Jag är för full, du är för ung


Har tårtkalas!

img_3579 (MMS)

Har tårtkalas!


Äh skojja bara. Allt blir fan värre i mörk...

Äh skojja bara. Allt blir fan värre i mörker. Idag är det ljust igen!


Jag skulle inte säga jag ville dö. Men kan...

Jag skulle inte säga jag ville dö. Men kanske försvinna ett tag. Båten är i. Konserten var fet! Och jag vill inte vara här. Gjorde kanske bort mig men följde min magkänsla. Vill inte. Tack nej.


Motorn gick sönder. Panikmeckar!!

Motorn gick sönder. Panikmeckar!!


Segel packade. Brillor på. Matsäck med. Jo...

img_5833 (MMS)

Segel packade. Brillor på. Matsäck med. Jolle i!


Tjenna. Åker buss. Har köpt läppstift. Mag...

Tjenna. Åker buss. Har köpt läppstift. Magen kurrar. Jag ska cykla i uppförsbacke. Hmm. Längtar tills imorgon mina vänner. Då ska jag vara 15 år igen, men först leka lite vuxen och sjösätta.


Nyklippt gräs. Nyklippt gräs. Nyklippt gräs.

Nyklippt gräs. Nyklippt gräs. Nyklippt gräs.


Äh. Fan. Det enda jag tänker på just nu är...

Äh. Fan. Det enda jag tänker på just nu är kärleken. Förvirringen är stor och total. Känns okej. Staplar upp anledningar som jag sedan skojfriskt raserar. Ska nog klura ett tag. Längtar till mina lediga dagar. Imorgon, sen är jag fri fram till fredag. Skulle vilja skriva mer men är nog för musikhög. Så godnatt mina små illbattingar. Längtar så ohyggligt till fredag. Det kanske blir lite klarhet då.


Men fin! Åh! Målat, rubbat, vaxat och laga...

img_2621 (MMS)

Men fin! Åh! Målat, rubbat, vaxat och lagat! Sjukt nöjd. På torsdag åker hon i!


Undrar lite över det här stadsbarnet som s...

Undrar lite över det här stadsbarnet som sägs bo i mig. Vettefan om hon har tröttnat att ranta runt som en blådåre i trafik, sot och folkmassor. Har någon sjuk längtan ut till landet.. Eller, förort då. Jag ska ge er tre skäl: 1. Det är så mycket grönare. 2. Det finns godis som fortfarande kostar 50 öre. Eller. Det fanns. 3. Det finns små hus som är alldeles orörda. 4. Det finns tilltuffsade män som har oborstat hår och en aura. 5. Det finns torghandel och mat att köpa i papperspåsar. 6. Solen är finare. Så. Det blev sex. Där har ni det.


Då kör vi då


Färdig. Färdigpyntad. Nästan! Målade som e...

img_2138 (MMS)

Färdig. Färdigpyntad. Nästan! Målade som en dåre med vansinnigt trög färg från nån superfabrik. Vi jobbade långsamt idag. Skyndade långsamt som ni säger.. Att långsamt skynda säger jag. Jag är trött. Har märkliga känningar i kroppen efter 4 timmars inhalerande av färg. Mysigt..? Förresten kan igårkväll klassas som en av mina finaste kvällar. På länge. Vad jag älskade livet igår. Inga bekymmer, bara ljuv ljuv musik, dans, drink och fagert sällskap! Lägger i burk och sparar. Ni vet, min minnesburk. Godnatt troll.


Är giftig. Och smurf. Giftsmurf.

img_5445 (MMS)

Är giftig. Och smurf. Giftsmurf.


Åker gangsterbil, lyssnar på gangsterrap, ...

img_9326 (MMS)

Åker gangsterbil, lyssnar på gangsterrap, är gangsterbakis, är med gangsterbrorsan och ska ut till gangsterbåten va. Hej sålänge.


Bon Iver- The Wolfes (act I and II) Tack f...

Bon Iver- The Wolfes (act I and II) Tack för mig. Godnatt!


Ähh men lägg av! Det gröntar ju!

Ähh men lägg av! Det gröntar ju!


Öl! Mums! Ny hatt! Varmt! Sällskap! Grill!...

img_8008 (MMS)

Öl! Mums! Ny hatt! Varmt! Sällskap! Grill! Heja söndagar.


Så. Alla lyssnar in The Fix på Spotify. Nu...

img_8703 (MMS)

Så. Alla lyssnar in The Fix på Spotify. Nu. Tack. Puss.


