Lilla melodifestivalen är ju för tusan sexinspirerad till tusen

Nu sitter jag och ser eller betraktar de små offrerna i Lilla Melodifestivalen och det slår mig att jag kopplar alla dessa små barns texter till sex. Jag måste vara mäkta sjuk eller? Alltså, missförstå mig rätt men undermedvetet har dessa små satar skrivit sångtexter om sex. De vet inte om det ännu men alla tänker som jag och det vet jag. Detta är galet och jag måste bara upplysa alla om detta. Jag känner att det är min plikt faktiskt. Så, nu ska jag fortsätta se, hej på en bit.


Del 7

Dagens:

1. Köpte Dumle till bror.
2. Lämnade tillbaka en film som alltså inte var min.
3. Kvävde en ond kommentar om en kille i kassan på 7- eleven.
4. Tog upp ett papper från marken som jag tappade och lade sedan i papperskorgen.
5. Sa att Terron såg mycket välklädd ut.

Fem goda gärningar kan nog vara mitt rekord. Det kanske finns hopp för mig ändå?

Monsterdag

Hjälp. Jag sitter här och fryser av skräck blandat med avsky. Vaknade upp efter en jobbig natt med mardrömmar om spindlar, vilket är fan så mycket bättre än björnar. Jag hade precis fått ur drömmen ur huvudet när jag läser nyheterna:

Monsternät upptäckt! Mäter över 200 meter i en av USA: s nationalparker.
image342

Blev jag glad eller vad? Icke, nu ska jag trösta mig med film ty jag är alltid ledig (?)..

En hatt är en hatt är en rolig sak..

Ska det vara så jävla meckigt att skapa en hatt? Jag är med säkerhet ingen grym hattmakare i varje fall.. Sorgligt! Har skumt lim över hela händerna och smärta efter ståltåd haha.. Lägger upp resultatet senare!

Del 6 kanske

Men jag vill nästan dö. Det var kanske för egoistiskt sagt men jag sa det.. Jag gör inget snällt, detta går åt helvete! Men jag vill fan inte ge upp. Allt är bara relativt, och jag gör fortfarande onda saker, fy fy.

Kanske en sak då:

1. Tog med vin till Qarro. Skapandet tog form måste jag medge.

Än är inte kvällen över dock, jag har kanske en chans ändå. Får dra till med lite komplimanger, du är fantastiskt söt du!


Del 5

Dagens:

1. Köpte en brownie åt min sjuka bror.
2. Det finns verkligen ingen tvåa egentligen..

Jag är sämst!!

Kaos

image339  image340

Det blev rätt kaosartat under planeringen, finns ju en hel del att styra upp kan man säga. Men det är fruktansvärt kul att slippa skolan och kunna bossa själv, ty jag kan inte bli bossad med, fy. Jag har i varje fall försökt bygga upp en liten ateljékänsla i rummet, det ser mest för jävligt ut men man får lite inspiration då och då. Det känns som om jag lever i något skumt showroom.. Denna dag blir en seg dag, ska bygga en lunch snart och sen blir det att sy om en klänning. Sen väntar sängen, jävlar vad gott.

Snällrapport del 4

Samma dag, alltså gårdagen blir det om jag ska vara korrekt... Jag vill lägga till två stycken snälltjänster, tre!

1. Log mycket rart åt en kvinna med en ful hund.
2. Sa att Terron hade en mycket fin mage, vältränad. Detta är alltså sant,
3. Sa åt en tjej (som jag tyckte var rätt äcklig faktiskt) att hon inte skulle ställa sin väska i en pöl av öl som var på ett bord. Jag räddade alltså hennes väska och scarf. Annars skulle jag ha skrattat halva natten åt detta brutala misstag hon skulle ha gjort. Men jag är alltså snäll nu. Usch, det svider..

Dagens nöje för alla sorgsna själar

image337

Vad är det om? Jag ser ju för fasen stenpackad ut. Med flaskan i högsta hugg..

Del tre

Åhh jag är så dålig! Jag kan ju verkligen inte vara snäll. Men vad är tillräckligt snällt då? Räcker det med att se allmänt glad ut? Kanske inte, ställer mig kanske tveksam till det.

