These boots are made for walking.. Vandrat...

img_2518 (MMS)

These boots are made for walking.. Vandrat hur långt som helst idag.. Till Bromma och från Bromma. I Bromma får man inte åka kommunalt på söndagar. Missade mitt tåg och sitter tappert och väntar på nästa. Som är försenat, igen. Är grinig, vill ha mat och sällskapssjuk. Helvete.


Woho! Idag är det fredag vet ni! Vet ni?

Woho! Idag är det fredag vet ni! Vet ni?


Fina helg! Och jag tjänade en hel timme! V...

Fina helg! Och jag tjänade en hel timme! Varför är det så? Vem bestämmer det? Att jag får knarka musik en extra timme utan trötthet? Att vi får ha frågelek och titta på lok alldeles för länge? Att vi får skratta och vara 15 år gamla igen? Jag förstår inte. Men jag är tacksam. Frågade i varje fall chans på den där musiken till slut. Han var fin och sa ja. Det är han och jag nu. Ensammast i världen. Med varandra. Märklig relation. Jag köper det.


Get some


Lunch! Dom där två kilona är nog snart til...

img_2515 (MMS)

Lunch! Dom där två kilona är nog snart tillbaka! Ingen lönehets i butiken ännu! Trist som satan. Vill ha puls..


Fina fina vänner och 9 crimes. Och wolfmot...

Fina fina vänner och 9 crimes. Och wolfmother och gaga och kings of leon och Lykke Li och maskinen och Winnerbäck och massa fin musik. Och jag är en idiot. Fullfjädrat rövhål, tack. Tiden räckte inte till för allt det vackra. Upp om fem timmar. Heja jobb och heja helgjobb. Tagga säljet redan nu. Tänkte charma brallorna av dom. Det jag faktiskt är bäst på. På främmande människor. Topp.


Tikiroom med finaste Ivannia! Har köpt kof...

img_2505 (MMS)

Tikiroom med finaste Ivannia! Har köpt koftor, klänningar och fler klänningar.. För trehundra spänn. Gillar läget.


Hej glada morgon. Ska vi vara schysta idag...

Hej glada morgon. Ska vi vara schysta idag? Det här med att gå upp när månen fortfarande lyser är fel! Kolsvart men ändå ganska mysigt när man väl kommer upp och ut. Stockholm vaknar långsamt. Är på väg till frukost och p- möte. Fredagskul..


Inne i ledet. Pigg och glad? Knappast..

Inne i ledet. Pigg och glad? Knappast..


Godnattbloggar. Känner mig som en fjant, m...

Godnattbloggar. Känner mig som en fjant, mes. Svag. Har drömt mardrömmar en vecka i rad, sovit som en röv. Hade trots rastlösheten en förträfflig kväll, nästan som alltid. Vacker. Fina vänner. Fin musik. Det slår mig. De få jag har ska jag hålla hårt i. Nu ska jag lyssna sönder min själ på musik. Ibland är det så fint att jag önskar att jag kunde gå sönder bara för sakens skull. Texter, gitarrer, stämmor. Måste dessvärre hoppa in i ledet av vardag och tristess imorn igen. Trängas i Karlberg, dricka kaffe, försöka le och sälja röven av folk i vanlig ordning. Jag är fantastisk på det. In i ledet.


Orkade inte blogga. Är så rastlös idag att...

img_2497 (MMS)

Orkade inte blogga. Är så rastlös idag att jag vill bita av mig armarna. Har tränat tränat och tränat. Kom hem och fick abstinens.. Och nu sitter jag. Väntar på sällskap. Hej.


Tänkte skriva något. Tänker för mycket på ...

Tänkte skriva något. Tänker för mycket på kvällarna och nätterna. Då aktiveras jag och är som bäst. Tänkte bara säga hej istället. Idag är jag en trött fröken. Somnade i soffan hos Albin, efter skräckfilm och pizza hör och häpna. Åkte hem med en trevlig taxichaufför, han var tyst hela vägen.. Vill sova. Kan inte. Brukar alltid skriva av mig, babblar alltid för mycket på nätterna. Kort och koncist kanske vi ska köra på. I sit alone in this winter clarity which clouds my mind. Mumford, vilka poeter?