Undrar hur många timmar sammanlagt jag har...

Undrar hur många timmar sammanlagt jag har suttit och stirrat på kaffebryggaren och brödrosten..? Bara undrar.


Jag KAN vara hemma ikväll

Jag vill också ha gyllene byxor. Som han på TV. Alltså, jag lovar. Man blir hjärndöd av att sitta hemma för många lördagar i rad. Jag är halvvägs. Hjälp mig? På riktigt. Det är inte bra för själen. Det ÄR bättre att vara ute och svira, skratta, dansa, bli på pickalurken och hänga loss med vackra människor. Människan mår inte bra av att sitta inne. Varken med eller utan sällskap va. På TV går skit. Enbart skit. Det går inte ett skit. Jag vill se film. Bra film. Då måste man vara dum i huvudet. För att sitta inne en lördagkväll och titta på enbart skit då måste man verkligen vara dum i huvudet. Och det är det jag har blivit av dessa 2 månader av innesittandes helger. Det är direkt ett hot mot min hälsa. På TV går: Annorlunda Messias, The Last Templar (?!), Indiana Jones, Inspector Lynley, Kommissarie Lewis, Fotboll, Fotboll, Samantha, Fotboll, Snooker, Konstdeckarna, och hör och häpna fucking BOLIBOMPA! Åhhh. Jag har funnit mig i att sitta här. MEN! Jag är härskare över mitt öde.. Så jag kanske lägger mig på mattan, dricker ett glas vitt och lyssnar på Bon Iver tills alla hemska, onda, fasansfulla program är slut och dom börjar sända serier om mord..

Det här förtjänar jag. Tack.

img_2304 (MMS)

Det här förtjänar jag. Tack.


I Bromma kommer ingen buss i tid. Men det ...

I Bromma kommer ingen buss i tid. Men det gör inget. Jag har solsken och electropop i skallen. Jag tror jag kommer att komma långt!


Missade bussen. Såg baken på den jäveln. S...

img_2984 (MMS)

Missade bussen. Såg baken på den jäveln. Sitter med korsade ben på en sten vid en busskur vid en räls bredvid en pressbyrån med en red bull på massa fimpar med solen i ögonen och Bruce i öronen i stadsdelen Sundbyberg. Hej påsken. Hej jobbbet. Idag for Ivannia hem. Vet inte vem som ska hålla mig vaken nu?


Längtar redan tillbaka.. Mums. Har kollekt...

img_9642 (MMS)

Längtar redan tillbaka.. Mums. Har kollektiv i Birkastan. Frugan lagade mat, jag fick ett glas vin och nu sitter vi och myser med musik och tv. Och påskgodis. Fint. Fint. Fint. Sa jag fint? Fint. Fint!


Peez. Underbar dag igår! Från morgontimmen...

img_7691 (MMS)

Peez. Underbar dag igår! Från morgontimmen till kväll. Sen natt. Att omge sig med vackra själar är något fler borde unna sig. Låg två timmar i sängen och snackade skit till soundtracket av mitt liv. Mer eller mindre. Vad gjorde ni? Dansade era lurviga? Var lediga? Kära? Arga? Det blev en sista Jeff Buckley vid tvåtiden sen sömn. Och nu morgon. Sol. Lilla trollet sov och jag ska iväg och jobba. Glad påsk på er lediga bastards.


Ivannia är i stan.. Jag är lycklig!

img_7567 (MMS)

Ivannia är i stan.. Jag är lycklig!


Har det fint!

img_1912 (MMS)

Har det fint!


Det var den natten. Ljuvliga små fågelkvit...

Det var den natten. Ljuvliga små fågelkvitter och snart går solen upp. Tack ja. Sov gott monster.


Sug på den ni. Jag försöker hålla mig vake...

img_9919 (MMS)

Sug på den ni. Jag försöker hålla mig vaken. Ovanligt att jag blir trött. Nu. Nu?! Nä. Jag väntar ju på mitt sovsällskap.. Här ska det tuggas till tungan blir svart!


Vart fan är kaffet?

