Personangrepp

.. Och så avskyr jag dig 1 för att du är en fjant som förmodligen alltid kommer att vara en fjant. Dig 2 för att du är så pinsamt osäker, dig 3 för att du faktiskt förtjänar att vara ensam egentligen, dig 4 för att du sabbar honom, dig 5 för att du är sjuk och förstör andra, dig 6 för att du aldrig avlider och till sist alla arbetsgivare som vägrar ge mig jobb!!

Ni står härmed på veckans Dumlista.

Den positiva atmosfären är som bortblåst

Åt helvete med positiva Lina denna dagen. Jag försökte verkligen, jag vaknade och var glad, jag åt en supersmarrans frukost, byggde god lunch, såg bra film och tog en härlig promenad. Jag köpte till och med en tidning (som var värdelös). Men, nu är jag på världens vidrigaste humör och vill verkligen strypa någon. Jag vill känna hur luften går ur någon på grund av mig i detta skede.

Idag hatar jag det mesta men detta är mest proriterat:

1. Pensionärer som tar plats och tror att man ska sympatisera med dom bara för att deras hud numera är som pansar och ser ut som russin.
2. Småbarn som låter för överjävligt högt och inte har någon pejl på hur man bör bete sig.
3. Deras mammor som tycker att det är hur gulligt som helst att lilla Ragnar springer omkull mig och smetar snor på min jacka.
4. Fula personer som sätter upp någon sorts mur/ försvar just för att de är så fula.
5. Halvfula personer som helt enkelt inte syns, usch.

Jag säger en sak: Avlid. Då skulle mina chanser förbättras här i världen avsevärt mycket.

Lina och världen

En ny dag! Jag har sovit grymt i min nybäddade kungasäng, nybäddat flaggar för trygghet. Mitt försök till att bli mer positiv lyckas tror jag, eller än sålänge i varje fall. Känner mig som världens new- age tönt som tror på magin i tankekraften. Men faktum är att jag känner mig gladare och faktiskt mindre tyngd av saker. Trots galen sömnbrist senaste veckan så är jag i ett lugnt stadium. Visst, jag kan erkänna att jag har känt mig hetare men smink och Lancômes flash bronzer är mirakelkuren för alla brister. Om man nu får erkänna att man har sådana..

Ibland kan jag komma till det skedet då jag inser att världen faktiskt inte kretsar runt mig hela tiden, det gör ont att erkänna vid det tillfället men det stämmer. Ibland hamnar jag i andra hand, vilket ogillas. Och det är då jag tar till mitt bästa vapen för att motbevisa idioterna; Jag ställer mig framför spegeln, betraktar allt från topp till tå, väger för och nackdelar på en mental lista och ni som känner mig vet hur den listan ser ut.. Spegeln är nu min vän och jag kan gå därifrån med ett gott humör och god vigör. Jag letar upp gamla bilder; jag betraktar tjejen på bilderna och blir förbluffad över hennes fotogeniska utsrålning, jag väger för och nackdelar för att sedan bli vän med fotografierna och lämna dessa med ett gott humör. jag förflyttar mig till mitt rum för att leta reda på skisser, plagg eller annat jag har producerat under mina år. Jag blir vän med dessa ting och vet med mig att jag är begåvad. Jag går till mor och uttrycker min humor; hon skrattar och jag blir vän med henne när hon säger: "Du är för rolig Lina." Jag säger: "Jag vet." Och lämnar henne. Jag återgår till mitt rum för att känna lugnet, jag tar en titt i spegeln och inser att jag inte kan hitta några fel idag heller. Jag har överbevisat alla och jag går tillbaka lugn och säker i mitt förstånd, ty världen kretsar faktiskt alltid runt mig.

I wish..

"Skänk mig av livets överflöd och jag kan undvara det nödvändigaste"

Typ ett jobb, en kärlek, ett jobb, en kärlek. Ge mig ty jag vill ha!

Rapporten

Inget jobb. Inte sökt. Väntar svar..

Vad är modet med luften?

