Slapp slapp

Ledig. Och ensam. Har passat vovven och ska kolla film hela dagen. Hela dagen, inga samtal, ingen kontakt bara film! Går runt i randiga kläder och satsar på sunkstilen idag. Gött. Jobbade hårt igår och avslutade med öl, cider och skitsnack med bror. En fantastiskt skön kväll.

Årligt fyrverkeri, kolla!

Militärhögskolan fyrar av en satans massa pulver såhär års. Det är fantastiskt. Folk jublar och jag bor på världens bästa address.














Livfullt

Jobbar. jobbar. Hemma halv tolv igår. Taxi med fin gubbe. Middag tolv, MMA och saltlakrits. Nu jobb, sen hem och vila upp dojjorna.

En ryslig stad

Fan. Virus smyger sig in i min dator. Den tror att den kan luras men nej. Jag är smart, smartare. Bäst. Fantastisk på att lura folk. Jävla virus. Hade tänkt kasta ägg på arbetare på spåret men ångrade mig, tänkte på kharman och hamnade i sängen istället. Jag börjar ångra det beslutet för dom jävlarna skriker något så fruktansvärt utanför.. Juste!  Och sen när började främmande män säga hej mitt i en öde gränd? Vad fan. Varenda man är nu en potentionell våldtäktsman. Det är synd om er egentligen. Ni kanske bara vill säga hej utan att jag spänner blicken i er, slänger fram mobilen, letar efter tillhyggen, och småspringer därifrån med nycklar/ plankor/ örhängen/ pepparspray och är förbannad som ett as. Nej. Stockholm har blivit en ryslig stad.

Gärna den


Plezuro

Vaken och läser dödsannonser

Jag är bra. Idag slog jag mig lös ur sängen mycket tidigare än vad jag egentligen ville. Kom på minst fem anledningar till att ligga kvar MEN, jag ställde klockan på den vidrigaste signalen, la den längst bort i rummet och ja.. Kom upp ur sängen i tid. Med huvudvärk och en gnagande hunger i kroppen. Jag är bra. Jag kom upp. Och bokade tid till tandläkaren. Vad bra. Tittar på duvan utanför fönstret, han är fin. När han är ensam. I grupp är han vidrig. Läser dödsannonser också. Det gör mig sorgsen men har blivit till någon slags grej som jag måste göra varje morgon. Kanske för att förbereda mig själv inför döden. Att andra ska dö och jag vara kvar. Kanske på hur det skulle vara att läsa deras annons. Det känns rent ut sagt för jävligt. Bra början Lina, riktigt bra..

Jag köpte billigt glitter




Fint fint fint, kärlekskrank


Nybäddat men fortfarande grått

Funderar på att kasta datorn, kanske hoppa på den. Tills den förstår bättre än att dubbeltrycka. På vartenda O. Skiton. Skit- on. Svepte i mig ett glas vitt på söders höjder, traskade vidare i duggregn och försökte köpa använda kläder. Glitter, hattar och ringar. Hittade egentligen ingenting förutom oanvända ringar och en riktigt tacky armband. Och vinet; det smakade gott.



Grå ångest och bulle i halsen

Här sitter jag och håller på att dö av min hembakade fralla. Fy fan. Försov mig, närmare bestämt två timmar. Hade gärnat stannat längre i sängen. Är riktigt dålig på "carpe- diem- tänket" när det är så förbannat grått. Funderar starkt på att tvångskära ner mig i någon stackars man för att kunna överleva vintern. Men just nu ska jag fixa moig inför vinlunch/ fika/ shopping/ tjejtönterier med den alldeles förträffliga Therese som bär samma gråa ångest som jag. Vi kör.

Drinkar i badet

Hade tänkt bada bort kvällen. Ska ta resterande av min helgsprit, blanda drinkar och kolla hur länge jag kan hålla andan under ytan. Egentligen avskyr jag att bada, men det verkar mysigt när ni andra gör det. Det är min plan, singularet är riktigt trist idag. Så man kräks på allt. Därför blir det flarran och jag. Ikväll. Tills någon kommer till undsättning. Adjö sålänge.


Shit shit shit

Förlåt men jag hatar den här dagen. Funderar på att sänka lite drinkar i min ensamhet, kanske måla lite eller gå upp på vinden och leta fynd. Helvete vilken dag. Skit skit.

Skriftligt elände


Varm choklad och flummiga hippies tack

Känner mig sjuk. Hängig. Grön. Grå i färgen. Ska äta salt, dricka varm dryck och kanske spegla mig frisk.