Vaknade upp. Pigg, utvilad och jävligt glad liksom. Som att dagen gillar mig, jag gillar dagen, vi gillar varandra. En romans. Tränade. Pustade, tyckte egentligen att det var rätt tråkigt men det är en konst att se ut som att man verkligen njuter av det. Att vara lite "över". Det var jag. Kände mig rätt cool. Lite hipp sådär i mina halvdana träningsplagg. Promenerade ut i solen med min röda knarrande cykel och en rödklädd knarrande mor. Vi pratade egentligen inte om något stort. Småpyssel. Påskmat. Flytt. Vädret. Måste man vara så jävla djup konstant? Vidare talade vi tvättstuga med vår granne Carl. Carl är en gammal man som alltid berömmer en för ens väluppfostrade sätt. Det värmer. Efter Carl åt jag knäckebröd, bästa lunchmaten ever om man är lat som jag.. Jag drack mycket mjölk till, kanske en hel liter nu när jag tänker efter.. Inget kaffe. Kom på det nu, inget kaffe! Vart är kaffet?! Jösses. Tappade fokus här va. Sitter och väntar på att klockan ska bli tre, så jag kan cykla till Solna, strutta omkring i väntan på bussen och stänga det där bygget. Jag ska alltså jobba. Otippat? Chockerande? Nä? Vill slutligen sända ett ont öga till alla er jävlar som är lediga i påsk OCH har fått lön. Damn you. Bastards.

Glad. Glad morgon! Glad!

Glad. Glad morgon! Glad!


Fan hörni. Någon gång ska jag lära er att ...

Fan hörni. Någon gång ska jag lära er att sova med stil. Så kan ni lära mig hur man vaknar med det? Jag är verkligen värdelös på det sistnämnda. För jävla jävlig att sova med. Vakna med. Tusen gånger sanning faktiskt. Funderar lite på hur man ska hantera April. Bör man vara försiktig eller ska man bara rocka loss med en gång..? Ett besvärligt läge, helt klart. Jag tar med mig det. När jag sover med stil. Godnatt små soldater av lycka.


Inget att förtälja mina vänner. Vacklar lite.

Inget att förtälja mina vänner. Vacklar lite.


Undrar lite om det är möjligt att det är s...

Undrar lite om det är möjligt att det är såhär fint? Finns det? Känns lite som att det är för bra för att vara sant.. Vågar inte riktigt tro att det är dags för grillkvällar, tjocktröjor och parkhäng. Jag skulle vilja frysa tiden precis nu. Eller ja, på cykeln. Dofterna, gräset, fågelkvitter och känslan. Jag ska carpa våren.


Fräkendags! 4 timmar i solen igår var.. Be...

img_4410 (MMS)

Fräkendags! 4 timmar i solen igår var.. Behövligt! Vi har inte ens börjat, mitt fejs och jag. Its on!


Ahh tja. Träna?

Ahh tja. Träna?


Ni vet. Har man inget vettigt att skriva; ...

img_0157 (MMS)

Ni vet. Har man inget vettigt att skriva; dra till med en bild. Skymtar ni namnet på vår granne? Jävla rejäla grannar, vet vad det gäller liksom. Jag är glad. Inte innerligt lycklig. Men glad. Lycklig. Idag. Utan alla tankar. Jag är ofta glad. När jag får som jag vill. Jag vet inte om det blir så nu hörrni.. Godnatt på er alla soldyrkare.


Ja. Vårskruden på! Rätt nöjd. En del fix k...

img_8000 (MMS)

Ja. Vårskruden på! Rätt nöjd. En del fix kvar..


Hej fjärden!

img_3208 (MMS)

Hej fjärden!


Blev upptvingad 8 av min så kallade bror. ...

img_8135 (MMS)

Blev upptvingad 8 av min så kallade bror. Vi ska ut till båtklubben och titta efter vårtecken.. Och fixa. Och sola. Och dricka kaffe. Rätt värt?


I'm fine. Thank you for asking.

img_4698 (MMS)

I'm fine. Thank you for asking.


Idag åker vi ny raggarbil till jobbet. Ida...

img_4592 (MMS)

Idag åker vi ny raggarbil till jobbet. Idag har vi rosetter och sjömanskavaj! Sjöflicka. Ta hand om söndagen små monster.


Kanske bra vibbar.. Och vårfräknar och en ...

Kanske bra vibbar.. Och vårfräknar och en kanot inköpt. Egentligen min tokiga far.. Men jag ska beslagta den i sommar och paddla skiten ur Östersjön! Tänkte drömma om sommarnätter, nyklippt gräs, konserter, gott vin och hav.


Har det rätt bra efter jobbet..

img_5519 (MMS)

Har det rätt bra efter jobbet..