Har ni tänkt på det där med luft? Hur det liksom ändras hela tiden? Hur det doftar och hur det känns att dra ner i lungorna. Jämför den här krispiga fräscha luften som svävar runt nu jämfört med torr kvalmig luft en het sommardag. Vad känns bäst egentligen? Hösten kanske inte är så farlig som det sägs. Jag är nog positivt inställd den här hösten, har redan hittat jacka och skor så den jobbiga delen är fixad. Men det är under den här tiden jag längtar som mest till skärgården, att gå en kall höstpromenad, dricka kaffe på terassen med tjocka tröjor, sitta nere på bryggan helt ensam, lyssna på tystanden hur konstigt det än låter och bara känna doften; doften av träd, löv och vatten, det är rätt svårt att få den känslan i asfaltsdjungeln. Eller som när man var som gladast när man var liten knodd: Att få hoppa i löv och liksom bara kasta omkring dom överallt, eller samla löv och pressa för att sedan vara superstolt när man fär hem dessa tramsiga saker.

Nog om detta, ikväll blir en lugn kväll med godis, Terron och Idol. Den som stör mig dör! Och det menar jag.

Ny tee!

image435

Familjen samlad!

Nya medlemmar i inspirationsflippet: Hattmakaren, kaninen och Chesirekatten. Nu ska jag spendera en timme med att se Alice i Underlandet, tecknad och sedan Diordokumentär! Ljuvligt!

   


 

Och nej, jag är inget geni på att skissa genom datorer, men vad gör man?

Dumlistan är här för att stanna

Åt fan med den vidriga mannen som arbetade inne på Mc Donalds idag. Jag ville minsann inte bli överkörd av din sopmaskin, men du ville visst köra över mig. Det gjorde ont och jag hoppas att du får sparken och lever resten av ditt liv som en arbetslös förlorare med galet lite pengar. Usch!

Sneakpeak!

Här kommer ett par få bilder från kollektionen, observera att de INTE är klara att användas, så.

    
    

Och nu flummbilderna som är obligatoriska:

   
    

Min hjärna är överhettad så in åt!!

Inspiratonskollage, något efter men:



Ja, basen för kollektionen är Alice i Underlandet. Så jag gjorde mig en egen djävulsalice:


Nyhet!

"Prins Harry snortar vodka"

Jag är på att köra om ni är? Kan ju bli en ny upplevelse att ens få upp tramset i näsan och sen hitta en bra motivering till varför man försökte. Jag väljer låt och ställe så väljer väljer ni klädesel och tid!

Söndagar är brutala?

Åh, så härligt bakis man kan vara en söndag. Skulle ju ha tränat men det sket sig totalt då jag vaknade upp runt 13. Men morgonen kunde inte ha börjat bättre; vaknade till doften av nybakta frallor och nybryggt kaffe! Underbart. Ibland kommer man på att man har det äckligt fint. Det är jag tacksam för idag kanske? Plus att mor och far förstår att jag och bror inte gärna går upp till farmor frivilligt, därför fick vi en liten summa pengar och nu kan jag klara mig några dagar till, woho. Ibland inser man att man kanske är lite vidrig, tog bilen ett kvarter, stannade 10 minuter, fixade lite mat och inkasserade sedan. Men, kärleken finns ju inte riktigt där så de får skylla sig själva.. Mutning är det enda rätta; redan på sjukhuset med farfar så såg jag till att få två gosedjur (besatt?) för besväret att åka till Danderyds Sjukhus och hälsa på. Redan då visste man vad man ville ha, och då var man 7 år fyllda. Då kan ni tänka er hur fasen det har utvecklats nu, scary..

Therese du var fan vrålbra igår, blir lite blöt i ögat. Jag menar här sitter jag och bloggar om ingenting, syr en bit och dricker för mycket vin medens du kämpar och jobbar. Förresten kommer vi på lunch på torsdag, då vill jag ha lyx och svingod mat. Inget annat.


Uppdatering

Juste! Jag har alltså INTE fått något jobb. Ni är svin, svin är vad ni är som inte ser min kapacitet.

Första dagen på det nya livet?

Livet leker utomordentligt jäkla bra nu! Kanske för att Snällskolan är slut..? Vem vet, men ondskan är fan så mycket roligare i varje fall, så mycket vet ni också. Idag kilade jag och mor på bio, såg Svarta Nejlikan, rekomenderas faktiskt! Galet mycket äckligt folk på staden bara, fy. Vi gick som rädda små lamm längs väggarna. Tänkte köra lite shopping men slutade med att jag sydde ihop en topp istället, funkar ju det också (?).