Jethro Tull

Skattjakt




Känner mig ensam

Jag som lovat mig heligt att aldrig be om ursäkt för min bullrande romantik. Nu gör jag det. Jag slickar tristessens stövlar och nöjer mig med hälften av hälften av vad jag har rätt till.

Känner någon likadant vill jag gifta mig. Fria, gå ner på knä, böna och be och sitta ihop tills tristessen slukar all den kreativitet vi en gång hade. Känner mig ensam.


Sönderblåst på en topp

Ah. Jag är snuvig. Blev sönderblåst på en höjd på söder igår. Jag jobbade stenhårt, tog personalbilder som ska brännas för att sedan gå på kalas. Kalas med goda drinkar, tårta, choklad och dans. Det gick fort och jag blev sönderblåst. Så nu är jag snuvig ooch ska hälla i mig en liter apelsinjuice. Jag funderar på att äta halva dagen för att sedan inte göra ett skit. Fan vad skönt, inget alls ska jag göra. Haha. Jag är ledig.

Räta ut allt




På med smajlet, nu kör vi

Då var det helg, fredag. Och arbete. En massa arbete, och möten, och skäll och lönestrul och gråväder och solbrist. Och glad musik, roliga människor, roligt Sverige och rolig helg.. Tvivlar lite, men visst. Vi kör den här helgen också, på med fejksmajlet för här ska det säljas!

Resa, sol, resa, sol..

Resa resa resa resa resa. Sol sol, trevliga människor, vackra själar, skog och kokosdrinkar. Typ. Det tänker jag på nu. Ledighet inombords. Inte bara fysiskt, nej psykiskt. Avkoppling. Bort från smutsiga människor med vidriga insidor. Fram med vackra ting. Kanske om en månad. Allt är rätt okej nu.

En svunnen tid..

Grått. Hela gråskalan har lagt sig över Stockholm. Sitter och väntar på hunden, vi ska leka och promenera, jag ser honom som ett komplement för en man. Fördelen med honom är att han håller tyst, är alltid glad och gör som jag säger. Underbart. Har bläddrat igenom lite grejer från skoltiden, vilken tid va. Jag kan sakna det ibland; att få prestera, att kämpa, gnälla ooch att vara i något slags mönster. Nu känns allt flummigt, dock mer jag, men ändå. Flummigt. Skulle jag få bestämma hurr världen skulle se ut så skulle det bli en sjuhelvetes förändring. Jag ska kämpa på det..





Stylingjobb med Stina Persson Helleday och Qarro.

Smuts under ögat



En hel dag med smuts under ögat. Nu tackar jag för mig.

Tillfälligt nere för underhåll

Det är ju patetiskt. Hela dagen är patetisk. Mitt bildprogram, mina dubbel- on och hur jag ser ut. Idag. Fy fan. Jag tror att känslan som jag har beskrivs som ångest. Eller möjligtvis tillfällig höstdepression. Fuck. It. Nu ska jag frossa i skitsaker, stänga av mobilen, kanske äta glass och titta på en värdelös film. Gärna med mord. Och våld. Våldsverkare tack.

7 års olycka

Helvete! Min spegel är sönder! Trasig, mördad av vinden! Vaknade av jordens smäll imorse, sprang i panik ut i köket för att gardera mig mot kylan. Var helt säker på att någon hade sprängt in mitt fönster.. Väl tillbaka efter en redig pulsökning ser jag att min enorma spegel har fallit från fönsterhelvetet rakt ner på goolvet.. Och gått oi tusen bitar, varav en i mitt öga. Fantastiskt sätt att vakna på! Efter det drömde jag demoniska drömmar och svettades grannt i sängen. Nu dammsugning ooch ja.. 7 år olycka.

Som en flicka i för stora skor

Ahh. Bilder bilder bilder? Vad fasen händer? Jag känner mig handikappad.. Eller som en liten flicka i mammas skor; vinglig. Har köpt en underbar jacka idag. Ska visa den imorgon när det är finare ljus. Blixt är meckigt att pilla med. Jag ska ge mig ut på äventyr och fixa kreativitet igen. Allt gick åt helvete, nu ska jag tillbaka upp. Hur vet jag inte, med vad vet jag inte heller men något ska skrotas och ur skiten ska det dyka upp något nytt.

