Bli bättre..

Uuh.. Sorry. Är totalt slut, inga bilder, inget alls. Hann pyssla ihop ett nytt armband och sy klart halva kragen i varje fall. Effektivt.. Och nu måste jag totalt söva ner mig själv, jag blir överlycklig av att känna mig riktigt trött. Måste vara ki- balansen, som för övrigt bara fick mig att skratta åt alla palm/ hund/ ruggknåd/ barnet och solövningar. Jag längtar tilkl imorgon; ska fota klart och leka med Elin och Chloe. Vi ska slå oss ner på första bästa uteservering och prata skit omk livet som vi alltid gör. Elin som för övrigt har fixat en grym fotograf som ska plåta min kollektion! Fantastiskt! Det gör mig glad men samtidigt lite lite orolig. Jag är inte bra på att släppa tyglarna, men jag ska bli bättre. Någon sa: "Bli bättre." Jag ska göra mitt bästa. Jag är på god väg, det tycker jag.  

Jag tänker på frukost, älskar att äta frukost. Och nu är jag hungrig, så hungig att jag vara vill sova för att kunna vakna och njuta av frukosten. Äter jag något nu försvinner den där magiska känslan imorgon och frukosten blir mindre ljuvlig. Jag gillar ljuvlighet och magiska tillfällen. Inte haft något på ett tag.. Det kommer. Godnatt.

No stress?

Massa massa att göra. Helt snurrig i huvudet! Vill ta bort min hjärna. Ett tag. Stressat igenom hela dagen och hann fixa typ hälften.. Har suttit och skissat ner nya idéer, försökt precisera hela min idé, cyklat, tränat, cyklat, fått sand i ögonen, näsa och mun, saknat, målat klädnypor, sytt en handske, slängt en handske, sytt en ny, hämtat ut min bok, läst min bok, handlat nytt material för smycken, kastat i mig mat, skissat och formulerat ett kontrakt. Puuuh! Ska fota imorgon istället, hinner inte, orkar inte. Nu ska jag sy klart en krage och knåpa ihop ett nytt armband. Jag vill egentligen dricka kaffe och vila hos någon. Men icke!



Min vanliga morgonstund i vardagsrummet. Mycket sol, mycket fint.

Drömmarna..

Vädret, det där vädret! Happy happy. Alla dessa drömmar, jag drömmer som aldrig förr. Inatt drömde jag och en man, en man som dök med mig på hans axlar och sen drunknade jag. Jag överlevde till slut. Jag drömdde om min gamla dagisfröken  Anette, om skogar, om en gammal klasskamrat. Drömmar om mördare, knviar och knark i en skog vid en pump. Och klumpiga kängor som fastnar i lera. Ja, ni hajjar. Idag ska jag fota plaggen som är klara, måste bara hitta rätt ljus då min kamera inte är särskilt advance. Tacka vet jag Elin som lånar ut hennes till plåtningen, tack! Efter det ska jag gå och låna nya böcker och köra ett ki- balans pass vid 17. Ska försöka få lite saker gjorda också, kanske tar en ensamfika igen.

Sleept tight little soldiers

Söta ni är. Vackra vänner behövs, obehagliga ovänner kan vi skippa. Ner i rännstenen med er. Jag kan inte sova, har inte försökt men jag vet. Kroppen är trött men hjärnan är speedad. Lyssnar på SideChild, en svenks kille som jag såg uppträda som förband åt The Magic Numbers. En fantastisk spelning. Lyssna. Hör ni blåsten förresten? Det stormar ute, lite småmysigt ändå, att ligga inne och känna sig helt trygg. Att ha ett hem. Jag ska försöka sova nu, bara lyssna lite lite till. Kommer förmodligen bli flera timmar men vad gör det egentligen? Jag vill ha mitt besked. Nu. Det stressar mig.





Vad tror ni? Kanske?

Cykeldöden

Jag har halvt cyklat ihjäl mig. Plussa på träningen så kan ni ana hur jag mår.. Suveränt mår jag faktiskt. Smått handikappad men glad som en som smitit från döden.. Typ. Han jagar inte särskilt bra den där. Jag cyklade och tog en ensamfika, fick lite gjort men har mycket kvar. Kom på en helt ny idé också som jag sjävklart var tvungen att ta mig an.. Får se om jag faller för den helt eller behåller den gamla. Terron trippade förbi också, vi snackkade skit om folk och bara satt. Riktigt mysigt. Annars avskyr jag att fika, värdelös sysselsättning. Kaffe kan jag göra hemma, godare också för den delen. Skriver mer sen, måste sätta på radion och känna skammen av min egen röst. Puss.


Mustard



Väska Topshop, shorts Forever21, kofta Forever21, brosch Forever21, sko Topshop, hatt Forever21, linne Forever21.

Styr upp

Jag är totalt slut. Fick studsa runt med en galning till ledare, hon var helt vansinnig, fy fan.. Nu ska jag äta lunch, hinka kaffe och ge mig ut och fika. Ska försöka få lite gjort med kollektionen. Måste bestämma följd av plagg, fixa iordning lookbooken och styra upp smink/ hårdetaljer. Och försöka få lite inspiration till plåtningen. Har min grej jag vill köra, det ska vara mjukt, trasigt och vackert. Jag ska ha ballonger hoho. Jag blir glad av ballonger, de symboliseraar lycka. Funderar på att cykla, är det för kallt? Nej. Jag tror jag cyklar..


Väder, fint väder

Kolla vädret va? Hur fint som helst! Jag ska springa iväg till träningen, smått osugen. Vill egentligen typ cykla till Pampas Marina och äta glass.. Men icke! Måste rusa, hej hej!

Inspiration

Titta så fint. Jag älskar det, mycket fint. Paljetter, randigt och superblonderat. Skitsnyggt. Jag försöker leta upp inspiration för slutklämmen på kollektionen. Det går åt helvete, just nu i varje fall. Har en liten liten svacka bara. Max två plagg kvar att sy upp men just nu har jag ingen motivation. Ska tvångsläsa modemagasin och lyssna på gammal musik för att se om inspirationen kommer åter. Kan inte tvinga fram den heller, då gömmer den sig och försvinner för länge. Ska sova på saken.. Imorgon är en ny vecka, en ny dag med nya händelser.




Basketcase?

Haha. Det finns sina fördelar med att bo nära Karlberg; man får se knäppa tokiga idioter som styr upp jävligt störda saker nere på perrongen. Det kan vara glaskastning, vandalisering, kärleksbråk, strövare eller folk som vädrar deras kön bara sådär. Just nu sitter det en kvinna mitt mellan spåren, hon sitter verkligen ner och tittar på fotografier av något i hennes högra hand. Jag vet inte vad hon ska hitta på, hon gör fantastiska rörelser också med armarna. Lite som yoga. Vem är hon, vad gör hon och varför? Jag ska ta fram kikaren..

Feelings that grows stronger in the dark..

..there be lost in the light. Vet ni vad det godaste och bästa är? Kinderägg. Inget gör mig så glad som kinderägg. Det fanns en väldigt speciell person som alltid köpte kinderägg till mig när jag var nere eller grinig. Det var tider det. Nu får jag krama mig själv och köpa kinderägg ensam, det gjorde jag idag. Och jag blev mycket glad.

Jag sitter som alltid och funderar, det har inte undgått någon att jag tänker mycket. På allt. Känner mig oftast lite lagom lycklig men lagom olycklig. På något sjukt sätt gillar jag det. Andra människor också ja.. Det ligger något romantiskt knäppt i att möta en grubblare. En person som är lite lagom olycklig emellanåt. Som att vara olyckligt kär, det är hemskt egentligen men att få sitta och tycka synd om sig själv och lyssna på en rikigt bra låt är underbart. Att verkligen få känna och vara med om hur det känns. Och att det överhuvudtaget känns så starkt att man blir så berörd, så långt in i själen. Det är vackert. Som att något är så fyllt med skönhet att det inte går att greppa det. En person som är levande, som känner och som andas. Som vågar känna, vågar ha ångest och vågar vara nere. Jag gillar det, människor med mörka hemligheter, kluriga personligheter som inte går att placera i ett fack. Grubblare. Precis som jag. Jag är inte förälskad, men gillar tanken på att vänner i min närhet känner kärleken.  

Vackra Peaches


Musik i huvudet och ett liv att leva

Yeah, nu fungerar allt som det ska kära vänner! Klockan är snart halv åtta och det är ljust, ni vet att det är varmare tider på väg. Ohh, vad jag längtar.. Jag lagade finmiddag till mig själv och sitter och väntar på Wipeout, skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Jag är rastlös, enkom för mitt hemmasittande igår. Å andra sidan vet jag att det är hälsosamt, men särskilt skitkul är det inte. Det finns så mycket jag vill göra, saker att hinna med, människor att utforska och platser att se. Tiden är min vän så helt orolig är jag faktiskt inte. Jag ska inte stressa, bara leva i min takt till tonerna av musik. Jag hör ofta musik i huvudet, det spelas alltid något där. Ett jäkla spektakel är vad det är.

Åhh, att vara så arg på så små saker

Fan vad jag avskyr teknik. Min dator har bråkat med mig hela dagen, inga designprogram vill köras och min mail är ur funktion. Den vill inte leka när jag vill. Allt hakar upp sig, plus att jag har fått någon skum vridning i nacken vilket gör att jag ser ut som en handikappad jävel med stel nacke. Den vill bara ligga i ett visst läge, typ neråt, vilket ser för taskigt ut. Natten var hemsk också, varm och pigg låg jag och tänkte på allt och inget. Kom jag fram till något? Nej. Känner att jag behöver kärlek idag, kramar och snälla pratstunder. Eller så sätter jag på en våldsam film och får utlopp på det viset istället.. Först ska jag bli prickig! Later.

Jag i P3

Nu på måndag pratar jag ut i Mitt P3, klockan 20: 06 får ni bänka er och lyssna på sanningen. Förmodligen väldigt stelt snack men jävlar, det var inte så lätt att berätta det. Har mycket lättare för att uttrycka mig i skrift. Men! Lyssna!

Läs mer här:
http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramID=3046

Kill that smoke then kiss me..

