Litet ljus. Det var jag idag. Åh vad jag h...

img_4178 (MMS)

Litet ljus. Det var jag idag. Åh vad jag hann med mycket! Fina dag, fina vänner, fina herrar och damer, fin film, fin familj. Resten kan på riktigt plågas för evigt av självömkan, bitterhet och ensamhet. Nu var det sagt också. Fuck you. Ni andra är fina Små människor.


Idag är ingen vanlig dag

För idag har jag namnsdag! Glöm det och ni åker ur min förtroendecirkel.. Vilket ni kanske inte kan nu när ni har läst det här. Det gäller att helgardera sig. Jag tänkte gå och träna med min ulliga gullia kollega, sen kölpa massa second hand med min andra för att slutligen smälla av en fet bio ikväll. Fullspäckat. Ledigt. Måndag. Najs.

Finns det något bättre än en nybäddad säng...

Finns det något bättre än en nybäddad säng? Och lediga måndagar? Och lön. Och kärlek? Musik. Ja, ni hajjar. Nybäddat, najs.


Faaan vad Lykke Li är ball.

img_4143 (MMS)

Faaan vad Lykke Li är ball.


Tja


Taggad som en ål!

img_4164 (MMS)

Taggad som en ål!


Kvalitétstid.

img_4141 (MMS)

Kvalitétstid.


Observationer

Observationer under kvällen:
Hipp Hipp ÄR kul. Godis mår man illa av, jordgubbar och glass kan vara det bästa konceptet någonsin. Jag ogillar när det blåser ute. Migrän är riktigt jobbigt faktiskt. Citronpeppar kan man aldrig få för mycket av. Jag har druckit ur samma vattenflaska som den 12- åriga Lina har. Det är antingen för varmt eller för kallt. Jag avskyr sladdar, föraktet är stort. Att jobba på 7Eleven verkar oinspirerat och rätt trist. Tjejer pratar bara om killar, och killar pratar aldrig om tjejer, i samma utsträckning. Jag har lärt mig hur man matar en vargflock. Man ska inte tjaffsa med mor när hon är hungrig. Jurister kan vara bra att ha. Jag gillar att läsa långa mejl. Min säng ÄR sned. Jag borde bädda om. Jag älskar salt. Salt är farligt. Blöta duschdraperier kan man bli skraj av. Allt på TV suger vannsinnigt mycket. "Suger" är ett ord jag använder ofta. Mina vänner är sämst på övertalning. Jag har sett allt på alla Play- kanaler. Öppnar man handtaget på fönstret utan att verkligen öppna får man perfekt kyla. Det är alltid svinkallt i rummet på morgonen. Jag hatar sladdar x2. Musiken idag har varit på låg nivå. Jag gillar mitt jobb. Tristessen är outhärdlig och nästan värre än smärtan i huvudet. Godnatt små apor.

Vansinnet har landat

Mina små apor. Cirkusdjur. Jag har inga bilder att ge er. Kanske inte ens en bra låt. Jag har vaskat alla låtar åt helvete, har panikdamp och min huvudvärk börjar ge med sig. Lite smådålig kombo en fredag efter två dagars innesittande. Det spritter i benen, jag borde ta det lugnt men jag känner mig vansinnig. Uppåt. Och neråt. Och arg. Dessa förbannade jävla lägenheter. Styr upp.

Fashion migrän

Huvud. Värk. Går runt med en rikigt retro bandana och knaprar piller. Försöker göra upp planer med vänner.. Jag har massa planer, men väldigt få resurser. Bra grej. Hoppet lever. Jag sov till halv sex igår.. Och halv två idag. Blev väckt av "dolt nummer" tre gånger. Vägrade svara, läste världens längsta mejl från fina Ivannia, tittade på vargprogram och dricker i skrivande stund första koppen kaffe på två dagar. Det smakar underbart bra. Väntar på att någon vill komma hem och underhålla mig. Charmen med att ha världens bästa familj.

Jag har migrän. Jag har inte druckit kaffe...

Jag har migrän. Jag har inte druckit kaffe och jag känner mig liten! Jag ska äta hallon sen sova. Sova sova. Hoppas att den är borta tills imorgon för så ska jag på spinning. Ingen sjukdom här inte. Jag tänker för mycket hörni.


Fett. Godnatt!

Fett. Godnatt!


Elvis. Liveband. Spansk dude och gamla kol...

img_4130 (MMS)

Elvis. Liveband. Spansk dude och gamla kollegor.