Dress from H&M
LB


Inte alls tillbaka

Vill inte alls skriva, men ni ger ju upp när jag tar en paus. Jag är kvar på landet. Fortfarande. Vill inte vara här. Inte alls. Blä. Vet ju vart jag blir lycklig men kan inte flytta ut i skogen redan som 21- åring. Nej. Frustrerande. Blir ta mig fan inte glad här. I trygga Vasastan.. Vill se nytt.. Jag vet, jag tjatar men jag kan inte komma ifrån den känslan. Idag tar jag det lugnt med Lillebror. Han slumrar sött men ska snart riva upp honom och resa till jobbet. Har ett kontrakt att skriva på. Hatar kontrakt. Ungefär lika obehagligt som att hålla handen.

Idiotjävelinternethelvete som inte vill fungera. Inga bilder blir det. Helvete. Och alla jävla dubbeltryck av "o" också. Skit.

Playing with fire




Därför skriver jag alltid med bläck

Okej. Det känns som att jag sviker det gamla huset jag faktiskt sitter i. Som att jag sviker det med all ny teknik jag tar med mig in i det. Det stackars huset som har 250 år på kragen. Det stackars huset som knakar och jämrar sig så foort det blåser inifrån viken. Och här sitter jag; med dator, batteriladdare, Spotify, Facebook och bloggen. Fan. Shit. Mobilt bredband och vitgråa knutar med alldeles för lïte målarfärg på. Jag kan kompensera med min loggbok. Min öppna loggbok där jag skriver. För hand. För hand?! För hand. Så ofta jag kan. Om väder, allt ni inte får läsa och om allt det vackra. Det fina som inte får finnas här, Som förstörs av tangentbord, teckensnitt och datorskärmar som förvränger hela känslan. Nej. Lycka till den som finner min bok den dag jag är död. Den lyckan; att få se den fula trötta handstilen efter en kväll ute, eller de krokiga vackra bokstäverna, de fina orden, den avbrytna, överstrukna texten som är så totalt äkta. Som inte kan raderas ur något. Som finns där svart på vitt oavsett hur fult hemskt, äckligt, töntigt eller berusat det än var. Det finns där. Och det stannar där. Tills nån har lust att läsa det. Därför skriver jag alltid med bläck. Om allt det där ni inte får lov att läsa.

13. nov, 09




Fredag den trettonde. Bäst att passa sig. Jag väljer att fly, hörs kanske bland klippor, bryggor och röda stugor.

Nov. 12, 2009, tröstshoppa






12. 30

Kallt. Sol. Kaffe. Skidåkning. Hundar. Ringar. Glitter och allt det där..

Hetsträna och bli olycklig, ja! Ja?

Mörkt. Nu är det mörkt ute och jag vill frossa i karameller, bullar, kakor, varm choklad och mys. Nördigt. Ja. Men jag vill frossa, gömma mig från människor och eventuellt gå i ide ett tag. Ett halvår tills min vinterpäls har ramlat av. Borde egentligen vara hurtig och träna och behandla och ta hand om. Men jävlar i helvete vad trist det är. Leva hälsosamt, nyttigt och rätt. Skit skit skit. Känner du inte vad din kropp behöver så kanske det är dags att börja lyssna istället för att gå på massa knäppa dieter och hetsträna. Shit, vad irriterad jag blev. Funderar på att baka något. Eller möjligtvis tvinga min vän att dricka vin.

Soldaten och jag




Lilla skruttet Lillebror.

Kaffe är gudomligt

Tjuhu. Har druckit fantastiskt kaffe och passar plutten! Uppe vid åtta idag igen. Kanske kan få in en vana på att stiga upp tidigare.. Ska ha honom till klockan tolv, efter det promenixa. Såg ni att det snöade?! En hel del. Men! Promenad i snön.. Sedan fota sedan träffa en gammal räv och sedan inte göra ett skit. Måste pröva kameran mer. I helgen, då flyr jag.


Tänkte ta ett kvällsfoto. Gick sådär.

Jag vaktar

Ni undrar vad jag gör? En gråmulen tisdag som denna.. Jag var uppe med tuppen, klockan åtta faktiskt. Jag har ätit långfrukost, läst alla tidningar, tagit en promenad, pillat med bilder och vaktat Lillebror. Den lilla skrutten jag passar idag. Nu sover han efter några timmar av intensivt bitande på diverse kroppsdelar, mina det vill säga.

Little soldiers of death

Kanske helt sant.


9 millimeter gun

För övrigt? För övrigt ligger jag på mage i min säng, lyssnar på denna låt ooch önskar att jag kunde röka inne. Ni vet, bara för känslan. Jag tänker, jag har tid att tänka. Och satan. Känns underbart att tänka igen.