Smajlan. Snart ses vi. Då ska vi täcka av ...

img_1056 (MMS)

Smajlan. Snart ses vi. Då ska vi täcka av och inviga säsongen. Länge leve värmen.


Hej lördag. Dejta?

Hej lördag. Dejta?


Livet är ju verkligen så mycket större än ...

Livet är ju verkligen så mycket större än vad vi vet. Och vad vi tror. Bara tanken får mig att vilja leva i ultrarapid för att sedan spola tillbaka på halvfart till start och sedan börja om. Som en gammal dassig vinyl som har sett ungefär allt. Och sen göra det igen. Och igen. Och igen. Det är fint. Fint! Nu sömn små ugglor.


Jag hat suttit med dessa två hela dagen. T...

img_2719 (MMS)

Jag hat suttit med dessa två hela dagen. Tränat. Träffat mor, solat näbben och hängt resten av dagen hos Jennie- Lie och hennes jycke. På balkong. Med öl. Och sol. Vackert!


Ohh happy day!

img_4779 (MMS)

Ohh happy day!


Hej torsdagskväll

Äh vafan. Vi kör väl en bild då.. Okej då. Har inget att skriva. Ingen musik, inget. Men allt är bra! Nästan bättre än bäst! Trots mycket skit och slit. Adjö.

Så. Jag har gaskat upp mig med hjälp av Pe...

Så. Jag har gaskat upp mig med hjälp av Peps och kaffe. Frid och fröjd och idag är jag positiv. Vill bara ha besked. Det är det som spökar vet ni! Imorgon är jag ledig!


Mellanläge. Vet inte ut. Eller in. Skulle ...

Mellanläge. Vet inte ut. Eller in. Skulle vilja ha folk här. Mina damer. Mina djupa damer faktiskt. Som är i Norrköping. Och Malmö. Jag hatar er och jag kan inte sova. Tänker på dig. Och det känns inte jobbigt. Men det kunde ha varit så mycket bättre. Är arg. På dig. Du är idiotisk med facit i hand. För jag var fantastisk. Mer än vad jag är egentligen. Jag tror jag lade ut mer energi än vad jag fick. Och jag hatar dig för det. Faktiskt. Jag tycker nog att du är puckad. Dum. Vansinnig. Ignorant. På riktigt. På riktigt känns det suveränt. Att det bara känns så, ibland. Med allt annat. Att du är ett dussintal. Oviktig. Med, bland allt annat jobbigt. Men inget mer. Dussintal. Det finns inte. Det fanns ALDRIG. Vet det nu. Och omger mig mer med vackra människor. Och jag tar tillbaka det jag sa. En vacker människa är det inifrån och ut. Och jag känner två. Inte tre. Två. Är nog väldigt noggrann med utbudet. Och kanske råkar gilla någon som faktiskt ska flytta. Min tur va..? Typiskt. Men jag tar tillbaka det. Få förunnat. Du är inte en. Punkt. Besviken över det. Letar vidare. Sluta flytta. Tack. Ska försöka tvångssova med Motorhomes.


Nu kör vi. Jag och hojjen!

img_0224 (MMS)

Nu kör vi. Jag och hojjen!


Möööörning


Ja hörrni. Ögonblicksbild. Jag tror vi dan...

img_2479 (MMS)

Ja hörrni. Ögonblicksbild. Jag tror vi dansade. Jag gillar Albin. Och min båt. Och musiken. Och kinderägg, och min röda fula cykel. Och min hjälm med rosa fula apor på. Och gräs, limpa med ost, färgen svart, mjölk, världsfred, män. Valpar, text, kärlek, norrlänningar, Norsviken och livet. Fan vad jag kan mycket. Och vad jag har lärt mig. Om mig. Och er. Vad jag kan va.. Godnatt ugglor. Ni sover jag är vaken. Som vanligt.


Jobb! Utvilad. Tränad. Cyklad och ja, rätt...

Jobb! Utvilad. Tränad. Cyklad och ja, rätt peppad. Ska ordna om Vagabond, mitt hjärtegull. Och lära upp en ny dam. Fett. Hörs på fikan..


Jag tror jag fortfarande sover mitt herrsk...

img_1168 (MMS)

Jag tror jag fortfarande sover mitt herrskap! Jag ska träna. Åh vad jag inte har lust. Ugh. Jag går nu. Godmorgon.