Albin lever ungkarlsliv.. Jag städar!

img_2479 (MMS)

Albin lever ungkarlsliv.. Jag städar!


Beställde tydligen orangetblont hår. Tack ...

img_2473 (MMS)

Beställde tydligen orangetblont hår. Tack frisören. Tack. Jag ska pallra mig till Albin den fine. Vi ska göra det vi gör bäst; film och vin. Imorgon är jag ledig. Ljuva dag.


Fan för morgonpendlare. Rövar som ställer ...

Fan för morgonpendlare. Rövar som ställer sig i vägen. Missade tåget tack vare överfull station med folk som vägrar flytta på sig. Fan för Stockholm idag. Gissar på försening. Tre proppar gick imorse också, ingen bra ide när allt är nyvaket! Fan för proppskåp.


Åt helvete vad trött jag är. Tränade visst...

Åt helvete vad trött jag är. Tränade visst för hårt, gjorde illa armen så nu är både armen och knäet skeva. Haha. Går över efter lite Iprensalva om självömkan kanske. För övrigt en mycket trevlig dag. Inte dålig inte toppen. Trevlig. Svensk och lagom. Trist.. Fick ur mig lite energi dock, kändes som att jag var på gränsen att brista lite. Funderat starkt på när rastlösheten ska försvinna. När jag ska kunna ta det riktigt lugnt utan att vara sjuk? Tydligen går det i familjen, kanske går i dvala ett tag över vintern, gräver in mig i filtar och tittar på brasan i timmar. Lyssnar på LP som sprakar och väntar på ljus. Eller så gör jag inte det. Eller så jobbar jag så mycket jag kan, planerar bjudningar, får upp konditionen och njuter av mörkret ett tag. Jag har aldrig varit bra med vintern, känner mig bortkommen och distanserad mest. Men någon sa att man skulle "carpa" saker. Att carpa årstider, människor, jobb, chanser, vardag, kärlek och lycka. Det vill säga; att ta. Så jag kanske gör det, carpar på sålänge. Och slutar sura.


Pyro


Morgon. Morgonmonstet. Det börjar ordna up...

Morgon. Morgonmonstet. Det börjar ordna upp sig nu ändå. Vaknade som ett jävla åskmoln. Drömde mardrömmar och sov risigt. Är ju ingen glad morgonsjäl egentligen. Speciellt inte ensam. Tre koppar kaffe och ögonen är vakna. Ska öppna upp idag, börja med en rejäl skön städning. Suck. Slutar ändå tre så det kan jag ta.. Sen äntligen träna. Ja tack.


Balsam

Musik är som balsam idag. Länge leve toner. Skingrar tankarna ett tag.


Seger!

Lysande! Männen vann med 5- 2. Trodde inte hockey var kul, tydligen är det fantastiskt spännande! Frös röven av mig bara. Blir yllekoftor och overall nästa gång. Ska unna mig god mat nu, sen kanske en drink med herren Albin. Om det finns ork. Rätt slut efter helgen och har mycket att hinna med i veckan..

Är hejarklack på hockeymatch med Therese! ...

img_2445 (MMS)

Är hejarklack på hockeymatch med Therese! Heja heja på grabbarna! Dom slåss mycket!


Tänkte skriva något vettigt. Vill inte bli...

Tänkte skriva något vettigt. Vill inte bli missuppfattad alls. Vill bara ventilera utan konsekvenser. Vet att hälften är mitt fel. Känns tungt. Hoppas på framtiden. Att det kan bli så. Vet att jag är den kanske svåraste människan att vara med. Och det suger. Verkligen. Jag är egoistisk och rätt säker. Vilket är drygt, jobbigt och åt helvete egentligen. Vill bara att det ska fastna. Knäet har pajjat också. Heja ungdomen och haltande ben..