Dagens:

1. Var supersnäll mot Albin, med vilja!
2. Berömde Qarros jacka.
3. Kramade min mentor och sa att jag var mycket glad över att ha henne som stöd. (Det var en bra en va?)

Fan, jag måste bättra mig. Det här är allvar. Jag ska försöka ikväll. Jag ska kämpa hårt för mitt betyg.

Kreativiteten är här

Idag var jag i skolan, det var en skrämmande upplevelse men med mycket power då man lätt kunde strutta därifrån! Underbart, checkade lite tyger i second- hand butiker, hittade en tokfin kofta från Stray Boys som jag desperat vill inhandla och köpte en cool kjol som jag ska sy om lite. Skummade också igenom tusentals tidningar med Qarro och la upp en shysst planering. Nu känns allt faktiskt riktigt jävla bra. Detta ska firas med ett glas ute!

Ta hand om er i höstrusket!


Så visar man saknad i den riktiga världen

Konsversation med Qarro som inte setts till eller hörts till på ca en månad:

Lina: Fan, min fot är helt iskall. Men bara den ena.
Tystnad..
L: Det finner jag obehagligt.
Qarro: Det finner jag unikt.
L: Ja kanske det din filial. Så jag ska låta det bero?
Q: Jaja, ta det som en gåva. Inte många Vasastansbor som bara har en kall fot, det kan ju vara rätt ballt.
L: Ja, ja men då säger vi så då!

Det blir mord snart

En liten dans? Åh, rastlös, spattig, glad, flippad och uttråkad. Hjälp mig. Eller nej, usch, jag vill inte ha någon hjälp från er fjompar som ens orkar läsa detta. Men om.. Så vet ni på vilket nummer jag nås! Jag skulle lätt kunna kirra ihop en liten picnic med skumpa och shysst musik. Men som vanligt så ska folk jobba och jag ska sitta och flippa hemma, med eller utan alkohol så ska detta ske. Oj oj vilken smöcker hämnd jag ska utdela när jag svingas in i arbetslivet, jag ska bli arbetsnarkoman. Och allt på grund utav er, känn er utvalda och skyldiga era jävlar!

Frågeställning: Ville jag se en kvinna genomlida hennes förlossning? Ville du? Jag tror minsann inte att jag ville se detta, så varför visas det på TV när jag tittar? Jag blir rädd.

Ja!

image336

Hohohoho! Satans vad mitt hår har vuxit! Ni tycker det inte är påtagligt, men det är det nämligen kan jag berätta för eder alla. Det är påtagligt och det är snart  som det ska vara! Det är en glad rackare som sitter vid denna katastrofalt vidriga dator.

Steg 5

Dåså. Det var kanske inte så jobbigt. Mina händer skakade dock av någon lustig anledning. Det var liksom so om hela kroppen skrek: "Neeej!! Sök inte!". Eh, men det gjorde jag, eller ja, jag skeppade ut ett vackert komponerat mail. Skippade att skicka med foto, kanske vore trevligt men å andra sidan kanske det är malligt? Eller? Ska väl kanske söka ett annat också. Men alla dessa arbetsgivare verkar så slashasiga, skumma på något vis. Detta faktum skrämmer mig. Nu har jag gjort mitt för arbetarvärlden, nu är det dags för avkoppling!

Snällrapport

Idag har varit en slö dag, jag har varit på tämligen dåligt humör så jag har inte kännt mig villig att utföra goda gärningar. Men en kanske jag kan rapportera:

1. Klappade hunden mycket på magen trots att jag inte hade lust.
2. Fixade Thereses klänning och offrade mina underkläder (intern).
3.
Har inte sagt något elakt till någon på hela dagen!

Jag ger mig själv IG denna dag, men jag orkade liksom inte. Snart kommer foton med en del av de uppsydda kläderna!

Steg 4

Ge mig ett jobb!!!

