Tingeltangel



Jag drar och lever loppan på staden! Adieu!

Leka

Jaa! Idag ska jag få leka med Elin och Chloe, det var alldeles för länge sedan! Jag ska shoppa billigt och ta reda på allt om vad flickorna har sysslat med senaste veckorna när jag har legat däckad och varit isolerad! Nytt sytt kommer upp snart occh jag har köpt mängder med nytt tyg som jag ska vältra mig i; lila sammet, svart duschesse och aprikosfärgad siden..

Igår var en bra dag och jag somnade tillslut med datorn på magen..

Till er morgonpigga jävlar

Hej dagen och godmorgon. Idag är det lördag och jag hör röster i min hall. Det oroar mig inte det minsta, det lugnar mig. Röster i hallen är så det brukar vara, min lilla håla är fortfarande låst. Nu ska jag sova mycket, länge och hårt. Jag är fortfarande pigg som.. Jag vet faktiskt inte vad, det stör mig. Det kan inte vara hälsosamt, min hälsa är viktig trots vad du och du säger. En önskan om att få dricka varm choklad och äta hembakade frallor med ost på flourerar i mitt huvud. Det skulle vara gott och mysigt, men allt blir lite tråkigare när man bara är en hälft.



Ibland ser jag ut som en utvecklingsstörd när jag skrattar, det fångas sällan på bild.

Jag vill ha en man med två vänsterfötter



Haha, jag är akrobat. I exakt samma pose. Jag har indiskt tyg på mig, nu ska vi ut och leka.

Lovely day, just got paid

Duktiga, duktiga! Idag åker vårkjolen på, den kallar på mig i lådan. Jag har lite brådis, ska kila iväg med mamma på dejt. Jag har ett nytt projekt, ett sprillans nytt! Skriver mer sen, vädret måste tas till varas på, visst?




Ännu en natt och en hund på min favoritkudde

Kom tillbaka och läs nu då! Några dagars paus och ni försvinner.. Det gör mig lite småledsen. Egentligen inte men det såg bra ut i sammanhanget.. Nu ska jag överdosera er i idéer, tankar och bilder. Jag skulle bli glad då, blir ni? Och ja, jag är vaken. Sömn är överskattat. Jag minns tiden i skolbänken; fem timmars sömn och jag presterade på topp. Nu presterar jag inte alls i samma nivå men toppen är jag uppe på. Nattrim, mycket roande. Försök att rimma på "tönt" ni, det går inte. Omöjligt. Den som lyckas jag jag personligen äta upp med kärlek. Det måste ju gå?

Nu ska jag fortsätta kika på min film, "Lars and the real girl "med Ryan Gosling. Den är oerhört bra, se den. Vem är jag att domdera egentligen.. Se den om ni vill, den är bra. Nu ser ni den.

Vi har tydligen lodjur i skärgården..



   
   
   
   


Förresten..

En kortis bara, man går på lågenergi utanför stan. Jag gör, mitt huvud är rätt tomt på idéer och kreativa tankar. Så fort jag kommer innanför tullarna sprängs mitt sinne med vackra skisser, kläder och material. Det är fantastiskt, man blir tömd och för att kunna ladda om. Jag är redo för omgång två nu.

Hey lover

Min rehab är över, den satt som en välmonterad smäck för sinnet. Jag älskar Stockholms innerstad, men den väger nog inte över för skärgården, den lugna rena skärgården. Jag vill äga den och ni vill ha en rapport, jag känner er väl. Denna gång ska ni dock inte få ta del av mina tankar och funderingar kring livet, döden, kärleken och glädjen. Något så fint som detta, dessa tankar ska jag behålla för mig själv. Varför? För att jag vill och kan. Det man kan ska man göra. Men jag är inte helt hjärtlös; ni ska få bilder. Tacka mig sen.

Hejdå Stockholm

.. Överlever ni? Dags för avgång för mig, stör ni mig så kan ni räkna med trubbel när jag kommer tillbaka.. Jag kommer inte ta ett enda samtal, nu är det egentid och isolering på hög nivå. Puss på er sötnosar, vi ses om ett tag!

2.3 & 1.2




Idag kände jag mig sådär kort igen

"Hej" skulle kunna vara den mest uttjatade frasen någonsin. Goddag. Mm, goddag. Jag kan inte sova, den här snön håller mig vaken när jag egentligen tänkte sova tidigt. Jag var ute en sväng och sladdade, det var halt och jag gled omkull ett par gånger. Det var vackert inbillar jag mig. Jag kände mig kort idag, det var en sådan dag där man känner sig som en miniatyr av sitt forna jag; som en dvärg. Det är inte charmigt och inte intressant, bara..fult.. Det är en ful känsla. Nattsvammel i all ära, men sömn behöver jag. Å andra sidan älskar jag att höra andra sova, de där djupa andetagen och uttrycket i ansiktet där även de ondaste av män kan se harmlösa ut. Det är magiskt, återigen magiskt. Jag vill bädda in mig i den känslan för alltid, och bara ligga och titta på fridfulla människor som andas tungt och drömmer fint. Godnatt nu.