Okej då. Jag gillar väl den här dagen ändå..

img_4124 (MMS)

Okej då. Jag gillar väl den här dagen ändå..


Hej blöggen. Jag åker buss i solen. Skulle...

Hej blöggen. Jag åker buss i solen. Skulle vilja dra. Till Norsviken och stanna där ett tag.


Åååhh

Vilken kass dag. Fy jävla fan. Vi skiter i varför. Eller ja, allt. En sån där dag när jag inte kunde vända mitt humör, där jag fan skulle kunnat börja gråta när som helst. Och det händer inte ofta, jag skyller på medicin. Usch. Men! Tacka vet jag fina kollegor som har orken att stå ut med svordomar och allmänt piss. Det har aldrig varit så underbart att komma hem som ikväll. Halvdan musik får ni. Det är ni värda.

Haha. För övrigt skriver jag ju bara för a...

Haha. För övrigt skriver jag ju bara för att ha en ursäkt att inte sova.. Eller stoppa ner telefonen eller ta av sig sockorna. Det är kallt. Jag vill inte. Och nu skriver jag igen. Fuck.


Hej natten. Kilar rätt stadigt han och jag...

img_4089 (MMS)

Hej natten. Kilar rätt stadigt han och jag. Har kommit in i min dåliga fas, att inte tänka på dagen men på natten. Det vill säga ligga sömnlös x antal timmar. Drömmer om rutiga skjortor som jag för övrigt har köpt ett dussin av.. Varm sol, asfalt, blommor och kärlek. Det florerar alldeles för lite tankar om kärlek i det här förbannade landet. Det var allt jag ville säga stalkers. Imorgon kanske jag skriver något inspirerande Om solen skiner.


Jag är ju glad

Jag är ju glad. Kommer på mig själv ibland, att på nåt sätt försöka känna det här gråa som jag borde känna. Men det kommer inget, jag är mest förbannad. Och kan inte sova bra längre. Men annars fungerar ju allt som det ska. Jag är glad, rätt uppåt, fått tillbaka inspirationen och längtar till våren. Sen kunde allt vara mycket enklare, bättre, men vad kan jag göra om det skiter sig. Börja om. Nytt, fräscht och bättre.

Söndagar har aldrig varit favoriter. Idag ...

Söndagar har aldrig varit favoriter. Idag var en favoritdag. Jag fick mat serverad av en gammal kär vän, jag bakade kakor och skrattade kopiöst mycket.. Nu är jag trött. Och fruktansvärt förvånad och rätt arg också. Ni, läs du, suger ju ibland. Puss till er vackra och olycka till de olyckliga elakingarna.


Jag har sett världens bästa band på faschi...

Jag har sett världens bästa band på fasching. Faktiskt. Det var nog fint. Och lite energigivande. Trots sura miner och musikstopp i 1 hel timme. För mig en katastrof, för er helt okej.. Klockan är för ung. Jag har hunnit med allt; middag, sallad, träning, shopping, musik, skapande, piffande, det sociala livet, bröderna Westerberg, lekar, Wolfmother, utgång, dans, hemska killar som faktiskt klappade till mig, musik igen, frallor och typ sömn nu då, och deeptalk. Effektivt. Men jag missade min bästis. Som jag fortfarande säger.. Godnatt ni vackra. Godnatt.


Lite mer värme och den här dagen skulle rocka

'

Sömn? Lös? Ja mina vänner. Är så för jävli...

Sömn? Lös? Ja mina vänner. Är så för jävligt trött. Psykiskt. Kroppen mår fint. Bara huvudet som är helt slut. Vill säga att jag har slut på reservplaner och delar men fan, jag har många kvar. Jag vet inte om det suger eller är bra just nu. Skulle vilja falla fritt och veta att jag blir fångad. För den här gången. Men det händer inte, och väntar inte på det heller. Jag vet att mitt tålamod är rätt knappt men ibland är det så berättigat att det knappt går att ifrågasätta. Så vi rockar väl på, skriver för mycket och tänker igenom för lite. Agerar, gör bättre, smider nya planer som i nuläget suger och ja, byter skepnad. Färg. Människan är bra på att anpassa sin livssituation efter situationen i sig. Och min är mörk, men det är okej. På riktigt. Det suger rejält jävla ofantligt satans hårt att det kanske blir så. Men vad ska jag göra? Jag kommer få ihop det tillslut, vittrar sönder bara när andra jag älskar mår dåligt. Usch. Oförtjänt olycka. Väntar på dagen då allt löser sig, då man kommer över det där förbannade krönet och inser att man är hundra gånger starkare än man trodde. Då kommer belöningen efter många år av skit. Det största nu är den lilla tanken att jag vet att jag är älskad, respekterad och står med två stadiga fötter på jorden. Sen kan jobb, lägenhet och pengar fara åt helvete.


