Picnic efter träning!

img_0905 (MMS)

Picnic efter träning!


Mycket snurrigt. Mycket glad just nu! Sitt...

Mycket snurrigt. Mycket glad just nu! Sitter och tittar på objektet som är början på min dröm. Det känns skört men fint.


Stressigt är det..

img_0903 (MMS)

Stressigt är det..


Jag har kul!

img_0902 (MMS)

Jag har kul!


Cykeltönten

Är nog så trött.. Men! Det är sol, idag ska det hända saker, jag är ledig två dagar, jobbar 6 timmar och är fan på rätt fint humör! Hade tänkt att cykla till jobbet.. Är nog en behaglig tur dit, ska bli mysigt!

Fick gå hem i tid! Sålde fint och hade e...

Fick gå hem i tid! Sålde fint och hade en jävligt varm dag på kontoret. Skönt med lite variation för mitt rastlösa huvud. Saknar fina kollegor och min magiska stol. Blev bjuden på vit rysk av albin och god öl av jordens suraste bartender. Fyllde tydligen år.. Ska sussa nu, inte alls sugen. Om 1,5 timme går solen upp. Skulle vilja titta men vet hur gnällig jag blir utan sömn. Så! Godnatt, en härlig sömn till er alla.


Kaffeknarkar. Svettas. Säljer. Är hungrig.

img_0887 (MMS)

Kaffeknarkar. Svettas. Säljer. Är hungrig.


Misguided fool

Back to work. Är inte helt hundra på att jag kan vara lika lycklig här som där. Älskar lugnet jag får ute på landet, har aldrig varit särskilt stressad, men mer orolig. Blir lugn därute. Kan sitta i timmar och inte göra något alls och den där rastlösheten jag alltid har försvinner helt. Känner mig fullständigt normal, vill inte dra iväg, hitta på idiotiska saker eller fly från vardagen. Är helt okej med att bara vara. Nu. Inte tänka framåt, planera, tänka bakåt, analysera eller leta spänningsgrejer. Det är ingen hyllninsgtext, är vansinnigt förälskad i stan också. Men ibland blir man fed up. På folket, modet, pengahetsen och sena utekvällar som inte ger ett skit. Börjar nog bara förstå mer och mer vad som gör mig glad och inte. Vad jag kan hantera och inte. Och hur jag ska lägga upp det på bästa sätt. Nog om det. Snart ledig 2 veckor, tänkte bosätta mig på landet. Hoppas på vackert sällskap och gott väder.

Läser praktiska idéer ombord. Skriven 1973...

img_0875 (MMS)

Läser praktiska idéer ombord. Skriven 1973. Har fem myggbett på en cm area och tror att jag kanske har fått solsting. Hinkar i mig vatten och kanske kanske sätter mig i skuggan. Längtar efter en dusch!


Fiskade. Och räddade.

img_6477 (MMS)

Fiskade. Och räddade.


I regn.. Kan för övrigt inte lägga in fler...

img_0151 (MMS)

I regn.. Kan för övrigt inte lägga in fler bilder nej..


Metat 6 timmar.

img_4423 (MMS)

Metat 6 timmar.


Sol tack! Har fått massa båtsaker av kära ...

img_0857 (MMS)

Sol tack! Har fått massa båtsaker av kära far! Nu ska jag köra powerwalk och sedan ta ett glas vin!


Fullkomlig, nästan lycka. Min landetsäng...

Fullkomlig, nästan lycka. Min landetsäng, nattbad, kvällsmål, sjökort med far, underbar mat och cykeltävling. Vissa fiskar trötta gäddor nu, jag ska njuta av sömn och vakna upp till fågelkvitter och morgonkaffe serverat på bryggan. Har plockat 7 sorters blomster i sedvanlig ordning. Hoppas på vackra drömmar!


Före.. Efter?

img_0846 (MMS)

Före.. Efter?


Fisken!

img_0847 (MMS)

Fisken!


Meta lite. Fiskjäveln vill inte.

img_0843 (MMS)

Meta lite. Fiskjäveln vill inte.


Hej landet. Jag älskar dig.

img_0813 (MMS)

Hej landet. Jag älskar dig.


Buss på villovägar.

img_0803 (MMS)

Buss på villovägar.