Idag vill jag jaga barn i mask, stora händer, en krökt rygg och käpp såklart till La Belle Et La Beté- Babyshambles. Är det något jag vill jag göra så är det det. Styr upp det så kan det bli en ännu bättre dag! Det är jag alltså tacksam för idag, att jag har fått nöjet att tänka den tanken, plus att jag var fruktansvärt cool och snygg idag. Det var väl en bra tacksamhetslista?


  
Trams, färgkaos och nytt sytt! Ser jävligt skumt ut men icke!

Nytt uppdrag kanske?

Läste förresten en artikel härom natten då jag sömnlös låg som av en vana. En artikel om hur man kan rent logiskt sätt förändra sitt liv efter vad man tänker. Att tankekraften har en så pass stor inverkan på hur man beter sig och hur man väljer att leva. Nu talar vi alltså om positiva tankar, vilket jag är grymt dålig på att producera. Tankekraften gör faktiskt skillnad; ställer man in sig på att en tillställning kommer att bli skittrist så kommer den säkerligen att bli det, ställer man in sig på att man aldrig kommer orka börja träna så kommer man likt förbannat sitta hemma och klaga över sin blekfeta kropp och ställer man in sig på att alla "bra" killar är slut så ser man faktiskt inte de som står precis framför en. Hur corny det än låter så är min mor en stor förebild när det gäller sådant. Hon är ta mig fan alltid positiv, både på gott och ont. Får jag en gaffel i armen kan hon säga: "Men se det som en erfarenhet, du kan berätta det för dina ungar som en rolig grej sedan och du får motion när du hämtar en ny". Så, alltså inte alltid lika kul. Men jag vill lära mig, nu när jag har slutat i Snällskolan borde man kanske ta tag i mina negativa, vidriga tankar. Alla har dessa, det är okej till en viss grad. Men jag kan verkligen ställa in mig på att allt är piss fast jag har världens bästa liv egentligen. Som mina nära vet måste man bara lirka fram det där leendet och få mig att förstå att jag inte har något att klaga på. Men, få inte för er att jag kommer att sluta klaga för den delen! Det är en del av mig, likaså att kommentera och klanka ner på människor, detta kommer att bestå.

Men det jag talar om, om ni nu ens har orkat läsa min predikan så här långt, är att jag ska försöka vara mer tacksam för det man har och mer bestämd på vad jag vill ha. Och kom ihåg att försöka är inte samma sak som att lyckas! Tjuhu, nu blir det skratt framför töntidioterna på Idol!

I surrender!

Jag har officiellt valt att avsluta min kamp för snällheten. Jag kastar in handuken och säger adjö, det blev för mycket men jag kan stolt säga att jag genomgick 26 stycken snälla dagar. Rätt bra kämpat tycker jag? Så, nu mina vänner kommer jag att helt fokusera på mig, det jag gillar bäst och på ondskan! Här öppnas inga fler dörrar, här sägs inte tack extra ofta och här ska det sparas på komplimangerna! Jag är ingen som ger upp, men denna uppgift var för stor för mig att tampas med ensam. "Dumlistan" är dock kvar.

Cabarét!

image405

Och ungefär så glad blev jag efter en dags fotande!

Statybyggen

   
   
  
  

25

Ja jotack. Gårddagen var störd, ska aldrig mer hiva tequila, vilket jävla trams. Överskattade lilla hattdryck. Idag har jag varit ytterst snäll, strött komplimanger, diskat, fotat och bjudit på mat. Hade en photoshoot på vinden idag, bilder kommer snart! Nu ska jag nattäta innan jag går sönder av svält, självdisciplinen kan fara åt fanders! Hej nu!

Måndagar är underskattade!

Äee, det blev någon jävla utgång ikväll. Snäll som jag är så styr jag. Ja. Piratshotsen tog inte som de borde så Strömbäckarna ger sig ut för en liten mysig mode- kväll. Hej nu på er! The game is fucking on!!!!!

Listan

1. Dumma idiotiska långa småbarn som var allmänt vidriga på en butik idag. Hoppas ni råkar landa på en stör någon dag.
2. Qarro som vägrar dricka tequila med mig och Erik, ond är vad du är idag!
3. Farmor som inte tycks gilla mig, hennes enda flicka till barnbarn, skandal!