Jag är otrogen. Med film, musik, nöjen och...

img_4084 (MMS)

Jag är otrogen. Med film, musik, nöjen och sömn. Med mycket snoozande. För mycket snoozande. För att inte tala om träning. Allt är för djupt att skriva om och för ytligt att ens försöka plita ner i en jävla text. Så ni får inget just nu. Det kunde ha varit enkelt; enklare. Nu är allt vagt och snurrigt. Nu kör vi film nummer två följd av träning. Vilket liv!


Ska vi redovisa? Åh. Ja. Utställningen var...

Ska vi redovisa? Åh. Ja. Utställningen var fet. Vi åt soppa till middag, jag fångade mycket bollar och skrev för snabbt på telefonen! Vi körde utställning, dans, snack, planering, promenad, soppa, fight och ja. En traditionell afton i Strömbäcks anda, med halva sällskapet Westerberg. Vi hade en märklig underbar afton som jag bara förstår genom att skriva om den! Jobb imorn! Niiiiice. Hoppas kunna sova utan hjälp. Hoppas. Och förlåt, men ni får ju inte veta allt?


Rätt okej på en man?

img_4033 (MMS)

Rätt okej på en man?


Mina stalkers. Jag har glömt er. Jag har t...

img_4026 (MMS)

Mina stalkers. Jag har glömt er. Jag har tränat! Länge! Och fått en monsterhand.. Sen målat nailsen som en typisk brud och nu ska jag på modeutställning! Kan bli smutt!


Råkade hamna fel.. På yoga.. Jag kör bara....

Råkade hamna fel.. På yoga.. Jag kör bara.. Antar jag. Andas kan väl vem som helst?


Hajp hajp hajp

Förut kändes det så enorm viktigt. Med den här dagen. Och allt runt omkring. Med "förut" mennar jag för ja.. 10 år sedan. Möjligtvis 8 år sedan. Idag känns det ganska oviktigt om jag får hjärtan av Felix, Oskar, Nino eller Max som jag var obotligt kär i. Å andra sidan var allt mycket enklare då, någon annan löste dina problem och du behövde bara oroa dig för dom där översockrade snuskiga hjärtgodisarna, det var rätt skönt. Inga bekymmer. Men ändå en värld full av trams. Idag då.. Träning, sol, bror, snötäckta bryggor, kaffe, vin, kortspel, möblering, chips, film och Albin. Och! Jag fick ett kärleksbrev, ett riktigt. Jävlar, det var längesen! För övrigt sprider vi alldeles för lite kärlek runt omkring oss. För att få lite måste du ge lite. En läxa vissa aldrig lär sig. Och det grämer mig. Men. Jag tänker inte gräva ner mig djupare än så inatt. Jag ska upp rätt tidigt och åka skidor. Helt jävla ensam. Ensam är stark eller var det jag som hade fel?

Har det rätt bra. Har tränat, enormt hårt!

img_3996 (MMS)

Har det rätt bra. Har tränat, enormt hårt!


Idag är vi ytliga och köper, ting


Jag KAN välja färg

Tänk om varje dag kunde vara så grym som idag. En sån dag när du är i din lilla bubbla, fylld av musik, goda tankar och fina händelser. Jag tror det kallas kärlek. Och nej ni, inte "sån" kärlek. Bara kärlek liksom. Folk du möter är vänliga, ler, uppskattar en, avger värme och andas lycka. Kärlek. Som ett vakuum av det. Det kanske handlar om min inställning, att jag faktiskt har en del att bestämma, att jag väljer vilken färg världen ska ha. Ja jo, jag köper det. Jag är glad för den lilla dagen idag, på jobbet, med märkliga typer som tycker att jag är märklig. Vi är nog lika knäppa allihopa. Jag tror man måste vara en gnutta sinnesrubbad för att klara av det här; Livet. Jag är sockerhög om ni undrar; råkade köpa cupcakes, äta cupcake och sedan köpa godis. Jag gillar idén att köpa godis. Att plocka. Att titta ner i påsen och digga innehållet. Men fan vad trist det är att käka. Hur gör ni? Hajjar inte. Avslutningsvis, god afton på er, nu ska jag filmknarka. Ny grej.
Jag absolut avgudar den här låten, och kanske videon i all dess enkelhet.