Granny






Skärgården, här ska vi andas ett tag

Planen, den stora planen. Flykten. Så dramatiskt att det blir odramatiskt. Jag tar med mig min andra halva och åker ut till naturen imorgon, till skärgården där man måste elda, hugga ved och pumpa vatten ur en grön rostig pump. Där man måste gå en mil för att komma till husen och där det inte finns några grannar på milslånga avstånd. I like, maybe I love. Jag måste komma ifrån staden ett tag; stureplan, högklackat, fulla människor och halvdana ragg. Det är inte värt något alls, kanske en timme sen blir allt grått och så trist som det egentligen är. Det tappar charm, till en början nej, men sen. Jag vill ha den där äktheten i osminkade ansikten, fula mössor, riktiga kängor, slit och kämp, smutsiga händer och värme från en brasa där man har klyvt veden själv. Herregud, låter som grizzly- Adams.. Ni stadsråttor kan ju njuta av sotet ni får i er här, men jag flyr ett tag. Laddar upp med goda middagar, grillat kött, kortspel, Cluedo, långfärdsskidor och lite vin.. Oh yes. Återkommer!

Lurv

 




Fucking awesome, nu kör vi!


100 år idag hurra!

Det snöar fanimig vågrätt? Jag förstår inte det här med Vinter, vi är långt ifrån de vänner som vi var innan. Vinter ger mig inget alls längre, han är som en dålig vän som fryser ute en från allt som känns kul. Och kastar snö innaför bh: n. Fy fan för Vinter. Idag är en stor dag kära läsare, min farmor fyller 100 år och det ska firas hemma hos henne med skumpa och snittar. Det är suveränt och jag hoppas att jag har ärvt hennes gener, I do.. Puss på er nu!

Pie?

Jag börjar nästan gilla te, det känns naturligt. Har druckit te, kaffe, te och mer kaffe. Kaffet är min vän. Vad gör ni denna lördag? Ska ni ut? Min kväll blir förmodligen lugn, borde kurera mig mer men jag är förbannat trött på att sitta stilla hemma, vad är grejen? Enda sättet att överleva är att tvångsmata Erik med sötsaker och tvinga honom att hålla mig sällskap. Vi har bakat paj, en sommarpaj. Jag har tittat och Erik har bakat, riktigt fånigt såg det ut. Det kanske slinker ner ett glas vitt senare, jag är ju trots allt jävligt förbannad fortfarande.


Yesterday in black














Hej lördag

Hmm.. Så till min goda nyhet som blev en pissnyhet.. Sökte jobb på H&M, var på intervju i torsdags som enligt mig gick suveränt. Det kändes solklart redan. Men icke, de skulle langa ja- besked igår och jag mottog inget. Det känns trist, jag hade hoppats på det här jobbet, det skulle ha passat mig. Men något var tydligen inte till belåtenhet och jag måste erkänna mig besegrad. Jag? Besegrad? I samma mening! Det löser sig alltid, men jag måste erkänna att det svider lite, då jag vet att jag har en mycket bra bakgrund för jobbet. Och vem skulle inte vilja anställa mig? Ont i halsen har jag igen också, nu är det höger sida. Jag dricker te med honung, mjölk och citron, det ska väl hjälpa Elin?


Vi ska dansa i neon








Dotted





I like them curles.


Det är synd om alla

Just nu.. Vill jag döda något. Kanske en  fluga.. En fisk.. Ja, en fisk. En liten sill, bryta nacken av. Det skulle vara som terapi. Snart kanske jag är glad, det visar sig. Vad ska man med sill till egentligen? Inte kört ännu, men inom ett par timmar, då är jag antingen mycket glad eller mycket arg och självgod. Då ska jag dra mig undan likt en katt och slicka såren.. Eller sätta på mig min finaste klänning och gå ut och dansa. Det ska jag nog. Therese har redan sagt ja, hon har inget val när min sämsta sida sätter in. Inte konstigt att jag har så få nära vänner egentligen.. Stackars er. Stackars mig.


Hej fredag

Idag är jag nervig mina vänner. Mycket.

Love

Vackra.



Lockar och kaffe





Kaffe smakar som det brukar nu! Jag är upplyst, jag älskar det, jag vill bada i kaffe! För alltid..

Geek



The most beautiful boy, you would think he would had the right to choose.
But I know this one, he's scared, just so afraid to loose.



Att andas in Döden

Done and done! Jag är så pigg att jag blir trött. Idag har jag tillverkat smycken. Jag blir lugn av det, mycket bra efter denna stressiga dag. Egentligen har jag inget vettigare att skriva än att jag lever och är kontaktbar igen. Jag har slutat stirra in i den beiga väggen och andas någorlunda normalt igen. Beige? Ju mer man andas desto mer tänker man på det, är det inte så? Tänker man på andningen andas man mer och så tänker man på skiten ännu mer tills man blir helt matt av att försöka andas rätt. Vem fan andas rätt? Andas du rätt? Det viktigaste är väl inte hur man andas utan att man andas? Annars är man ju död, och Döden vill vi inte lära känna ännu.

1.7


Livet är avundsjuk på mig..

..Och döden är svartsjuk har jag hört.. Snart ska jag iväg på äventyr. Inte vilka äventyr som helst, framtidsäventyr. Det ni. Sydde klart två plagg igår, ska lägga upp dessa under dagen, det går framåt vill jag lova. Önska mig lycka till för nu kör jag!

Nattsvammel hos Strömbäck


"Jag ser ut som ett lik"
"Det kan bli min nya look"
"Min look- a- like"
"Hajjar du? Look a lik- E"

Jag äger en nattmössa


Hur gammal blev ugglan om den föddes  på minussidan?