Del 24

Dagen har varit suverän, som vanligt. Gårdagen blev riktigt rolig, flippade loss med Terron och Qarro på Järnet där den lilla slinkan jobbar. Blev rätt vilt och kul! Svårt att förstå att hon jobbar nu, känns så seriöst. Men alla tycks ju göra det så! Dagens goda gärning har bestått av att utstråla goda vibbar åt alla; utvecklingsstörda, knäppa, snygga/ fula eller gamlingar. Tog en lång promenad ensam vilket var underbart med mitt glada humör. Tankekraft är fucking great!

Plus att jag trots min trötthet och bakishet har gått med på att köra tequila hemma med Erik och fira av att han har fått sparken, livet leker och är ljuvligt!

Del 23

1. Sa en snäll kommentar.
2. Log åt ett barn.
3. Sa en snäll sak till Therese.
4. Sa en snäll sak åt Qarro.
5. Sa en snäll sak åt Daniel.
6. Kramade mig själv.
7. Väckte inte Erik när jag kom hem!

Hej hej.

*

Lately I been wishing I had one desire. Something that would make me never want another. Try to write it down in to a perfect sonnet. One foolish line. Cause thats all that you get, so you have to accept.

Dumlista

Idag består Dumlistan enbart av ett namn, Smulan. För gårdagens räkning, åt helvete med dig lilla odjur.

Lina vaknar upp av ett hulkande ljud, klockan är 9: 00 och hon somnade 05: 30. Hon rusar upp ur sängen för att se vad som låter och ser Smulet stå och spy på Linas vita matta. Hon bryr sig inte, utan tycker mer synd om djuret. Då hör hon ljudet igen och ser en ny spyhög, och en till och en till. Den som kan räkna förstår alltså att det ligger 4 stycken högar av hundspya i Linas rum. Det är ungefär 4 för mycket. Hon rusar upp för att hämta papper och överraskas av en till stört äcklig hög utanför dörren, som en liten present sådär. Hennes ögon byter riktning och hon ser att det ligger hundbajs på mor och fars matta. Nu är hon väldigt arg, morgonen är sabbad och Linas rum är ingen offentlig trottoar. Hon väcker mor och ber henne rensa upp, ty det är inget hon är bra på. Då, precis framför hennes ögon sätter sig hunden ner, och kissar. Hon kissar på Linas trägolv, hennes nystädade golv. Detta blir för mycket för Lina och hon bryter ihop i ett grymt och elakt skratt medans hon ser på djuret och säger: "Och exakt hur tänkte du nu?". Hon får inget svar. Då ansluter hon sig till sin mor som rensar upp galenskaperna, och än är det inte över. Helt plötsligt ser hon hunden stå hukandes på den persiska mattan i hallen, hon bajsar rent ut sagt för att sedan gå och spy i vardagsrummet. Detta blev för mycket för Lina, så hon svepte en kopp kaffe för att sedan brista ut i ett högt och vilt skratt, igen.  Hon tyckte synd om den lilla hunden men man gör bara inte så. Så nu är alltså hunden på dumlistan. För en timme eller så, sen är hon underbar igen.


Rapport del 21, 22 typ?

Inte mycket snällt har skett de senaste dygnen, inte mycket elakt heller för den delen. Lista följer här:

1. Ändrade en text där det stod "Fuck you" till God Helg, notera även att hag ritade på hjärtan!
2. Spred komplimanger igår och gick upp ytterst tidigt för Eriks skull.
3. Gick ut med hunden, frivilligt i regnet. Och jag var glad också!

Jakten

Jag var och undersökte min briljanta idé idag, det blev ett äventyr (?). Men det kommer uppdateringar sedan. Jag klättrade på ett tak, det var överljuvligt! Förresten har jag haft 3 styck björndrömmar på sistone, en slump? Svar nej. Sedan satt jag dumfan och tittade på en brutal björnattack på CSI, fy fan vad läskigt det var, uuh!

   

Sjävlfallet följde den lilla ormjägaren med, hon är en trogen följeslagare. Det är vi mot världen just nu.

20

1. Gick ut med hunden, gratis igen!
2. Har strött komplimanger!

Ett underbarn är fött.