Nu kastar jag mig ner i sängen, måste börja mitt maraton snart. Inga djupa natt- tankar, nej, ingenting får ni. Ni blir alldeles för förvirrrade och skrämda har jag märkt. Långa texter hör hemma på terapin? Godnatt på er, hylla kärleken en bit. Tänk på det ni..


Kate Moss

Royal

Har ni sett The Royal Tenenbaums? Love, love, love. Den är suverän, klockren och vansinnig. Den ska jag se nu.


Earth vad..?

Haha, vilket trams. Det var inte mörkt någonstans. Här satt jag och kände mig syndig liksom.. Jag mår illa, har ätit för mycket godis, det är alltid så; Godis eller  vin. Ikväll valde jag båda i och för sig. Funderar på att smälla på en film: Boy A. Eller köra musikmaraton och googla lyrics tills jag somnar. Juste! Har äntligen valt modell till plåtningen, Natalie heter hon. Skönt att ha bestämt sig och kul, ska bli riktigt spännande att genomföra. Jag tror att det blir suveränt! Nu måste jag tvångsvila tror jag.. Uhh..


Mörker, bloggmaraton och Zeppelin

Kommer att köra bloggmaraton, kanske. Någon ensam själv därute undrar säkert vad jag gör exakt just nu. Och jag undrar vad du gör exakt just nu. Är du glad? Deppig kanske.. Har det hänt något? Saknar du någon.. Du kanske vill gå ut, men sitter hemma. Du kanske mår svinbra. Du är kanske uppe på en topp och är förbannat lycklig? Snart skall staden släckas ned också ja, jag kommer inte överleva ensam i mörker en helt timme. Får se om jag vågar toucha lampknappen eller inte.. Middagen blev exceptionellt bra: Stekt svamp och en gryta utan ris. Smådeppigt. Jag dansade i mig maten och lyssnade på Led Zeppelin.

Och just exakt nu ligger jag i en säng, inte min säng, den får vila. Jag undrar varför min skjorta luktar brasa, jag lyssnar på Rolling Stones- Angie, biter mig i läppen och snurrar på min högra fot. Det rasslar när jag skriver och golvet knakar. Jag är mätt och sötsugen. Jag känner mig lugn men upprymd, som att något kommer hända. Jag väntar på något, tror jag. Jag måste se ut som en jävla idiot, haha. Ni ser mig inte. Later!

Ikväll tänkte jag dansa mig trött

Dåligt med skrift idag, men ni gillar bilder. Lördagkväll, det blir lugnt. Jag har lyxen av att vara helt ensam denna afton. Min plan är att dundra på hög jazzmusik, laga god middag (?), dricka vin, titta på film och dansa, tänka, stampa och leva loppan i min ensamhet! Ingen utgång, mitt monster är inlåst igen; han har fått sitt. Skriver mer om hur min underbart spännande kväll artar sig, nu blir  det middag och synd.


Vintagefynd


Gråskala

Är det inte så? Fy. Det gör inget, är på samma fantastiska humör som igår! Det var riktigt svängigt igår, kan inte definera klubben riktigt men jag älskade den. Sista bandet som körde var otroligt sköna, sådan sammanhållning och riktigt bra livespelning, The Jesus Strormtrooper. Skön svensk pop/ rock/ electro kördes senare på dansgolvet och jag svängde loss och imiterade alla de sköna kommunistbrudarna med väskor på sniskan, platta skor med snörning, svarta kläder, page och dansmoves med knäppta fingrar mot golvet. De borde få ryggskott tycker jag.. Terron var kalasglad och jag kom i säng rätt tidigt. Mår grymt idag; inte bakis, inte trött och ingen ångest. Ingen ångest?! Åhh så skönt. Nu ska jag ordna till mig och bege mig ut på en promenad!










Put on your dancing shoes

Hej bloggen! Jag sitter och diskuterar gamla minnen, de där minnena, de sitter där. Vi ska ge oss ut i snön och lyssna på liveband. Vi gillar liveband. Terron och jag. Vi firar också, en plutt. Vad gör ni? Ska ni ut? Nu ska jag snöra på mig mina bästa dansskor och slunga sönder den här kvällen, ta det piano så hörs vi imorgon, i gröntingen?

Check it out

Hej älsklingar. Jag är glad, mycket glad. Upprymd och skiter fullständigt fan i att det snöar. Har promenerat med mor och kollat second- hand igen. Fann inga fynd, men det gör inte. Det snöar och är svinkallt men det gör inget. Jag är "mellan- jobb", men det gör inget. Mitt hår är smutsigt och ovårdat men just nu skiter jag i det, jag har varit singel i två år. Skiter jag i det? Ja. Yoga kanske är bra ändå? Som dagisvila för vuxna. Gick på ett pass vid tretiden, det var fruktansvärt kallt men avslappnande. Ja. Ikväll finner ni mig på Ace+ Fight Club, Allhuset. Jag ska fira av Therese och hennes framgångar i plugget, det kommer att bli en fantastisk kväll!

Förresten, ni kan se min vackra nuna i Expressen Fredagsbilaga. Ni vet ju att jag gillar det?

Musique Automatique

Idag lyssnar jag på detta fantastsika mästerverk, älskar den. Högsta volym, denna låt, rosévin och solnedgångar så är jag lycklig. Stereo Total, en fransk- tysk electrogrupp. Love.


Minnen kan vara förädiska

Tänk vad mycket minnen man egentligen förtränger? Förvrider och glömmer? Tänk att bara få samla på goda minnen, vackra människor med vackra sagor att berätta. Roliga tillfällen där man bara finns, bara är medveten om sig själv och den man är med; i nuet. Nu som blev då. Det är en förbannelse att komma ihåg allt, men också en välsignelse. Välsignelse i den bemärkelsen att man lär sig, blir starkare, ändrar, byter och gör om. Gör bättre. Bättre för sig själv, och minns det som tillslut bara blir till ett minne. Jag brukar tvångsminnas det jag gärna vill glömma bort, känslor, dödsfall, händelser, kärlek. Jag tar fram mina noteringar och läser, jag läser i flera timmar. Skrattar, blir sorgsen, minns, saknar, hatar. Sen stänger jag skiten och vet att det finns där, om jag vill ta mig en titt, om jag undrar vad som hände och vad som blev kvar. De vilar och väntar, minnena. Men jag behöver inte gå runt och bära på det, det är betryggande. Man ska alltid vara medveten, komma framåt och bli bättre. En bättre människa kanske, en människa som lär sig. De goda minnena finns alltid där, det ska dom göra. Finnas där nära till hands. Mann får helt enkelt göra sitt val, huvudet kan inte få plats med allt, inte mitt. Jag väljer de goda, resten sätter jag på paus.

Att tänka

2 augusti:

Jag skulle kunna lösa en biljett, ur automaten på stationen och hoppa på första tåg, nånstans,
jag skulle kunna se alla städerna susa förbi längst spåret.
Och jag skulle nog kunna få en lägenhet nånstans, en egen lägenhet, om jag jobbar på det
långt borta från alla förutfattade meningar och roller man fått sig tilldelad.
Jag skulle kunna starta ett nytt liv, jag skulle kunna inleda, kanske skulle bry mig om det?
Och kanske med lite tur skulle jag träffa nya människor, människor att prata med; nya vänner.
Jag skulle kunna utbilda mig, bli kock, bankir eller vad som helst
få ett jobb med riktig lön, köpa nya kläder, fina dyra kläder, som jag gillar.
Sen kanske jag träffar en tjej där, som gillar mig, och som jag gillar
vi skulle ha en tid tillsammans där det bara var hon och jag.
Långa morgonar i sängen, helt uppslukade av varandra, glömma allt annat
bara prata vårt eget språk.
Det blir kanske bråk, men vi löser det, snackar ut och sen flyttar vi ihop.
Vi kör bil utmed havet, bygger bo och sen, sen skaffar vi barn
tre- fyra stycken vill jag ha, roliga och starka barn
jag ska älska dom, och ge dom ett hem; ge dom en farsa.
Sen skulle jag säkert vakna mitt i natten och tvivla på mina val, på min kärlek
gå den där lilla promenaden ner till vägen, se bilarna rusa förbi i mörkret
låta mig bländas av helljusen och känna kylan och ensamheten därute.
Sen återvända till sängen, hålla om henne, hata mig själv och mitt mörker
se det lösa sig nånting ur dimman därborta
och sakna den stad jag föddes i; min hemstad
den där lilla staden vid havet, som jag kanske aldrig lämnade
kanske blir jag kvar här.. Kanske väljer jag det?
Kanske åker jag ingenstans, jag stannar här.
Jag väljer det. Jag väljer det.

Hopp med hopplöshet

Jag tjatar, förlåt. Men ni bör verkligen inte missa Farväl Falkenberg. Sett den ett par gånger  nu och blir lika berörd varenda gång; av tankarna, sommaren och musiken. Blir så otroligt sorgsen men ändå lycklig. Jag ryser av olika känslor när jag  ser den, känslor som inte går att beskriva utan att de blir löjliga.





Bura in mig



Sko Topshop

Jag skäms och är äcklad

Man ska inte vara arg Men om någon verkligen har gjort en riktigt bedrövlig sak måste man väl ändå få vilja hämnas. Det är inte min huvudvärk, men jag vill verkligen hänga ut en viss person här; kanske till och med två. En stor feg man och hans medhjälpare, en snedvriden förlorad tjej. "Släpp- och- gå- vidare" fungerar inte här, inte när någon har betett sig så pass illa att man att allt man tidigare har hört/ läst känns milt i jämförelse. Inte när någon har dragit gud vet hur många lögner till hans vänner och inte när någon helt plötsligt leker offer. Allt detta gör mig riktigt äcklad, äcklad över att leva i samma värld, i samma land som dessa människor. Jag förstår på rikigt inte hur man kan leva med sig själv, hur man kan låtsas som ingenting och hur man överhuvudtaget inte bara hoppar framför ett spår och gör det alla önskade att du hade gjort för längesedan. Det här är berättigad vrede, som egentligen inte tillhör mig. Snart ses vi, snart ska vi nog alla ses och reda ut det här, att vara anonym går inte i lilla Vasastan.. Så, förlåt till er känsliga och dra åt helvete med dig och dig.