Jag vet så mycket att jag egentligen inte vet något alls

Tolv. Idag kom jag upp tolv. Och imorgon gäller det. Och som alltid ska jag charma brallorna av dom... Inte för att jag är i min bästa form; likblek och osmidig men det ska vi råda bot på. Jag tänkte försöka göra något av den här dagen, men jag får se om jag kommer iväg. Borde kila och köpa smyckesmaterial då jag har tappat bort hälften med för mycket vin i kroppen. Lustigt det där.

Igår låg jag och tänkte som alltid, på allt och ingenting. Jag är bra på det mesta men jag är inte riktigt superfantastiskt på allt. Jag är småbra, medel kanske tillochmed rätt bra men inte super.. Jag spelade violin, jag var tydlligen begåvad men jag slutade innan min fantastiska begåvning hann utvecklas till en riktig begåvning. Vem vill egentligen gå i fiolklass i fyran? Dans, jag dansade igenom livet, jag var bra. Kanske mycket bra. Men jag tröttnade. Bytte dansstil varje år. Jag är en rätt okej vän, men jag har mina toppar och dalar.. Jag lyssnar rätt okej, men jag pratar ännu bättre. Ingen balans. Jag kan lära mig spela instrument, men jag har aldrig fastnat för något, jag är okej. Jag kan sjunga, men inte fantastiskt. Rita kan jag, det kanske jag är mycket bra på? Om jag får använda tusch och vara i min ensamhet. Jag kan designa och sy, men inte överjordiskt bra. Jo, kanske. Jag kan sporta men jag är medel på allt, badminton vill jag tro att jag kan. Plugga var jag bra på, det var jag fan mycket bra på! Jag är bra på att prestera. Lösa problem kan jag. Rätt bra. Jag är bra på sjön, men inte en superkapten.. Jag kan skriva, skriva gillar jag, men är jag suverän på det, vass? Jag är bra på idéer, jag kan komma på allt. Matlagning kan jag inte, en medelmåtta, så tråkigt. Musik kan jag, jag kan musik. Kärlek kan jag verkligen inte, där hamnar jag i botten. Summan av detta var i varje fall att jag tröttnar, jag börjar och jag tröttnar innan jag har hunnit bli bra på det. Det är grunden till alla mina medelkunskaper. Men tro för satan inte att jag ser mig själv som en medelmåtta, hah! Icke. Jag önskar att jag bara hade ett starkt intresse att fokusera på, nu vill jag svälja allt. Får jag?

Your love is getting me bored..


Frill and cuff



Cardigan Forever21, hatt Forever21, klänning Topshop, armband Forever21, sko DinSko, solbrillor Forever21, väska Urban Outfitters.

Allt smakar solsken!

Nu har jag ätit frukost, och inte vad som helst: Kaffe, en sjuhelvetes massa kaffe som faktiskt smakade fantastiskt! Ingen mer cola, usch. Och rostat bröd, jag hörde att det var bra. I vanliga fall mår jag dåligt av det men nu smakade det ljuvligt! Man känner sig lite nollställd efter sjukdom; allt smakar nytt igen, man känner dofter bättre och uppskattar saker mer. Jag vet, det låter mycket dramatiskt men tänk på saken. Du har fått tillbaka luktsinnet och känner doften av nybryggt kaffe, pressad apelsinjuice och nybakade frallor. Du får tillbaka smaksinnet och smakar av kaffe, choklad eller frukt. Sinnena är förstärkta. Eller när du känner att kroppen har vaknat till och musklerna arbetar som de ska. Så är det för mig. Jag är glad för det.

Sanning:

Något grämer mig som satan. Jag vill ta bort det, men man kan inte.

Press hold

Good morning lovers! Idag vaknade sjuklingen klockan 13. Vad har hänt sen dess? Tråkigt lite. Städat ut sjukdomen ur lägenheten, det ska man göra, nu är det jag som bestämmer. Punkt. Jag har druckit te, min hals värken så in i helvete. Te med på tok för mycket honung och citron, jag avskyr te. Det vet ni. Ändå sitter jag här i gubbfåtöljen med gubbkoftan och sippar på mitt vidriga te och hoppas på rening. Jag vill leka, det här innesittandet duger inte. Jag har inte fått ren luft sen i fredags, vansinne. Det blir en innedag idag också tror jag, om inte bror vill åka bil/ köra terapistund med mig. Ingen annan vill umgås, inte ens åka samma hiss. Jag smittar tydligen. Haha, fan vad jag älskar att tycka synd om mig själv, det är för taskigt egentligen. Jag som aldrig mjäkar mig, men när jag är sjuk vill jag mjäka mig. Det är nästan så jag måste smitta ner någon så jag får ett bredare umgänge, vem står på tur?





Så ser man ut efter brist på luft i fyra dygn.. Sol?

Film och sjukdom

Jag nattbloggar. Jag kollar på film med Erik. Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat att vara sjuk, om Erik var det. Då kollade vi på film, fick soppa som smakade skit och mosade glass till monopol. Livet lekte då, tänk att behöva genomlida det här skiten ensam? Ännu en anledning att sluta vara en obstinat singel. Hmm, nej. Jag ångrar det där men är för jävla lat för att sudda ut det. Så.. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med Smulan, igen, och kika på film numero dos! Jag är övernaturligt pigg, mer pigg än vanligt och detta trots min kaffebrist. Varit utan kaffe, vin ochh synd sen i fredags. Frukt har jag inte fått hängiva mig åt heller. Imorgon då smäller det. Godnatt nu nattdjur, ni få som fortfarande ärr vakna.