Jag är totalt nerkärad! Jag älskar mig själv i detta nu och undrar om det är korrekt att vara så här bra? Nu går allt mycket bra, precis allt. Trots sömnlösheten är jag riktigt pigg en dag som denna och har redan gjort min första goda gärning! Förresten fick jag världens bästa idé, eller far egentligen men nu är det min idé. Vi ska filma modevisningen istället för att bjuda in folk, för att sedan klippa ihop, lägga på effekter och musik i efterhand. Det kan bli riktigt häftigt. Och jag har jordens bästa ställe för modevisningen också, jag är ett geni. Bli väldigt avundsjuka mina vänner. Först ut är Therese på tisdag, öppet för allmänheten, kom 15: 00 utanför min port!

Newsflash: John Blund finns inte!

Nej, kan inte sova. Hur gör ni alla för att somna in så tidigt? Har ni något mantra ni mumlar och sedan somnar? Jag vill veta!


Del 19

Idag har varit en mycket bra dag! Fått mass inspiration och varit snäll, om kanske en gpng för lite men ändå, alltid något mina vänner.

1. Kom i tid till Qarro.
2. Gick av sist på varje farkost jag åkte, så alla andra kunde få gå av före mig.
3. Höll upp dörren åt en gammal dam, observera att jag redan hade passerat men valde att gå tillbaka.
4. Har spridit glädje helt enkelt.

Lista för tisdag

Dagens dumlista lyder:

1. Jag Lina Strömbäck, har betett mig allmänt bortskämt så till och med jag har märkt det. Åt helvete med mig helt enkelt.
2. Slynan som vägrade låta mig lägga undan en jacka längre än exakt 60 minuter. Nu fick jag istället springa runt halva stan för att leta upp far som med mig nästan fick en stroke pga stress. SLYNA!

Del 18

1. Gav en komplimang, jippi.
2. Sa att jag tyckte om mor och far,
3. Bryggde kaffe till Erik.
4. Log åt en sur tjej.
5. Gick ut med hunden, GRATIS.


List four

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men ingen har varit elak mot mig idag, I'm fucking happy! Det lönar sig att vara snäll?


Del 17

Noll. Noll. Noll. Noll. Noll.

Konsten att knåpa ihop ett CV

Jobbsökandet fortsätter! Jag är nästan lite sugen, men glöm att jag skrev det. Jag försökte styra upp ett CV idag. Ska det vara så jävla komplicerat? Undertexter, övertexter, mellantexter, inte för personling, var personlig i början, fånga intresset, skapa kontakt, beröm dig själv men inte så mycket så att dom tror att du är en arrogant jävel som bara älskar dig själv, berätta gärna om dina nackdelar men poängtera dom inte, skriv med rätt sorts ord för rätt sorts arbetare (och hur i fan ska man veta vad Herr Elof föredrar för ord?), skicka med en bild men inte för snygg för då tror dom bara att du är korkad eller så tror att dom får sätta på en, skriv inte för tråkigt men var för Guds skull inte vardaglig i språket! Ha en strukturerad design men blanda det med din personliga stil, skryt om dina stipendium men skriv då efter att du hade en jäkla tur och sist men inte minst; ha en klämmig avslutning och sätt kontakuppgifter högst upp i hörnet! Och glöm aldrig att ha minst 2, 5 cm i marginalen då chefen vill föra anteckningar om vilket fabolöst CV du precis har lyckats knåpa ihop. Lycka till!

Lista 3

1. Jag har tre styck personer som ska stå på den här listan för dagen. Men de har inte gått så långt så att jag tvingas lägga ut foton och namn.

Annars har det varit en ofientlig dag!

Del 16

1. Slängt ur mig två komplimanger, till andra då såklart.

Gårdagen

Kvällen blev mycket njutbar. Flippdansade, drack sötsliskig cider och var på tok för trevlig mot människor. Men så går det när man har gått 14 dagar i snällskola, det kan bli så då.

  
Alko- Terron och hattmakaren Smulet 
   
Posedamerna och Linas skumpa- blick
   
Statybyggen och Lina är egentligen en man (?)

Enbart för Therese skull!