Jag och mitt avkapade ben

Skidor? Perfekt skidväder, utan snö. Jävlar. Jag väntar på kaffe och tänkte säga hej, sovit gott? Jag drömde att jag åkte sittlift och fick benet avslitet, benet låg sedan vid min port. Plötsligt blev benet en arm och jag blev kvar med två ben och en stump till arm. Det blödde som satan och jag letade halvblint efter min arm, förut ben. Ingen hjälpte till trots att jag var halt och kapad och tillslut hittade jag min stump till arm, jag packade ner den i min träningsväska (?) och sa högt att "den här kan jag använda som vapen." Vad fan?!

Krigare, flickdjävul och flås

Ni vet inte, vad vet ni? Nej ni vet inte att jag och Terron ska döda Vintern, för gott den här gången. Det är det enda viktiga just nu. Vi har en givande diskussion angående tillvägagångssätt, vapen, krigarnamn och mantlar. Dö ska han göra. Förutom att diskutera krigare så försöker jag rita, med kritor. Det går åt fan och jag har lagt ner det. Vad finns det att rita? Jag påbörjade en flicka med horn som sedan förvandlades till en djävul. Yogan hjälpte mig inte. Ska titta på Farväl Falkenberg nu, en fantastiskt film som jag verkligen älskar. Så äkta och fin, ja, fin faktiskt. Det känns bra att sitta inne, kanske till och med bättre än ett flåsande i nacken, hög musik, rök i lungorna, fylla och ångest över nummerbyten dagen efter. Flåset kan jag leva med men resten pausar jag gärna ifrån. Jag tror det är godnatt nu, ska tvångsprata med första bästa man jag hittar..

Jag har låst in mitt partymonster

Jag är duktig. Jag sitter inne fast jag skulle kunna gå ut. Fast jag egentligen vill slänga på mig mina högsta klackar, sminka upp mig och gå ut för dans. Men icke, här ska jag vara vit och ekonomisk. Istället sitter jag hemma och syr klart och kikar på militärer i Karlberg, livet är bra tragiskt ibland. Äe, popcirkus! Later.

Fuck the weather


Jag och Gud

Kaffet är slut. Har otur antar jag haha. Äee, hej menar jag. Har lovat bort mig till Smulan och mamma idag. Hunden ska vallas och mamma ska få sällskap. Tänkte kolla second- hand idag istället! Pasteller, sköna kängor och någon väska. Hamnar jag under 500- lappen är jag nöjd. Lågkonja? Yes sir. Vi ska till kyrkan också, jag håller ju mer på Djävulen, vi är rätt tighta men jag får ge med mig och snällt sitta i kyrkbänken och nynna på en bön. Vilken syn.. Nej, vi är icke- religiösa, tänkte bara tända ett ljus för anhöriga som har vandrat runt knuten. Det är rätt rofyllt. Hej på ett tag!

"Godnatt mina små änglar"

.. Sa alltid min mamma till mig och min bror när jag var en liten plutt. Någon vidare ängel var man inte, blev inte heller för den delen. "Godnatt mina små djävular" Hur låter det då egentligen, nej det fungerar inte. Ligger och lyssnar på svenska Deportees, otroligt skönt band som släpper nytt i Maj, lyssna lyssna! Nåja, ligger och funderar. Som vanligt vid den här tiden på dygnet. Tänker på att jag alltid ställer in mig på något jag vill ha, och så ska jag bara ha det. Jag jagar det tills det är mitt. Egentligen finns ingen annan anledning till att jag vill ha det förutom den enkla att jag bara ska. Detta SKA; det kan vara ett sätt att vinna, ett sätt att ha kontroll? Jag vet inte. Detta gäller allt ifrån kläder, skor, känslor, vänner till kärlek. Sen när jag väl fått det, när det är mitt så sätter den där tristessen in. Eller när någon annan också vill ha det; fine, jag kan tävla om det men tröttnar så fort jag blir vinnaren. Oftast är det inte ens attraktivt, vackert eller rätt. Bara något inom mig som får cravings efter det. Det tänker jag på just nu.


Think hard



Halsband Urban Outfitters, väska Chloé, jeansväst Topshop, solbrillor Topshop, sko med kilklack YSL, pastellklänning Topshop.

Jadi jadi, yoga..

Yogan ja.. Den var spännande. Men jag hade otroliga svårigheter att fokusera; jag tänkte på allt ifrån shopping, sex till djupa tankar om livet. Man ska slappan av och fokusera, vet inte okm jag någonsin kommer att lyckas med det. Andningen, den var förbannat svår, hyperventlierade till slut och trodde att jag skulle trilla av pin i position "palmen".. Jag lverlevde och blev en smula lugnare, ska ge det en chans till. Jag tror hela idén med yogan är viktig, den är sund. Men man måste få lov att hitta sitt egna sätt att finna lugn på. Vissa finner det genom shopping (jodå), andra genom film/ musik eller långpromenader. Jag hittar lugn när jag skissar, vid havet och med hjälp av musik.

Snart talar jag i P3, glöm inte att lyssna. Jag skriver ut när inom kort..

Yoga yeah

Jag ska iväg och yoga. Haha, så fantastiskt va? Hörs senare, nu ska jag ta mig fan bli lugn. Mina mordiska tankar måste försvinna.

Mitt andra skinn


Väntan..

Kallt, det är kallt ute! Ge mig den där sommaren nu innan jag blir vansinnig.. Ska ha en telefonintervju idag med ett jobb jag sökt, berättar mer om det sen. Jag väntar besked också.. Fuck, vad jag hatar att vänta. Vad gör man tills dess? Funderar på yoga och second- hand shopping. Hade en helvetes natt men drömde vackert.

Smash it

Försöker verkligen klämma fram något vettigt. Men något grämer mig som tusan, något som är alltför personligt att lägga upp här, antar jag. Det är inte allvarligt, bara en tanke. Ni som ogillar mig skulle jubla och ni som gör motsatsen skulle tycka att jag var en fjant. Bara för en timme, just nu, tycker jag lite synd om mig. Bara lite. Det händer aldrig, aldrig. Men ibland måste man väl få plåstra om sig själv och känna sig liten och förvirrad på rikigt. Något mer personligt skulle jag vilja ha, bara för idag/ inatt. Något som verkligen kändes, som inte försvinner och som ställer upp. Som man kan lita på, på riktigt. Jag har svårt för att lita på människor, det visar sig alltid att jag inte borde ha gjort det. "Buhu, buhu", tänker ni. Nej, inte så. Har bara sett så många i min närhet som har fått deras drömmar/ hjärta eller liv krossade. Ärligt talat vet jag inte vad som är bäst; att krossa eller att bli krossad? Just i detta nu föredrar jag det första alternativet. Mitt samvete skulle knappt blinka.. Jag ska bättra mig. Godnatt nu vansinniga nattmänniskor.

De riktigt fula

Så otroligt vackra människor det finns, och så otroligt fula. De otroligt fula borde verkligen, verkligen bannlysas från vår sfär. De borde inte få andas in samma luft som vi, de borde inte få andas över huvudtaget. Jag talar inte bara om det ytliga, nej nej. De riktigt fula kräken är de som är smutsiga och fula på insidan, ska vi satsa på att ta bort dessa jävlar? För gott? Så de slutar förstöra och smutsa ner det vackra som finns.

Pölsa, I love


Randig med rutor eller rutig med ränder..

Hemma, hemmastadd.. Åtminstone hemma. Helt slut, åter igen. Ska snaska knäckebröd tills jag mår illa och sy klart häfthelvetet. Jag är inte arg.


Breakfast lover

Kaffet är slut, kaffet tog slut. Åt helvete med kaffet. Te kanske, lite ljummet te.. Sitter och väntar på att klockan ska bli halv tre och jag ska få svettas med andra tjockisar. Känner mig bitsk idag, skulle kunna smälla på en sekund om någon sa ett ord fel. Men glad, glad och bitsk. Jag borde sluta försöka analysera mitt humör och bara leva som ni. Gör ni det? Eller undrar ni lika mycket som jag varför man är på ett visst sätt, varför man reagerar på ettt visst sätt och dras till vissa människor? Äee, så djupt det låter va. Jag undrar bara vad som formar en och vad man kan göra bättre. Är trött på att folk uppfattar mig på ett vis som fan i mig inte stämmer. Men är de så korkade att de tror på den påhittade lögnen så får dom göra det, stackars själar. Riktiga vänner stannar kvar och utvärderar, väntar och analyserar. Svårt det där. Vet å andra sidan är jag kan vara rätt rakt på sak, många ogillar det, såklart. Elin gillade det. Till henne sa jag: "Hej, Lina. Jag hatar skåningar." Sen gick jag. Elin är ett undantag som jag gillar.

Grattis

Åhh, grattis till söta Therese för hennes praktik! Jävlar vad du ska dekorera! Sen får du ta mitt rum, det vet du.. Och fira kan vi göra med en promenix.. Den här "dra- ner- fasen" har ju precis börjat, något måste vi hålla!


Söv mig

Sömn. Så trött att jag ligger ned i sängen med datorn på magen. Den värmer och jag vill sova. Började kolla på Gudfadern men somnade innan slutet.. Åt helvete. Nej, förlåt för det värdelösa bloggandet denna dag, har verkligen inte haft något vettigt att säga. Har haft mycket vettigt att prata om, men allt kan ni inte få läsa? Det vill ni inte. Nej. Det vill ni inte, smygisar. Goodnight!

Välklädda män

Fan vad skön dag. Bakishäng med söta vänner. Söta välklädda vänner. Albin är alltid dressad från topp till tå, han ser alltid fantastisk ut, Allt är så genomtänkt men ändå så slappt att det blur snyggt. Jag avundas honom den jäveln! Själv slänger jag på mig en stor kofta, en helvetes massa sotat smink och första bästa mössa. Men han gillar mig ändå, jag tror det. Nu ska jag dinera, leka med Erik och prata skit om kärleken.

Kvidevitt

You loose.. Inatt/ imorse kvittrade det och var ljust när jag gick hem. Fan vad mysigt. Ska ut på en promenad snart med Terron och prata om kvällen igår. Det var riktigt trevligt men folk har tydligen svårt med vissa saker. Jag har lätt för allt, nästan. Blir en lugn dag, kanske möter upp Albin på en kaffe. Vi är miserabla själar, han och jag. Jag gillar Albin. Nej, ut och köpa känslor ska jag göra! Adiue!