Jag mår bra?

img_3983 (MMS)

Jag mår bra?


Ja vafan hörrni. Vodoooutställning på Etno...

Ja vafan hörrni. Vodoooutställning på Etnografiska, gratis vin, skumt folk, Olssons Skor, Miike Snow i fet remix, dom vackra bröderna Westerberg, popcorn och halvljummen öl? Kan man kräva mer en kväll som denna? En dag som nästan sög röv helt? Nä. Jag är rätt nöjd. Priset jag får betala är sömnbrist, märkliga tankar och jobb imorgon. Värt det? Oja. Vackra fina själar och Indifference med Pearl Jam tills jag somnar och vaknar oroligt igen. Men all den tid emellan om det än bara är en timme eller två, är så värt det. Att få känna sig lugn, icke spattig utan medel, normal och rätt okej för ett tag. Typ som ni.


Hej fredag, dra åt fanders

Tacka vet jag mina vackra underbara vänner. Ni är helt fantastiskt jävla underbart bra. Saknar just tre små jävlar för mycket bara.. Det gör ont att ni inte är här. I stan, i Stockholm, med mig. Fan. Solen sken idag och jag skulle vilja påstå att jag börjar bli uppenbart sinnesrubbad. Men hey, det är fredag och alla sorgliga själar ska fylla sig med alkohol tills som gråter/ dansar/ vågar/ strippar/ ramlar/ spyr/ däckar och så vidare.  DET tänkte inte jag satsa på, däremot ska jag dricka. Vin. Med Olle som jag inte har sett på ett år. Vi ska gå på en märklig skum utställning om vodoo och kanske svänga en och annan arm innan det är dags att ta sig i kragen, rulla hem och jobba imorgon. Fett. Hej då.

Jag säger som Ivannia skulle ha sagt- Just...

Jag säger som Ivannia skulle ha sagt- Just nu känner jag: Ilska. Irritation. Maktlöshet. Ironi. Lycka. Ensamhet, olycka och svek. Det känns så ytterst typiskt, att det alltid ska vara något hinder. Och ja, jag fattar! Men att alltid se toppen och aldrig riktigt komma upp och över. Att se ljuset men aldrig riktigt "se" det. Att vara på topp en sekund, att känna sötman av seger för att sedan hastigt vakna upp och inse att du är tillbaka på noll. Ska det vara så jävla knepigt? Jag tycker ändå att jag sköter mig väl, jag gör mycket gott. Jag tycker det. Och ja, jag kan vara ett absolut rövhål ibland. Utan känsla. Men för det mesta sköter jag mig, är anständig, bryr mig om och gör rätt mycket okej saker för andra. Just idag är livet jävligt hopplöst och orättvist. Jag tycker verkligen att vi förtjänade det här. Något bättre, för oss alla. Efter 5 år av uppförsbacke tycker jag nog att vi har förtjänat åtminstone en raksträcka? Men nej. Alltid är det något skit. Käppar i hjulet som dom gamla säger. Jävla rövskitkukhelvetesfan säger jag.. Det känns som att jag är lycklig ena stunden och i andra helt jävla bedrövlig. I huvudet. Men jag orkar inte agera utåt eller låta dom känslorna ta över, då går jag under. Helt. Jag är nog gör trött för det. Känner mig bara så oerhört trött på att kämpa hela jävla tiden och inte få ett skit tillbaka, framförallt när det drabbar dom jag älskar. Det handlar inte om mig, eller själva saken i sig. Det handlar mer om överlevnad. Fan fan fan fan. Skulle vilja säga att det löser sig, vi hittar en annan lösning men återigen; att se ljuset men inte komma dit pga.. Ja, typ strömavbrott. Maktlöshet. Och ren jävla ilska på livet just nu. Fuck it. För att vara obstinat säger jag att om det skiter sig helt ger jag fan upp det här skitlandet för gott. Och mina planer och er. Då lägger jag ner kampen och erkänner mig besegrad för evigt. Det är ett löfte.


Hej! Det är snö! Snökaos?! Pumpar kaffe. S...