Jösses. Jag tror jag avlider snart. 1 min...

Jösses. Jag tror jag avlider snart. 1 min från att missa min buss som går 1 gång per dag. Fan vad jag sprang! Heja träskor! Om en timme sitter jag på bryggan med ett glas vin och solar näbben. Ett dopp ska jag ta också. Livet är ljuvt idag!


Har det fint. Finare blir det.

img_0791 (MMS)

Har det fint. Finare blir det.


Haha. Är så jävla nöjd. Och glad. Och svet...

Haha. Är så jävla nöjd. Och glad. Och svettig. Och yr. Ska träna i 34 graders värme. Inser att det kan bli hårt.


Fan. Kom på att massa kul händer ju. Att...

Fan. Kom på att massa kul händer ju. Att jag inte alla behöver vara arg just nu. Att jag jobbar sex små timmar imorgon och sedan är ledig till måndag. Att jag får träna imorn, efter jobbet hah, och att midsommar tittar fram. Och jordgubbar, krusbär, kanske en båt, vackra människor, färskpotatis, nyklippt gräs och morgonkaffe på altanen på landet. Jag svänger lite märker jag.. Fina saker sker ju nu. Jag är bara för trög för att hänga med.


Hej skitdag. Tack för att du är över oc...

Hej skitdag. Tack för att du är över och tog slut.. Ritade en miljon små små rutor och färglade sedan dessa förbannade rutor. Det tog mig 5 timmar. Hade alltså 7 härliga timmar kvar.. Man kan bli psyksjuk för mindre. Och så klagar jag igen, lyckovinden försvann. Dagen var odräglig. Jag vill gnälla. Vara liten och bli klappad i håret.


En vacker morgon. Skulle kunna komma på b...

En vacker morgon. Skulle kunna komma på bra mycket trevligare saker att göra än att jobba 12 timmar.. Men! Det går. Är bara kinkig idag, nervös över något. Över allt kanske. Går aldrig över. Kanske blir norsviken snart, känner för en liten paus från Sthlm. Hetsen. Nu Moneybrother och lång bussfärd i sedvanlig ordning.


Sömn. Snurrig. Glad. Oväntat? Fin afton,...

Sömn. Snurrig. Glad. Oväntat? Fin afton, alldeles för osocial dock.. Ville inte prata massa, för upptaget hivud för det. Brände panna och fick punka i fredhäll.i


Mycket utsikter. Det är jag på jakt efter..

img_0771 (MMS)

Mycket utsikter. Det är jag på jakt efter..


Helt okej. Helt okej mår jag! Sol, ledig, ...

img_0765 (MMS)

Helt okej. Helt okej mår jag! Sol, ledig, glad, konsert ikväll och kanske.. Kanske Smajl.


Lycka. Sitter på pampas. Har tränat och st...

img_0764 (MMS)

Lycka. Sitter på pampas. Har tränat och sträckt min muskel, igen. Fick fullspäckat schema.. Ska kolla på söderlägenheten igen och och.. Kika på en eventuell båt. Karlskrona Viggen med båtplats och vinterförvaring. Har rätt stora förväntningar. Nervöst.


Hmm.. Inget vettigt att skriva. Trodde på...

Hmm.. Inget vettigt att skriva. Trodde på sol, blev mulet istället. Får planera om helt enkelt.. Ska träna, är sjukt pepp efter massa jobb! Ja.. Som sagt. Inget vettigt.


Har fått blomster. Pioner av mor. Älskade ...

img_0744 (MMS)

Har fått blomster. Pioner av mor. Älskade Norsviken. Måste ut. Filmen hade för övrigt ett bra mycket roligare namn än innehåll. Gillar getter dock.


Ska se på män. Män som stirrar på getter s...

Ska se på män. Män som stirrar på getter som stirrar på oss när vi stirrar på dom. Stora förväntningar..


Glad! Sol.. Fått kaffe, tårta och får trän...

Glad! Sol.. Fått kaffe, tårta och får träna imorn! Happy times. Slutar 18 gör jag också! Sol!


Trött. Ja..

Trött. Ja..


Kungen rockar ju. Vilken kille. Missade he...