Inga vårkänslor, fuck vad lame..








I love

Just nu: Är jag ett hungrigt monster. Jag skulle kunna äta allt ifrån gräs till tygbitar. Hungrig är jag. Tog en lång promenad i Kalle och la mig på en klippa alldeles ensam. Helt underbart att slippa se människor ett tag. Det kryllar av dom här hemma, uhh! Nu ska jag sy klart det förbannade häftade linnet och sen fixa till mig. Ser yrvaken ut och undrar hur någon ska kunna älska mig själv så mycket som jag.


Jag vill alltid dra

Woho! Nu kör vi! Jag är kaffehög och vill flytta. Flytta till en annan stad, bara just idag. Tänk er; strosa runt på ett helt nytt torg, gå i helt nya butiker, höra en helt annan dialekt och sitta på en helt ny uteservering. Ja, ni hajjar.. Ni som känner mig väl vet att jag tröttnar, jag hatar att tröttna men kan inget göra. Det bara blir så, tristessen sätter in och jag vill dra. Det är inte så jobbigt, det stör mig bara.. Och andra. Så! Nu ska jag trava runt Karlberg och hoppa in på favvis second- hand butiken på Kungsholmen och få bort envisa tankar.

Testing testing

Just det.. Ni ska ju få bilder också.. Två får ni. Ni gillar ju bilder. Therese och jag var ute och testade miljöer och ljus. Det gick åt helvete, Solen var för stark, min kamera var oduglig och ballongerna sprack och blåste iväg. Jag lärde mig något dock.




Totalt sansad

Befinner mig hemma i trygga sängen, satan vad skön den är. Ett under att jag ens kommer upp på morgonen.. Kvällen spenderades hemma hos fröken Therese med godis, chips och vin. Underbart att inte gå ut faktiskt. Har blivit en alltför dålig vana att gå ut både fredag och lördag. Känns mycket osunt och fel bara. Ena dagen är man suveränt glad och dagen efter infinner sig tomheten. Som efter nyår; vad händer nu då..? Planer? Nej, fy. Vill inte hålla på så, med den känslan. Jag ska döda den känslan, det är jag bra på! Funderar på att drömma om mord igen.. På något konstigt sätt får det mig att vakna med ett leende.. Nåja, Clara tycker att jag bloggar sent, det kanske jag gör. Men jag tänker på er. Ni fyllon som vill nattläsa mina blogginlägg. Jag vet exakt vilka ni är, och jävlar vad jag saknar dig. Nåja, ska sova nu! Tänk på att om det inte går bakåt så går det framåt, och går det inte uppför så går det nedför, står du stilla så går du inåt.. Puss.

Klädplock och film

Vad gör ni? Sluta vara så anonyma.. Fy skäms på er. Terron är hemma hos mig, vi dricker kaffe och plockar kläder. Hon plockar kläder, mina kläder. Hon ska göra en skyltning. Det kommer att bli grymt! Snart ska vi ut och filma, det är iskallt och blåsigt men det får fungera helt enkelt! På med pälsen så kör vi.. Tjipp!

Filma

High on a friday.. Sovit som en kung, drömt vackra fantastiska drömmar och ätit långfrukost! Ska rusa iväg till träningen nu, skönt att få skiten överstökat på dagen, tidigt. Efter det ska jag leka med Terron, provfilma en grej inför plåtningen. Är sugen på att göra ett bildspel och en skum, flummig video. Ingen mästerklippare men jag ska leka lite. Går det åt helvete så gör det. Är glad idag, kännermig upprymd! Ska kolla en grej på vägen ut, som jag sen ska meddela.. Spännande. Later!


Orange



Armband Indiska, sko Urban Outfitters, kofta Topshop, Väska Marc Jacobs, playsuit Topshop.

Min hand ser ut som ett.. multiverktyg

Fy, jag tittar på döda barn, det är för jävligt. Ska stänga av skiten, inte alls så upplyftande innan sängen. Imorgon är det fredag, det gillar ni ju! Visst gör ni det? Jag gillar lördagar mer, och jag bävar inför morgondagens pass med militärmannen. Har äntligen gjort klart halsbandet, allt virkande kommer orsaka mig en alltför tidig död känns det som, allt är stelt, jag menar allt. Skulle någon peta på mig eller kanske elchocka mig så skulle min kropp stå fast i samma förbarmade position. Ålderdomen är min idag. Åter till ämnet; det/ den blev mycket bra. Det tog tid men blev bra. Skulle önskat ha det i helsvart, passar bättre in med kollektionen men min stylistvän får ordna det där vid plåtningen. Imorgon ska ni hålla utkik.. Jag säger godnatt och undrar om man någon gång i livet är 100 % lycklig, inte bara för en timme utan för en lång lång tid. Tror ni det?


Sluta!

Vafan, min dator dubbeltrycker på allt. ALLT! Detta gör mig arg. Sluta. Det ser ut som att jag har stavningssvårigheter, jag har inte det. Jag ansträngde mig på Veckans Ord i lågstadiet att stava "fel", jag ville åtminstone ha ett fel. Jag hade alltid alla rätt på Veckans Ord. Usch vad jag avskydde det.

Galning, galning..

Det var ett vilt förbannat pass. Huh! Han som körde var helt vansinnig, som en militär.. Med pannband, tatueringar över absolut hela kroppen och en satans massa svettband. Han var helt galen! Skrek, sjöng och körde bootcamp med alla gamla damer, och jag. Jag är helt förstörd. Helt. Började klippa ut och fixa till plagget jag ska sy upp men jag orkade fasen inte ens lyfta saxen, hungrig är jag också. Har väl hunnit med hälften av det jag skulle, känns helt okej. Ville bara trilla in och säga hej, återkommer när min puls är normal igen..

Not over yet?

Juste, fantastisk cover av Goldfrapp- It's not over yet (original Grace/ Klaxons) Lyssna nu..


Idag skjuter jag

Kaffechock. Den återkommande kaffechocken. Jag skakar, blir snurrig, kreativ men kan inte producera ett skit. Haha. Vad värdelöst, borde det inte växa bort någon gång? Å andra sidan gillar jag det, det gör jag.. Ligger i soffan och stirrar upp i taket, jag vet att det är mycket jag borde få gjort, men jag skjuter på det. Jag kan skjuta på det, åtminstone till klockan tre då mittt pass börjar. Innan ska jag fixa med ramar, inhandla tyg och garn, fixa mitt halsband och rita upp ett nytt mönster. Sen ska jag häfta sönder ett plagg. Ni får se senare.. Nu ska jag återgå till min kaffekoma, min.. mitt? Äe.

Vänner

Fan, hade något mycket bra att skriva om men det försvann. Totalt borta. Nåja, filmen. Filmen var suverän; Män som hatar kvinnor. Jag var mycket skeptiskt innan men följde motvilligt med. Och vilken överraskning jag fick, den var toppen. Riktigt obehaglig men fängslande, bra skådisar, se se se! Om ni vill, är sugna och kan. Efter det tog vi en kort fika vid Svampen på ett gammalt fik vi alltid satt på för några år sedan, nostalgi och ångest. Tiden går förbannat fort va? Oerhört kul att träffa gamla vänner igen, oftast blir det avbokningar hit och dit och tomt snack om utgångar. Men hur ofta samlas man då egentligen? Jag tror alla får skärpa sig lite, kan man inte pussla ihop livet nu vet jag inte hur man ska lyckas med det i framtiden.. Mycket mysig kväll, tack flickor! Nu ska jag, nattugglan kolla på en film till och sen sussa. Imorgon blir det träning och mer skissande! Sleep tight..

45 spänn, Myrorna


Yxor, DET och sågar..

Behöver jag säga något om vädret? Sådana här dagar vill jag vara kär, men det verkar inte möjligt nuförtiden. Den där tristessen sätter in och alla blir gråa. Men idag badar jag i solsken, på något bättre humör är jag också, men går runt med en jobbig känsla i kroppen. Inatt drömde jag om mord. Jag dödade faktiskt folk. Erik och jag la upp ett par stycken på ett spår, yxade i dessa stackare och körde sedan själva över dom med ett tåg. Bli inte skrämda, det var bara en dröm. Men jag drömmer ofta om sågar, yxor och mordvapen. Sen drömde jag också att jag fick det, jag fick DET! Måtte det vara en sanndröm.

Snart ska jag fixa till mig och bege mig ut med mor. ikväll blir det bio med Clarish som jag inte sett på hundra år! Later!

Konsten i att vara konstig

Funderar nästan på att bli konstnär, tänk er: En pensel, ett litet stafli, en duk sen är det klart. Bonusen är att kunna dricka vin konstant och skylla på just konsten, konstnärssjälar.. Att kunna lyssna på jazz på högsta volym och skylla på konsten, att kunna göra dumma knäppa saker och skylla på konsten. Att kunna få utbrott, kreativa utbrott och skylla på konst. Att kunna måla en prick på en duk och känna sig nöjd, smutta på vinet, bli poetfull under arbetstid och skylla på konsten.. Ahh, jag gillar det mina vänner. Mamma säger att jag är en konstnärssjäl. Det har hon alltid sagt medan jag har vridit och vänt på det hela utan att riktigt kunna få det att gå ihop. Jag kanske är en allkonstnär då? Jag målar tavlor (kopiöst fula), jag skissar, jag syr, jag gör konst av tyg, jag bygger saker, jag installerar konstverk i mitt rum, jag vill vara fri alltid, konstant och hela tiden, jag sysslar med handarbete när jag har tid och bygger lustiga tavlor med hammare, spik och kedjor. Jag ser en kjol i en klocka, en fågel i en tunnelbana och vill drapera världen i svart tyll. Konstnärssjäl nej, konstig själ ja. Godnatt, allt tänkande gör mig yr.  