Nää. Vi drar till med lite hederligt norma...

img_6294 (MMS)

Nää. Vi drar till med lite hederligt normalt skrivande. Roadtripen var bra! Men! Ska nog inte utge mig för att vara förälskad i detta fenomen, än mindre skriva om det. Men det var vackert! Natur! Gräs! Wow. Fick allt gjort åtminstone. Stabilt. Borde sova. Har ingen lust eller sug. Är nog vaken ett tag och surar över mina trojanska hästar.


Veckans fynd. Tack Runhällen!

img_1464 (MMS)

Veckans fynd. Tack Runhällen!


Tillbaka i Stockholms län. Här finns det u...

img_3984 (MMS)

Tillbaka i Stockholms län. Här finns det ufon. Väntar på kaffe.


Vad sticker upp? Vad? En jävla kyrka! En t...

img_8298 (MMS)

Vad sticker upp? Vad? En jävla kyrka! En till! Hej motorväg. Tack


I Runhällen kostar kexchoklad 10 kronor.

img_8839 (MMS)

I Runhällen kostar kexchoklad 10 kronor.


En till kyrka! En till!!

img_3795 (MMS)

En till kyrka! En till!!


En mack. Och en nära dej. Och en grill. Yeah.

img_5061 (MMS)

En mack. Och en nära dej. Och en grill. Yeah.


Mycket synder här. Mycket kyrkor. Gillar j...

img_9976 (MMS)

Mycket synder här. Mycket kyrkor. Gillar jag, synderna alltså. Erik är arg över fartkamerorna. Fina vägar annars.


Improviserad sjö. Åkrar. Gröna bussar.

img_7371 (MMS)

Improviserad sjö. Åkrar. Gröna bussar.


Inne i Uppsala finns det en hel del rondel...

Inne i Uppsala finns det en hel del rondeller. Allt är platt. Inga döda djur. Mycket mc donalds.


Uppsala bjuder på teater och i bilen spela...

Uppsala bjuder på teater och i bilen spelas Guns N' Roses. Fett.


Knivsta bjuder på ett stycke okänt dött dj...

Knivsta bjuder på ett stycke okänt dött djur av diverse sort. Hur kör ni egentligen?!


Och ett stycke död grävling. Men det är sol!

Och ett stycke död grävling. Men det är sol!


Arlanda bjöd på ett stycke död räv.

Arlanda bjöd på ett stycke död räv.


Tänkte köra en roadtrip till Runhällen och...

img_7614 (MMS)

Tänkte köra en roadtrip till Runhällen och tjacka en motor till skeppet. Tack Ove.


Men tjaba våren. Läget?

img_1084 (MMS)

Men tjaba våren. Läget?


Sömdagar ni vet..

img_4982 (MMS)

Sömdagar ni vet..


Favvis. Favvis! Solen skiner ju. Är ni ute...

img_5527 (MMS)

Favvis. Favvis! Solen skiner ju. Är ni ute? Jag är inne.


Tack Ica.

img_2553 (MMS)

Tack Ica.


Hej söndag, du är bra du med

Ja ni cirkusapor. Jag kunde inte sova längre än till 11. Tydligen är jag ingen ungdom längre! Men! Jag är ledig, ensam och har nybryggt kaffe bakom ryggen! Rätt bra söndag om ni frågar mig. Ska ta en liten promenad ut, max till seven.. Köpa en.. Cola. Mums. Och kanske en tidning. Sen ska jag kolla sjaskiga repriser och vara ledig. Ledig. Ledig! LEDIG! Ni hajjar..

Fet kväll! FET kväll med Bon Iver och parm...

Fet kväll! FET kväll med Bon Iver och parmaskinka. Fint. Musik. Onyttigheter, toner, skrin, deeptalk, Mando Diao unplugged och ja.. Ledig. Ledig! Fuck yeah! Godnatt cirkusdjur!


Le smök


Hej lördag!


Men jävla SL! Vad är detta? Hat hat hat. D...

Men jävla SL! Vad är detta? Hat hat hat. Dö. Förlåt. Drick vidare ni, själv ska jag åka fyllebuss med 13- åringar..


Humorn är på topp! Jävlar. Jag sov, snooza...

img_3575 (MMS)

Humorn är på topp! Jävlar. Jag sov, snoozade, kaffade, och sprang. Sista dagen av 7, är välförtjänt av två lediga dagar, visst?


Först skulle jag vilja tacka SL för det fa...