Vissna och dö

Okej. Nu är det så. Att jag har kommit fram till att människor består av en hel del skit. Smuts. Smuts som fyller upp varenda jävla hål på dom. Människor är tråkiga, hemska, elaka, otrevliga och orättvisa. Ibland känner jag mig som en alien, helt främmande för den här världen. Helt främmande inför det faktum att människor inte bryr sig. Om andra människor. Om sig själva. Dom är inte ens hälften så vackra soom dom skulle vara. Dom förstör det, smutsar ner det, skiter i det och blir fula. Riktigt fula. Gamla, fula, vissna och misslyckade. Och rätt okej med det. Rätt "okej". Det gör mig besviken. På allt, på alla. På er. Vissna och dö. Vissna och dö. Helt okej.

Lite lookbook och jobb




LB

Godhjärtad och yr

Åh. Jag drömmer så underligt igen. Om skepp, igelkottar, knäppa män, hattmakare och ankor i himlen. Och när jag vaknar så vaknar jag inte. Jag går i sömnen. Jag förstår noll. Snurrig sitter jag på jobbet och försöker lura folk. Eller hjälpa. Jag är alldeles för godhjärtad för det här jobbet, det är jag.

Kyla och en liten liten valp

Kylan har lagt beslag på hela staden. Jag sitter på jobbet i en för hög kontorsstol, med för mycket kaffe i kroppen. Här dricks det vatten ur plastmuggar i personalvrån där det diskuteras vilt om det lilla i livet. Det är som en liten fritidsgård; med skön musik, små soffgrupper och fredagsfika. Jobbar man helg måste man se till att ha det mysigt. Riktigt mysigt. Jag fick till det imorse och träffade en underbar lite vovve som jag ska passa. Dag- passa. Det passar mig utmärkt så ledig som jag är. Ser fram emot det, första dejten ska vi ha nästa vecka; Vovven och jag.

Jag dog igår, en bit..

Det firade vi av med snusksöt cider på Village och tunga dansmoves. Jag höll verkligen på att dö. Jag ser världen ur ett helt annat perspektiv. Tänk er; att dö av ett tuggummi i en snuskig taxi på väg till caféet.. Jösses vilken tur jag hade..














Jag och animal planet

Älgar livnär sig på kvistar, "moose" betyder "kvistätare". En isbjörn kan ståendes mätas upp till 3, 5 meter. Fjällrävar föder den största kullen på 10- 11 valpar. Alligatorägg ruvas i varm sand, vädret bestämmer vad det blir för kön. Vansinne. Vansinne. Vansinne. Jag och djuren.

Majs och kinderägg

Det är egentligen inte alls tid för snack. Mest tid för sömn. Jag dansade stjärten av mig och folk var tolv; min vanliga tur. Hem, mat. Mat som i majs och bregott. Helt jävla underbart. Det gör mig glad; majs och bregott. Och kinderägg. Mest kinderägg faktiskt. Jag kan aldrig komma ifrån det. Jag älskar ta mig fan kinderägg.

En helg i Malmö?

Äntligen fick jag över bilderna från min crapkamera. Det var ett tag sen, rätt kassa bilder också men huvudet är tömt på ord. Jag vill inte ordbajsa längre. Vi besökte min flummiga, underbara Qarro. Qarroo med Q. Det är riv i henne.










Grymt omslag förresten

Tänkte hitta en suverän bild att lägga tll här. Men jag ser verkligen ut som en röv idag. Trodde jag hade ledigt men fick studsa in på joobbet ett par timmar. Eller.. Jag ska. Men först ska jag möta upp två söta vänner som tycks ha gått i ide. Jag ska cykla på min alldeles för höga, lånade cykel. Frysa, det kommer vara kallt. Det blir päls. Små lammungar, eller kaniner.. Så grym världen är.


Hemma hos Albin

En vecka försent, but still. Jag gillar Albin. Han är nog en av dom bästa män man kan få tag på. En på miljonen.








Ledig? Ledig!

Ledig. Idag är det lördag. Vet ni det? Det är lördag och jag är ledig. Har tjänat oförskämt mycket pengar på studion senaste veckan. Så nu är det dags att skörda och slappna av. Det passar mig det här. Jobba fyra dagar, vara ledig resten. Jag har verkligen inte gjort något annat än att jobba.. Jo! Cyklat, jag har fått en ny cykel! Med dubbla lås och rostigt styre. Försvinner det så försvinner min tro på människans godhet. Och allt det där. Nu ska jag promenera i solen!