Min dag är full

Hej vackra människor, nu är det kväller. Och om jag gillar kvällar. Idag har jag hunnit med mycket, sådant känns alltid bra. Träffade en reporter från p3 vid 10- tiden, fikade och spelade in min historia. Fick lite kalla fötter igår natt och tänkte faktiskt dra mig ur, men nej, här ska sanningen fram. Usch, nej, jag vet inte. Jag vill veta allt, slippa den meningen: Jag vet inte. Jag skiter i dig nu. Men! Det gick bra, jag tror (återigen) att det gick bra. Det kommer att sändas inom två veckor, återkommer med bättre info. Kikade in på lite second- hand butiker i Vasastan också, hittade en hel del vackert som jag betalade en skamligt liten peng för. Efter det tog jag mig ut till Djurgården och promenerade en bit med Chloe och Elin. Chloe var arg (med all rätt) och Elin visade en bild på ett spöke. På riktigt; ett spöke. Inte nog med det; jag tränade också. Stuffade runt som en tjock gris, faktiskt, jag var liksom väldigt tung idag, tung på fötterna. Efter det fortsatte jag med min förbannade virkning, det var mysigt tills garnet tog slut. Då får man köpa nytt garn.

Nej men seriöst, det här funkar inte. Jag är egentligen skitförbannad, helt åt helvete pissarg. Tänkte skona er med mina humörsvängningar hit och dit och skriva ett normalt inlägg om min dag men det enda jag tänker på är hur satans arg jag är. Jag vill tugga i mig datorn, döda mina vänner, kasta en tegelsten i en viss persons huvud som egentligen inte har något med detta att göra, riva sönder kläder, elda upp en gamling och strypa inte bara en fisk, ett HELT hav med fisk vill jag strypa. Nu blir jag väl anmäld också.. Fan, fan, fan, fan, fan. Bara just nu, just i detta nu är jag arg. Det går över. Känns redan bättre, man ska visualisera döden framför sig, då lugnar man sig något. Åt helvete. Puss.

Nu ger jag mig ut




Män, avklädda män

Jag drömmer om män, varje natt. En ny man varje natt. Mycket lustigt.. Jag kanske har en brist? De vackra männen i Vasastan har krypit tillbaka till hålet igen, de bara försvann hela bunten. Jag vet inte vad jag tycker om det, det känns trist. Men snart kommer sommaren, ja jag är optimist idag, och då kryllar det av vackra välklädda män med chinos, uppkavlade kavajer, raybans och solblekt skägg. Ja, ni hör ju, jag har nog någon form av brist.

Något mycket vackert på dessa män är deras handleder, avsmalnande handleder.

Virka, Glamour och P3

Satan vilken kramp jag har, att virka är väl inte det roligaste en Lina kan göra en måndagkväll? Eller jag vet inte, måhända att det blir ett fantastiskt resultat men särskilt fab känns det inte. Ska ut en sväng nu och möta upp Terron, vi ska kolla in i en butik inför en skyltning hon ska göra. Hon har bra idéer den där, det gör mig lite småstolt. Söta vän. Det gick mycket bra idagg, ja det kändes stabilt men man vet aldrig. Berättar mer sen om det blir aktuellt, vågar inte riktigt säga något om det ännu.. Hemligheter, smussel jag älskar det. Juste, imorgon ska jag spela in min historia för P3 också! Det kommer att bli grymt, om jag får till det.

Kolla in
www.glamour.se, känner igen den där?!


Overdose



Överdoserat mig själv med smycken. Fantastiskt bra när man är trött som ett svin och är lila under ögonen hah.. På riktigt; lila är jag. Lila och mörkhårig. Fy.

Glad dag

Hej! Mycket fin dag idag, en bra dag. Gick upp i ottan (08: 30) och sprang på ett möte. Spännande, kändes mycket bra. Nu har jag världens överenergi som jag inte vet vart jag ska stoppa.. Tips? Jogga, träna, äta? Vettefan, träningen får vänta tror jag. Ska virka ett halsband sen påbörja ett plagg. hörs senare, nu ska jag bli hög på kaffe, min enda riktiga rutin..

Jag älskar helger, då lever jag utan regler

Min dag har varit extremt icke- givande. Seg, snabb för att sedan bli seg och ta slut alldeles för tidigt. Men sådana dagar ska man också behöva genomlida, herregud jag kan komma på massa roliga bra saker som har hänt också. Typ som att jag svullade i mig en chipspåse alldeles ensam för att sedan toppa med choklad. Och jävlar vad gott det var. Tog en promenad ut också, hela vägen till Birkahallen, och det var vår i luften, kände ni det? Det var grusigt, ljummet och ljust. Om två veckor så kan man slänga sig ner på en uteservering också ja.. Det gillar jag, där ska jag sitta och njuta. Att verkligen njuta, gör ni det?

Ska lyssnar klart på min underbara playlist; gammal rock, gammal gubbrock och gammal soulmusik. Just nu Neil Young- Like a hurricane. Den är fantastiskt bra, gitarrsolot i mitten och slutet ger mig rysningar. Efter det sömn! Det häner något spännande imorgon, berättar mer sen. Det kan vara något bra, jag ska som alltid se till att charma brallorna av dom. Puss på er och godnatt.



Vackra sko



Sko Topshop

Gräv upp det förflutna?

Todelooo! Sent? En bit, gick upp vid ett, därav det sena bloggandet. Gled hem rätt tidigt igår men sysselsatte mig med att grooma hunden, ni vet, borsta tänderna, parfymera och så vidare. Hon gillade det. Grävde också fram mina gamla dagböcker och läste igenom. Vilka insikter, vilken grej. Allt som man har förträngt, allt som man har känt, osäkerhet, säkerhet, vänner som har betytt otroligt mycket och kärlek som dog ut. Tragiskt men lärorikt att läsa igenom hur man mådde, vad man gjorde och så vidare. Så det blev en sen natt och jag hann inte ens igenom en.. Ska ta en promenad lite senare och sen kolla repriser hela dagen utan att skämmas.

Schlager mot ett syskon?

Schlager i all ära men.. Hmm, jag och Erik ska ut och syskonhärja. Frågan är om det är en bra idé? Jag tror nog det, å andra sidan visar det sig. Tänkte vara hemma ikväll och bara vila, men tröttheten infann sig inte och ni som känner mig vet att jag lever, andas och ska dö på natten. Chloe jobbade hela dagen och skulle hem och vila. Jag förstår det, bara man intte jobbar ihjäl sig, då blir jag arg. På riktigt. Och det gäller både dig Elin och Chloe. Då rycker jag in med mina psykologfasoner på riktigt. Well well, nu drar jag i mina nya jacka. Njut nu lovers.

Förresten, jag gillar verkligen Agnes kroppstrumpa i lack.. Hmm..

Tack Terron

I mitt hem orkar man inte resa sig upp för att konversera. Här rings det hej vilt från rum till rum, det skickas lappar och vi kör stenhårt på msn- kontakt. Det är lördag, man borde vara trött, men jag är mycket pigg. Och frusen, gick på stan i snöregnhaglet och köpte ny jacka, efter en bränd smärgås för sextio kronor. Värdelöst, hopplöst? Min söta vän Therese har hjälpt mig med musik, hon lyssnar den där. Hon lyssnar mycket bra, och jag maler på. Fy fan för mig ibland. Tänkte göra hela kollektionen ännu mer komplicerad genom att blanda in film, riktig rörlig film i den. Men jag ångrade mig rätt fort när mitt videoprogram ballade ur och jag slog sönder min hand på en sängkant.. Så, slutältat.

En ny lär- dag

Yo. Igår var en mycket bra kväll, en skön kväll. Elin säger alltid som det är; vill hon inte ge järnet så säger hon det och så gör vi inte det. Det gillar jag; ärlighet. Jag köpte en liten dryck och kände mig mycket duktig när jag kom hem spiknykter vid halv två. Det var för mycket folk överallt igår, blir vansinnig på storstaden ibland. Folk klättrar runt på svampen, fylleraggar på tunnelbanan, blir påkörda, stjäler min hatt, sneglar obehagligt och bråkar med varandra. Det är å andra sidan stan, men ibland känder jag mig bara kraftlös och trött på det hela. Och idag mina vänner ska jag ner till skiten, igen. Kolla på ny jacka med Terron och sen leka med Chloe den jäveln. Elin kanske tvingas med också.. Frukost och kaffe, later!






Illustrationer 081220

Rent?

Sömnlös. Jag vill hyra någon för natten.. Sex, tänker ni små rackare.. Fel! Jag menar bara någon som kan roa en. Typ sjunga, spela små sånger, spela spel, göra kullerbyttor ahh ni vet. Som en mamma, på natten. En nattmamma. Nu kom Erik hem, han får bli min nattpappa inatt. Han pratar om kärlek, förhållanden och storartade bråk. Jag leker psykolog och försöker säga bra saker, jag är värdelös på det. Haha, så bloggar jag samtidigt.. Smidigt. Nu ska jag fokusera, sen sova sen fokusera om. Jag är glad. Godnatt.

Tick tack..

Haha. Jävlar vad jag väntar, och helvete vad jag skulle sluta svära.. Sa jag inte det nyss? Jo, jag sa det nyss. Sitter och väntar ut fröken Elin, hon är värd att vänta på. Jag gillar Elin. Lyssnar igenom absolut all musik jag har och inser att jag nog har en personlighetsstörning. Vad vet jag inte, jag vet bara att något är fel. Fel på ett bra sätt. Om man får säga så, ja, man får säga så. Bara att föra en konversation såhär i skriflig form känns ju rätt.. Skumt. Inte friskt. Ska friska upp minnet lite, läsa igenom gamla skrifter, skrifter från mig. Som jag har dumpat längts in i garderoben. Det är där man ska gömma skiten, det fungerar mycket väl för mig. Har ni tur blir det ett till inlägg innan jag beger mig!

Fredag är speciell

Visst gillar ni fredagar? Det gör ni väl? Jag gör det, jag gillar dessa fredagar mycket. Det känns som att åka utför efter en uppförsbacke ungefär. Allt känns lätt, kul och nytt. Söndagar är den vidriga motsatsen, söndagar sprider hat i min kropp. Det ligger ett deppigt moln över hela staden, som andas ångest och misstag. Usch. Har massa jag borde ta tag i, jag SKA ta tag i det men just nu känns allt väldigt avlägset.. Jag borde skicka iväg en massa viktiga mail, skissa, sy upp resterande plagg, köpa nytt material, den där förbannade ståltråden, fixa ny musik till kollektionen, skriva en slags slutrapport, ringa dig och dig, fota massa grejer.. Listan kan göras lång. Men ikväll tänkte jag faktiskt bara släppa allt och vara mycket närvarande i nuet. Juste, träningen dödade mig idag igen, vet inte hur jag känner inför det hela.. Nu ska jag fixa middag och tvätta bort all fräsch gymlukt!