Först skulle jag vilja tacka SL för det fantastiska strömavbrottet som dök upp. Som fick det att ta 2 h att komma en station. Tack. Sen tänkte jag i min dåraktighet innerligt tacka då jag kan sova med öppet fönster utan tåg som dundrar fram. Tack för det. Och det sista tacket går till SL som vänligt vill reparera hela sträckan från A till B där hela sträckan är precis utanför min port. Tack hammare, tack borr, tack borrgubbar, tack grävskopan men främst av allt; Tack SL för det suveräna jobb ni gör.. Fan, ni rockar.


Näää. Inte slarva med tider mer. Jag har s...

Näää. Inte slarva med tider mer. Jag har stressat hela dagen men varit på ett sjuhelvetes smutt humör! Köpt nya höga skor. Ja tack till klumpskor. Blev förvisso lite upprörd över diverse småsaker och den här förbannade stormen ute. Tromb? Vansinne. Håll i hatten kamrater!


Hmm. Inte okej att jobba idag. Att börja 9...

Hmm. Inte okej att jobba idag. Att börja 9 och gå upp.. 9. Inte bra. Vet inte var jag har mina tankar. Inte på schemat i varje fall. Så. Skit. Är alltså på väg nu! Bra.


Kanske godnatt. Vet ni? Vad jag gillar att...

Kanske godnatt. Vet ni? Vad jag gillar att vara ledig. Och vad jag faktiskt älskar mina vänner. Mina vänner, och natten. Och musik. Och cykel. Och min chef. Och kaffe. Och mycket. Massa. Helt okej att jobba imorn. Kommer köra en ny hatt.. Godnatt små änglar


Skulle gärna ha det sådär just exakt nu. J...

img_8619 (MMS)

Skulle gärna ha det sådär just exakt nu. Jag ska ut i den lilla solen, ta cykeln och kanske springa på en releasefest för en snubbe jag inte har en aning om hur han låter. Märks det att jag är ledig?


Funderar lite på vad kaffe smakar..?

Funderar lite på vad kaffe smakar..?


Framtiden såg ljus ut. Om 2 veckor får vi ...

Framtiden såg ljus ut. Om 2 veckor får vi besked. Vet inte vad jag tar vägen om det blir negativt.. Jag kanske flyttar in i smyg hos min man Albin. Befarar dock sena nätter med musik och vin. Om man nu kan få för mycket av den varan.. Och när är för mycket? Äh. Nu ska jag lappa mina favoritjeans för tredje gången. Och dricka kaffe. Kaffe!


Ljushuvud. Har ni lyssnat? Skäms på er ann...

img_3017 (MMS)

Ljushuvud. Har ni lyssnat? Skäms på er annars. Jag ska på möte; om framtiden som det så vackert kallas. Vad hände med baktiden? Jag är nog inte riktigt med va.. God morgon på er teaterapor!


Skulle jag ha mycket med pengar så skulle ...

Skulle jag ha mycket med pengar så skulle jag äta frukost på ett speciellt café varje morgon resten av mitt liv. Nybakade frallor, gott dyrt kaffe, färskpressad juice, riktig juice! Och morgontidningar, flera stycken tror jag. Och jag tror att jag ofta skulle vilja sitta ensam. Jag ska se till att det blir så. Åtminstone en dag i månaden.. Så fort det blir varmare.


Vad dom än säger?

Knark! Musikknark. Musik musik musik musik! Hmm. Lyssna om ni vill. Eller sluta läs detta. På riktigt. Förstår inte och undrar lite över folk som klara sig "fint" utan musik som dom säger. Hur gör ni? Vad lever ni på? Jag tror ni är deprimerade i grunden. Det gör mig lite sorgsen att ni har gått miste om något så fantastiskt.

Bara män på gymmet.. Tror faktiskt jag är ...

Bara män på gymmet.. Tror faktiskt jag är ensam dam idag. Gör mitt bästa för att smälta in! Juste! Jag premiärcyklade idag! Fasen vad det gick, aphjälmen på och pippitröja.


Snor visa ord från en vis kvinna. Postade ...

img_5251 (MMS)

Snor visa ord från en vis kvinna. Postade ett viktigt brev idag. Och nu är jag sömnig mot min vilja. Godnatt. Godnatt.


Dansa dansa dansa!

