...

Heja livet. Kan Inte sova. Indifference- pearl jam på repeat. Tills jag somnar hade jag tänkt. Sömnlös afton. Tack. Fin kväll för övrigt.


Got left

Har ju inte matat er med musik från Hoffmaestro ännu. Det slog mig. Bra efterlängtad skiva!


I min väntan

I min väntan. Alltid. Ska dansa sockorna av mig helt spontant tydligen.. Vem annars än Albin. Undrar om vi kanske borde förlova oss eller något med tanke på hur mycket vi umgås. Som ett gammalt par, minus korsord, bråk, lättfil och rapport.. Och diskbråck, och långa tånaglar och slappa kroppar. Vi är det nya gamla.






Hej november! Jag tror vi blir vänner! Nu ...

img_2547 (MMS)

Hej november! Jag tror vi blir vänner! Nu blir det musik/ kaffeknarkni väntan på träning.


Jag fick mat, musik, film och sällskap! Ja...

Jag fick mat, musik, film och sällskap! Jag slutade vara grinig och tyckte allt var rätt schyst ändå. Inte mer än rättvist egentligen. Ge och ta. Nu lämnar jag in gör natten, imorn tänkte jag träna. Fantastiska vardag bjud på något mer?