Vi gick ut. Och tänkte. Och blev ledsna. E...

img_2438 (MMS)

Vi gick ut. Och tänkte. Och blev ledsna. Eller jag. Ska ha det trevligt. Så gott som vi kan. Känns bittert. Vill ha det. Nu.


Vi ska åka färja. Kollar in Vaxholm!

img_2426 (MMS)

Vi ska åka färja. Kollar in Vaxholm!


Skulle faktiskt vilja ljuga. Och säga att ...

Skulle faktiskt vilja ljuga. Och säga att allt är som det ska. Men allt är skevt. Jag vet inte. Inte alls. Allt pekar på fel och jag hamnar i gamla gängor med Damien Rice och en rädsla för att prata om det. Önskade att det tog mig med storm. Men ibland gissar jag på att det inte är rätt tid. Och mitt hjärta brister lite av insikten. Så rätt men tydligen helt fel. Fan.


Har haft mysdag med mina damer. Är på väg ...

img_2425 (MMS)

Har haft mysdag med mina damer. Är på väg till söder nu, ska möta fina Frida sen dra en öl med Albin. Det känns som att jag fick tillbaka min fritid. Älskar det. Kort men intensivt. Heja fredagar!


Korthaj, javisst

Fredag. Underbara fina fredag. Sitter bittert och väntar på min lön och försöker hitta på saker som kostar noll kronor. Kommit underfund med att det är förbannat svårt. Brände mina sista slantar på taxi från knivsöder igår. Välförtjänt absolut! Utklassade min kära vapendragare i både poker och stress, korthaj som man är. Var på Malmen och lyssnade på god musik i en fåtölj i ett mörkt hörn. Spanade på människor och förundrades över hur olika folk är. Hur olik jag känner mig från folk. Nu inväntar jag mina damer, varm choklad och skitsnack. Får se vad kvällen har att erbjuda!


Va?! Vaaa?!

img_2422 (MMS)

Va?! Vaaa?!


Och vann hela den här insatsen. Fattigmans...

img_2421 (MMS)

Och vann hela den här insatsen. Fattigmansspel? Ja.


Jag var bandit.

img_2415 (MMS)

Jag var bandit.


Pokerkväll!

img_2413 (MMS)

Pokerkväll!


Muse och fåtölj

Ledig. Och rastlös som aldrig förr. Suttit i en fåtölj senaste två timmarna. Fint. Inte fint. Vill springa ett varv. Eller umgås.


Mina nya lunchpolare. Vad tycks? Förträffl...

img_2397 (MMS)

Mina nya lunchpolare. Vad tycks? Förträffligt sällskap i ett fantastiskt litet kök. Har världens lugnaste dag idag på jobbet. Får gå hem 16! Sov lite, snackade skit med Albin till sena natten, åt turbofrukost och åkte tåg. Vardagslunk. Helt okej just nu! Ska pressa i mig socker och vara osund. Sen ledig hela helgen. Vilken grej va, ledig tre dagar. I rad! Ska ta varas på.


Har varit i världens finaste hem och fått ...

img_2392 (MMS)

Har varit i världens finaste hem och fått middag av David. Vilket behövdes. Har ätit skit och knäckebröd senaste veckan. En timme där och inspiration är tillbaka. Beskrivs tydligen som gay- gammal- gubbe- barock- stil. Då vet man. Gillar mina vänner. Visar det alldeles för lite. Ska träffa Albin nu och överösa honom med pussar och kramar. Typ.


Då kör vi igen då. Hej vardag. Hej kolsvar...

img_2373 (MMS)

Då kör vi igen då. Hej vardag. Hej kolsvart morgon, hej regn, hej vinterjacka, hej morgonpendlare, dammsugare, våtmopp, elektriker, målare i rummet, kaffe och nja.. En ganska fin morgon! Man får vara lite svart den här tiden på året.