Hetsdag! Min underbara chef var tillbaka idag. Jag fick massa pussar och kramar och tyckte att livet var riktigt fantastiskt! Sen behöver vi inte berätta hur resten av dagen var.. Jag är hemma med nyfriserat ljust fluffhår. Heja pengar.

Tänkte väl egentligen bara visa vart jag s...

img_2364 (MMS)

Tänkte väl egentligen bara visa vart jag skulle kunna tänka mig att vara.. Istället för gråa medelmåttiga Sverige. Är på väg till medelmåttiga Bromma för att frisera mitt medelmåttiga hår. Funderar fan på att go crazy bara för att.


Och så undrar dom varför dom röker.. Nu mi...

img_1317 (MMS)

Och så undrar dom varför dom röker.. Nu mitt herrskap ska kvällen få döda natten och natten döda morgonen. Där väntas kaffe och frisörbesök. Godnatt små ponnys.


Tänk om det dör?

Måste verkliigen få in lite mode i mitt liv igen. Inspiration. Jag vill börja sy igen. Men hittar på en sjuhelvetes massa ursäkter och känner mig ärligt talat skitdålig på det jag en gång tyckte jag var suverän på. Det känns lite som att jag har glömt hur man cyklar och kör fel fordon med fel fötter. Hajjade ni? Jag VET ju hur, men jag verkar inte kunna. Det går inte. Det går inte att påbörja något än mindre avsluta något. Jag tittade på lite kurser man kunde gå, men jag vill inte. Jag kan om jag vill. Kanske inte skrädda men jag har fantasi. Jag hade fantasi. Jag måste få tillbaka allt. Allt. Inspiration, finurligheten. Det enda jag kan tänka mig som är i samma radie som döden och allt var det innebär är den dagen jag känner att jag inte har någon fantasi. När jag slutar tänka på omöjliga och knäppa saker och istället börjar tänka rationellt. Den dagen jag slutar känna mig som ett förvuxet barn och den dagen jag slutar vara påhittig. Dagen när man slutar leka och istället börjar vara låtsatsvuxen. Nej. Mår dåligt av tanken. Och är skraj faktiskt. Jag vet inte om detta löser sig med tiden; med sol, kärlek och fågelkvitter. Men om det inte gör det är jag körd.

Mistake


Ahh men vafan. Så ligger man här igen. Söm...

Ahh men vafan. Så ligger man här igen. Sömnlös. Har plöjt igenom 3 filmer och växt fast i soffan. Hade en alldeles perfekt ljuvlig dag på jobbet. Varför vet jag inte, det kanske var hatten. Det kanske vag folket. Det kanske var jag som helt enkelt charmade brallorna av folk så dom automatiskt bjöd på skratt och fina ord. Bra var den i varje fall! Hoppas ju att morgondagen, alltså idag blir minst lika awesome. Dock börjat jag få slut på saker att ha på huvudet.. Skulle gärna ta diverse donationer. Vad som. Ni vet var jag finns! Eller ja, dom jag vill ska veta såklart. Resten kan få parkera diverse hattar, fjädrar, kepsar och rosetter i Bromma Blocks. Godnatt små soldater.


Happy idiotface!

img_9149 (MMS)

Happy idiotface!


Jag skulle behöva en personlig assistent.....

Jag skulle behöva en personlig assistent.. Med tanke på hur dåligt min planering går. Kollade på fel schema, skulle ha börjat 9.. Jag trodde 11. Det går sådär den här morgonen. Glömde mat och rusade ut i blött hår och hatt. Jag är så virrig nuförtiden. Får vara extra fantastisk idag för att kompensera!


Ja men hej bloggen.. Jag är vaken och har ...

img_0237 (MMS)

Ja men hej bloggen.. Jag är vaken och har fullt program!


Känns som historien om mitt liv just nu. M...

img_8836 (MMS)

Känns som historien om mitt liv just nu. Men som en vacker vän till mig alltid bruka säga; efter regn kommer solsken. Han gör mig lika förbannad varje gång. Men han har rätt. Snart är dagen här där jag kan gå upp tidigt, sätta på kaffe, dricka det i fönstret, känna ledigheten och lugnet. Smälla på lite god musik, bygga en frukost för att sedan cykla ner till Karlberg för att sola och lyssna på gårdagens Sommar i P1. Fan, det var verkligen lycka. Rakt igenom. Ljuva dagar som alltid avslutades med bubbel i någon park eller häng hemma hos Albin. Jag ska hålla ut. Och vara medveten. Nu. Alldeles snart är den här vet ni.