Jag ska diagnostisera mig själv

Den ena får jobb och den andra blir av med det? Och här står jag. Min kära vän Chloe har blivit av med jobbet på det underbara företaget Zara. I love. Inte för att hon ville stanna en sekund längre men ändå, vilket trams. Nog om det, trist men underbart. Juste, snart ska jag avslöja min goda nyhet jag talade om, men nu har jag en annan plan. En liten flyktplan. Det är en bra plan. Elin säger att man inte kan fly, men jag flyr inget ont, jag bara försvinner ett tag. Jag behöver små pauser då och då, ladda batterierna och få perspektiv på sakerna. Och ni som tror att livet enbart kretsar kring att ha ett arbete har så fel, mycket men inte allt. När man inte jobbar på riktigt hinner man få perspektiv på saker, man hinner tänka igenom sina val och hur man vill ha det i framtiden. Varför man beter sig på ett visst sätt och vilka människor man vill ha omkring sig, egentligen. Vilka behöver man och vem behöver mig? Jag håller på med min diagnos, det borde ni också göra. Nu ska jag dricka mer coca cola, (den magiska brygden som jag annars hatar) och kanske, kanske äta en rostad smörgås! Adieu!

2.1, 2.7, 2.5







Det går framåt, nu har det dock stått stilla några dagar, men snart så.. Har en suverän idé, ni kommer att gilla.

I'm alive

Jag är helt förstörd. Sjuk, hela huset är sjukt. Så förlåt mig för dåligt bloggande men har legat i sängen, konstant, sen i lördags. Uhh. Nu får det vara nog. Jag vill vara frisk och träna och göra vettiga saker. Men jag är på bättringsvägen, snart är jag på topp igen! Nu ska jag försöka pressa i mig lite mat  så hörs vi senare!

Puss från mig

Sällan stannat hemma en lördag, speciellt en speciell lördag som denna. Förstår inte riktigt vitsen med alla- hjärtans- dag men tanken är nog god. Och kommersiell.. Tycker att man borde kunna älska varenda dag, blandat med hat såklart.. Lite hat och lite kärlek, hatkärlek. Jag är totalt tom i huvudet, på ett skönt sätt. Svamlar bara om trams känns det som, läs inte. Men! Lite rastlös är jag, jag skulle vilja springa ute, i gräs, barfota. Bada i kallt sommarhav och smaka salt om kroppen. Ha tovigt soltorkat hår, sandaler, shorts och bikini. Jag skulle kunna nöja mig med vår också.. Egentligen är ju vi svenskar förbannat bra på att längta oss bort, se fram emot något och planera. Man borde nog leva mer i tillfället som är. Exakt just nu. Just. Nu. Denna sekund. Känna dofter, smaka av, lyssna, känna material, avvakta, andas.

Jag har bakat chokladbollar, och varför har jag det? Jo, för det är en kärleksfull dag och jag är snuskigt förtjust i mig själv.

Boho



Mockaväst Topshop, läderarmband Urban Outfitters, örhängen Urban Outfitters, top Topshop, paljettshorts Topshop, ur från Urban Outfitters,  Mary- Kate Olsen, sko Urban Outfitters.

1.6


Godmorgon älskare

Nyvaket är yrvaket. Magen kurrar och jag vill ha apelsiner. Igår var en mycket bra kväll; jag var sönderstressad redan innan klockan sex och tiden flög iväg utan dess like. Vid halv åtta kilade vi hem mot Elin, jag åt stenhård pirog (köpt) och drack vin. Är det inte lite lamt att gå ut så tidigt? Vid tolv hade jag min topp. Kvällen spenderades med rundpingis, öl i plastglas, Johnossi, snedtramp och ett tappert försök att lyfta med sig en soffa från söder till vasastan. Det gick sådär.. Träffade på en mycket lustig man också, han var kleptoman och modeforskare. Förökte plocka med sig min klocka, en pingisboll, en stol och en ljusstake. En duk hade han redan fått med sig.. Till slut försökte han även få med mig. "Byta nummer?", "Du tar mitt?" "Jag får ditt?" "Jag kan ta hela din mobil?" "Njaa, nej jag ger aldrig ut mitt nummer" "Hmm, men efterfest då?" "Nummer, efterfest, hångla kanske?" Ja, och så fortsatte mannen med skägg ut och jag stod kvar och garvade ihjäl mig. Livet är kul när man får synda och dansa med diamanter!

Idag hyllar jag taxichauffören som vägrade ta betalt när jag åkte 100 meter till porten på grund av höga klackar och köld. En förstående man, jag gillar.

 
 

Friday loves me

Tjipp! Jobb, jobb jobb? Min arbetslösa vän Elin har fått jobb! Vem fasen ska jag nu våldgästa? Don't leave me.. Men ikväll ska vi fira tills klackarna faller av! Nu måste jag rusa, idag ska jag jobba med Terron, det kan bli vilt.. Later!

 

Klocka Urban Outfitters, örhängen Plezuro.