Lista 2

Detta har skett idag:

1. Fick dinera frukost ensam då Erik var inlåst, elakt!
2. Blev puttad av en kille ute.
3. Blev puttad av en tjej som trodde att hon var smal och snärt ute.
4. Den äckliga turkiska killen som gjorde ett patetiskt försök till att dansa, usch!
5. Den vackra mannen som jag kikade in, som kikade tillbaka, som gick tillbaka för att säga: "Hej, vill ni dinera med oss på Burger King?". Och jag som önskade att han sade: "Hej, vill du dinera mig hemma hos dig.." Jag lider för att han var vacker och att jag förblir en blyger, jag vill knarka och avlida.


Del 15

Dagen började finfint och jag var riktigt taggad för att göra goda gärningar. Vilja är en sak och handlingskraft en annan. Här kommer dagens:

1. Berömde far för hans fina val av kläder.
2. Sa att mor såg v'äldigt fräsch ut, trots åldern..
3. Hängde upp ett plagg i butik som icke jag hade haft ner.
4. Sa förlåt för att jag skymde en killes sikt i en spegel.
5. Skrek "ursäkta!" efter en tjej som jag förmodligen (ej säker ännu) hade petat i ögat med mitt paraflax.
6. Bjöd ett äckligt emo på en cancerpinne som ej var min.
7. Gav 20 riksdaler i dricks till taxichauffören som var tråkig och korkad.
8. Var snäll mot en man som försökte ragga.
9. Gav vindruvor till Terron.


Förvänta er fler punkter senare, de komer bara att trilla in! Så är jag också fruktansvärt taggad på utgång.

Jag måste bringa klarhet i detta

För att klargöra i det hela rörde inte det förra inlägget varken Therese eller Erik. Jag sa: Det förra inläggets varning gäller alltså inte för Terron eller Erik. Punkt nu.

Upplysning 2

Jo, för att vara extra snäll vill jag meddela att OM ni ens skulle tänka tanken på att vara elak, säga något spydigt eller titta lite fel på mig så kommer ni att hamna på min "Dumlista" och det kommer inte att bli kul. Jag är bra, mycket bra när det kommer till hämndaktioner så ni bör hålla er på min sida och uppskatta mig för den goda person jag faktiskt är. Jag kan ta fram både det ena och det andra om er, jag kan luska fram era hemligheter, jag kan brista i mitt förtroende eller kanske hitta en lätt obehaglig bild att publicera..

Lista 1 för "Dumlistan"

Ibland är Terron briljiant. Hon är riktigt smart och liksom lyser av intelligens. Detta händer inte allt för ofta men när det händer mår vi alla bra. Vi känner oss som lärjungar som samlats runt denna varelse för att få råd i livet. Idag var en sådan dag; hon kom på den underbara idén att parallellt med Snällskolan ska jag ha en "Dumlista". En lista där jag får sympati för de onda gärningar andra personer utsätter mig för. En sådan lista ska jag nu skapa. Och nu kräver jag att ni gråter ögonen ur er för hur onda andra människor är, och inte jag för en gångs skull.

Här kommer del 1:

1. Busschaufför som ej stannade framför mig när jag viftade med kortet utan körde strävsamt fram 5 meter till "de andra". Fy!
2. Erik som vägrade dricka upp min sista mjölk.
3. En ond unge som blängde på mig så att jag var tvungen, mot min vilja att viska och gestikulera fram orden: " Din jävla mongounge!!". Då blev jag lite ledsen.
4. Smulan som inte hälsade på mig när jag kom hem, det sved i hjärtat.

Förresten vill jag seriöst flytta till orten "Pungpina", där skulle jag trivas.


Del 14

Dessa kommentarer gör att jag överlever nätterna, det känns mycket stabilt. Dagens goda gärningar är få men enorma:

1. Gav två komplimanger.
2. Gjorde Therese sällskap på jobbet, mycket snällt!
3. Kanske inte räknas, men gick i regnet utan paraply utan att klaga eller sura.
4. Bjöd på godis.

Upplysning

Jag blir glad av Kinderägg, när jag har namnsdag nästa månad kräver jag minst ett av er.

Jakten på ett jobb fortsätter

Ingen har hört av sig, ska jag ta det som ett brutalt misslyckande?Eller bör jag ge dem lite tid? Hur som helst har jag tagit mitt ansvar och gjort min del av detta, och jag känner mig misslyckad. Sällan misslyckas jag med något men nu har det alltså skett. Detta ska firas av med en shoppingtur på söders gröna höjder! Bli inte förvånade om jag kommer hem med en ny väska..