Del 1 i snällskolan

Jag får mer än ofta höra att jag är en ondsint jävel som bara tänker på mig själv. Vilket på många sätt är sant, så jag har satt mig själv i Snällskola. I en snällskola gör man goda gärningar, dock minst en varje dag. Jag får se hur länge jag behöver skola mig själv men jag tippar på en månad om inte mer. Denna gärning/ gärningarna ska man utföra helt utan att det gynnar en själv. Förutom att man känner sig som en bra människa då. Jag ska försöka redovisa mina snälla gärningar nedan;

Gårdagens:

1. Sa att Mor var brun och hade snygga spiror.
2. Jag reste upp en omkullvällt stor växt på gatan som tillhörde en restaurang. Jag blev sandig på köpet.

Dagens:

1. Bjöd Far på lite godis.
2. Log mycket snällt mot ett barn.

Sol

När man inte kan shoppa så bör man sola. Det ska jag göra nu! Om man vågar kränga av sig och porra sig i bikini ensam.. Jodå. Tar en cykeltur ner till Karlberg efter att jag byggt min frukost. Hej nu!


Gravlaxssås. Ni ser ju?

Just det! Ja, jag är förvirrad i detta nu, MEN problemet återstår; Grejen med att sätta rubriker. Det är jäkligt knepigt, jobbigt på alla möjliga vis. Ibland lyckas man sätta en riktigt bra (ytterst sällan) men resterande rubriker blir liksom: En etta. Var är logiken? Så, nu vill jag ha hjälp. Eller jag kräver hjälp! Har ni något ytterst ointressant eller intressant ämne som man kan hitta inspirationen till rubrikerna? Det bör vara något man kan köra länge på, såsom hundraser, stensorter, en mil- 10000 mil. Något helt jävla värdelöst så jag slipper bli beskylld för att ha galet taskiga rubriker. Så, lägg ner hjälparbetandet för allt annat; strunta i att det inte finns något vatten i vissa delar av Afrika, strunta i de hemlösa, strunta i de föräldralösa barnen och de prostituerade och fokusera nu på mig.

Ja men då var allt nog klart

Förresten, var jag tvungen att bli suddig på varenda bild? Ville Gud "för- retuschera" mig kanske? Möjligtvis.. Eller möjligtvis inte. Jag skulle välja att inte göra detta. Jag sa: Att jag inte skulle välja att göra detta.

Konstateranden och frågor:

1. Idag har varit en jäkligt bra dag, staden har liksom varit överfull av glada människor!
2. Idag köpte jag inget alls på min lilla shoppingtur. Skitytligt, ojaa. Men faktum är att detta är en bra grej så jag vill berömma mig själv för detta.
3. Jag har hittat min efterlängtade låt, den är förbannat jäkla fin.
4. Jag kan inte fokusera, i något. Hjälp sökes nu?
5. BirkaGott har öppnat igen; jag har äntligen fått deras underbara choklad (och en del annat segslemmigt grisrestsgodis).
6. Jag har en jäkla bra sving. (Osäker stavning).. Usch, skrev jag precis det där?!
7. Varför har jag studerat teori på en lördag?
8. Jag behöver en Qarro i Stockholm innan något otäckt händer.
9. Om Schulmans blogg är värderad till 22 miljoner, vad är då min värd? Jag vågar säga att vi ligger i samma liga, faktiskt.
10. Jag har sådana grymma fantasier just nu.

Det var här jag valde mellan att sätta in en punkt 11 eller skippa detta. Jag tänkte en bit, tog en paus, sjöng en halv låt, stampade takten med min toffla, släppte ut håret och värderade alltihopa, vägde för och nackdelar för att sedan komma på en punkt 11 och sedan sätta in den.

11. Det går omkring en man i mina skor.

Plansmide..

Haha, jag är en så fruktansvärt äckligt dålig förlorare. Punkt. Jag har storslagna planer förresten! Håll er undan..

Dagens tokvarma outfit!

image335


Steg 3

Detta riktar sig mot alla arbetsgivare ute i Sverige. Jag vill ha ett jobb, jag kräver ett jobb. Den som inte anställer mig tycks inte ha mycket vett i sig. Snart ska jag rabbla upp mina bra egenskaper, och dåliga.

Om min plan mot förmodan skulle misslyckas, ty jag kan också misslyckas med ting (eling) så blir det en brutal övergång till Situation Stockholm eller Mc Donalds.


Anställ mig!

Steg 2

Hänvisar till "Steg 1" i min tidigare serie angående jobbsökande.