Fynd



Fann skinnkjol, en ny hatt och en spetsblus, det ska användas pronto! Pris? 180 riksdaler.. Högk

Jag är god

Hemma. Kaffe och mat! Vilken toppendag jag har haft, att det finns så många knäppa underbara människor utanför ens egen zon hade jag ingen aning om! Jag är nog inte genomond, jag är god! Jag vill kramas, ge komplimanger och hjälpa damer med kassar. Kanske tillochmed barn.. Jag har shoppat pytte second- hand med mor idag efter jobbet, hittade en hel del fint jag ska visa er.

Life loves me



Hörrni. Är det inte lite skruvat att gå upp såhär tidigt va? Det är ju mörkt! Jag vill ha kaffe men är för lat för att hämta. Sällskap blev man ju utan också, kanske borde väcka upp hela huset.. Och vart är hunden? Jag ska arbeta idag, smaka på det: Arbeta. Sen sy sönder den här dagen! Fan, vad skön känsla jag har i kroppen trots vansinnig sömnbrist. Nu ska jag hinka i mig kaffe, äta nybakade frallor och fruktssallad. Livet älskar mig.

Provisorisk plaggkarta


Provisoriska bilder Dice Me/ Dark Me




Puss på er, nu går jag ut






Godmorgon sötnosar!

Idag skulle jag kunna skänka allt jag äger till någon bara för att jag är så uppåt. Jag är pigg och kry! Sjukdomen biter inte på mig, den jäveln. Den ska dö dö dö! Ungefär så.. Ja, kära läsare. Jag tar det snabbt; snart är det alla hjärtans dag, hur firar ni det? Och tro inte för en sekund att jag egentligen bryr mig, jag vill bara slänga ur mig frågan. Jag funderar på att dricka vin/ te/ kaffe/ vatten med min älskade vän. En vän som jag älskar. Det är en flicka, men jag tror valet faller på henne, ni andra får klara er utan mitt faboulösa sällskap. Men ni vet att jag gillar er också. Så, allt detta tjat, min första punkt i kollektionen Dice Me/ Dark Me är klar! Jag ska fota den hemma, simpelt blir det och sen visa er gullungar. Natten var sömnlös, totalt. Jag kom på allt och ingenting, tokiga idéer och simpla vackra kreationer som jag ska fixa. Idag ska jag kuta till min second- hand butik och leta tyg och dragkedjor, sen sy en liten rackare i raden.

Sanning:

Jag har försonats med Com Hem nu, ni är mina vänner. Jag klarar mig utmärkt utan era dumma kanaler, man blir bara slapp och idiotiskt av er. Puss.


Baby blues



Halsband Heroine/ Tjallamalla, klänning Topshop, skor
www.nelly.se, solglasögon Urban outfitters, väska med rynk Topshop, stråhatt Topshop.

Allt som ryms i ränder



Kollade igenom min garderob idag. Det här var lite av de randiga plagg jag fann.. Jag kommer dö till synen av ränder. Ränder kommer att äta mig levande och bli min död helt enkelt.



Shorts Indiska, t- shirt Divided, grårand Bondelid, tröja Jean Paul Gaultier, tjocktröja röd mammas, tjocktröja blå mammas, röd och blå t- shirt H&M, långärmad med ficka Åhléns herr, tröja med axelklaffar Gina Tricot, stickad tröja Åhléns.

Jag vill krama ett träd

Det vill jag. Bara sitta där med armarna och benen slingrande runt en stam och andas in dofterna, livet. Vara så inne i att inte bry sig om någonting att myror kan krypa över kinden och dansa i ögonbrynen utan att man störs. Myrvals. 

Vackra vackra



Bättre bilder på Gunilla Ponténs kollektion vår- 09. I love.

Kärlekstrubbel ger er trubbel grabbar!

Boys will be boys but men will not remain men? Man ska inte skilja på kön, det får man inte. Men, visst fan har männen anammat mer "kvinnliga" egenskaper. Jag talar inte om skönhet, grinande och shoppingbegär. Jag pratar om att de har blivit desperata. Ägande har plötsligt blivit något förbannat viktigt, och jag förstår inte. Vill man bli ägd, har man behov av det? Av att överhuvudtaget veta att man är ägd av en annan person. Det här vänder sig inte till någon alls; ta inte åt dig, du. Bara allmäna tankar om varför ni förstör spänningen redan efter en vecka, varför ni ringer var eviga minut och undrar vad man har för sig, varför ni blir stötta om man inte råkar höra av sig på en vecka, varför ni ogillar utgångar med flickorna, varför ni desperat famlar efter någon liten slags känsla som ni kan sätta ord på, varför ni tvångshåller hand och varför ni söker den där satans bekräftelsen hela tiden? Nöj er. Sluta mjäka och skärp till er. Livet kretsar inte runt er, bekräftelseporr och kärleksförklaringar. Är det rätt så är det rätt och då känns det. Då finns inte alla dessa frågor, alla tveksamma tankar och det sårade mansegot. Man ska inte spela spel och inte leka lekar, men lite självdisciplin får ni banka i er. Annars bli ni som den där 13- åriga flickan, topp till tå uppklädd som står och grinar vid telefonen för att den vackra killen aldrig ringer. Och exakt hur sexigt är det?