Hej! Det är snö! Snökaos?! Pumpar kaffe. Ska leta nya hattar. Idag är jag ledig!


Tänkte skriva en prettorubrik. Ångrade mig.

Helt förlorad. I huvudet. Benen. Ramlade ut från gymmet. Som en zombie. En pigg jävel utan logik. Har sedan dess, det vill säga.. Klockan 19 legat däckad i sängen och scoutat musik, letat film, kollat jävligt fina saker att göra i sommar och snackat tveklöst mycket skit. Skulle vilja gå ut på fredag. Slå klackarna i taket, dansa till Rebecca & Fiona på Marre och bara känna mig som jag igen. Nog för att det går utan klackar, electro, dans, alkohol och helgkänsla. Men! Det är ju så förbannat tråkigt va? Ensamheten är en jävla förbannelse. Och samtidigt något som jag värdesätter högre än fan, allt. Komplext. Fantastiskt. Nu ska jag ta mitt överfyllda energigalna huvud och lägga på kudden. Och hoppas på en lång natt utan märkliga drömmar och spanska frisörer som friar till en. Tack.

Ska på mitt första spinningpass. Jag har a...

Ska på mitt första spinningpass. Jag har aldrig känt mig så spinkig och fet på samma gång.. Great!


Dagens lunch. Kaffe och semla. Nyttigt. Go...

img_3943 (MMS)

Dagens lunch. Kaffe och semla. Nyttigt. Gott. Vitaminrikt!


Känns inte helt omöjligt att få vifta med ...

img_0706 (MMS)

Känns inte helt omöjligt att få vifta med tårna i ett par trasiga strumpor och träskor inom kort.. Gå snabbt tiden, snälla gå snabbt. Jag hatar att jag jäktar, att jag hetsar fram sommaren och inte lever i nuet. Att jag tror att allt ska bli så mycket bättre. Lättare. Finare. Jag vet inte om jag tror eller vet. Känns nästan för kaxigt att säga att jag vet. Och nästan oförskämt mot vintern och hela innehållet. Men. Det känns som dom små bekymmer man väl har nu blir enorma med regn, snöblask, svarta fula kappor och mörka morgonar. Som att dra ett extra lass vikt varje dag. Som att det inte var nog att ens försöka varje dag att vara en anständig älskvärd människa. Men på våren, sommaren krymper problemen, känns oviktiga när du sitter där i värmen och njuter av hur jävla bra det här landet är, stundtals. Som att inget spelade någon roll. Allt jobbigt krymper, vi skalas av och blir älskvärda vackra fina själar som gillar det lilla. Som slutar klaga, bråka och fundera. Jag kan inte göra annat än att jäkta fram, hoppas på en lång sommar, på fint innehåll och uppleva allt det där för att sedan sorgligt nog inse att ögonblicket är borta och att allt fint har ett slut. Jag vet att jag alltid, utan undantag, får med minst 5 såna här inlägg varje vinter. Och att det står i princip samma sak. Och att jag alltid nämner orden: mosebacke, hatt, cykel, pakethållare, för stora t- shirts, jeanshorts, varm öl, sena nätter, gryning, barfota, gräs, fräknar, picnic, Karlberg, hav, båt, vänner, vackra män, sömnlösa nätter, nattpromenader, vin, kärlek och fet musik. Oj. Tror det där kan ha sammanfattat allt jag älskar med sommaren. Fan, det kommer bli en rysligt bra sommar. Är ni med?


Jag har köpt en ny pojkhatt!

img_3937 (MMS)

Jag har köpt en ny pojkhatt!


Hej tisdag


Har ju absolut inget att göra. Stressig da...

img_3933 (MMS)

Har ju absolut inget att göra. Stressig dag. Åker bil ute på Lidingö med mina ashippa föräldrar. Ska hälsa på vår gamla båtklubb LSS. Gillar att åka bil. Fridfull terapi.


Idag steg jag upp klockan sex. Ovanligt me...

Idag steg jag upp klockan sex. Ovanligt men fan rätt skönt. Önskade att jag hade regelbundna tider på jobbet. Det skulle göra gott. Inte 8 en dag och 16 dagen efter. Suger. Har haft säljutbildning med en ung inspirerande man! Peppad. Börjar 16 så ska hem och göra ingenting sen dra till jobbet igen. Fab?