Igår letade jag efter jobb, på rikigt denna gången. Jag hittade två stycken. Jag har nu sparat dessa och ska komponera ett porrigt brev/ cv så att jag också kan finna ett jobb. I ärlighetens namn så känner jag mig lite utanför. Vem leker jag med på dagarna när alla jobbar? Jag har prövat att vända min ilska mot dessa stackare som uppehåller sig på detta vis, men nu har jag insett att jag måste pröva en ny metod. JAG ska leta ett jobb. Bara de inte kräver så mycket av en, dock är jag ju en jävel på att smila upp mig..

Seger mina vänner

Hah! Inte en enda galen dröm! Satan så glad jag blir, detta ska firas. Det ska firas med vin och shopping! Jag gick upp halv elva, jag är glad och mycket nöjd över detta!

Jag är värsta prickskytten!

Nu är man hemkommen igen, börjar bli relativt tjatigt detta? Jag känner mig förvirrad, behöver styra upp det här med kollektionen. På riktigt. Hoppas kunna lägga ut lte delar ur designprocessen här på bloggen, alltid kul med lite respons! Börjar med att tokleta inspiration, har redan en hel del men vill gärna sammanställa allt. Dock osäker på färger, jag vill ha mossiga färger men ändå krispiga. Om den kombon går att få ihop haha. Sedan blir det att skissa för fullt, i färg som jag inte gillar. Det blir så överflödigt, det ska vara diffust. Sedan blir det underbart rolig mönsterkonstruktion, som jag ändå aldrig följer.. För att sedan sys och prövas på någon villig modell. Sen hade jag tänkt att fota en hel del och försöka sätta ihop som en lookbook. Får se hur det blir med den saken, kanske kan ragga någon shysst fotograf?

Det var enn shysst vistelse för övrigt, övningskörde en hel del och jag kan med lätthet säga att jag är riktigt bra! Blev riktigt taggad faktiskt, så ska nog försöka ta skiten innan sommaren. Det vore ju inte helt fel faktiskt. Men det är teorin som är knepig, visst jag har läshuvud men måste bara komma loss också. Det tycks alltid komma något ivägen. Fiskade lite, det gick väl sådär då man inte har något tålamod, tog en lång cykeltur på en för hög cykel och blev jagad av några småkåta bönder. Alltid trevligt, har nog aldrig cyklat så fort i hela mitt liv. Eller nja, Terron du vet ju när tillfället uppstod haha. Förresten var det inte lika kul att jaga småmyggor natten lång utan dig. Fann en dold talang också, nu ska jag fylla på listan.. Utklassade både far och mor ett antal gånger med prickskytte. Jag är taggad för utmanare någon? Och så självklart de obligatoriska björndrömmarna, tre nätter i rad. Detta börjar bli jävligt störande. I nästa dröm ska jag omfamna bjässen som om det vore en kär vän, då kanske de lämnar min närvaro och går över till någon annans?

  
  
   
   

Steg 1

Jag tänkte att jag skulle söka ett jobb. Men sen kom jag på att jag hade glömt inloggningsuppgifterna till stället där jag skulle söka jobb. Så jag struntade i det.

Urduga

Jag avskyr blåst. Den är så övermäktig, man kan inte göra något alls åt den rackaren. Bara acceptera att den är överallt och hålla i hatten. Idag blir nog en lugn dag, kanske ska hyra film på kvällen. Någon som har ett shysst tips? Nee nu måste jag styra upp mig själv på något vis!