Igår sydde jag två toppar, mycket nöjd över resultatet är jag. Lägger upp bilder senare!

Lemursvans

Sömnlös ligger jag om nätterna och tänker, jag är en tänkare. Så mycket vet jag i varje fall. Det går inte att slå bort och jag måste tänka igenom varje liten del i en tanke mycket noggrannt innan jag kan gå vidare i mina avancerade tankeprocess. Detta är jobbigt men det finns ett ljus i denna svacka; jag får så satans bra idéer om nätterna! Jag vet inte varför men hela mitt huvud fylls med shyssta tankar och idéer. Jag har svaret på allt, lösningarna för alla och tips som är av högsta klass. Men jag börjar dock att fundera på om detta är ett hälsosamt tillstånd jag är i? Det kanske är ett tecken på att jag är ensam och har för mycket fritid? Jag kanske är sjuk och galen? Jag kanske är ägare av två hjärnor? Eller så är jag helt enkelt den nya Einstein.. Den som lever får veta, men jag tror dock på det sistnämnda alternativet!

Så, vill ni ha tips/ lösningar från oraklet Lina så finns jag och min superhjärna tillgänglig någon gång efter 00: 45!

Del 13

Nej nej nej. Inte en enda god gärning har jag lyckats med idag, jag vill knarka och avlida.

En god gärning helt enkelt

Jag vill ge credd till tjejen som var med i Idol i kvällens avsnitt. Den tjejen som hade talsvårigheter, smutsigt hår, svart utväxt, bred spännande näsa och en anings mustasch. Hon som med en svag stämma sjöng det perfekta låtvalet: "I am beautiful". Du är modig och jag önskar dig verkligen allt väl i livet lilla sirpo!

http://www.tv4.se/player/categories.aspx?treeId=302402

*

Fattig= Arm, pank, påver, torftig, utfattig
Sammanbrott= Katalepsi eller kollaps

Del 12

Det går inte, det går INTE! Nu vill jag verkligen mörda någon. Det här kommer att urarta i en katastrof, inte mig emot men ta skydd. Jag är två personligheter, det går inte att strida emot den ena sidan. De måste samarbeta och det har de inte gjort idag. Jag har haft 7 nervösa utbrott och 3 snälla utbrott. Överdrift.. Gud skapade inte mig för att vara snäll, det bara är så. Å andra sidan kan Gud dra åt fan! Jag känner mig smått ostabil i mitt humör, men jag tänker inte ge upp så lätt. Tyvärr Qarro, JOBBIGT! Jag försöker verkligen, de gör jag. Ni anar inte hur mycket humor och kraft jag offrar varje dag för attinte säga/ göra/ visa något elakt. Jag har inget liv kvar, det enda jag har kvar är hoppet. Hoppet om att bli en bättre människa. Så med detta sagt kommer en redovisning med dagens goda gärningar:

1. Sa att Christian hade en ny jacka.
2. Höll upp dörren åt en obetydlig liten varelse.
3. Skrattade inte när en farbror höll på att snubbla.
4. Höll upp dörren åt farbrorn när han höll på att snubbla.
5. Frågade hur den rackarns farbrodern mådde efter snubbeltragedin.
6. Sa förlåt till en kvinna på tunnelbanan som jag råkade armbåga i magen.

*

Fattig fattigt fattiga adj.
(nästan) utan pengar, utblottad
motsats rik

Person jag vill sända en blomma till..

Den 14- åriga tösen på bussen mot Djurgården som inte hade förstått sig på det svenska språket och satt och gjorde narr av sig själv hela bussresan. Till tösen som inte förstod sig på modet alls och hade en stor svart hood med texten "Kista skolan", gigantiska örhängen i fejkguld och Pumasneakers. Stackars dig, du förtjänar verkligen sympati. Och till sist en blommkvast till mig som har varit så ädel och kallat dessa två idioter för töser i denna text. Åhh, vad jag är bra!  


Del 11

Dagens:

1. Gödit Erik med en brownie.
2. Jagat en orm.
3. Busat med Smulet trots att hon bet mig och slemmade som aldrig förr.


Person jag vill sända en kram till

Detta är inte ironi. Men om det mot all förmodan skulle vara det så skulle det bara vara ett infall skapat på grund av den snälla skolan. Det kan vara en förklädnad för en ond insida men nu ljög jag helt också.