Tappade det

För första gången på länge tappade jag helt lusten att skriva. Tappat skrivförmågan tror jag. När du inte kan sätta det i ord. Som jag alltid har haft lyxen att kunna, för att sedan kunna glömma det eller gå vidare efter du har läst det. Du har förstått hur du funkar. Text funkar för mig. Inte ord och röster. Svart på vitt, ord. Då förstår jag. Aldrig annars. Men har verkligen inte haft något passande, vettigt eller intressant att skriva. Inget som skulle lyfta mig om jag läste det dagen efter, skulle bara sänkas, och det vill jag helst inte. Känner mig lite som ett streck, varken uppe eller nere faktiskt. Känns bara lite som att gå på tomgång. Utan puls. Ångrar redan att jag skriver, men fan. Vet att det är bra. Och samtidigt meningslöst. Det känns som jag redan vet. Skillnaden är att jag verkligen bryr mig om den här gången. Bryr mig. Nu bästa medicinen; Musik. Vacker musik.  


Vill skriva allt. Kan inte få ut ett skit...

Vill skriva allt. Kan inte få ut ett skit. Är arg och dum i huvudet. Människor är mest av allt osäkra små idioter utan mening. Som förstör för vackra människor jag älskar. Som sabbar för dom. Och har sönder. Tills det bara är smulor kvar. Tacka vet jag ärlighet. Samtal med mening och dom där stunderna ni får mig att skratta. Hejdlöst och utan slut. Jag är en mes. Ska jobba imorgon och träffa gammal vän. Det var nog allt. Och verkligen inte ens hälften.


Uppdukad middag när jag kom hem. Mina älsk...

img_2351 (MMS)

Uppdukad middag när jag kom hem. Mina älsklingar är fina. Och där för mig. Träffat en gammal fin vän. Och en till. Och pratat allvar. En vacker kväll.


Hinkar kaffe. Kommer inte upp ur sängjäv...

Hinkar kaffe. Kommer inte upp ur sängjäveln. Vill ut ju. Ska slänga på mig träningskläder och springa till gymmet. Var alldeles för länge sedan. Är rastlös igen.. Vill rensa ut huvudet för gott nu. Kanske tömmer det på springbandet. Uppåt ska vi.


Andrum

Lediga fina dag. Hann inte ens med hälften Blev förvånad över hur trött jag var. Märker inte det, nästan aldrig. Sov till tolv. Tänkte träna, blev för lat och bedrövlig så det slutade med en välbehövlig promenad till Pampas med bror. Behövde prata. Prata skit och bara hänga. Det dåliga samvetet maler men måste samtidigt känna efter vad fasen som är nyttigt för en och inte bara det man "bör" göra. Käkade världens största mat också, tänkte kompensera för förlorad vikt. Heja hamburgare och pommes frites!

o


Börjar och slutar alltid här. På Pampas. J...

img_2320 (MMS)

Börjar och slutar alltid här. På Pampas. Jag och Pampas kilar stadigt.


Powerwalk. Jag har svag karaktär. Och är e...

Powerwalk. Jag har svag karaktär. Och är en sucker för att göra det jag vill. När jag vill. Idag skiner solen igen. Magiskt.


Film med Strömbäck nr 2! Och ett glas vin....

Film med Strömbäck nr 2! Och ett glas vin. Och ledig imorgon. Och toppsäljare. Och ledig fredag och fullspäckad dag imorgon! Gillart.


Coco

I blame Coco. Fantastiskt album! Helt såld. Sen att kvinnan ser ut som en gudinna är ju en annan femma.. Ljuva toner en onsdag. Jobbar rätt bra idag, är därefter ledig två dagar. Livet leker.


Jag är för snäll. För snäll. Och för...

Jag är för snäll. För snäll. Och för jävla elak. Den där dubbelnaturen lyckas verkligen hålla grepp om mig. Ska försöka sova. Är galet pigg, rastlös. Imorn ska bli en sjuhelvetes vacker dag!