Kungen rockar ju. Vilken kille. Missade hela ståhejet, satt fast med klor, gummigrodor och fyllon. En och annan turist hade gått fel också.. Vaknade helt på fel sida, ordnade aldrig upp sig. Fick gå hem och ligger nu och njuter av total stillhet. Livet.


Hade det fantastiskt fint ikväll. Med god...

Hade det fantastiskt fint ikväll. Med goda vänner som inte är rädda för lite härligt regn. Paraplyer, god middag och vacker musik. Presenter, kramar och duggregn. Hej svensk sommar, jag tror vi har ett hat/ kärleks förhållande. Jag är för liten med för stor telefon och navigerade fel i tunnelbana. Hamnade på söder, trött taxi hem, igen, och rent fint vatten. Bröllop imorgon, pepwalk och kanske en helt okej dag på jobbet! Godnatt.


Har det ganska bra..

img_0706 (MMS)

Har det ganska bra..


Idag är livet mycket bra! Fika med gammal...

Idag är livet mycket bra! Fika med gammal räv, världens finaste hund på besök, nästan klar himmel och bubbel på kylning. Hade en stressig men fin dag igår! Den artade sig. Blev firad, fick middag, fina presenter och gott sällskap. 22 rockar.


Jag fick frukost. Med massa kaffe och tris...

Jag fick frukost. Med massa kaffe och trisslotter! Jag vann inget stort.. Skit. Vädret kan ni tacka mig för, har gjort goda gärningar senaste tiden. Är på väg mot en sån där lång dag igen, på jobbet. Hoppas på att bli frisläppt lite tidigare.. Inser att jag kommer komma sent, buss lastad med turister. Ugh. The Strokes idag. Adjö.


Grym dag på jobbet. 11 h har aldrig gått s...

img_5249 (MMS)

Grym dag på jobbet. 11 h har aldrig gått så fort! Vet att det handlar om inställning, helt och hållet. Tänk dig glad, uppåt, pigg och alert. Brukar aldrig sluta fel, kan bara köra fast ibland! Såå, jag har slutat hetsa. Imorn blir en fin dag. Jag är vansinnigt pigg. Längtar till frukost och perfekt kaffe. Heja Pippi. Punkt.


Har ni missat solen? Den är ståtlig idag...

Har ni missat solen? Den är ståtlig idag! Är på väg ut mot fina Djurgården. Skulle egentligen vilja bada, äta gott och paddla något. Vara på havet. Alldeles för länge sen sist. Måst ut till landet, kanske får simma eller gå över. Körkortet har hamnat längst ner på listan, igen. Snart så. Däremot en förändring till våren, om allt går väl. Jag tänkte att jag gör det nu, vansinne att skjuta upp det pga rädsla. Är totalt förvirrad men hoppas på god hjälp snart. Är antingen för sen eller tidig, vi får se! Nu hoffmaestro och turbo- ombyte. Adieu.


Ain't it good to be alive. Har fått fört...

Ain't it good to be alive. Har fått förträfflig mat, sett dålig film och fått ryggen knäckt. Ätit ost, salami och andra onyttigheter. Heja tisdagar och kass nacke. Blå buss nummer 4 hem. Lugnt och vackert på odengatan. Jag säger ju det; nätter rockar. Kanske inte ensam men ja.. Med musik. Frisk luft och promenad. Sen skönhetssömn.


Maat!

img_0654 (MMS)

Maat!


Therese min vackra vän. Du är bäst. Ope...

Therese min vackra vän. Du är bäst. Opeppad hela dagen, snurrig i huvudet, träningsvärk och sura tankar. Tack för att du orkar lyssna på allt ologiskt svammel jag lyckas spotta ur mig. Vet att hälften bara är trams. Blev rätt peppad. På förändring. Allt står still just nu. Släpar mig till albin, jag ska få middag och kanske lite dragspel? Fint.


Ett år

Tiden går så förbannat fort. Det skrämmer skiten ur mig. Vad som sker på ett år, vad som inte sker på ett år. Utveckling, visst i all ära. Men det går för fort. Känner press. Att styra upp, brukar aldrig känna press. Massa saker att hinna med. Tror jag behöver en mentor. Yes. Fyller år snart igen. Som varje år. Ovanligt ja.. Förr älskade jag att fylla år. Styrde upp fina fester och skrev önskelistor trors att jag var för gammal. Älskade paket, blommor, rosetter och bubbel. Nu vet jag inte. Jobbar hela dagen, och det gör mig inte så mycket. Tröttnat på att styra upp och att vilja ha. Hoppas på en fin fredag med vackra vänner.