Spark Me



Hatt Topshop, grå kjol Topshop, paljetttopp Topshop, bevingat halsband Plezuro/ Petronella, skor Topshop.

Hmm..

Nyvaken, bloggar utan kaffe. Katastrof. Träningsvärken är brutal idag, men det gillas av min lilla kropp. Idag ska jag köra ett pass på eftermiddagen och sen dricka vin hemms hos fröken Elin. Skön kombo? Javisst. Man får passa på och haffa den lilla rackaren när hon är ledig!

Förresten, har ni tänkt på hur det skiljer sig från person till person vad man tycker om en annan människa? En människa som jag hela livet har stämplat som en nobody kan någon annan tycka är fantastisk.. Lustigt det där, vem har rätt? Kan det verkligen skilja så mycket?

Adieu

Äee, fuck it. En mycket mörk bild kan jag bjuda på. Tacka vet jag sotade ögon och en redig dusch! Nu ska jag ut och pimpla vin med min fantastiska vän. Jag tar med mig dumkburken, här ska det väljas och vrakas bland modeller.. Svårt att välja uuh.. Torsdagar gillar mig, nu far jag. Puss på er.


And she is home..



SÄBY A/W09
Bild från
www.fashionweekbyberns.com

Gympa ÄR dödligt

Tyst, jag ska vara tyst idag. Ett litet tag, jag pratar alldeles för mycket och ofta och om mig själv.. Jag gillar mig själv, men ödmjukhet kommer man tydligen långt på. Eller ja, det GÖR man. Träningen tog verkligen död på mig, jag ville döda den jäveln som höll passet, och det enda jag tänkte på var något helt annat som inte hör hemma på ett gym. Nu tänkte jag ta mig ur mitt segdvala, kicka igång kvällen med kaffe och fixa til mitt slitna jag. Jag ser ut som en röra idag, jag skojar inte. På riktigt; inga bilder, inga kläder, inget alls. Det var den där förbannade nattens fel.. Usch, jag måste sluta svära, det tyder på ointelligens vet ni.

Jag försov mig

Jag försov mig, jag försov mig till träningen. Jävla skit. Många år sedan jag verkligen försov mig, man kan inte lita på en kotte, inte ens sig själv. Bokade ett nytt pass vid tretiden, vilket jag bör hinna till.. Tappade lite sugen nu, men jag ska dit ändå. Sedan ska jag leka med min bästa vän och snacka skit, om er alla.. Känner mig rätt tom i huvdet idag, stressad till tusen. Hörs senare..

Sleep hard

Mycket sömn. Det är det som händer mina vackra vänner. Tidigt för nattugglan Lina, men träningen.. Träningen. Imorgon ska jag stuffa mig lam på gympapasset. Och nej, inga nya tanter som vill vara mina vänner. Nåja, jag överlever. Snart släpper jag min andra fantatiska nyhet. Jag har tre faktiskt. Sov som små lamm..

3.0

Det blev inget vin ute, det blev ett glas vitt hemma istället. Till tonerna av Rolling Stones! Sitter och kollar igenom det rådande vårmodet igen, det finns en hel del fint, men har inte samma trender rådit ett bra tag nu? Well, well.. Slänger upp en bild på den nysydda klänningen/ tunikan, jag vet.. Allt är svart men ljuset sög verkligen. Ni får se allt i slutproduktion sen, måste bara lägga upp bilder för min egen skull så jag kan se plaggen ur en objektiv synvinkel. Vissa ryker..


Tragik är min komik

Burr! Skolmassaker, lågkonjuktur och vinterslask, vidrigt. Men det bekommer mig inte, inte idag ty idag är jag glad. Jag är glad ofta nuförtiden, förstår inget alls faktiskt. Hmm.. Utställningen var till en besvikelse faktiskt, mamma och jag hittade lite andra intressanta utställningar bland annat om möblerade rum, traditioner och ekomode. Fantastiskt. Nu väntar jag på middag sen ska jag ut med hunden. Är lite småsugen på att ta ett glas vin ute, se lite annat än tyg och datorer..

Modebilder på Nordiska Museet.. Och jag..




Happy happy!

Hej flickor och pojkar!Jag har försonats med tanken på vinter och gillar läget rätt bra nu faktiskt. Vaknade upp med ett skönt behagligt rus i kroppen, som att något var på väg att hända. Vem vet? Jag fick i varje fall svar från P3 och ska förmodligen spela in min berättelse i början på nästa vecka. High five! Den är brutalt ärlig, ni anar inte. Kaffedags med hunden...


Puff the magic dragon

Förrädiska lilla liv, vad gör du egentligen? Va? Det känns som jag har knarkat, så mycket snurrar det. Hit och dit, bak och fram och in och ut. Och till råga på allt blev det vinter också?! Nästa vinter kommer inte jag att vara här, i livet jo, men inte här i vinterfittsverige.

Tvångsrapport också ja.. Träningen gick mycket väl, det var inte kul men jag blev trött. Jag gled bara omkull tre gånger i snöstormen på väg dit. Klänningen är väldigt klar, får visa upp den imorgon och modellsökandet pågår för fullt. Jag har hittat ett par stycken, men måste fundera runt lite ett tag! Imorgon ska jag och mor på utställning, som jag har längtat!

haha, vad värdelöst inlägg. Förlåt. Förlåt. Säger man förlåt tillräckligt mycket kanske det verkligen känns?

Coco Avant Chanel


Nu kilar jag till gymet i snöslask och kilklackar


Yxor, trekanter och träning

Förlåt. Jag är fullt sysselsatt med att försöka bli hög på kaffe. Effekten börjar klinga av. Natten överlevde jag också, drömde om häftstift, rosetter, yxor och trekanter.. Fråga mig om jag kände mig galen imorse efter den natten? Idag ska jag träna vid fyra, sy klart helvetesklänningen (dö), och skicka in en liten berättelse till Mitt P3. Det kan bli fantastiskt! Later on!

Godnatt fuckers

Ja, idag är jag på ett mycket fint humör. Min egen bror försöker kasta ut mig ur hans rum, jag ska sitta här likt en liten kvist och kvideviddevidda hela natten. Nej, mina nattspöken talar nu. Imorgon ska jag köra träning igen, legat lågt med det senaste tiden! Nog om värdelösa kvällstankar, godnatt. Och jag gillar er faktiskt, bara inte idag.


I suck

Jag gav upp. Det gick åt helvete, fan vad skkönt det kändes att kasta iväg det förbannade tyget och gå därifrån. Så gör jag aldrig men nu var det dags, suttit sen klockan två med sammma plagg så en paus kan ju inte skada? Nu ska jag välja ut musik, mixa om och vänta på Project Runway!

Skam den som ger sig!

Äee, fuck it. Jag tänker inte säga förlåt. Annars är jag duktig på det. Dåligt bloggande på grund av att jag har suttit fast i symaskinen, typ. Jag har fastnat, bråkat, skadat mig, haft sönder saker, slagit sönder saker och sytt på ett helt stycke av en klänning åt fel håll. Haha. Vilken sopa jag är idag. Mode kan dra åt helvete just i detta nu. Om ni tror att jag ska ge upp har ni fel; jag ska snällt gå tillbaka, klappa om min gröna maskin, putsa upp honom och börja om på nytt med min fantastiskt, äckligt, vidrigt glidiga klänning. Idag är jag svart i själen, och jag känner återigen ett behov av att strypa något. Kanske en liten fluga med en sytråd? Inte helt farligt?

Hycklaren Lina Strömbäck

Hej bloggen. Nu ska jag köpa gymkort och godis. I need it badly.. Later!




Jag vill döda Vardagen

Vilken helvetesnatt, igen. Hela natten låg jag och vred och vände på mig tills jag till sist var helt övertygad om att det enda jag ville var att döda någon. Bara på prov sådär. Ondskan kryper fram om natten. Äe, jag låg och tänkte på allt. Nu skulle jag kunna skriva meningen med livet men nope. Meningen med vardag, ja meningen med vardag. Jag ältar och ältar det här ämnet ty inga svar tycks jag få. Meningen med vardag, en vardag måste man ha för att kunna ha ett fungerande liv. Ja? Men om man bryter lite mönster faller allt då? Om jag dricker kaffe på jobbet istället? Om jag tar sovmorgon, äter frukost ute och träffar en vän senare? Om jag går ut på en söndag eller är uppe hela natten när det är jobbdag efter? Jag kräks på vardagen, ge mig dramatik! Jag tror att man måste bryta mönster för att utvecklas och våga. Det värsta man kan bli är en medelmåtta som nöjer sig. Det där känner ni igen va? Jo, medelmåttagrejen ältar jag också. Och om jag är mellan jobb i ett halvår, om jag verkligen väljer det, varför kan ingen acceptera det och tycka att det är fantastiskt att jag har en massa sidoprojekt som gör att jag blir totallt glad i själen? Som gör att jag sitter och fokuserat jobbar med det 10 timmar i sträck utan en spänn i inkomst? Den där inkomsten, jag tror egentligen att jag borde vara en trädkramande hippie som driver runt och hemmasydda kläder och förespråkar ett fritt leverne..

Riley Keough


Mata mig

Sushiiiii! Matdags, Erik och film!


Nostalgi

Morning Runner. Nostalgi. Sitter och lyssnar igenom deras album som jag plöjde igenom som en tok när jag var deppad för något år sedan. Haha, perfekt att lyssnar på tragiskt musik vid sådana tillfällen, varför gör man alltid det? Mycket bra band i varje fall.



Jag ska skjutsa dig på min rostiga röda cykel

Helvete vad jag önskar att det var sommar nu. Mosebacke med en kall öl, korta kjolar och kängor, svala sommarnätter med underbart sällskap och tal om livet. Jag blir poetisk under de tre magiska månaderna som värmen kommer. Jag skulle vilja sitta ensam i en öppen park en varm sommarkväll när solen går ner, bada, lufttorka, skriva och dricka rosé tills gryningen kallar till hemgång. Juste. Jag gav min vän ett löfte i lördags. Det står jag fast vid. Jag ska skjutsa dig hemifrån mig på min rostiga gamla cykel till självaste Mosebacke en varm sommarkväll. Det ska jag, jag skulle ha mormors hatt också va? Den tar jag. Skjutsa kan jag inte men jag ska kämpa med mina småtaxben uppför götgatsbacken bara för din skull. Vilken känsla. I love.