1-0 till mig

Åhhh.. Skrivkramp. Ovettig text kommer ur mig. Har haft jordens finaste dag, vilket egentligen känns fel. Men fan, vad fint. Promenad strandvägen, varm cola, knäckebröd (jag vet, oromantiskt och jävligt trist men knaaaprigt), sol på näsan, motion, iskall luft, musikquiz, solbrillor, varma människor, fin middag, massa film och tillfredställelse. Typ. Märklig dag och jag borde sova. Borden, måsten. Jag bör sova. Rastlös och har hittat en som förstår. 1-0.

Musikknarkar. Det har blivit ett eget ord ...

Musikknarkar. Det har blivit ett eget ord i min iphone. Nice. Dansade med alldeles för unga människor, hade jävligt kul, fick umgås med min bästa vän, ha höga dyra klackar och höra allsång på the Doors. Vackert. Och nu kan jag inte sova. "Det är så lugnt i dig när allting stormar utanför. Jag skulle gott ha kunnat somna. Men som vanligt ingen rast ingen ro. Men som vanligt. I drömmen gick jag med ryggen rak. Hade en anledning en riktning. Nyp inte armen, ta mig inte härifrån för jag förstår jag förstår jag förstår jag förstår. Springa fortare. Ångra att jag sprang. Inte hinna ångra. Bryta ihop. Kravla upp och sen. Spring igen." Godnatt mitt herrskap och all ära till er som kan sova.


Träna träna. Dansa dansa. Jag är förkyld.

Träna träna. Dansa dansa. Jag är förkyld.


Matlåda nummer 103. Jag är begåvad, på att...

img_3859 (MMS)

Matlåda nummer 103. Jag är begåvad, på att fejka. Fejka mitt humör och kanske hela min existens vissa dagar. Idag är jag mot oddsen glad. Glad. Lugn. Jobbar bra trots tristessen. Bra. Mitt huvud jobbar åt två olika håll.


Sömnlös var länge sen. Men inte alls nytt....

Sömnlös var länge sen. Men inte alls nytt. Led av insomnia ett bra tag, det gick över och glad blev jag. Mest handlar det om att tankarna inte stänger av sig lätt. Och att nätterna är så förbannat fina och ensamma att jag faktiskt trivs med det. Tiden då jag förstår saker, är liksom vaken tills jag förstår. Har ett jävla behov av det; att förstå, reda ut och printa ner. Och varje gång känns det som att ni har ett försprång. På vem jag är och det inre. Pratade med en gammal vän idag, om att halka tillbaka i gamla mönster. Det gamla jaget. Vi hade båda försökt, att klara oss, bli rätt ordentliga, försöka räcka till och liksom börjat gilla det. Tills något gick åt helvete, försöken tog slut och man var tillbaka i samma spår igen. På samma stig med det gamla jaget, ensam. Kan inte komma underfund med om det är något bra, något jag behöver eller om det är för att glömma saker. Återvända till trygga människor, platser, fester, bekanta, nöjen och så vidare. Om det är straff eller nödvändigt? Vi kom inte fram till något direkt svar förutom att vi båda är jävligt bra på att vara ensamma och fungerar exakt likadant. Funderar på att bryta mönstret eller anamma det och köra på.. Frågan är om man vill vara den personen? Hur, är alltför känsligt att ta upp här men det är så enormt mycket som inte avslöjas, som jag vill skriva men helt enkelt är omöjligt i vissa lägen. Jag vet bara att jag oftast faller tillbaka till gamla vanor men också tider då jag har varit absolut lyckligast. Och då är nästa fråga om jag är som lyckligast ensam eller med någon? Och varför? Och hur? Hur toppar man en lycklig tid utan att förkasta den gamla? Känns bara omöjligt, har ändå haft en underbar dag, men jag känner liksom inget, lite bedövat. Jag vet, mörkt inlägg. Jag är bara inte riktigt glad inatt. Inatt känner jag mig dålig. På många punkter.


Feb. 3, 2011

Jag skulle kunna säga att jag har slut på ord. Och jordens huvudvärk. Gånger tusen.


Älskade snuskiga lilla bryggkaffe! Marry m...

img_3846 (MMS)

Älskade snuskiga lilla bryggkaffe! Marry me please?


Sverige och jag

Åhh Sverige, fina Sverige. Hur mycket Paris än rockade så är få saker så jävla fina som mellanmjölk, bryggkaffe, fralla, skinka, svensk pop och svenska vackra män! Gah.