Skamsen

Äckelväder, så väldigt höstaktigt så jag tror att jag dör. Får en skum känsla i kroppen, någon slags ångest möjligtvis. Gårdagen var suverän, vad kan gå fel när Lina får skumpa? Skissade faktiskt en del också, äntligen fått lite idéer då det har stått still i ca 6 månader, för jävligt. Jag skulle kunna vara jäkligt förbannad men jag orkar inte ödsla energi på det. Ibland måste man kunna klippa på något vis, även fast känns åt helvete. Jag orkar bara inte med dumdryga personer som får näring av andras personers sympati.
     Jag tycks inte kunna släppa en grej som skedde igår, inget stort alls. Jag stod utanför en matbutik och väntade in mina föräldrar. Då det kommer förbi en kille på cykel; snygg och välklädd. Vi spanar in varandra sen går han in och handlar. Ett stycke senare rasar tre cyklar inklusive den han hade, det var alltså vinden som gjorde detta illdåd. Inte jag. Jag bara stod där när det hände. Jag tänkte inte mer på det utan lät dessa cyklar ligga kvar. Då kommer killen ut ur butiken, kollar på hans raserade cykel och verkligen blänger på mig. Han ser så arg ut att jag är tvungen att klämma fram en leende så att han inte ska kasta matkassen på mig. Jag ser att han tänker tanken, men han inser nog att kassen inte skulle skada mig tillräckligt. Han tittar på mig, suckar extremt högt och reser upp cykeln + de andra stackars cyklarna. Jag ser att han tror att jag är en ond människa, han tror att det var jag som välte cyklarna och han tror att jag står där skadeglad och lycklig över hans olycka. Det var den dagen då jag blev utnämnd till en ond människa av en total främling.
     Så vad skulle jag ha gjort? Ett: Gått därifrån för att undvika det som skulle komma. Men jag kunde inte gå. 2: Jag kunde ha ställt upp cyklarna, inlusive hans men då finns risken att han skulle ha kommit ut, sett mig stå och pilla på hans cykel och samma scenario skulle ha utspelat sig som ovan. En dålig idé. 3: Sagt högt och tydligt när han kom ut att: "Oj, hoppsan, vinden tycks ha blåst omkull din cykel + två andra. Hmm, jobbig grej hehe."  Men det skulle bli för jävla löjligt och hans skulle säkert misstänka mig ändå. Så, summan av denna händelse är att jag jobbar inte med att ställa upp cyklar, det är helt enkelt inte min nisch, kommer aldrig att bli och jag kommer aldrig erkänna mig skyldig om jag inte gjort något. Punkt.


Hej

Håhååjaja. Det blev praliner till far, det funkar väl eller? Hade brist på fantasi och panikköpte alla möjliga små satar. Dagen har varit underbar, hittat en hel del fint och fick för en gångs skull inspiration inför hösten. Plus att mor min är ett jäkla trevligt sällskap! Nu är det middagsdags för denna tös!

Soldag= gå- på- stan dag?

Självklart är det kanonväder när man ska springa på stan. Hur löser vi detta och vad ska man sätta på sig? Det är det som är så skönt och frihetsgivande med att vara i skärgården; man kan slänga på sig ett linne me bikinitrosor under och ändå känna sig klädd. Men här skulle man ju klassas som Gud vet vad.. Jag är så otroligt köpkåt just nu, jag vill köpa allt och hittar nya vägar till att anse att jag behöver det. Det gör jag ju inte, mina utrymmen börjar ta slut och ändå är jag inte nöjd. Sen när man har det mesta så ska man också ha inspirationen till att matcha skiten så det blir snyggt. Fy fan för att vara modeintresserad.. Hoppas ni njuter av solen vilket inte jag kommer, talar som en äkta bitterfitta.

Klockan är ett och jag är äckligt pigg!

Jag är fruktansvärt jävla pigg. Åt helvete med hela natten. Jag känner mig som ett hålögt fån som gör allt för att inte bli trött; jag läser tidningar medans jag lyssnar på musik, kollar TV, sms: ar och bloggar. Det känns väl inte så jättefriskt kanske? Med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon också, eller ja, tidigt för att vara Lina det vill säga.. Ska på stan med mor som alla andra vansinniga idioter och söka febrilt efter en gåva till far som fyller år. Vad fasen köper man då är frågan? Det enda han säger är strumpor, skitkul pappa verkligen.. Jag ska nog söka upp ett par riktigt ruffiga Ralph Lauren- strumpor med galen färg och neonfärgade hästar på. Det kan bli något som kommer att uppskattas.. Ja!