Sjukdomens fång

Jag har blivit sjuk, vad är det för fel?! Det gör mig upprörd. Har haft världens äckligaste natt med febersvettningar och vampyrdrömmar. Det är vårvackert ute, men jag ska uggla här. Jag vill ha sjuk- frukost på sängen av mammma och klappar på pannan. Hon är smart min mor, hon förstår mig, detta sa hon i förrgår: "Du är så god att du blir ond, du är så ond att du blir god Lina".

The last of the famous international playboys


I never wanted to kill, I am not naturally evil
Such things I do
just to make myself more attractive to you
Have I failed?

Elin driver café hemma

Dagen började suveränt. Jag mådde som en kung, men nu har jag sinat ner i sängen och jävlar i helvete vad skönt det är. En powernap skulle inte sitta helt fel, tända fjantiga ljus och sätta på en gammal skiva med gitarrprinsar. Fikan hos Elin var mysig, kände mig läskigt seg och trött men det får tas igen en annan dag! Thomas (Elins man) gjorde fantastiskt kaffe som jag gladeligen drack. Hemma hos Mårtensson är det som att vara på café; Thomas springer runt och donar och serverar goda hemmagjorda saker till frökens vänner samtidigt som han påpekar vettiga saker. Jag ska flytta in i deras furugarderob; jag kan sjunga och behöver bara mat två gånger om dagen? Jag kan gå ut med mig själv också, det ni, det kan inte vanliga husdjur. Ni är söta, ni får mig att hoppas lite. Nu tänkte jag sina ner en timme eller två och njuta av denna söndag. Vad var det vi sa om njutning?

En tass på dina ögonlock, ganska söt i onödan

Vilken fantastisk mening, jag är kär i text, bokstäver och meningar. Idag är jag pigg. Alltid, varför? Jag ska leka och prata av mig. Först med Therese, vi ska promenera i ryssvädret. Sedan blir det fika och skitsnack hemma hos Elin. För en gångs skull har vi lyckats dra ihop alla tre töser, förbannat lustigt det där. Gårdagen var suverän; trubadurer och öl. I like. Vad gör ni? Lever ni denna söndag eller ligger ni under täcket med ångest?

The lottery


Truth of the day

Dagens sanning:

Någon dag blir du min jakttrofé som jag övergav.

Sparks


Fireworks!

Jag har ett lyckorus i kroppen! Träningen var perfekt, helt död nu. Har suttit och njutit av 10 minuters fantastiskt fyrverkeri vid Karlbergs Slott. Det var magiskt, och nu är jag glad. Jag blir glad av fyrverkerier, det ser ut som glitter och diamanter över hela himlen och det gör mig glad. När jag dör vill jag nog sprängas i en fyrverkeripjäs, inte kroppen, bara askan. Tänk er; som stjärnstoft. Spridas ut i himlen utav en överjävlig kraft och explosion. Det vill jag idag, till tonerna av någon gammal Evert Taube visa. Ja. Kom ihåg det.

Morgonklädsel


Nu reser jag!

Igår var jag vit



Dirty, dirty. Jag hade kul igår, Stockholm är fantastiskt men Hon kan äta upp en tugga för tugga tills man inte existerar som människa längre. Därför måste man vara extra försiktig, beväpna sig med sylvassa knän och kattögon i natten..

Ett rent liv

Vilken odräglig dimma det har lagt sig över stan! Usch. Jag känner mig stressad, över ingenting egentligen. Går runt och är konstant på helspänn, jag tror att jag behöver en liten tripp ut i naturen. Inte kommit ut i skärgården på 7 månader vilket gör mig lite ledsen faktiskt. Att bara vara där blir jag lugn av; inget riktigt vatten, pump, varm brasa, inga mobiler, ingen dator och knappt någon teve. Inget vin, ingen utgång, inga vidriga raggrepliker och inget orent. Snart far jag, har fått nog för ett tag. Nu får jag nöja mig med att stuffa runt på ett pass. Ska träna vid fyra, det kommer att bli skönt. Jag saknar mina damer.

Fuck off



Uhh.. Jag önskar att jag inte vore så fasansfullt trött på er alla. Ge mig underhållning och skippa det andra? Ni stör mig när jag inte vill bli störd alls.. Och när jag vill bli störd så är ni läskigt frånvarande. En balansgång det där, tydligen måste man också ge för att kunna ta. Jag hade hoppats på motsatsen; att ta tills det är dags att ge. Det är inte alla som är värda det heller.. Men tydligen så går inte det in. Det är vad jag kallar fantastiskt i illa bemärkelse. Imorgon ska jag ge, och se vad jag får..

Hmm..

Labil.

ostadig, osäker, vacklande, obalanserad, instabil, obeständig, skranglig; lynnig, emotionellt instabil, skör, obehärskad
(motsatsord: stabil)

Ge mig den där..

Jag sitter med damerna och pratar om Thailand. Det är fantastiskt. I like. Jag vill leka med Thailand. Snart ska vi ut och visa Froe nattlivet, hon ska få återuppleva det igen. Jag saknar värmen; brunbrända ben, sollotion, torra läppar och fnasigt hår.. Lätt solbränd hy, den doften. Saltvatten, kall öl på skärgårdsklippor, roddbåtar och fräknar i massor. Hur arg jag än blir då så saknar jag dem förbannat när vintern kommer.. Tänk varma vindar, tjära, känslan avv brygga mot nakna fötter och vin på apberget.. Jag kan knappt sluta. Nu ska jag socialisera.. As always. Adieu!

