En rubrik

Nu far jag! Ut alltså, ut.

Hoppas ni får ett vidrigt lov, och de som jobbar en hård vecka. En tävling ska jag delta i!

Hej hå!

Hoho

Vänj er icke. Jag sitter och funderar kring livet som vanligt. Hur det kommer att förändras, lyckan av att äntligen ta den där satans studenten med finfina betyg, förhoppningsvis. Ca tre månader kvar, sen står man där i vit klänning, mössan på och gråter som en fjant. Oj oj, känns så långt framöver men ändå inte. Klänningen bör börjas sys snartast, tänkte köra en shysst a- formad vid klänning med flera lager, duschesse och chiffong. Första planen ser ut så!

Idag ska jag gå och se Sweeney Todd med Terron på täppan, kan ju bli fantastiskt. Sen blir det en lugn hemmakväll, godis och saft ska insvepas! Ha en fin kväll och tro inte att jag har mjuknat.


Få inte för er något bara!

"Människans öde är inriktat på lyckliga ögonblick, inte på lyckliga tider."

Jag är tillbaka på prov! Bara på prov gott folk. Låt detta inte bli till en så lustig ovana som sist, låt det förbli en överraskning varje dag. Under min paus trodde jag att jag skulle få lite perspektiv på det hela, på livet, döden, kärlek och mig själv. Det fick jag alltså inte, däremot fick jag fler frågor att ställa och färre besvarade till min frustration. Det smärtar att vara en sådan tänkande varelse som man är. Så det vi kan konstatera är:

* Jag saknade att få spy ut saker här på bloggen.
* Döden är lika närvarande som sist.
* Livet är lika ogreppbart som sist vi skrevs.
* Kärleken är obefintlig, människor är svin och de flesta förhållanden går käpprätt åt helvete. Förlåt mig för denna pessimistiska sida som träder fram på Alla Hjärtans Dag, men ärligt talat så finns det inget mer löjligt än just denna dag. Jag mår illa av den. Hur många relationer runt om er är friska, hur många är glada och lyckliga över vart dom är i livet? Jag räknar till ett.
* Jag är förvirrad som vanligt, men tar inte så hårt på detta faktum. Jag ska förenas med tanken och helt enkelt bara köra.

Träningen går dock strålande! Snart blir jag lika fit som en elitman! Imorgon ska jag köra med Qarro, sedan blir det förmodligen rockig utgång. "Sweeney Todd", premiär, blod, mord, knivar, musik och Johnny Depp, gå någon?