Jag vill skicka en blomma till den stackars tjejen som var med i Nyberg & Törnblom; tjejen som hade förlorat all självkänsla, tjejen som var överviktig, ful och blev förnedrad på teve. Du ska banne mig ha en blomma och det är verkligen synd om dig.


image358

Snällheten skapar ondskan

Alltså förresten, förstår ni inte vad denna skola gör med mig egentligen? Jag kommer att vara en vild, ilsk liten människa med enorma ambitioner att göra onda saker när jag är klar. Denna skola sänker mig, jag har skaffat mig grava sovproblem då jag ligger och fantiserar om alla elaka kommentarer och elaka saker jag skulle ha kunnat göra under dagen. Jag fantiserar om vad jag skulle ha sagt om jag fick till expediten, jag drömmer om människor med defekter som bara önskar att jag kom dit och berättade hur allt låg till. Som en hjälp på traven. Jag har vilda fantasier om att en man med handikapp råkar titta lite för mycket över dennes sneda axel, snubbla till, tappa käppen och med den balansen och bara vackert slingra ned sig som ett vridet S nedanför mina fötter; då  tittar jag på honom, alltså jag ser boktavligt talat ner på denne man med ett förvridet leende som snart ska utbringa ett skratt och säger: "Jaha? Hej nu på en bit". Det är då jag vaknar och inser att alltihop bara var en dröm. Jag blir besviken och inser att Gud leker med mig.


Snällskitskolan del 10

1. Mördade en geting. Som förmodligen ändå skulle dö senare under dagen.
2. Struntade i att trampa på en insekt.
3. Gav två komplimanger, tjuhu.
4. Skrev detta förbannade inlägg vilket är jävligt snällt med tanke på vilket härligt sinnestillstånd jag befinner mig i just nu.

Läs, njut och lär

Jag har ALLTID rätt mina villebrå, alltid!


God morgon

Idag är en bra dag trots min helveteskväll igår. Det är det, jag sitter och myser i morgonrock och tofflor och det har aldrig känts så rätt. Morgonkorderojjen kommer att bli hipp snart, det har jag förutspått. Fixa en nu om ni inte redan har en.

Vad var det för mode på vädret?

image353

image355

Del 9

Jaha. Eller? Så var det dags igen. Del nio i min resa. Jag vet inte vad det är jag tror jag ska uppnå, men inte fasen kommer jag att bli ädel inte.

1. Gick ut med vidret till hund. Och ni som känner mig vet att detta kanske inte räknades men jag känner mig desperat.

Det skulle inte skada med lite pepp, men det är det väl ingen av er svin som bryr er om kanske.
Jag ska svika er såsom ni svikit mig, och det kommer att sitta i länge, nu ska jag planera en kupp.

Min kväll är ett skämt

Jag vill avlida. Jag har precis genomlidit 4 timmar med två katastrofalt dåliga filmer. Jag ville ville se våld men fick se trams. Allt var bara trams. Jag känner mig lurad. Min kväll var ämnad för något större än att sitta och stirra på en lermask i 10 jävla minuter för att min DVD bestämt sig för att tugga i sig skivan. Jag ger upp denna kväll, klockan är 24: 00 och jag har nu givit upp. Detta är skit, vansinne och idioti.

Den jävlen som vågar ringa och störa mig en kväll som denna kan räkna ut sig själv ur min förtroendekrets, förutom du Albin som redan är ute då.

Del 8

Gårdagens:

1. Stängde en port som var öppen.
2. Var ytterst trevlig mot en korvgubbe.

Extra: Satt på den obehagliga trappan till loftet och smuttade skumpa när Qarro fick den sköna stolen..

Bekännelse

Jag kände mig för snäll. Det var det jag gjorde, och jag var tvungen att agera snabbt. Det är inte min grej tror jag, men jag ska fortsätta min behandling. Men jag hade ett litet återfall måste jag medge; jag strök över allas namn vars jag tyckte var svaga/ vidriga/ ointelligenta eller bara jobbiga individer i min kalender. Jag vet att det kanske var lite fel, men jag var tvungen. Jag höll på att implodera. Acceptera nu detta snedsteg och ha tro.