Love


Sko Urban Outfitters

Jag är en mycket osund människa med sunda tankar

Haha. Jag är osund, mycket osund. Men det känns helt okej, sunda människor är osunda i grunden. Då är jag hellre sund i grunden och osund på ytan. Hänger ni med? Ikväll njuter jag av mitt faboulösa sällskap, äter choklad, lyssnar på musik och flänger runt med ett glas vin i handen. Jag borde skapa, men det är lördag så jag tar en minivila. Sådant man gör i sin ensamhet egentligen, tacksam för att bo högst upp utan hus omkring annars skulle jag nog bli insydd för gott.. Och ni är ute. Ni är ute och jag är inne. Känns det inte lite lustigt, det borde vara tvärtom? Återkommer senare, garanterat.


1.0 & 2.2




Jag har en ny randig tröja


Byt ut mig

Uhh.. Jag tänker för mycket, jag skulle vilja vara någon annan ibland. En sån där bekymmerslös person. Jag bryr mig för mycket, jag tycker synd om folk för ofta, jag har dåligt samvete för ofta, sen är jag tydligen otrevlig också, Lite småsköna egenskaper sådär. Elin har nog rätt; matar man känslan så växer den men om man inte matar den försvinner den sakteligen. Jag tror på det, jag ska döda den där känslan, svälta ihjäl den tills den blir obefintlig. Det ska jag göra idag.

Jag vet inte vad jag vill idag. Jag vill allt och ingenting. Funderar på att ta en liten kurs någonstans, modeteckning eller fotografi kanske. Eller så försöker jag söka in på någon högskola. Jag gillar ju att studera men jag vill så mycket att jag inte kan välja. Borås Textilhögskola skulle vara drömmen. Kanske nästa år.

Pepp

Idag kom jag upp sent, sent! Gårddagen var toppen; tjejsnack, skitsnack och vin. Var först på Sturehof där det var smäckfullt, smått jobbigt. Sen flydde vi Stureplan och drog till ett skönt ställe i Vasastan. Och nu sitter jag och peppar med c- vitamin och väntar på mitt kaffe. Kommer nog bli en lugn dag/ kväll. Jag längtar lite efter det. Later!



Divine

Har precis slängt i mitt lite nudlar, lyx, och ska springa och möta upp Chloe för lite vin hemma hos mig! Känner mig stressad som alltid, släktdrag kanske.. Nåja! Känner mig så uppåt idag att det kommer spåra.. På ett bra sätt. Mormors gamla hatt ska med ut och de nya skorna! Hörs mer imorgon eller så blir det ett skönt nattinlägg.. Vilket jag gissar på. Get on your dancing shoes, nu kör vi!

Lycka lycka lycka

Vilken underbar toppendag. Från början till nu. Fantastisk. Och det blir bara bättre! Alla har varit läskigt trevliga hela dagen, glada, hjälpsamma och vackra. Jag fick tag i det sista paret av mina skor, hittade en underbar randig tröja och fick leka med min fantastiska vän! Kvällen ska avnjutas med vin, Chloe och Elin. Mina vapendragare. Båda ska arbeta imorgon så jag byter nog gäng efter halva kvällen och leker med Terron och hennes söta vänner. Jag har en väldigt god nyhet, en början på en god nyhet i varje fall. Jag och mina goda nyheter? Yes, jag och mina goda nyheter. Nu ska jag, jag vet inte. Sy något kanske. Nej, jag ska profilera Stromb. ack. Det ska jag. Återkommer!

2.9


Vill ha, vill ha vill ha!

God morgon! Idag ska jag handla skor, det gör mig glad. Annars blir jag faktiskt inte så lycklig av att köpa saker, dessa ting. Jag gillar att stå emot och försöka motarbeta alla jävla intryck man får hella tiden. Hela köp- begäret är egentligen bara en enda stor bluff. Varför behöver jag, verkligen behöver jag den där tröjan? Dör jag utan den? Blir jag avskydd och utanför? Blir jag stark i den? Lurendrejeri. Ibland går jag på det dock; när jag känner mig ängslig och deppig, då kan jag köpa allt från dyrt smink till vackra väskor som kostar för mycket. Men fyller det den tomhet man känner av andra orsaker? Nej. Jag har lärt mig dock att begränsa min inköp omk jag är deppig, det kan handla om en tidning, med bra grejjer i. Helt okej. Men förr var det värre, jag ville ha allt, jag ville äga allt, jag såg ett behov att köpa saker ofta. Sen när jag väl hade inhandlat skiten kände jag mig hopplöst tom. Jag packade inte ens upp påsarna när jag kom hem. De bara låg där. Tänk efter lite bara, vill- ha- hetsen är nästan obehagligt vanlig.

Nattmat

Eftersom jag ignorerade min mage igår tänkte jag ta hand om den idag. Magen ska få rostat bröd som den aldrig får annars, och varm choklad. Jag tror att vi mår bra då, magen och jag. Efter det ska jag sova och drömma. Jag vill drömma om färger, godis, regnbågar och moln som man kan hoppa på. Alice i Underlandet, ja. Det ska jag drömma om. Hoppas ni får en god natts sömn nattbarn. Puss och godnatt!

2.7 redo

Såja, lugn bara lugn. Hmm, man ser inte alltför väl, meen det kommer bättre, mycket bättre bilder så fort jag har funnit en modell! Den är urringad i ryggen och dekorerad med en dragkedja i mitten, min rygg vägrade samarbeta!


1- 0 till mig

Idag hatar jag, absolut HATAR det lila sammetstyget. Allt gick så enkelt idag att jag blev orolig så jag synade allt extra noga och prövade en sista gång. En enorm stor fel söm hade hamnat åt helvete. Sprätta, sprätta sprätta tills mina ögon föll ur. Tog en kaffepaus och råkade få i mig helt för mycket kaffe för att hålla på med pilligt handarbete; klippte hål i linningen på en kjol, klippte mig i fingret, sydde en kjol i strl 30 istället för 34, glömde bort höfterna på en annan och fick åla mig in i skiten tills ena sömmen sprack. Sprätta, sprätta sprätta och göra om. Sammanfattningsvis har allt gått åt helvete. Typ. Det slutade med att jag satt och tuggade mig i underläppen, lyssnade på superhög Iron Maiden och klippte sönder/ slet det sista av det lila sammetstyget. Nu är det rätt lite av det kvar. Hallelujah. Det är dött.

Dagens sanning

Ibland (läs ofta) hamnar jag och Terron i något slags dödskoma och får cravings efter att spela döda. Vi kan sitta mitt emot varandra; först kör jag min bästa dödspose, T fotograferar. Sen kör Terron hennes bästa leka- död- pose och så fotar jag. Sen slipar jag till min och blandar kanske in ett föremål att leka död med, så fotar Terron. Sen gör hon samma sak och så fortsätter det ett tag beroende på hur slipade vi är. Sedan klappar Terron mig på huvudet och säger "duktig" och jag berömmer hennes döda ögon. Efter det går vi oftast ut och beter oss normalt. Saker man gör i smyg.. Bilderna? Gömda, mycket väl gömda. Men dessa kan jag bjuda på. 

 
    
 
  

Hundpromenad med lillen

Toodles. Nu ska jag ut och öppna upp himlen, så solen kommer fram. Lyckas jag vill jag ha ett tack. Solen och jag är vänner; jag ger Solen underhållning och Solen ger mig fräknar. Kom upp tämligen tidigt idag, inte så tidiigt som jag ville dock, usch! Nu ska jag ut med vovven med blött hår och tights.. Vi ska hoppa på stenar och äta godis.

Titta, jag är ett nattmonster

Trött, jag är genuint trött hörrni! Nyss höll jag på att somna sittandes i min obäddade säng, jag hatar att bädda sängen. Det är något obehagligt med hela grejen, jag älskar en nybäddad säng men att bädda den, nej fy fan, meckigt och dant. Klättra över kanter, ramla, råka dra sönder lakan, trampa på det släta underlakanet, ramla ner i ett hål plötsligt, släta ut och dra till, puffa upp och få ner det där täckket i påslakanet. Ännu ett tillfälle där jag känner mig förbannat kort. Kort och förbannad. Klockan är vad den är och jag ska sova nu. Jag måste sluta, nej nej, jag BÖR sluta leva så mycket på nätterna. Ingen annan tycks ju leva då, varför ska jag då ha lattjo? Så lattjo har jag inte, men väldigt trevligt brukar jag ha, det är som att krama ur det sista små minuterna ur dagen som varit. En bra dag ska kramas länge, en dålig får man jobba lite på. Min mage är hungrig, som alltid vid den här tiden på dygnet; jag vet inte om det är mat eller sällskap jag vill ha. Mest mat tror jag. Ska passa på att sova innan den tar över min kropp helt, sleep tight fellows!


Så fokuserad att jag måste säga förlåt

Jag är helt slut, totalt. Men när det är så kul kan jag inte sluta. Jag glömmer bort att mata mig själv, att ta pauser, att göra andra saker och att ta emot samtal. Så förlåt förlåt i förväg till er, jag har varit riktigt kass på att svara/ ringa/ sms: a, men det går över. Jag måste bara få fokusera ordentligt utan massa samtal. Ett tag. Ett extra förlåt till Albin, min vän.

Klänningen är klar, den blev perfekt. Perfekt. Bilder kommer ni få se imorgon, hinner nog inte klart med dessa ikväll/ inatt. Sydde också upp tre kragar som är.. Lustiga. Så, en massa kläder men ingen modell. Komsi?

Planer och shorts

Så. Dagsplaner: Sy klart klänningen, fotografera, lägga in, fixa till. Mixa ny musik, skriva, inhandla material med mor, Fixa ner ställningen från vinden, sy lappar, fixa ståltråd och förmodligen leka med Chloe! Nu ska jag ut i ryssvädret i varje fall.. I shorts! Gårdagen med uteservering gav mig sommarkänslor. Ta den.