Jo juste! Är det någon annan som stör sig så överjävligt på Måns Zelmerlöv? Snälla? Kan vi inte sätta ihop en armé för att sedan försöka bekämpa denna lilla parasit som flinar och har sig med sitt Beverly Hills- ögonbryn? Vi kan samlas på söndagar när ingen vet vad vi gör, vi kan samlas på mitt loft och planera; lägga upp en strategi, komma fram till hur vi ska infånga den rackaren, bestämma vapen och tillslut bestämma hur vi gör oss av med kräket. Vi kan vara som i Döda poeters sällskap med med Måns som huvudmål. Det kan väl bli roligt? Jag är villig att betala för att slippa se hans läskiga mimik på min TV i framtiden. Han ska väck! Han är överallt och det är ingenting som jag gillar. Kika in hans uppträdande på Sommarkrysset, allt handlar om dansen. Är det någon som allt handlar om så är det dansen, helt klart..

http://youtube.com/watch?v=4OmhRCgmSTU

Åh så roligt

Helvetes satans skitdag.

Balett, balett!

Jag finner mig sittandes på golvet, med datorn framför mig och med halvöppen fascinerad mun. Jag kikar på barntv, där en tjej sjunger om balett och en äldre herre, jag tror att han är lärare dansar balett iförd kjol, skjorta och väst. Det här är nog det mest givande jag har sett på länge.

Asfalt

Hemma. Fan vad ni är trogna, jag förstår icke vad som lockar. Eller jo, men men. Det kom som en chock att stiga ur bilen, det var tokigt varmt och kvavt här hemma, förstår inte hur alla står ut. Jag har det mycket mycket trivsamt just nu, som en härlig uppåtgående kurva ungefär. Nu ska jag dinera sushi, skriver kanske mer sedan.


Svinregn

Ett balanserat omdöme är alltid totalt värdelöst.

Nu glider jag iväg och ut i ösregnet. jag bär på en viss rädsla, det gör jag.

Sömngångaren har talat

Det är ju bara människor. Små pjäser i någon annans större spel. Något litet men viktigt? Varför är vi så rädda för att helt enkelt göra det vi vill, säga det vi vill eller skaffa det vi så länge suktat efter? Är vi så små på jorden? Eller är vi bara rädda för att verka över våra medelroliga/ lyckliga/ bra liv? Kan vi inte bara vara over the top? Varför vill vi inte släppa omvärlden och bara göra det vi själva vill för ett tag. Bara fokusera på en egen vilja, lust eller drift. Jag önskar att man kunde strunta i all rädsla; rädsla för att såra, för att höras eller bara vara för påflugen. Vad skulle hända om vi slutade spela alla spel och bara var människor?

Gårdagens

- Hur fan såg han ut?
- Ingen aning.
- Nehe, jag kollade aldrig på honom för jag ville inte smutsa ner min blick.
- Okej, ah men jag förstår.


Sol + utgång

image319

Lycka!

Soldag! Isoleringen är total och vi ska ta den bästa platsen, och ja, Linet ska bada idag. Nu fattas bara lite smarrigt vin och frukt, mumma.

I like

Det finns få saker som gör mig så glad som musik, (oh så löjligt, det säger ju alla), men det är så. Och jag är väl inte så unik i denna värld så jag står fast vid att musik gör mig tokigt jäkla nöjd. Det är när jag lyssnar på musik som jag får idéer värda att hålla fast vid, det är då jag inser att jag har det ruggigt bra, det är då jag inser att jag är något av det bästa och det är då jag inser att jag inte orkar försöka sänka egot. För varför skulle man egentligen? De som är värda något vet att jag bryr mig, resten är bara rester, ovärdiga. Och jag har aldrig riktigt varit överförtjust i rester, de tar upp plats, luft men framförallt enegi som jag skulle kunna lägga på andra, bra personer. Jag gillar bra personer.

Dagen har varit förträfflig, jag visste inte att jag var ett så ljuvligt sällskap. Försökte komma bort från stan lite och la mig på en liten klippa med utsikt över havet. Jag har känt mig nöjd idag, det har varit fint väder, jag har rört på mig, jag har varit avstressad och allmänt glad. Trots att jag inte fick någon inspiration alls av mina 3 modemagasin.. Vi får ta tag i det där sen Qarro.. Men det kommer väl antar jag! Jag hade i varje fall en shysst utsikt förutom havet, det finns inget bättre än halvnakna killar som rusar ner och upp ur badet. Och jag hade ju mina brillor så kunde spana hur mycket jag ville utan att känna mig som en generad skolflicka. Nog om detta, nu ska jag socialisera!