Pontén vår- 09


Har alltid älskat Pontén för hennes äckligt ärliga personlighet. Hon är förbannat gammal men har en grym inställning. Vårkollektionen är fantastisk, på riktigt, den är perfekt. Gå in och kika på
www.ponten.com

Dark silver man




Halsband Petronella/ Tjallamalla. kjol Motel/ Tjallamalla, kavaj Topshop, affisch Mikael K/ Tjallamalla, bustier Lindex, stövlett Din Sko, halsband rosett Tjallamalla, handbojjor/ armband My Love Toys.

Goodmorning people!

Jobba, jobba jobba.. Är på väg ut precis nu! Hade tänkt att köra ett mer seriöst inlägg men kaffet är slut och jag har tankarna på annat. Det gör mig irriterad. Men jag vaknade glad, utvilad och kände mig riktigt lycklig. Får se hur kvällen artar sig, jag dras hit och dit. Dra mig? Well well, ska lägga upp riktigt snygga inspirationsbilder senare idag, men nu blir det service, för smöriga leenden och ryggklappar! Nej.. Jag vill inte visa mer av min klädsel..



I love

 
Det femte elementet.

Sommar, etno, sol!



Ut

Jag har arbetat idag, med Therese far. Therese fars far läser tydligen mina inlägg också, eller "mail" som han säger. Han är dansk, söt och rolig. En mysfarfar. Nu ska jag lämna trygga hemmet, ut och hämta en fantastiskt bok och försöka arbeta lite med mitt ena projekt. Är det inte otroligt deppigt väder? Jag sitter med en lampa uppkörd rakt i annsiktet i ett desperat försök att få solljus.

Dagens sanning:

Jag var hemma hos dig Therese idag. Imorse. Det vet du. Och jag stal en toffs, din plattång, hårlotion, parfym och hårspray. Jag tjuvläste en tidning också. Jag kände mig som en inbrottstjuv.. Nu vet du.

Hej vackra läsare

Men det har jag förmodligen ingen aning om.. Jag hänvisar till min söta vän Elin, www.ilmondodielin.blogg.se och hennes inlägg om smygläsare. Vi har tagit upp det här förr, och ni sitter trots detta där och smyger med ert läsande. Mig gör det inget, men jag kan undra varför ibland. Jag gillar att ni läser, jag älskar det. Jag älskar att få skriva av mig om allt trams som snurrar i mitt huvud. Och jag älskar att ni vill läsa det tramset. "Tramset".. Jag försöker vara ödmjuk. Oftast vänder jag ett inlägg till en viss person, jag tänker på denna och skriver för någon. Förhoppningsvis läser denna den inlägget också, och känner igen sig. Kort och gott, smygläs allt vad ni bara orkar men ni får påpeka också, tänk på det!

Dance dance dance..

Ikväll är det onsdag. Jag vet vad ni tänker allesammans; utgång. Icke. Jag ska på biografen. Omväxling förnöjer gott folk, det förhöjer. Dagen spenderade jag sovandes till halv ett sen hade jag och Madame Elin en dejt. Vi hamnade på söder och försökte shoppa. Jag kom hem med armband och halsband från rea som Elin snällt fick betala. Låna, hon fick låna ut. Ty jag hade virrat ihjäl mig igår och insåg inte förens kvinnan i kassan sa att hon inte kunde låta mig handla.. Jag hade fått med mig fröken Therese Visakort hem. Och hon hade mitt. Ge fan i mina grejer din räv! Ingen shopping här inte... Nu ska jag ut i mörkret och kylan. Adjö.

Godmorgon














Goodnight boys

Nattens sanning:

Jag kan aldrig sova. Ensam, ibland, tillsammans, aldrig. Om jag inte känner innerligt för någon, annars ligger jag vaken och funderar på livet och hur den personens andetag egentligen låter. Hastigt, långsamt, fort, poetiskt, slött eller slappt? Jag älskar ensamheten så pass mycket att jag vill dela med mig av den till någon. Motsägelsefullt?

Inte ett moln så långt ögat kan nå..

Party.. Party.. Hmm.. Jag och Therese lyssnar på gotlandsskivan och tar kort på oväsentliga saker. Det gillar jag. Jag gillar fotografier. Jag gillar att prata strunt med Terron. Jag har de mest underbaraste sommarkänslorna i kroppen, kalla mig galen.. Men snart är den här, på riktigt. Två veckor, sen kommer min goda nyhet.

Teahouse

Jag sitter på tehuset och pratar spöken med Elin. Jag tror på spöken. Vi pratar om hundpsykologer också.. Det är spännande. Vi pratar döden, killar och vänner. Det perfekta stället att prata om livet på! Snart ska jag röra mig hemåt och ta på mig jumpsuiten och köra stenhårt. Efter det blir det belöning i form av rock, vackra kläder och Terron! Jag har en god nyhet också, snart så..


Pigg?



Hmm.. Jag tror att jag har vaknat till nu, tacka gudarna för smink.. Jag ska leka med Elin om en kvart, vi ska fika och prata projekt tror jag. Vädret skriker ju promenad, får se hur kroppen artar sig.. Vid 17 ska jag rusa iväg på ett pass, inte riktiigt så sugen på gympa just nu men när man väl är där finns det ingen återvändo! Gårdagen var som alltid till mycket nöje, lite för få människor ute bara. Erik och jag har en suverän plkan som kommer att avslöjas inom två månader. Det kommer att bli exklusivt vill jag lova.