Den bortglömda dagens

Dagens sanning ja.. Den försvann, så nu ska ni få en redig jävel: Jag hade en man en gång som jag brukade bygga med. Vi brukade bygga statyer ihop, av oss, vi hade fantastiskt roligt. Ibland ringde det: 

- Vad gör du?
- Ahh, jag bygger statyer med..
- Aha, det låter ju skumt?
- Nja, men jag ligger liksom uppochned nu med foten över och under mitt ena skulderblad, en arm under ryggraden och en annan fot i skyn, och pratar jag mer i telefon så rasar alltihop så jag måste verkligen lägga på!
- Hmm, men slå mig en pling när du har byggt klart då!


Sen rasade allt på riktigt, nja.. Allt, jo det rasade.


You like, I like

Haha. Jag och Erik sitter spända och lyssnar på live polisradio.. Det händer inte så mycket, tyckte nog att Stockholm borde vara lite mer spännande? Elin och jag tog ett, ETT glas vin och drack det på två timmar.. Herregud vilken tid det tog, sedan kom 13 polisbilar i en sjuhelvetes fart på Birger Jarlsgatan och efter det kom Thomas och berättade vansinniga historier ocm stöld av grävmaskiner och båtar i skärgården. En bra tisdagskväll, hoppas ni också haft det fint, ja det gör jag verkligen. För när jag får saker gjorda blir jag glad, och när jag är glad får jag saker  gjorda och med sakerna gjorda blir jag frigjord och när jag är frigjord blir jag uppåt och när jag är uppåt bryr jag mig om er och när jag bryr mig om er gillar ni mig och när ni gillar mig så blir jag nöjd och när jag är nöjd fortsätter jag att bry mig om er och få saker gjorda och så fortsätter det sådär, som ett hamsterjhul. Jag är hamstern och ni gillar mig.

Stressinlägg

Tjipp! Stressad, alltid stressad! Klänningen är halvklar och jag mår dåligt över att jag inte fick sy klart den.. Men den blir mycket vacker, vacker? Sleten och fin kanske? Jag ska möta upp Elin för ett glas på Sturehof; uteservering med värme, I like! Måste verkligen rusa nu, puss och hej!

Dice Me/ Dark me- The story

Här är den; Historien. Vad allt handlar om. Tyd den och jag kommer att kalla er Gud OCH fria. Jag förstår knappt, men logiken fanns med mig när jag skrev ner den för några månader sedan..





Ordning och reda?

Kaos i mitt huvud. Mycket mycket kaos. Jag tog en dusch och försökte komma ihåg tre saker som jag skulle göra efter duschen. Jag stod högt och rabblade alla tre orden.. En sak kom jag ihåg, klippa naglarna. Hmm.. Jag skriver  ner allt jag måste komma ihåg; idéer, vänner jag ska träffa, ord, bra band, färger, vill- köpa- saker, inspiration, bra hemsidor, att- göra och allt sådant trams. Men kommer jag ihåg vart jag lägger alla jävla lappar, kvitton, kalendrar och post- its? Nej. Tankspridd. Ja. Nu har jag i varje fall skissat upp alla idéer på väggen, för länge sedan i och för sig, där sätter jag upp allt jag kan komma på, jag har skrivit ner allt i datorn, i kalendern  plus på papper OCH i mobilen. Och skissat i ett annat block utifall väggen skulle typ.. Rasa.. Sen har jag min fiffiga idébok i mobilen där jag skriver ner bra idéer, sist försvann dock hela mobilen och mina idéer med den. Så nu kör jag dubbelt; mobil och block. Ja, ni hör ju? Förvirringen är ständigt närvarande.

Ugg..

Morning! Eftermiddag för er.. Natten var lång, vidrig och full med tankar. Vidrig i den bemärkelsen att jag inte kunde sova, svettades som ett as och hade hungerkänslor men orkade inte masa mig upp. Att gå upp för att äta? Nej. Jag var extremt kaffesugen också, det var det enda jag kunde tänka på. Så vid tio fick jag äntligen gå upp, jag vaknade av att kaffedoften sipprade in genom dörren. Mums. Nu ska jag trixa lite.. Kollektionen har tagit en annan vändning.. Hmm, men jag gillar den. Den skulle egentligen vara mycket mycket mörkare men svart tyg finns inte i mängder om det inte är dushesse och glansiga tyger. Men någonstans ändras ju allt också, saker passar inte in och andra saker måste helt enkelt få vara med. Några plagg får nog ryka med och andra måste sys upp.. Efter allt trixande ska jag leka med Elin, arbetsmyran. Hon är ledig idag! Later!



Ljusa ljusa dagar

Det känns så skönt, så jävla befriande att bli av med saker som har legat och tyngt en under en längre tid. Visst, en småsak för andra men för mig känns det fantastiskt. Att agera, att göra något man har tänkt på ett bra tag och vara nöjd. En viss förvirring råder i vad jag sysslar med men så får  jag mina ljusa ögonblick där allt bara uppenbarar sig för mig, där jag förstår vart det är jag vill komma. Sen om andra har svårt att förstå sig på det så får jag försöka visa och förklara så gott jag kan. Men ibland förstår man bara själv vad man har designat, skrivit eller gjort. Konsten är att förmedla den känslan till andra och få den att uppfattas rätt. Jag ska försöka med det för nu går min hjärna på högvarv, idag just idag känns allt fruktansvärt rätt. Toppar och dalar, toppar och dalar..

Imorgon om jag hinner ska ni få se en del i min resa mot slutet, ja alltså en del i designen. En förklaring. En förklaring som bara förvirrar ännu mer.. Förstår ni er på den tänker jag fria till er. Någon.

Execution song

Sitter och lyssnar ihjäl mig på denna låt.. Hmm, och en massa annat. Letar passande musik men jag finner inget. Märks att jag har suttit hemma hela dagen? Då blir ni glada. Snart ska jag ta en redig paus och sen återkomma!


Fan, jag kan inte fokusera alls



Men skitsamma jag tar dig
Sann eller falsk?
Offer eller tyrann?
Kom så får du hårt godis
Lär dig kärleken i min piska.


Country



Väska Forever21, solbrillor Forever21, jeansshorts Forever21, linne Forever21, skor Topshop.

Dagsplan

Jag är sämst på planer, jag bryter dessa till höger och vänster och försöker smita undan. Men några ramar måste jag ha för att känna att jag är duktig. Jag vill vara duktig, varit dålig på det på sistone. Dock sätter jag upp saker att göra varenda dag, det är ofta småsaker och nu mycket kollektionspill. Men det är något, annars skulle jag bli vansinnig. Idag ska jag göra klart den nya delen av plaggkartan, fixa mönster till ett nytt plagg eftersom hundjäveln tycker om att bädda på mina mönsterpapper. Idiot. Jag ska dricka massa kaffe, skriva, börja på ett bildspel och mixa ihop musik till detta och fixa nytt träningskort. 3 veckor sen nu, sjukdomen har lämnat mig och nu kör jag igen!

Och ni jobbar.. Jobb jobb jobb. Utanförskapet är påtagligt!

Jag behöver en underbar modell!

Som ni vet håller jag på med min andra kollektion "Dice Me/ Dark Me", det går framåt och jag planerar att kollektionen blir klar i slutet av April.. Om det går väl. I slutet kommer jag styla och fotografera allt.. Men! Modell ja.. I need one! Det kommer att bli utomhus, det kommer att vara kallt och bilderna kommer att läggas upp på diverse sajter och i min portfolio för framtida jobb. Jag söker någon som inte nödvändightvis måste vara superlång, men gärna slank (strl 34 är plaggen sydda efter), gärna längre hår och ett uttrycksfullt ansikte! Så, hojta till om ni känner er träffade eller känner någon som skulle kunna passa! Maila mig på: [email protected], jag skulle bli överlycklig om någon därute vågade ställa upp.. Att modella min egen design är inte riktigt min grej. Puss på er.


1.8


Frill


Sko från Tophop.

Kaffe, hink och sol

Vart håller ni hus? Är ni ute i solen och låtsas att det är vår? Själv sitter jag med en hink kaffe och inspever solen inomhus i trygga hemmet. Ibland älskar jag att sega en hel dag, sen kör man på nästa. Kan man så ska man. Igår kikade jag på schlager i Danderyd med Terrons nya vänner, mycket trevligt och ett så äckligt underbart hus. Såg ut som en skilodge men öppen planlösning, vackert golv och mörka bjälkar i taket. I like, mycket mycket! Nu ska jag fotografera nya plagg medan dagsljuset finns kvar och sedan påbörja en klänning i lila sammet.

Ännu en sån där natt och en Smula på huvudkudden

.. Jag har inte modet att fösa bort henne trots att jag är herren på täppan; Lejonet på savannen. Äe, hon är ett vildjur och jag är något i särklass. Sär- klass. Egentligen ville jag bara säga hej, och att jag är vaken. Ovanligt? Jag undrar vart mitt sällskap är egentligen, alla borde ha en nattvän, det skulle vara nyttigt. Jag har i och för sig en nattvän, men denne där försvann någonstans vid Odenplan och sen var hon borta för natten, den jäveln..

Jag börjar på riktigt tro att jag är vansinnig, galen eller sjuk. Jag har många tillfällen då jag är så uppe i extas eller glädje att jag får seriösa minnesluckor, inga små, enorma. Med tidsglapp på timmar, jag undrar vad det beror på? Vissa saker kanske man bara ska uppleva så starkt man bara kan och sen glömma bort? Jag gillar att tänka tillbaka på glada minnen eller mysiga minnen men med mina nuvarande minnesluckor så är det en omöjlighet. Det gör mig förbannad och jag förstår inte riktigt vitsen. Det gör mig också så intresserad av att uppleva exakt samma sak igen för att få tillbaka den där underbara känslan i kroppen, för att sedan glömma alltihop och jaga nya tillfällen. Någon sa att när man blir äldre handlar endast julen om att försöka återskapa den känslan man hade som barn, den ljuva lyckliga känslan. För efter barndomen förstår man saker, känslor spelar in och man bllir medveten om sin egen och andras sårbarhet. Slutsatsen är att jag alltid jagar nya underbara ögonblick eftersom jag tappar hela känslan direkt efter och glömmer bort. Och att jag vill leva i ett låtsasland där man slipper alla trasiga själar. Hmm. Godnatt.