Värme, ja tack






Hej höstjävel. Välkommen tillbaka.

img_0646 (MMS)

Hej höstjävel. Välkommen tillbaka.


Mitt inlägg försvann! Skrev om regn. Att...

Mitt inlägg försvann! Skrev om regn. Att jag älskar det. Springa ute på landet i regn och åska. Runt huset, på bryggan. Njuta. Tjära och bensin. Var peppad idag. Grymt uppåt! Läskigt uppåt. Körde förbjuden musik under de sega vansinnigt trista timmarna. Tror den räddar mig, musiken. Teddybears spelade också ja, och tant bröt höft i lustiga huset. Svammel? Ja. Nu somnar jag. Likt alla andra. Vill inte, vill nattvaka över stan. Kanske gör tvärtom.


Sömnig. Sitter på trött buss på väg h...

Sömnig. Sitter på trött buss på väg hem. Strandvägen är tom och ful ikväll, har inte suget att se den. Söndertrampad egentligen, finast på morgonen. I morgonsol, tom och utan folk. Då vill jag gå där. Fortfarande glad också ja.


Kliver till vänster

Jösses vad allt är ytligt va. Undrar om det är fel på mig eller alla andra.. Borde egentligen skriva massa, skriva av mig massa men känner inte riktigt känslan. Nej. Är uppåt, uppåt mest hela tiden! Tror att jag kanske är pollen- hög. Fan vad trist det blev att skriva om den där lyckan då. Är något på spåren i varje fall. Tror jag kliver åt vänster och ser. Bjuder på bra musik gör jag också, dagen till ära;


Drar en fin utsikt på Pontus. Gillart.

img_0642 (MMS)

Drar en fin utsikt på Pontus. Gillart.


Mörkt Gröna Lund. Vacker dag.

img_0640 (MMS)

Mörkt Gröna Lund. Vacker dag.


Galanta paret.

img_0634 (MMS)

Galanta paret.


Skulle på bio ja..

img_0633 (MMS)

Skulle på bio ja..


Musik mina vackra människor


Lite kö till färjan?

img_6807 (MMS)

Lite kö till färjan?


Haha. Jag sitter fast i högvakten!

Haha. Jag sitter fast i högvakten!


Krockat med bussen igen. Jag hatar Vasasta...

Krockat med bussen igen. Jag hatar Vasastan. Och 47: an. Fan. Tänker skratta åt det. Och tänka på flytt.


Död. Tappat hoppet om intelligent liv. Ä...

Död. Tappat hoppet om intelligent liv. Är glad. Känner mig rätt upprymd trots hopplösheten. Vet att jag har en grym bas att stå på. Tycker synd om de andra stackarna. Skulle vilja hjälpa men blir bara irriterad. 12 h pass. Inte min grej. Klagar nog igen. Lite sömn och Neil Young och jag blir mänsklig igen! Ni är fina.


Secret garden och Strandvägen i mörker. ...

Secret garden och Strandvägen i mörker. Tror jag älskar Sthlm nu. Ett tag. Över sommaren. Har jobbat. Skrattat och är nu skamligt hungrig. Hoppas på mors fina mat när jag kommer hem.


Fan. Min kamera är trasig. Min vackra kam...

Fan. Min kamera är trasig. Min vackra kamera är fast med krossat glas och böjt filter. Måste lämna in. Skit. Fick en kärleksförklaring på väg hem. Tydligen hippt med hjälm. Och tydligen är jag den enda som tycker det. Var hälsad hjälm.


Och här är min vackra kusin. Som inte vill...

img_6807 (MMS)

Och här är min vackra kusin. Som inte vill synas. Fan. Lycka och härligheter!


Jag var blå och hade kort hår.

img_6807 (MMS)

Jag var blå och hade kort hår.


Student! Inte min då..

img_0624 (MMS)

Student! Inte min då..