I guess you do the dirty and I do the dancing

Jag gick upp tolv. Kroppen masade sig upp men vägrar vakna. Det är sol ute, kallt. Perfekt skidväder. Det kom en man på skidor utanför mitt fönster, rullskidor. Jag undrar vad det ska vara bra för.. Jag undrar vad mycket ska vara bra för; handtagen som sitter på bussarna i taket, handtagen som sitter så förbannat högt upp att ingen normal person når dessa. 100 kilosvikten på benpress på gymmet, seriöst?! Strumpbyxor som alltid går hål i efter en gång, jag vill ha hålfria strumpbyxor, ge mig. Blonderade män, vad är vitsen? Tvättmaskinprogram som tvättar fel, hur fixar man en tiny tiny tröja som egentligen inte var min? Jag skulle kunna sitta här och fundera hela dagen.. men nu ska jag sätta  på en stor hink med kaffe och styra upp dagen!


Brigitte Bardot



Jag vill omge mig med skönhet..

Dancing with birds

Dagen har varit en sådan dag som bara blir bättre och bättre. Jag och bror var och promenerade runt Karlberg, avslutade med en fika på Classic Tea Room på Rörstrandsgatan. Grymt mysigt litet ställe med underbar personal, bara tanter. Och ni vet ju vad jag tycker om äldre damer? Nu avnjuter vi Eriks favoritmusik; Hoffmaestro och ska ut och svänga. Måndagar är underskattade, liksom söndagar.. Jag tar vara på min vardag nu sålänge jag är "mellan- jobb". Jag älskar det så mycket att jag hatar det.


Purple


Armbandsrosett Plezuro: U SO LAB, Gemma Ward, Bikerjacket Topshop, Stövlar Urban Outfitters, Solglasögon Forever21, Playsuit Topshop, Armband Plezuro: Such A Killer.

Flugjägare

Erik och jag såg film igår natt.  En lång en! Samtidigt som en ihärdig liten blomfluga satte sig på skärmen hela tiden.
Konversationen var oerhört givande:


L: Undrar om jag kan jaga honom med musen?

E: Som ett dataspel!

L: Ja?

L: Här är jag, nu tar jag dig..

L: Nej!

L: Haha, undrar om han vet att jag är efter honom?

E: Jag är efter honom, haha.

L: Jävlar han försvann!

E: Där är han, han for som en kork!

E: Korken, vi kallar honom korken!

L: Nu ska jag rama in honom.

E: Jag vill dubbelklicka honom.

L: Hurru, tänk vilken makt man har egentligen? Jag skulle bara kunna döda honom?

E: Ja, men han ska få leva ikväll. Han har ju givit oss underhållning.

L: Han ska få leva ett dygn, sen jagar vi honom till döds.


Perfekt exempel på hur man kan slösa bort 10 min av en film, eller hur våra konversationer kan se ut efter midnatt. Och det är just därför ingen vill kolla film med mig..


Från cirkusapa till en gammal nucka



Jag känner mig som en tolvåring med en ny billig webkamera.. Jag minns att jag hade en sådan och jag satt med den tiotimtal i sträck, det var jag och kameran. Allt var så nytt; jag kunde göra olika miner, jag kunde se arg ut, glad ut och cool ut. Sedan kunde man redigera dessa bilder också, wow. Vilken grej. Jag var som en liten cirkusapa. Nu flyr jag kameror illa kvickt, speciellt när man är ute och svirar. Huh. Man känner sig fantastiskt vacker efter ett tag och tänker att "här ska dom minsann få se". Dagen efter inser man att klockan var halv fem, man var svettig, bh- banden hade halkat ner, en öl hade hamnat i knät och någon slebbig kille står bakom och suger av sitt eget finger.. Nu går jag dock sällan ut till fem.. Min stackars kropp pallar inte av trycket längre, tänk vad som kan hända på bara ett år. Nucka brukar jag kalla mig.

Nu ska jag möta upp Albin, denna söndag ska spenderas med öl och skitsnack i bästa format. Pluspoäng?

Jag har en energisnål vän

Det är rätt ovanligt att man hittar vänner som aldrig sviker en. Som alltid bara är där. Utan att stjäla en massa energi och kraft ifrån en. Det är som att ha en lite osynlig krabat bredvid sig dygnet runt. Min krabat heter Terron och hon sitter alltid där. När man blir äldre slutar man uppskatta sanna vänner, jag gör det. Eller jag uppskattar dem mer men jag blir sämre och sämre på att visa det. Man tror bara att dem ska förstå att de betyder mycket för en, men sällan gör man det själv. Terron hyllar allt jag gör, hon pratar tillochmed gott om mig och min design inför ragg på krogen. Det gör mig glad samtidigt som jag känner mig som ett ego ibland. Therese lyssnar och jag babblar. Jag babblar om männen, hetsen, pengar, jobb, design, idéer och en hel drös med skit. Men Terron säger inget, hon bara lyssnar. Ibland undrar jag om hon vill bita av mig huvudet. Det hoppas jag inte, för jag sitter ihop med den där..




Lady Black



Korsett Lindex, guldtights Topshop, guldarmband Topshop, läderarmband Urban Outfitters, pistolörhängen Plezuro, kavaj Topshop, skor Topshop och skinnväska Topshop.