Jag är en sån där som tar bild på mig själ...

img_2314 (MMS)

Jag är en sån där som tar bild på mig själv. För att se om det verkligen stämmer alltihop. Dricker litervis med kaffe och äter godis! Ensam på min lunchrast. Ätit snuskig kyckling och pasta. Funderar på att gå ut ett tag. Köpa något. Få luft i lungorna! Har en alldeles förträfflig dag med westlife (?) musik och gnälliga småbarnsmammor. Blandat med fina kollegor, toppad budget, städning, glada herrar och ja. Skor.


Är på fint morgonhumör vet ni! Har lust...

Är på fint morgonhumör vet ni! Har lust att köpa gåvor och planera bjudningar. Fick sova länge och njuta av fin musik igår tills jag somnade. Musik är lycka och minnen.


Då kommer tiden då man blir inåtvänd, ...

Då kommer tiden då man blir inåtvänd, osocial och 3 kg större. 1 plusgrad när jag vaknade. Solen sken visserligen och ljuset var alldeles perfekt. Men! Det är för kallt! Mössa på, händerna i fickan och blicken nedåt. Orkar knappt vara fin på vintern, eller ja, förra vintern. Isolerade mig i koftor och raggsockor. Vilket jag kan leva med, bara inte nu. På morgonen. Ville ligga kvar i sängen hela dagen. Är för övrigt en hemsk människa på morgonen. Försöker maskera det bittra humöret men misstänker att det lyser igenom. Så! Nu gör vi något fint av den här dagen, har det oförskämt bra ju. Winnebäck, kaffe och vackra själar omkring mig!


Söndagsfika på rörstrandsgatan! Höstigt oc...

Söndagsfika på rörstrandsgatan! Höstigt och grått. Ska spendera kvällen på lugnaste vis. Film och true blood!


Glad höst!

img_2236 (MMS)

Glad höst!


Godmorgon! Höstens finaste dag. Jag ska st...

img_2197 (MMS)

Godmorgon! Höstens finaste dag. Jag ska städa och kasta mig ut i löven. Är fundersam.


Mot Albin, damerna, middag och vitt! Under...

img_2187 (MMS)

Mot Albin, damerna, middag och vitt! Underbara fina helg. Bli fin. Har ny röd klänning. Hörde att det skulle bli hippt. Vad vet jag. Skål.


Känns helt okej med att sälja ja.. Kanske ...

img_2169 (MMS)

Känns helt okej med att sälja ja.. Kanske faktiskt skulle slå till med att jag är bra på det?


Friday I'm in love

Godmorgon! Det är fredag! Och en riktig helg väntar mig, känns så förbannat skönt. När jag går hem idag är jag  ledig två dagar. Ska laga middag och dricka vin. Ta det så lugnt och inte stressa. Klä mig fint och lyssna på god musik! Har egentligen bråttom men har fastnat framför youtube igen. Ska rusa. Adjö mina vänner.


Pigg och glad? Glad. Allt gick lysande. Mi...

Pigg och glad? Glad. Allt gick lysande. Mindre lysande var det att ränna runt i kärrtorp och försöka ta sig till jobbet utan mat i magen. Har slutat och är på väg hem efter den här svinkalla regniga dagen. Fick god kontakt med trevligt folk på båtklubben, trots den unga ålder man faktiskt är i. Båtgrannarna hade den goda smaken att döpa deras båt till Lina. Jag gillar det. Hade en urmysig kväll hos albin igår i vackert sällskap och grym musik. Vi fick plockmat och vin. Helt otroligt när jag tänker efter.. Städat var det också. Nog rapporterat! Hem och äta och kanske kanske hoppas på sällskap.


Sådärja!

img_2161 (MMS)

Sådärja!


Iskallt!! Sitter och väntar i båten på att...

img_2146 (MMS)

Iskallt!! Sitter och väntar i båten på att få nummer på upptagning. Blåser iväg!


Härlig dag. Går upp och ner verkar det s...