Sömntuta

Fint väder finally, och självklart lyckas jag sova till tolv. En satans katastrof! Gårdagen var mycket kul, punkt. Och idag ska jag ensam som jag är cykla ner till Karlbergsparken och glassa med min  underbart bleka kropp, porr. Tänkte lassa massa modemagasin och annat tidsfördriv då jag blev avbokad denna dag. Funderar på när man ska ta den där svängen till fjäderholmarna.. Nej nu ska jag carpa solen!

Lördag

Satans så jag har traskat. Runt hela staden idag igen men med annat sällskap. Bestämde mig för att gå på Astrid Lindgrens utställning som bestod av privata fotografier. Relativt intressant men kunde ha varit bättre. Hur som helst avbröts vi av Prideparaden som skövlade genom staden med ett jäkla liv. Ganska kul att bevittna dock, massa transor, flippade bögar och allmänt galna homosexuella/bi med roliga outfits och vräkiga bilar. Så nu har man sett den också! Avslutade dagen på ett sushiställe på Rörstrandsgatan, utan sushi dock (?). Och nu inväntar jag Terron sen ska vi leka på Gröna Lund, känns som att det kan bli en shysst utekväll efter kanske? Hoppas ni njuter i solen era vider ty jag är på ett mycket smöckert humör! Hej nu! 

Singing in the rain

Se där ja. Det var ju faktiskt riktigt trevligt, regnet bekom mig inte, inte alla lustiga människor, eller att vi sprang runt på samma ställen ett antal gånger. Jag kanske har lagt av med att vara irriterad och sur när jag shoppar? Hittade en ruskigt fin röd väska och en topp så lite nöjd är man kanske. Började fundera på vad man ska satsa på för jacka till hösten och vintern, en knepig grej tycker jag. Jag som är relativt kort har svårigheter att hitta en snygg kappa utan att se ut som en dvärg. Men tror att Filippa K kan ha rätt shyssta kappor till hösten, får hoppas på det i varje fall!

På måndag har jag bokat din Chili- serie och jag kommer att våldgästa dig brutalt Tekok och massa grattis till Erik och Sussie till er 1- års dag/ förlovning eller så! Kan inte förstår att jag nyss skrev det där, uhh..

  

Kanske

Mannen vill ha två ting: fara och lek. Därför åtrår han kvinnor som den farligaste leksaken?

Fredagstråk?

Nu ska vi ut och leka, det kan bli något av en bra grej. Känns inte som helg, men vad hade man förväntat sig?

Freaky?

Så sakteligen börjar jag störa mig på att jag inte vet vilka som läser denna blogg. Okej, jag vet de trogna 5 men resten då? Förmodligen kommer jag inte att anpassa varken vad jag skriver eller anser just på grund av detta faktum, nej nej. Så kul ska vi icke ha det. Nu blev det plötsligt galet tomt. Men sorbetglass och promenix med mor löser det mesta, så har jag ju fått tillbaka min lilla ögonsten också. Smulet talar jag alltså om.

Men vad världen är knäpp, det finns så mycket tokigt överallt. Skumma sjukdomar, lustigt klimat, lustiga människor, galna tankar och idioter. Som min vän här nere.. Charmig?

image316

Men för satan

Ååååhhhhhhhhh!

Quiz?

Frågor just i detta nu:

1. Hur exakt fungerar en mikrovågsugn?
2. Varför är American Psycho inte skrämmande utan rent utav intressant?
3. Varför är vi i Sverige besatta av det jäkla vädret?
4. Var styr vi skutan ikväll?
5. Varför är det jobbigt att vara omtyckt?
6. Varför handlar jag alltid fel saker och aldrig rätt varor?
7. Varför raggar folk som tokar på Birkahallen?
8. Varför skulle jag laga mat till farmor när det finns underbar hemhjälp?

Jag tror att det var dagens dos, men förvirringen kvarstår.

Sol!

Sol! Jag känner mig som en avdankand gammal hagga, men nu ska jag cykla rakt in i solen. Jag kommer att vara totalt isolerad från och med nu och 4 timmar framöver lite drygt. Terron, kasta dig ner i Karlberg?

Hej nu!