Härlig dag. Går upp och ner verkar det som. Har sålt bra mycket bra idag, varit förtjusande och fått komplimanger. Av kvinnor. Nästan trevligare än från män. Tack för det. Sitter på favorittåget och ska pallra mig till albin och alice för lite god mat och vin. Kan behövas! Fånga natten sa vi va?


Junebug

Skulle vilja stanna tiden lite. Njuta mellan varven. Känns som att jag hastar mot något obestämt. Ska hasta mot jobbet nu i varje fall, hoppas hinna med allt jag inte hann igår. Avslutade kvällen på favoritstället med två favoritmän, pratade om det gyllene snittet och att vackra människor är symmetriska. Nåja! Nu rusar vi mot sumpan och vackra kunder. Hoppas vi. Heja symmetrin! Ett stycke musik ska ni få också..


Så! Färdig med den här dagen. Helt klar...

Så! Färdig med den här dagen. Helt klart. Dubblad budget och svintrött. Men pigg. Stirrig och trött. Jag undrat när den riktiga onda tröttheten kommer att slå till. Nu känns det som att jag bara flyter med. Vackert. Mer sådant.


Ny dag. Märkligt hur man kan sova bort vi...

Ny dag. Märkligt hur man kan sova bort vissa saker. Humör. Lyssnar sönder Robyns album och peppar inför lång arbetsdag. Försöker planera upp saker, få det på plats. Fritiden försvann kände jag. Första bästa tvådagars ledighet ska jag kasta mig ut till norsviken och fiska sönder mig. Tack.


Farsan 40 år senare. Fick god hjälp av gam...

img_2137 (MMS)

Farsan 40 år senare. Fick god hjälp av gamla rävar. Jävlig vind men allt gick fint. Ska fixa ny motor sen åker smajlan upp på torsdag. Heja båt!


Avmastad och fin!

img_2134 (MMS)

Avmastad och fin!


It's on!

img_2133 (MMS)

It's on!


Barndom och lycka

Ska masta av båten. Är glad idag, sov helt magiskt gott. Hela natten utan att vakna. Inga märkliga drömmar, bara sömn. Ska ut till båtklubben nu och lattja. Får tillbaka mitt glada barnasinne av hela grejen. Varm choklad ute på Lidingö, kall höstluft och att få titta på när alla vuxna riggade för vintern. Nu ska jag göra det själv. Lycklig.


Farsan på balladen.

Smoking a lot of cigarettes lately



You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby



Gick uppåt idag. Kom över det. Ligger i ...

Gick uppåt idag. Kom över det. Ligger i topp i sälj, känns ljuvligt. Har fina kollegor och ett jävligt kul jobb när man tänker efter. Missade både buss och tunnelbana, är rätt okej med det ändå. Tror att jag hamnar på odenplan nu.. Allt kanske var en morgongrej. Vet att jag koner över det.


Går inte uppåt. Bakåt. Snett. Fel. För...

Går inte uppåt. Bakåt. Snett. Fel. Förstår inte varför det ska vara så in i helvete svårt. Trodde allt skulle vara lättare, att jag skulle få lite flyt. Har den där vidriga känslan av att inte då någon luft. Instängd. Kan inte sätta ord på det riktigt. Vägrar fokusera, allt känns bara svajigt just nu. Tänker hela tiden men tänker tomt. Vill ha tillbaka balansen, skratta och inte bry mig för mycket om småsaker. Skratta och träna.


Somliga tror dom lever i evighet




Rövdag. Vill gå hem tack. Ligga under täck...

Rövdag. Vill gå hem tack. Ligga under täcket och sura. Slutar om 4 härliga timmar. Dagen släpar sig fram.


Finns inga ord. Alla är så vackra. Hans fi...

Finns inga ord. Alla är så vackra. Hans finaste låtar. En fin dag. Men fan så tung.


Idag säger vi hej då till en fin människa....

img_2093 (MMS)

Idag säger vi hej då till en fin människa. Ska köpa blommor sen kör vi. Känns nervöst.